تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 161 از 370 اولاول ... 61111151157158159160161162163164165171211261 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,601 به 1,610 از 3692

نام تاپيک: ◄ ™ Asus اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

داره خودمونی میشه riquelme's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

منظور شما اينه كه pes2011 فقط ميشه باكيفيت low بازي كرد؟؟؟!!!!!!

نميدونم.بازی اصلا نصب کردم و نخواهم کرد.ولي ميدونم مطمئنا خوب مياد .رو desktop خودم که کارت گرافيک 9500 gt داره،PES مثل تيم ملي مياد...اونم GAMING گرفته 6.1 ....پس رو N61 هم بخوبي اجرا ميشه.

يکي جواب ما رو بده ....درايور جديد NVIDIA OPTIMUS رو کجا ميشه پیدا کرد؟

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

نميدونم.بازی اصلا نصب کردم و نخواهم کرد.ولي ميدونم مطمئنا خوب مياد .رو desktop خودم که کارت گرافيک 9500 gt داره،PES مثل تيم ملي مياد...اونم GAMING گرفته 6.1 ....پس رو N61 هم بخوبي اجرا ميشه.

يکي جواب ما رو بده ....درايور جديد NVIDIA OPTIMUS رو کجا ميشه پیدا کرد؟
    سلام
    این سایت هم درایو میزاره
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    گرافیک لپتاپتون gt325 ؟برای وینذوز سون 64 بیت میخواید؟

آگه اونی که میخواید

Version:
    260.99 WHQL
    Release Date:
    2010.10.25
    Operating System:
    Windows Vista 64-bit, Windows 7 64-bit
    Language:
    English (U.S.)
    File Size:
    160 MB
    لینک دانلود هم
    کد:
    البته قیلتره نیاز به V+P+N داری

3. این کاربر از Mehrdad092000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه seyed1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    === there ===

پيش فرض

دوستان من اگه بخوام اجمالا با تفاوتهای سری U و N لپتاپای اسوس آشنا بشم ، باید به چه سایتی برم؟
    تو جستجو هم زدم ، چیز خاصی پبدا نشد

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان من اگه بخوام اجمالا با تفاوتهای سری U و N لپتاپای اسوس آشنا بشم ، باید به چه سایتی برم؟
    شما برو سایت خود ایسوز /www.asus.com/
    اما بصورت کلی سری n سری مولتیمدیا هستش و برای گیم و غیره
    اما سری برایu دارای باطریه بیشتر سبکتر و برای کارو حملو نقل بیشتر هستش

6. این کاربر از Mehrdad092000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام
    باطری لپ تاپ ASUS K52JK وقتی 100درصد شارژ داره تا یک ساعت و نیم بیشتر شارژ نگه نمی داره؟(کار کردن با اینترنت و WORD)راهنمایی بفرمایید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام
    باطری لپ تاپ ASUS K52JK وقتی 100درصد شارژ داره تا یک ساعت و نیم بیشتر شارژ نگه نمی داره؟(کار کردن با اینترنت و WORD)راهنمایی بفرمایید.
    به گمونم باطريت مشكل داره واسه من u45 در همين شرايطي كه گفتي حداقل.حداقل 4ساعت دوام مياره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

بايد از دوستاني كه دارن بپرسي سري u همونطور كه دوستان گفتن واسه حمل راحت و دوام باطري و اين فاكتورها مناسبه.سري n ساخته شده براي game.البته اين هم در نظر بگير كه براي بازي كردن با لپ تاپ بايد پول بيشتري هزينه كني.سري n ساعت كمتري شارژ نگه ميداره ولي خوب گرافيك بهتري داره و در ضمن سنگين تر هم هست.
    هميشه به وزن لپ تاپ خيلي توجه كن چون بعد از يه مدت از جابجا كردنش خسته ميشي.ولي سري u انصافا حملش راحته(ازسرتجربه ميگم)

داره خودمونی میشه mohammad-rsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بايد از دوستاني كه دارن بپرسي سري u همونطور كه دوستان گفتن واسه حمل راحت و دوام باطري و اين فاكتورها مناسبه.سري n ساخته شده براي game.البته اين هم در نظر بگير كه براي بازي كردن با لپ تاپ بايد پول بيشتري هزينه كني.سري n ساعت كمتري شارژ نگه ميداره ولي خوب گرافيك بهتري داره و در ضمن سنگين تر هم هست.
    هميشه به وزن لپ تاپ خيلي توجه كن چون بعد از يه مدت از جابجا كردنش خسته ميشي.ولي سري u انصافا حملش راحته(ازسرتجربه ميگم)
    علاوه برگفته های دوستان سری n از لحاظ صدا کیفیت بالاتری داره و سری u جوری که من خوندم از تکنولوژی Turbo 33 هم استفاده می کنه که اگه کسایی که دارن و می دونن چیه توضیح بدن بهتره.

داره خودمونی میشه mohammad-rsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

منظور شما اينه كه pes2011 فقط ميشه باكيفيت low بازي كرد؟؟؟!!!!!!
    دقیقا!!
    شاید با آپدیت Nvidia Optimus درست بشه ولی من امتحان نکردم.
    البته کیفیت Low فقط وقتی صورت و لباس بازیکن از نزدیک دیده میشه (صحنه آهسته گل) خودشو نشون می ده.

پروفشنال cescjoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مشکل دوست عزیزمون درباره بازی PES 2011 و گرافیک Nvidia Optimus.
    اول از همه باید بگم ان تکنولوژی با ایراداتی همراه بوده و دلیل اصلی اون عدم سازگاری ویندوز با همچین تکنولوژی جدید است.
    حتما میدونید که تکنولوژی Optimus برای پائین اوردن مصرف باطری قرار داده شده و وقت شما در محیط ویندوز مشغو به کار هستید کارت گرافیک پیش فرض فقط کار میکنه که همون کارت گرافیک Intel هست بنابراین وقتی شما در محیط ویندوز به قسمت Setting بازی PES 2011 میشید که خارج از محیط بازی واقع شده قسمت Setting یا بهتره بگم ویندوز اجازه انتخاب گزینه High رو به شما نمیده و همچنین اگه به قسمت specifications در Setting برید متوجه میشید که فقط گرافیک پیش فرض رو میشناسه ولی وقتی بازی رو اجرا میکنید با کارت گرافیک GT325 اجرا میشه اما چون شما نتونستید در قسمت Setting نتونستید گزینه گرافیک High رو انتخاب کنید بازی به صورت Low اجرا میشه.
    پس نتیجه میگیریم که این مشکل برخواسته از اجازه ندادن ویندوز یا Setting بازیست که با همچین تکنولوژی جدیدی هماهنگی کامل نداره.
    اما واسه بازی Fifa 11 این مشکل وجود نداره Setting بازی Fifa11 به راحتی میزاره هر رزولوشن یا Picture Quality که میخواید انتخاب کنید و زمانی هم که شما بازی رو اجرا میکنید با همون کارت گرافیک GT325 اجرا میشه و هیچ مشکلی هم نداره.
    من تونستم عیب این قضیه رو پیدا کنم اما وقتی به من گفتن همچین مشکلی با آپدیت جدید گرافیک حل میشه و خواستم که این تست رو انجام بدم متاسفانه لپ تاپ من دارای مشکل هارد دیسک شد و الانم رفته گارانتی برای تعویض!
    یکی از دوستان آپدیت جدید کارت گرافیک لپ تاپ N61JV رو قرار داده و منم اون رو اینجا میزارم.

آخرین ورژن هم برای سون 32 و هم 64 بیتی، V260.99 هست که مربوط به تاریخ 10/25/2010 است.
    برای ویستا و سون 64 بیتی:
    کد:
    برای ویستا و سون 32 بیتی:

کد:

13. این کاربر از cescjoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •