سلام ببخشيد من نتونستم 160 صفحه رو بخونم فرق N97 با N97 mini چيه ؟ كدوم بهتره بگيرم.
سلام ببخشيد من نتونستم 160 صفحه رو بخونم فرق N97 با N97 mini چيه ؟ كدوم بهتره بگيرم.
سلام
میخواستم gps گوشیم را راه بندازم ولی نمیدونم چیکار باید کرد؟همچنین قطب نما .خواهشا کمک کنید.مثلا من که اصفهانم از کجا باید نقشه شهر بیارم ؟چه طور باید نصب کنم؟چه طور میتونم بفهمم مثلا سمت چپم شمال هست یا جنوب؟مسیر یاب صوتی چه طور فعال میشه؟اصلا چی هست؟؟؟فرض کنید واسه یه مبتدی توضیح میدید.واقعا ممنون که جوابم را میدید.
![]()
اول آخرین ورژن nokia ovi maps که فکر کنم 3.04 هست رو دانلود کنید! با Nokia Ovi Suite هم میتونی اپدیت کنی!
برای نقشه های جاده های ایران + 7 8 تا از شهر های بزرگ که یکیش هم اصفهان هست از Nokia Ovi Suite برو به بخش MAP و بعد از لود لیست مپ ها از لیست مپ ایران رو دانلود کن فکر کنم حدود 30 مگ هست!
برای راه اندای gps هم هیچ کاری لازم نیست انجام بدید! فقط در یک مکان باز باید منتظر باشید تا با ماهواره ها ارتباط برقرار کنه!
برای قطب نما هم بهتر از خود نوکیا یک نرمافزاری هست به نام N97 Compass که خیلی حساس تر+ سریعتر جواب میده!
خیلی خیلی ممنونم.میشه بیشتر تو ضیح بدید. من wi fi دارم.من اول رفتم sw update بعد داخل لیستش چیز مربوطی نبود
-------
شما چرا از فیلم آموزشی من استفاده نمی کنی؟
در مورد قطب نما هم بگم که شما کافیه که برنامه را اجرا کنی به اسم Compass بعد خودش جهت را نشون می ده و اگر می خوای تو نقشه قطب نما رو ببینی اگه دقت کنی یک دایره پایین نقشه هست که اگر لمسش کنی جهت را هم بهت نشون می ده
دانلود کردم چرا اجرا نمیکنه؟؟؟در ضمن این برنامه compass را از کجا بیارم؟؟؟
شرمنده همه n97 دارا ولی خیلی دلم می خواد یه فحش آبدار به n97 یا nokia یا حداقل گارانتی اصلی نوکیا بدم !!! من یه n97 دو هفته پیش خریدم (11/5 ) هیچی نشده خراب شد !!!نه از دستم افتاد نه چیزی و دیگه روشن نمیشه بردم گارانتی گفت تعمیرش طول میکشه برو یه دو هفته دیگه بیا !!! آخه گوشی دو هفته ای چرا باید تعمییر بشه ؟؟؟ به جای تعمیر نمی تونستن یه نوشو بهم بدن ؟؟؟![]()
-----------
بعد از دانلود باید توسط برنامه Winrar فایل را از فشردگی خارج کنی بعد اجرا کنی
برنامه اگر تو گوشیت نیست برات آپلود کردم دانلود کن و تو گوشیت نصب کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی
---------- Post added at 11:54 PM ---------- Previous post was at 11:51 PM ----------
----------
متاسفم دوست عزیز
شانست بده دیگه
البته گوشیهایی که تحت لیسانس باشن و ساخت چین زیاد نمی شه روشون حساب باز کرد به هر حال امیدوارم زودتر درست بشه اگر قابل تعمییر نباشه و گارانتی اصلی باشه و نگن ضربه خورده یه نوشو می دن بهت
موفق باشی
دوست عزیز، این لینک مشکل داره
میشه اونو یه جای دیگه آپلود کنید؟ واقعا ممنون میشم
-----------
من تست می کنم مشکلی ندازه اما اینم 1 لینک دیگه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)