تو سایت فروشگاه مرکزی سام کنتراست c650 رو زده 1:150000 مگه 1:240000 نیست؟
تو سایت فروشگاه مرکزی سام کنتراست c650 رو زده 1:150000 مگه 1:240000 نیست؟
-نه همين 1:150000 هست فكر ميكنم شما 240 هرتز بودن بعضي پنل ها رو اشتباه با عدد كنتراست گرفتين
-توصي دوستانه زياد خودتون رو درگيراين اعداد نكنيد پنل رو از نزديك ببينيد ومقايسه كنيد![]()
دم شما گرم یعنی ما فرق کنتراست و هرتز رو نمیدونیم
ولی مطمئنم که هم نمایندگی شریعتی و هم چند تا نمایندگی جمهوری همینو 1:240000 رو گفتن.
اونا اشتب کردن میرم بهشون میگم.
نظرتون راجع به LED 40C555 چیه؟
Last edited by baby27784; 10-09-2010 at 22:49.
-نه قربونت برم منظورم اين نبود شما سرور مايي
- اونها اشتباه كردند
-نه فكر ميكنم c650 گزينه بهتري باشه با توجه به تصويري كه ازش ديدم البته سليقه اي ميشه يكمي
سلام ببخشید که پا نشسته می پرم وسط حرفاتون.
می خواستم کیفیت و اگه بشه قیمت سونی مدل kdl-52nx800 بدونم.
اگه از شرکت ایران بگیرم بهتره یا برم بانه ؟
رو کارتن tvسونی نوشته ex5منظورش همون ex500هست؟
-احتمالا همينطوره چه مدليه شبيه ex500 هاست ؟
چرا تلویزیون LA40C575 این قدر ارزونه ۱.۰۵۰.۰۰۰ ؟ (البته تو ایران. قیمت اصلیش که ۷۰۰ دلاره)
مشکل خاصی داری؟
ارزش داره ۱۰۰ بیشتر بدم همین مدل را با ورودی lan بگیرم؟ WD media player قابلیت وصل شدن به اینترنت را داره حدود ۱۰۰ تومن هست. قابلیت های دیگری هم داره.
کلا این lan غیر از دیدن youtube چه فایده دیگری داره؟
-خوب چون سري 5 هست و 100 هرتز نيست
-قابليت هاي lan براي شبكه هم استفاده ميشه بين hdtv و pc
-مدل خيلي خوش قيمت وخوبيه
usb اين مدل براي پخش فرمت هاي ويدئويي شما رو از wd بي نياز ميكنه
ممنون. نمیدونستم قابلیت شبکه شدن را هم دارد. فکر می کردم صرفا به اینترنت وصل میشه.
از کجا میشه فهمید قدرت usb سری ۵ در چه حدی هست( غیر از رفتن به مغازه). مثلا چه فرمتهایی را پخش می کنه؟ می خواهم ببینیم اگر تفاوت زیادی با WD player نداره و شبکه هم که میشه پس همون مدل lan دار را بخرم.
تنها استفاده ای که از این دستگاه خواهد شد دیدن تلویزیون SD و گهگاهی هم فیلم. فکر کنم خانم والده بیشتر به خاطر دکور خونه می خواهند lcd بخرند تا چیز دیگری. نشون به این نشون که من دارم ۱ تومن پول TV میدم ۵۰۰ تومن پول میزش.
من شکّم برداشته بود شاید این مدل مشکل خاصی نظیر "زود خراب شدن" داشته باشه. اگر صرفا به علت مشخصات فنی پایین تر هست که مساله ای نیست. زیاد کار خاصی قرار نیست باهاش انجام بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)