تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 161 از 227 اولاول ... 61111151157158159160161162163164165171211 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,601 به 1,610 از 2266

نام تاپيک: ◄ ™ Apple اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

کاربر فعال iOS hormozan m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

3سال مدت کوتاهیه؟
    فکر میکنم به این زودی ها 8 هسته شناسایی نشه و به دوستانی که کارهای رندر و از این دست کارها انجام میدن پیشنهاد میکنم که core i5 بگیرند که براشون سریع تره. یکی از مهم ترین دلیل های سریع بودم مک بوک های جدید هم همینه.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    نکته ی دوم: این که میگید مک سیستم عامل قویه ای ههست رو من قبلا بهش معتقد بودم ولی الآن کاملا ردش میکنم. دوستان گفته بودن که مک فوق العادس و از این دست حرف ها ولی من این سیستم عامل رو به صورت درست رو لپتاپم نصب کردم و تاثیر این سیستم عامل فقط در باطری وسرعت کار های روزانس وگرنه از همه لحاط ( امنیت و ....) فوق العاده ضعیفه و همچنین برای یه برنامه نویس فوق العاده نا کارآمد چون کلا به هیچ قسمتی از دستگاه دسترسی نمیده
    سلام. شما با سند صحبت کنید که core i5 از core i7 قویتره! خیلی جالبه فکر کنم اینتل اینو نمیدونست

امنیت mac os پایینه! من فکر کنم شما نه ار ویندوز استفاده کردی و نه از مک!

پردازنده‌هاي جديد خانواده اينتل که از نسل Nehalem هستند در سه سري CORE i7، CORE i5 و CORE i3 به بازار

معرفی شده‌‌اند كه پردازنده‌هاي سريCOREi7 پيشرفته‌ترين آنهاست و از سوکت‌های 1136 پینی LGA1366 استفاده

می‌کنند و پردازنده‌های CORE i5 از سوکت‌های 1156 پینی LGA1156 استفاده مي‌کنند. پردازنده‌هاي جديد اينتل كه

در سه نسل CORE i3،CORE i5 و CORE i7 روي لپ‌تاپ‌ها نصب شده‌‌اند از تكنولوژي‌هاي جديدي بهره‌مندند.

پردازنده‌هاي سري CORE i7 چهار هسته‌اي و پردازنده‌هاي سري CORE i3 و CORE i5 دو هسته‌اي هستند؛ ولي

سرعت بيشتري دارند.

شایان ذکر است که در حال حاضر دو نوع پردازنده i7 معرفی شده؛ یکی سری Core i7 9xx که برای سوکت 1366 و

مادربورد X58 عرضه شده و دیگری Core I7 8xx که برای مادربوردهای P55,H57می باشد. مهمترین تفاوت

پردازندهایی که
    بر اساس معماری Nehalem است عبارتند از: Corei7 9xxدارای 4 هسته حقیقی و 4 هسته مجازی می باشند در

مجموع 8 رشته. تراشه Corei7 8xx دارای 4 هسته حقیقی و 4 هسته مجازی می باشد در مجموع 8 رشته. تراشه ی

Corei5 دارای تنها 4 هسته حقیقی است یا به عبارتی فاقد Hyper-threading می باشد. پردازنده Corei3 دو هسته

دارد که از تکنولوژی Hyper-threading پشتیبانی می نماید. به عبارتی دو هسته حقیقی و دو هسته مجازی. در پردازنده

Corei3همچنین شاهد تکنولوژیهای بسیار نوینی می باشیم مانند؛ تکنولوژی ساخت 32نانومتری بکارگیری گرافیک

مجتمع (IGP) که در سری های قبل وجود نداشت.

يكي از تكنولوژي‌هاي خاصي كه در پردازنده‌هاي سري CORE i7 به كار رفته است SD GRAPHIC است كه باعث

مي‌شود عكس‌ها و رنگ‌ها طبيعي‌تر و قوي‌تر نمايش داده شوند.

فناوری Hyper-Threadingنيز راه‌حلی برای استفاده دو پردازش همزمان در هر کدام از هسته‌ها است که باعث شده

در یک زمان شاهد انجام هشت پردازش باشیم. این مورد باعث شده است که انجام بار سنگین پردازشی را با استفاده از

این پردازنده به دست آوریم. با استفاده از این فن‌آوری، سیستم عامل می‌تواند به عملکردهای چند وظیفه‌ای خود به

آسانی جامه عمل بپوشاند. با استفاده از پردازنده‌هایی که این قابلیت را دارند قادر خواهید بود تعداد بیشتری برنامه را

در

یک زمان هندل کنید و در زمان کمتری نیز به نتیجه مورد نظر خود دست یابید. تراشه های Core i5 فاقد این تکنولوژی

هستند، اما در عوض تراشه های Core i3 از این فناوری پشتیبانی می کنند.سرزمین

Turbo Boostتكنولوژي ديگري است كه در پردازنده‌هاي نسل جديد اينتل مورد استفاده قرار گرفته كه اين تكنولوژي

سرعت بيشتري به پردازنده مي‌دهد. به صورت پویا فرکانس پردازنده را در صورت نیاز افزایش می‌دهد. همچنين

عملکرد این

قسمت خودکار است و هنگامی که شما نیاز بیشتری برای پردازش دارید دست به کار خواهد شد. به عبارتي استفاده

از اين تكنولوژي باعث مي‌شود كه كاربر بتواند بيش از هفت فايل سنگين را بدون هيچ مشكلي باز كند. نحوه كار هم به

اين صورت است كه پردازنده انرژي موردنظر براي باز كردن فايل‌هاي سنگين را از بخش‌هاي ديگر به طور اتوماتيك دريافت

مي‌كند. تمامی پردازنده های Core i5 از این فناوری پشتیبانی می کند، اما برخلاف آن تراشه های Core i3 فاقد این

تکنولوژی می باشند.

تفاوت پردازنده‌هاي سري CORE i7،CORE i5 و CORE i3 در ايـن اســت كهCORE i7 چهار هسته‌اي و دو پردازنده ديگر

دو هسته‌اي هستند. همچنين پردازنده CORE i7 مي‌تواند تا 12 مگ را به راحتي پشتيباني كند، پردازنده‌هاي سري

CORE i5 نيز تا 6 مگ را پشتيباني مي‌كنند و در نهايت پردازنده‌هاي سري CORE i3 تا 3 مگ را پشتيباني مي‌كنند.

یکی دیگر از تفاوت های این نوع پردازنده ها در این است که سری Core i3 فاقد فناوری مجازی سازی vPro اینتل و

تکنولوژی سرعت بخش رمزگذاری AES می باشد. همچنین سرعت ساعت تراشه های Core i5 بین 2.8 تا 3.3

گیگاهرتز می باشد. این درحالیست که فناوری IGP موجود در تراشه های Core i7 موجب شده سرعت این تراشه در

بالاترین

سطح به 1350 مگاهرتز برسد.

بطورکلی سرعت اين سری از پردازنده‌ها بسيار بالاست و يك پردازنده GHZ 66/2 از سري CORE i7 با يك پردازنده

GHZ66/2 از سري CORE 2 DUO تفاوت بسيار زيادي از لحاظ سرعت دارد. پردازنده‌هاي نسل جديد نه تنها سرعت

بالاتري

دارند، بلكه ميزان انرژي مصرفي توسط آنها كمتر است. به گفته وي، پشتیبانی از 2 یا 4 هسته پردازشی، افزایش و

بهبود توان پردازشی نسبت به سری‌های قبلی، استفاده از تکنولوژی 45 نانومتری در ساخت پردازنده برخي از

ويژگي‌هاي اين پردازنده‌هاست.
    Last edited by hormozan m; 15-05-2011 at 21:48.

2. 8 کاربر از hormozan m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

اکثر کسایی که دیدم خواستن مک بوک بگیرن به همون 723 هم راضی نبودن و می خواستن سی پی یو 8 مگ کش و فرکانس 2.3 بگیرن
    آقا اين 723 رو كاستموياز كردن به نظرت كار جالبيه؟؟؟
    يعني اينكه سي پي يوش رو تقويت كنم چقدر تاثير داره تو قدرت پردازش و رندر؟؟؟
    تا چه حد قيمتش تغيير ميكنه؟

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

سلام. شما با سند صحبت کنید که core i5 از core i7 قویتره! خیلی جالبه فکر کنم اینتل اینو نمیدونست

امنیت mac os پایینه! من فکر کنم شما نه ار ویندوز استفاده کردی و نه از مک!

پردازنده‌هاي جديد خانواده اينتل که از نسل Nehalem هستند در سه سري CORE i7، CORE i5 و CORE i3 به بازار

معرفی شده‌‌اند كه پردازنده‌هاي سريCOREi7 پيشرفته‌ترين آنهاست و از سوکت‌های 1136 پینی LGA1366 استفاده

می‌کنند و پردازنده‌های CORE i5 از سوکت‌های 1156 پینی LGA1156 استفاده مي‌کنند. پردازنده‌هاي جديد اينتل كه

در سه نسل CORE i3،CORE i5 و CORE i7 روي لپ‌تاپ‌ها نصب شده‌‌اند از تكنولوژي‌هاي جديدي بهره‌مندند.

پردازنده‌هاي سري CORE i7 چهار هسته‌اي و پردازنده‌هاي سري CORE i3 و CORE i5 دو هسته‌اي هستند؛ ولي

سرعت بيشتري دارند.

شایان ذکر است که در حال حاضر دو نوع پردازنده i7 معرفی شده؛ یکی سری Core i7 9xx که برای سوکت 1366 و

مادربورد X58 عرضه شده و دیگری Core I7 8xx که برای مادربوردهای P55,H57می باشد. مهمترین تفاوت

پردازندهایی که
    بر اساس معماری Nehalem است عبارتند از: Corei7 9xxدارای 4 هسته حقیقی و 4 هسته مجازی می باشند در

مجموع 8 رشته. تراشه Corei7 8xx دارای 4 هسته حقیقی و 4 هسته مجازی می باشد در مجموع 8 رشته. تراشه ی

Corei5 دارای تنها 4 هسته حقیقی است یا به عبارتی فاقد Hyper-threading می باشد. پردازنده Corei3 دو هسته

دارد که از تکنولوژی Hyper-threading پشتیبانی می نماید. به عبارتی دو هسته حقیقی و دو هسته مجازی. در پردازنده

Corei3همچنین شاهد تکنولوژیهای بسیار نوینی می باشیم مانند؛ تکنولوژی ساخت 32نانومتری بکارگیری گرافیک

مجتمع (IGP) که در سری های قبل وجود نداشت.

يكي از تكنولوژي‌هاي خاصي كه در پردازنده‌هاي سري CORE i7 به كار رفته است SD GRAPHIC است كه باعث

مي‌شود عكس‌ها و رنگ‌ها طبيعي‌تر و قوي‌تر نمايش داده شوند.

فناوری Hyper-Threadingنيز راه‌حلی برای استفاده دو پردازش همزمان در هر کدام از هسته‌ها است که باعث شده

در یک زمان شاهد انجام هشت پردازش باشیم. این مورد باعث شده است که انجام بار سنگین پردازشی را با استفاده از

این پردازنده به دست آوریم. با استفاده از این فن‌آوری، سیستم عامل می‌تواند به عملکردهای چند وظیفه‌ای خود به

آسانی جامه عمل بپوشاند. با استفاده از پردازنده‌هایی که این قابلیت را دارند قادر خواهید بود تعداد بیشتری برنامه را

در

یک زمان هندل کنید و در زمان کمتری نیز به نتیجه مورد نظر خود دست یابید. تراشه های Core i5 فاقد این تکنولوژی

هستند، اما در عوض تراشه های Core i3 از این فناوری پشتیبانی می کنند.سرزمین

Turbo Boostتكنولوژي ديگري است كه در پردازنده‌هاي نسل جديد اينتل مورد استفاده قرار گرفته كه اين تكنولوژي

سرعت بيشتري به پردازنده مي‌دهد. به صورت پویا فرکانس پردازنده را در صورت نیاز افزایش می‌دهد. همچنين

عملکرد این

قسمت خودکار است و هنگامی که شما نیاز بیشتری برای پردازش دارید دست به کار خواهد شد. به عبارتي استفاده

از اين تكنولوژي باعث مي‌شود كه كاربر بتواند بيش از هفت فايل سنگين را بدون هيچ مشكلي باز كند. نحوه كار هم به

اين صورت است كه پردازنده انرژي موردنظر براي باز كردن فايل‌هاي سنگين را از بخش‌هاي ديگر به طور اتوماتيك دريافت

مي‌كند. تمامی پردازنده های Core i5 از این فناوری پشتیبانی می کند، اما برخلاف آن تراشه های Core i3 فاقد این

تکنولوژی می باشند.

تفاوت پردازنده‌هاي سري CORE i7،CORE i5 و CORE i3 در ايـن اســت كهCORE i7 چهار هسته‌اي و دو پردازنده ديگر

دو هسته‌اي هستند. همچنين پردازنده CORE i7 مي‌تواند تا 12 مگ را به راحتي پشتيباني كند، پردازنده‌هاي سري

CORE i5 نيز تا 6 مگ را پشتيباني مي‌كنند و در نهايت پردازنده‌هاي سري CORE i3 تا 3 مگ را پشتيباني مي‌كنند.

یکی دیگر از تفاوت های این نوع پردازنده ها در این است که سری Core i3 فاقد فناوری مجازی سازی vPro اینتل و

تکنولوژی سرعت بخش رمزگذاری AES می باشد. همچنین سرعت ساعت تراشه های Core i5 بین 2.8 تا 3.3

گیگاهرتز می باشد. این درحالیست که فناوری IGP موجود در تراشه های Core i7 موجب شده سرعت این تراشه در

بالاترین

سطح به 1350 مگاهرتز برسد.

بطورکلی سرعت اين سری از پردازنده‌ها بسيار بالاست و يك پردازنده GHZ 66/2 از سري CORE i7 با يك پردازنده

GHZ66/2 از سري CORE 2 DUO تفاوت بسيار زيادي از لحاظ سرعت دارد. پردازنده‌هاي نسل جديد نه تنها سرعت

بالاتري

دارند، بلكه ميزان انرژي مصرفي توسط آنها كمتر است. به گفته وي، پشتیبانی از 2 یا 4 هسته پردازشی، افزایش و

بهبود توان پردازشی نسبت به سری‌های قبلی، استفاده از تکنولوژی 45 نانومتری در ساخت پردازنده برخي از

ويژگي‌هاي اين پردازنده‌هاست.
    هی وای من !
    من کی گفتم Core i5 قوی تره !
    من گفتم در حال حاضر برای برنامه های امروزه سریع تره !
    اینم من نمیگم که امنیت مک پاییه کارشناسایه خیلی بهتر از من میگن.
    مک چون به هیچ جا از کامپیوتر دسترسی نمیده امنیت داره ولی این امنیتش بخاطر کیفیت ساختش نیست و بخاطر ضعفشه. الآن اگه یه ویروس خوب نوشته بشه مک به کلی نابود میشه !

کاربر فعال iOS hormozan m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

هی وای من !
    من کی گفتم Core i5 قوی تره !
    من گفتم در حال حاضر برای برنامه های امروزه سریع تره !
    اینم من نمیگم که امنیت مک پاییه کارشناسایه خیلی بهتر از من میگن.
    مک چون به هیچ جا از کامپیوتر دسترسی نمیده امنیت داره ولی این امنیتش بخاطر کیفیت ساختش نیست و بخاطر ضعفشه. الآن اگه یه ویروس خوب نوشته بشه مک به کلی نابود میشه !

خوب مک بد مکبوک آشغاله . چینیه . و ... نخر کسی شما رو مجبور نمیکنه...

آخه میخوای چیو ثابت کنی!!!! حالا من 10 تا دلیل برای شما بیارم که این cpu قدرتش پایین تره ! شما که قبول نمیکنی!

در مورد امنیت مک هم دیگه چی بگم! لابد امنیت ویندوز خیلی بالاس ! شما چند بار بخاطر یک ویروس مجبور شدی ویندوز عوض کنی!!!

لطفا این بحث رو ادامه ندید! ( چون نه شما حرف ما اپلی هارو قبول میکنی و نه ما... )

نکنه کارشناس مورد نظر شما استیو بالمر هستش!

این ویدیو رو نگاه کنید شاد شید!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به جای نقطه چین ------> i - p h o n e. i r
    Last edited by hormozan m; 16-05-2011 at 21:11.

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سال مدت کوتاهیه؟
    فکر میکنم به این زودی ها 8 هسته شناسایی نشه و به دوستانی که کارهای رندر و از این دست کارها انجام میدن پیشنهاد میکنم که core i5 بگیرند که براشون سریع تره. یکی از مهم ترین دلیل های سریع بودم مک بوک های جدید هم همینه.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    نکته ی دوم: این که میگید مک سیستم عامل قویه ای ههست رو من قبلا بهش معتقد بودم ولی الآن کاملا ردش میکنم. دوستان گفته بودن که مک فوق العادس و از این دست حرف ها ولی من این سیستم عامل رو به صورت درست رو لپتاپم نصب کردم و تاثیر این سیستم عامل فقط در باطری وسرعت کار های روزانس وگرنه از همه لحاط ( امنیت و ....) فوق العاده ضعیفه و همچنین برای یه برنامه نویس فوق العاده نا کارآمد چون کلا به هیچ قسمتی از دستگاه دسترسی نمیده
    مک سیستم عامل بسیار راحت ایی هست و از همه مهم تر نرم. تنها مشکلی که ویندوز باهاش سر و کله میزنه و خواهد زد dll اش هست که فایل هایی کاملا ناپایدار هستند متاسفانه چون بیس سیستم عامل چون ویندوز داس هست هر چقدر هم ماکروسافتت ویندوز بده باز هم ضعف های گذشته توش دیده میشه مثلا از زمانی که xp اومد انقلابی تو سیستم عامل ها بود تا حالا که 7 اومده هیچ فرقی از نظر پرفرمنس نبوده فقط ضاهر عوض شده و حفره های امنیتی بسته شده اما مک چون بیس یونیکس داره بسیار قابلیت اپگرید داره مثلا همین lion سیستم عاملی هست که شباهت که با اسنو لئوپارد فرق های محسوس از نظر بیس داره که ادغام اسنو لنوپارد و ios توسط اپل هست. مک به شما اجازه دسترسی به فایل های اجرایی ایش نمیده چون کسی که دانش اش رو نداره اگر به این فایل ها دسترسی داشته باشه باعث اختلال در کارایی سیستم میشه برای همین دسترسی نامحدود نیست اما خوب برای دولوپر ها و کسی که میخواهد حرفه ایی کار کنه هیچ محدودیتی وجود نداره شما هم بخواهید میتونید وارد privicy مک بشید اما خوب آیا داشن اش رو دارید؟ اگر حتی یکی از فایل ها مشکلی برایش پیش بیاد مجبور به clean instal هستید البته خوشبختانه بر خلاف ویندوز راهکارهایی هست که سیستم عامل به قبل از دست کاری برگرده مثل تایم ماشین و... که تو ویندوز وجود خارجی ندارد معادل های ان دست و پا شکسته اش تو ویندوز 7 هست به عنوان Restore As registry.
    lنمیدونم کدوم کارشناسی گفته مک حفره امنیتی داره اما حداقل اش این هست که نسبت به ویندوز یک قابلیت داره و ان هست که نه این سیستم عامل ویروس داره و نه تروجان. متاسفانه این کارشناسانی که میفرمایید از عدم داشتن دانش مکفی دست به فرمایش هایی میزنند که یک کاربر و یوزر معمولی که چند سالی با مک کار کرده باشه راحت میتونه ببینه که قطعا اشتباه هست. چه به بد که به جای ملامت چیزی از خوبی های ان گفته بشه البته در کنار بدی هاش نه فقط به نقیضه گویی بسنده کنیم.اگر معایب مک رو در قیاس با ویندوز لیست کنید اون وقت معلوم میشه کدوم سیستم عامل در این حین بهتر هست البته قبول دارم به خاطر اینکه در ایران یا دیگر کشور مثل ایران خودمون از بچکی با ویندوز و داس کار کردیم کمی سخت هست که برای خودمون به قبولانیم که سیستم عامل بهتری از ویندوز هست! قطعا یوزر های حرفه ایی سوق به مک یا لینوکس پیدا میکنند و یوزر ها معمولی به همان ویندوز بسنده میکنند.مثلا یک گرافیست حرفه ایی با سیستم عامل مک کار میکنه یا یک برنامه نویس بسیار حرفه ایی با لینوکس و ببنید در لول های پایین تر سوق به ویندوز هست چون برخلاف حرف شما من میگم اصلا ویندوز امنیت نداره این حرف نه حرف منه و نه حرف کارشناسان به قول شما این مدعی رو میتونید راحت با دیدن قوی ترین سرور های دنیا مشاهده کنید که که گران ترین هاش لینوکس هستند و ارزان تر این هاش ویندوز! مک رو هم کسی معمولا سرور نمیکنه حداقل برای سرور های در دسترسی عموم چون باید رو سخت افزار خودش باشه(مک سرور مثل مک پرو های سرور ) .
    در اخر خوشحال میشم به عنوان کاربری که هم با مک کار کرده و هم با ویندوز و هم با لینوکس(رد-ابونوتو و گوبونوتو) نظراتتان را در این باره بدونم که فرمودید مک امنیت نداره از چه بابی بود
    در مورد هشت هسته ایی بودن این هست که الان اکثر سیستم های حرفه ایی سوق به پردازنده با هسته بالا پیدا کردند( مک بود 8 هسته ایی نیست اشباه نکنید عنوان اش Qued Core هست یعنی چهار هست و چهار هسته مجازی دارد) خیلی وقت هست که پردازنده هایی با هسته بالا به بازار عرضه شده مثلا اینتل تقریبا 1.5 سال هست که سوکت 1366 رو عرضه کرده که مثلا 980x اش 12 هسته پردازنده داره و.... تو همه برنامه های رندر هم دیدم اقلب آپدیت برای این امر ارائه شده قطعا تطبیق ترم افزار و سخت افزار داره تو دنیا صورت میگیره وگرنه از یک سال پیش کسی نمیرفت corei7 اینتل رو بخره. خیلی فرق داره تو عمل دوست من من خودم دیدم واقعا بیشتر بودن هسته نسبت به فرکانس در بعضی برنامه ها قشنگ خودش رو نشان میده گیم و بازی نیست که 2 هسته یا حداکثر 4 هسته براش مکفی باشه وقتی بحث رندر و غیره که خودتون گفتید وسط میاد اگر سی پی یو هسته اش پایین باشه مثل فرکانس گلوگاه ایجاد میکنه

7. 2 کاربر از sinaxex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حالا اینجا تاپیک اپله اما می خوام یه کم از ویندوز دفاع کنم
    اینکه بخوایم یه سیستم عامل بی نقص پیدا کنیم فعلا محاله
    هر کدوم یه سری ایراد داره
    اکس پی در زمان خودش پدیده بود الان هم اگه حرفه ای باشی بی مشکل و حتی بی آنتی ویروس می تونی راحت باهاش کار کنی
    هرچند که خودم 5 سال طول کشید که یاد بگیرم بی آنتی ویروس سیستمو سالم نگه دارم اما الان 5 ماهه دارم با همین ویندوز بدون نصب مجدد و بی هیچ آنتی ویروسی کار می کنم
    اگه هر سیستم عامل دیگه ای به اندازه ی ویندوز یعنی 85% مصرف جهانی همه گیر می شد واسه اونم ویروس به همین اندازه ساخته می شد
    یه بحث دیگه اینه که سیستم عامل هایی مثل لینوکس به صورت مهندسی معکوس از ویندوز ساخته شدن
    یعنی اومدن ایرادهای ویندوز رو بررسی کردن، اون ایرادهارو رفع کردن یا طوری ساختن که اون ایراد به وجود نیاد
    مثلا تو لینوکس می شه بدون خاموش کردن سیستم از سخت افزارهاش جدا کرد یا چیز جدیدی مثل هارد در زمان روشن بودن بهش اضافه کرد
    وگرنه ویندوز هنوزم بی همتاست بدون شک

9. 4 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

آقا اين 723 رو كاستموياز كردن به نظرت كار جالبيه؟؟؟
    يعني اينكه سي پي يوش رو تقويت كنم چقدر تاثير داره تو قدرت پردازش و رندر؟؟؟
    تا چه حد قيمتش تغيير ميكنه؟
    خود اپل یه مدل کاستومایز شده از 723 داره که دیدم تو ایران هم هست به اسم MC 723 CTO که سی پی یوش
    2.3 گیگاهرتر و Corei7-2820M هست.
    قیمتش هم 3،400 در میاد.

11. 3 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پسر خوب ،

شما مک رو کجا نصب کردی ؟!‌

رو لپ تابت ؟!

خوب ، برادر من این دیگه مکینتاش نیست‌! و هکینتاش ه!

نه تنها امنیت نداره!

سرعت پایینی داره! (چون پردازنده کاملا درگیر ه! )

و...

شما هر وقت ، با مک کار کردی ، تعصب بیخودت رو کنار گذاشتی ،

می تونی درباره ی مک و سیستم های کامپیوتری اپل صحبت کنی ،

در غیر اینصورت ، شما حق به هم زدن این تاپیک رو صرفا چون خودت دوست نداری با مک کار کنی ، رو نداری !

با تشکر ،

امید

13. 4 کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

پسر خوب ،

شما مک رو کجا نصب کردی ؟!‌

رو لپ تابت ؟!

خوب ، برادر من این دیگه مکینتاش نیست‌! و هکینتاش ه!

نه تنها امنیت نداره!

سرعت پایینی داره! (چون پردازنده کاملا درگیر ه! )

و...

شما هر وقت ، با مک کار کردی ، تعصب بیخودت رو کنار گذاشتی ،

می تونی درباره ی مک و سیستم های کامپیوتری اپل صحبت کنی ،

در غیر اینصورت ، شما حق به هم زدن این تاپیک رو صرفا چون خودت دوست نداری با مک کار کنی ، رو نداری !

با تشکر ،

امید
    دوست من ما مک بوک پرو هم تو خونه داریم اون پردازنده ی دو هسته ای داشت برا همین رو لپتاپم هم نصب کردم !

من اصلا رو ویندوز تعصب ندارم و رو هیچ سیستم عاملی ولی میگم این امنیت اپل نیست که ویروسی نمیشه مشکل از دسترسی هاشه.ویندوز شما اگه پورت ها رو درست باز کنی و ببندی به هیچ وجه ویروسی نمیشی.تو مک کلا پورت ها بستش(بجز پورت های فوق العاده خاص) و شما اگه بخوای یه پورت دیگه رو باز کنی باید هفت خان رو رد کنی !
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    در مورد پردازنده هم باید بگم من عموما با 3d max و PS و خیلی نرم افزار های دیگه کار میکنم و این نرم افزار ها هنوز از 8 هسته(به صورت کلی)4 تاشو ساپورت میکنن همچنین ویندوز این پردازنده ها رو هشت هسته ای میشناسه پس هیچ ایرادی نداره به اون ها بگین هشت هسته ای !
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    آخه چرا حرف دهن من میزارید من کی گفتم ویندوز خوبه . من از لحاظ امنیت میگم لینوکس خوبه ، بعدش ویندوز و در آخر مک.
    ولی در رده بندی کلی چون همه به ویندوز عادت کردیم و کار باهاش خیلی از لینوکس راحت تره به نظر سیستم عامل برتر ویندوز خواهد بود(نباید برنامه هاش رو هم فراموش کرد)
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    آخه میخوای چیو ثابت کنی!!!! حالا من 10 تا دلیل برای شما بیارم که این cpu قدرتش پایین تره ! شما که قبول نمیکنی!
    شما بگو من به چه زبونی بگم شما متوجه بشی ؟!
    من میگم core i7 ها قوی ترن ولی core i5 در حال حاضر سریع تر عمل میکنه(چون فرکانس 4 هسته اش از 4 هسته از core i7 ها بیشتره!)(افتاد؟؟! )
    !
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    کارشناس هم هکر هایی معروف اند نه افراد معمولی

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امنیت در سرور ها به ترتیب :

لینوکس > مک > ویندوز

در دسکتاپ ها و لپتاب های خانگی :

مک > لینوکس > ویندوز

کسی نگفت ، مک اوپن سورس ه ؟! که شما می خوای پورت هاش رو باز کنی !

شما اشتباهت اینه که داری با لینوکس مقایسه میکنی !

بله ، لینوکس اوپن سورس ه ! رایگان ه ! امنیت خوبی داره! بیش از ۹۰ درصد سرور های دنیا لینوکس اند !

اما ، برادر عزیز ، کرنل مک و بسیاری از توزیع های مطرح لینوکس هر دو یونیکس اند !

پس ، چطور از نظر شما ویندوز از نظر امنیت نسبت به مک ، برتری داره ؟؟؟؟؟؟؟ مثال بزن در خرمتتون هستم !

16. این کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •