اين پچ جديده كرك نمي خواد؟؟؟
نه لازم نیست
سلام من دیروز بازی رو نصب کردم همون لجظه کارارو انجام دادم رفتم بازی کردم اما امروز می خوام برم بازی کنم رو play کلیک می کنم رو قسمت داسش که میاد میمونه نمیره تو بازی دلیلش چیه؟
سلام
من این بازی رو همین سایت خریدم اصلا هم مشکلی با اجراش نداشتم بدون هیچ مشکلی بازی کردم
ولی این پچ جدید رو امروز دانلود کردم و بازی خیلی روانتر اجرا میشه واقعا پیشنهاد میکنم حتما دانلود و استفاده کنین
دوست عزیز شما زود دیسکانکت می کنی.اگه دیرتر دیسکانکت کنی بعد بری تو بازی چنین مشکلی بوجود نمیاد.
موفق باشی
بابا یه رفیق پیدا نمیشه جواب مارو بده؟
این پچ جدید روی کرک razor کار میده؟
اگر من بخوام پچش رو نصب کنم باید کرک رو پاک کنم؟ چجوری پاک میشه؟
اگر جواب بدید خوشحالم میکنید
راستش صفحه اول رو دیدم ولی چیزی دستگیرم نشد!
ممنون![]()
من امروز یه پچ جدید ریختم . البته این پچ ورژن 1.0.2 بود که با اون قبلی فرق داشت. منم خودم اصلا مشکلی با بازی نداشتم خیلیم خوب میومد ولی خریت کردم ریختمش یه سری تغییرات تو منو ایجاد کرد . ولی وقتی رفتم تو بازی texture mising پیدا کرد . حالا کاری ندارم به این پچ فقط اگه کسی راهی بلده بدون نصب دوباره پاکش کنم لطفا بگه!
این لینکم توضیحشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط همینو بگم که این پچ جدید (1.0.2.0) رو نگیرید از دستتون رفته ! من قبلا از خیر بازی گذشته بودم ! ولی الان با این پچ رو ویستا براحتی بازی میکنم ! benchmark ندارم تو تصویر زیر مشخصه ! وگرنه میزاشتم ! با کرک رازور :
می بینید که تنظیمات جدید هم اضافه شده ! واقا عالی شده !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سیستم من :
CPU : 3.2 FULL
RAM : 1GIG 667
VGA : 8500 GT DEAFULT
Last edited by امير موسر; 25-01-2009 at 17:31.
یک سوال : با این تنظیمات شما حال می کنین با بازی کردن؟؟؟؟؟!!
چون مال من که همی چیزش تا تهه بازم کمی کمبود میاره بازیش بعدش دیگه شما...
البته خوبه بازم همین که بازی میاد بالا و سایه هاش درسته غنیمتیه برای بعضی ها.
ممنون
صفحه اول به کارم نیومد بازم دسته مورد داره
درایور که سهله من حتی بایوس مادربورد رو هم آپدیت کردم !
برم پچ جدیده رو نصب کنم شاید درست بشه ولی حیف شد با دسته بیشتر حال میده .
راستی کرک رازور که تو پست اول معرفی شده با این پچ جدید کار میکنه ؟
Last edited by Abolfazl3007; 25-01-2009 at 21:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)