مشکل دوست عزیزمون درباره بازی PES 2011 و گرافیک Nvidia Optimus.
اول از همه باید بگم ان تکنولوژی با ایراداتی همراه بوده و دلیل اصلی اون عدم سازگاری ویندوز با همچین تکنولوژی جدید است.
حتما میدونید که تکنولوژی Optimus برای پائین اوردن مصرف باطری قرار داده شده و وقت شما در محیط ویندوز مشغو به کار هستید کارت گرافیک پیش فرض فقط کار میکنه که همون کارت گرافیک Intel هست بنابراین وقتی شما در محیط ویندوز به قسمت Setting بازی PES 2011 میشید که خارج از محیط بازی واقع شده قسمت Setting یا بهتره بگم ویندوز اجازه انتخاب گزینه High رو به شما نمیده و همچنین اگه به قسمت specifications در Setting برید متوجه میشید که فقط گرافیک پیش فرض رو میشناسه ولی وقتی بازی رو اجرا میکنید با کارت گرافیک GT325 اجرا میشه اما چون شما نتونستید در قسمت Setting نتونستید گزینه گرافیک High رو انتخاب کنید بازی به صورت Low اجرا میشه.
پس نتیجه میگیریم که این مشکل برخواسته از اجازه ندادن ویندوز یا Setting بازیست که با همچین تکنولوژی جدیدی هماهنگی کامل نداره.
اما واسه بازی Fifa 11 این مشکل وجود نداره Setting بازی Fifa11 به راحتی میزاره هر رزولوشن یا Picture Quality که میخواید انتخاب کنید و زمانی هم که شما بازی رو اجرا میکنید با همون کارت گرافیک GT325 اجرا میشه و هیچ مشکلی هم نداره.
من تونستم عیب این قضیه رو پیدا کنم اما وقتی به من گفتن همچین مشکلی با آپدیت جدید گرافیک حل میشه و خواستم که این تست رو انجام بدم متاسفانه لپ تاپ من دارای مشکل هارد دیسک شد و الانم رفته گارانتی برای تعویض!
یکی از دوستان آپدیت جدید کارت گرافیک لپ تاپ N61JV رو قرار داده و منم اون رو اینجا میزارم.
آخرین ورژن هم برای سون 32 و هم 64 بیتی، V260.99 هست که مربوط به تاریخ 10/25/2010 است.
برای ویستا و سون 64 بیتی:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای ویستا و سون 32 بیتی:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید