سلام میخواستم بدونم توی شخصیت جانی تو مرحله آخرش که میری زندان رو به آتیش میکشی اون بیلی رو میکشیم؟آخه من فکر کردم باید نجاتش بدیم!
سلام میخواستم بدونم توی شخصیت جانی تو مرحله آخرش که میری زندان رو به آتیش میکشی اون بیلی رو میکشیم؟آخه من فکر کردم باید نجاتش بدیم!
سلام - من اين بخش رو تو يه تايپيك جداگانه گذاشته بودم , ولي مديران گفتند كه بايد اينجا بزاريم , ما هم گذاشتيم + من هر دو بازي موجود در اين Game رو تقريبا به اتمام رسوندم و با توجه به مشكلات برخي از دوستان, سيو اين بازي ها رو همراه با راهنمايي اينجا قرار دادم , تا همه عزيزان بتونند استفاده كنند :![]()
![]()
G . a . y Tony = 60% و Lost and Damned= 65%
شما بايد فايل رو كه به صورت rar هست رو دانلود كنيد و راهنماييش توش هست بخونيد و از بازي لذت ببريد .
نكته : 100% تست شده ميباشد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام . من این بازی 2 روز پیش گرفتم بعد نصب بازی وقتی خواستم بازی اجرا کنم این ارورو داد :
EFLC FATAL ERROR :WS10
EFLC FATAL ERROR: XNetstartup failed-Please re-boot your system and/or re-install the game
10093
تایپک مربوط به این بازیو سعی کردم بخونم تا صفحه 67 که خوندم کسی تا حالا با این مشکل روبرو نشده بود می خواستم راهنماییم کنین یا اگه جایی این مشکل مطرح شده بگینپیشا پیش ممنون از راهنمایتون
در ضمن دو بار بازیو نصب کردم بازم این ERROR امد
SYSTEM:
WIN7 64BIT
RAM: 4GB
VGA:ATI 1GB HD5730
CPU: I7_720QM
Last edited by farshid_titan; 27-09-2010 at 13:45.
آقا منم یه مشکل دارم
من بازیم 5 تا DVD بود
Razor که نصب شد و مشکلی نداشت
Windows live هم نصب کردم
آخرین دریور گرافیکمم نصب کردم
بازی بالا میاد و آرم راک استار هم میاد بعدشم چندتا عکس میاد ولی صفحه آیکونا که میخواد بیاد صفحه سیاه میشه
لطفا راهنماییم کنین
با تشکر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا اون مرحله هست كه لوييس بايد روي دريا از توي هليكوبتر شيرجه بزنه اون يارو رو توي هوا نجات بده من اينكارو ميكنم اما وقتي توي دريا ميفتيم طرف توي آب خفه ميشه بايد جكار كنم?
دوست من این ادرس رفتم اما نگفتی چه کار کنم که![]()
تو هر دو تاپیک پست دادم .لطفا راهنمایی کنید
وقتی میخواد نصب بشه این ارور رو میده ،
feature transfer error
error : access is denied
میشه راهنمایی کنید ؟
بردم dvd رو عوض کردم ، یارو دوستمه اونجا امتحان کردیم نصب شد ولی تو سیستم من همین که inistal میزنی بعد 2 ثانیه این ارور لعنتی میاد اعصاب آدم بهم میریزه به خدا .
اون بازیه 5 dvd هستشا episodes from liberty city
تو دیسک 5 یه فولدره نوشته درایور ، اونجا چندتا نرم افزار جانبی بود نصب کردم بازم . .
لایو و فریم و فیزیکال اینویدیا و دایرکس و بقیه کوفت زهرمارارو نصب کردم بازم . .
ویندوزم sp3 هستش
با ادیمینستراتور هم میرم ارور میده
مسیرم عوض میکنم ارور میده
خواهشا راهنمایی کنید تا دی وی دیارو نشکوندم ، دلم میخواد این بازی رو داشته باشه نه اینکه بندازمش بیرون "نشون میده که من عصبیم"
خلاصه خدا نصیب هیچ گیمری نکنه
لطفا کمک کنید
--------------------------------------------------------------
با کمک FOURTH RETURN عزیز مشکل حل شد .اینجا هم نوشتم کسی همچین مشکلی داشت اول باید محتویات دیسک اول رو بریزی تو هارد بعد از رو هارد نصب کنی
Last edited by ehsssssan; 28-09-2010 at 04:14.
دوست عزیز برای ویندوز 64 بیت باید پچ جدید رو نصب کنیدWIN7 64BIT
يه كاري كن فايل نصبو بريز تو هارد از تو هارد نصب كن ببين مشكلت حل ميشه يا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)