تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 161 از 177 اولاول ... 61111151157158159160161162163164165171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,601 به 1,610 از 1763

نام تاپيک: Need for Speed: Shift

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

همون اولین تنظیمات برای گیم پد طرح PS2 من جواب میده گیم پدم مارکش Victory هست

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

راستی که بعد نصب پچ 130 مگی خیلی بهتر شد در ضمن کنترل ماشین هم بهتر شده تازه هرچی درایوینگ اسکیل و اینا آپگرید میشه مشخصا کنترل ماشین روان تر میشه.

3. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

کراوسر جان سلام یادش به خیر تاپیک کاپتان سوباسا چه حالی میکردیم با راهنماییهای خوبت عزیز من امشب رفتم این بازی شیفتو کردم تهیه میخواستم ببینم آنلاین میشه بازی کرد؟ شرکت متال ارت عرضش کرده و کرکی برای نصب نداشت میرم تو بخش آنلاین میگه باید لوگین کنید کجاش میشه اکونت ساخت ؟
    منم میگم عشقم اسپانیا رویای کودکیم رفتن به اسپانیا و آمریکای لاتینه بابت باخت امروز نادال هم تسلیت همکیشتو پذیرا باش
    آمیگو اسپانول استو موی بین

5. این کاربر از dashmojtaba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

راستی که بعد نصب پچ 130 مگی خیلی بهتر شد در ضمن کنترل ماشین هم بهتر شده تازه هرچی درایوینگ اسکیل و اینا آپگرید میشه مشخصا کنترل ماشین روان تر میشه.
    اگه منظورتون پچ 1.02 هست که من تغییری در کنترل ماشین ها ندیدم !!!!

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

همون اولین تنظیمات برای گیم پد طرح PS2 من جواب میده گیم پدم مارکش Victory هست
    آرمين جان
    به نظرت واسه اينجور بازي ها و كلا هر بازي تبديل PS2 رو بايد بگيريم و يه دسته كيفيت F پلي استيشن 2 كه خيلي راحت ساپورت ميشه
    هم عمرش بيشتره و هم دوام و هم كيفيتش
    من همه نوع بازي رو امتحان كردم و همه شون اين نوع تبديل رو مي شناختن
    تو خودت الان چي استفاده مي كن ؟
    اين راهو تست كردي؟

8. این کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کراوسر جان سلام یادش به خیر تاپیک کاپتان سوباسا چه حالی میکردیم با راهنماییهای خوبت عزیز من امشب رفتم این بازی شیفتو کردم تهیه میخواستم ببینم آنلاین میشه بازی کرد؟ شرکت متال ارت عرضش کرده و کرکی برای نصب نداشت میرم تو بخش آنلاین میگه باید لوگین کنید کجاش میشه اکونت ساخت ؟
    منم میگم عشقم اسپانیا رویای کودکیم رفتن به اسپانیا و آمریکای لاتینه بابت باخت امروز نادال هم تسلیت همکیشتو پذیرا باش
    آمیگو اسپانول استو موی بین
    اولا که واسه آنلاین به صورت اورجینال حتما باس سریال اورجینال و یکتا داشته باشی در غیر اینصورت باید ببینی سرور کرک شده هست واسش یا نه که فکر نکنم باشه بازم از برا بچه های فعال بخش آنلاین سوال کن. واسه لاگین شدن هم باس EA Accaunt داشته باشی ولی خوب ساختن و داشتن اینا خیلی سخت نیست مشکل فقدان سریال اورجینال هست. کلا اینجا ایران هست واسه آنلاین بازی کردن هر بازی باید ضجه زد یا سریال گیر نمیاد یا سرور کرک شده قوی مشکل کمبود سرعت نت و قطعی های پی در پی قوز بالا قوز هست

اگه منظورتون پچ 1.02 هست که من تغییری در کنترل ماشین ها ندیدم !!!!
    یعنی قبل نصب کردن پچ ماشین شما بعد یه مدت مثل گاو های وحشی بالا پایین نمی پرید؟

آرمين جان
    به نظرت واسه اينجور بازي ها و كلا هر بازي تبديل PS2 رو بايد بگيريم و يه دسته كيفيت F پلي استيشن 2 كه خيلي راحت ساپورت ميشه
    هم عمرش بيشتره و هم دوام و هم كيفيتش
    من همه نوع بازي رو امتحان كردم و همه شون اين نوع تبديل رو مي شناختن
    تو خودت الان چي استفاده مي كن ؟
    اين راهو تست كردي؟
    من تا حالا تبدیل نگرفتم به نظر من اگه یه گیم پد خوب و با کیفیت گیرت اومد کافیه من که مشکلی ندارمخوشبختانه یه گیم پد طرح PS2 و یه گیم پد طرح 360 باعث شه هر بازی رو که بخوام بتونم با گیم پد بازی کنم بدون مشکل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض مشكل تو اين بازي

با سلام به شما دوستان من تو اين بازي مشكل دارم ديشب ديويدي هاي بازي رو از يكي از دوستام گرفتم اما مثل اينكه يك فايل از فايل هاي بازي موجود نيست و وقتي مي خوام بازي رو اجرا كنم ارور ميده و اسم همون فايل رو منويسه از شما دوستان خواهش مي كنم اگه كسي مي تونه اين فايل رو در پوشه بازي پيدا كنه و براي دانلود قرار بده چون من خيلي لازمش دارم
    اينم اسم فايل:physxloader.dll
    اميدوارم كه يكي از شما دوستان عزيز به من بتونه كمك كنه

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام به شما دوستان من تو اين بازي مشكل دارم ديشب ديويدي هاي بازي رو از يكي از دوستام گرفتم اما مثل اينكه يك فايل از فايل هاي بازي موجود نيست و وقتي مي خوام بازي رو اجرا كنم ارور ميده و اسم همون فايل رو منويسه از شما دوستان خواهش مي كنم اگه كسي مي تونه اين فايل رو در پوشه بازي پيدا كنه و براي دانلود قرار بده چون من خيلي لازمش دارم
    اينم اسم فايل:physxloader.dll
    اميدوارم كه يكي از شما دوستان عزيز به من بتونه كمك كنه
    آخرین درایور کارت گرافیکتون که احتمال GeForce هست رو بگیرید و نصب کنید مشکل شما از PhysiX هست. البته من اینطور حدس می زنم چون فایلی به اسم physxloader.dll توی این بازی نیست

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اولا که واسه آنلاین به صورت اورجینال حتما باس سریال اورجینال و یکتا داشته باشی در غیر اینصورت باید ببینی سرور کرک شده هست واسش یا نه که فکر نکنم باشه بازم از برا بچه های فعال بخش آنلاین سوال کن. واسه لاگین شدن هم باس EA Accaunt داشته باشی ولی خوب ساختن و داشتن اینا خیلی سخت نیست مشکل فقدان سریال اورجینال هست. کلا اینجا ایران هست واسه آنلاین بازی کردن هر بازی باید ضجه زد یا سریال گیر نمیاد یا سرور کرک شده قوی مشکل کمبود سرعت نت و قطعی های پی در پی قوز بالا قوز هست

یعنی قبل نصب کردن پچ ماشین شما بعد یه مدت مثل گاو های وحشی بالا پایین نمی پرید؟

من تا حالا تبدیل نگرفتم به نظر من اگه یه گیم پد خوب و با کیفیت گیرت اومد کافیه من که مشکلی ندارمخوشبختانه یه گیم پد طرح PS2 و یه گیم پد طرح 360 باعث شه هر بازی رو که بخوام بتونم با گیم پد بازی کنم بدون مشکل
    همون لاگین کردنش مشکل فعلی منه چون تو خود بازی جایی برای رجیستر پیدا نکردم سایتشم که اصلاً ایراد داره برای من باز نمیشه! البته شنیدم یه پچ برای آنلاین بازی کردن هست کسی اینو نداره؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

EA Account باس بسازی از توی سایت EA می تونی یه اکانت رایگان بسازی

14. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •