تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 161 از 381 اولاول ... 61111151157158159160161162163164165171211261 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,601 به 1,610 از 3809

نام تاپيک: Samsung i900 Omnia

داره خودمونی میشه sami_red's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

1

جواب دادن به این سوال از لحاظ شرعی واجب کفایی است//..././././ بابا جوابم رو بدین
    جواب ندارم.تذكر دارم.3-4 رنگ داره ولي فقط سفيد و مشكي تو دنيا داره فروش ميره.بنفش بزودي در فرانسه و...... .

داره خودمونی میشه sami_red's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

هورا نصب كردم.اره تو خودت ميتوني فقط به error كه ميده توجه كن.حله همه بچه ها استادند.

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

با برنامه Microsoft ActiveSync کلی برنامه و بازی روش نصب کردم نمیدونم چرا الان 1 ساعته میگه نمیتونه وصل بشه تو قسمت پورتها هم نوشته COM1 و COM7 در دسترسه ولی باز اررور میده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_MacBook_Apple's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

یک Item جدید برای امنیا

امروز یک آیتم جدید برای امنیا پیدا کردم که به نظرم جالب اومد ، چون خیلی سریعه و سرعتش آدمو شگفت زده می کنه.
    اینم چند تا اسکرین شات :

نکته :
    باید روی خود گوشی نصب بشه (نه حافظه جانبی)
    بعد از نصب برید به قسمت Items در قسمت Today بروید و تیک TochFlo یا Samsung widget یا هر چیز دیگرو بردارید و فقط Pointui Home 2 رو تیک بزنید تا فعال بشه.

جالبیشم اینه که در حالت لند اسکیپ هم به خوبی کار می کنه.

لینک دانلود برای امنیا :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by ali_MacBook_Apple; 13-02-2009 at 21:42.

5. 2 کاربر از ali_MacBook_Apple بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ehsaN73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

بالاخره مشکل فارسی امنیا حل شد...
    دوستان بعد از یک هفته تلاش و گشتن بالاخره تونستم مشکل فارسی امنیا رو کاملاً رفع کنم...
    از قسمتهایی که می بینید براتون اسکرین شات گذاشتم تا اول ببینید بعد دانلود کنید :

فرستادن و دریافت اس ام اس فارسی:

تایپ فارسی در ورد :

پیجهای فارسی در مرورگر اپرا:

پیجهای فارسی در مرورگر اینترنت اکسپلورر:

دریافت ایمیل فارسی :

خب دوستان ، لینک دانلود رو در زیر براتون گذاشتم ، فقط طریقه نصب :
    1- ابتدا فایل tsd_arabizer_411.cab را نصب کنید.
    بعد از نصب این فایل همه چیز فارسی می شه کی برد عربی هم م یاد ، اما یه چیزی خیلی حالتونو می گیره , اونم ایجاد شدن حالت بلانکه ، یعنی هرجه که بخواید چیزی پر کنید ، مثلاً در آدرس بار اپرا یا اینترنت اکپلورر فقط صفحه خالی می بینید و هرچی بنویسید هیچی تایپ نمی شه .
    برای حل این مشکل :
    2- فایل remove_blank.cab را نصب کنید.
    گوشی ریست می شه ، بعد از ریست شدن می بینید که گوشیتون فارسی رو کاملاً ساپورت می کنه ، هیچ مشکلیم نداره ، اون مشکل بلانک هم حل شده ، دو فایل دیگم توی لینک ارسالی مو جوده یعنی tsd_hijricalendar_3_0.cab و tsd_prayertimes_3.cab که نیازی به نصبشون نیست ، اگه دلتون خواست می تونید نصبشون کنید ، نخواستیدم نکنید ، مهم نیستن ، دو تا نرم افزار اسلامین ، یکی تقویم قمری ، دیگریم اوقات شرعی که همه شهرای ایرانم داره .
    خب حالا دیگه می تونید حالشو ببرید.

لینک دانلود:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سلام فتتحه گوشی من خونده شد .... اون کارایی که گفتین رو کردم الان هیچ چیز کار نمی کنه ... چه خاکی تو سرم بریزم
    یکی کمکم کنه گوشیم به کلی نابود شد هیچ چیزی کار نمی کنه
    Last edited by ehsaN73; 13-02-2009 at 22:10.

پروفشنال Ava UK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

آخه شماها چرا به توصیه بقیه گوش نمیکنید. امنیا هم رام و سخت افزار ضعیفی داره و هر چیزی پیدا کردید روش نصب نکنید. اون از آپدیت کردن و مدن چیپستش در قسمت بوت و این هم از نصب نرم افزار روی رام گوشی. با کوچکترین کاری که انجام میدید ممکنه گوشی دیگه اون گوشی قدیم نباشه.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

آخه شماها چرا به توصیه بقیه گوش نمیکنید. امنیا هم رام و سخت افزار ضعیفی داره و هر چیزی پیدا کردید روش نصب نکنید. اون از آپدیت کردن و مدن چیپستش در قسمت بوت و این هم از نصب نرم افزار روی رام گوشی. با کوچکترین کاری که انجام میدید ممکنه گوشی دیگه اون گوشی قدیم نباشه.
    حالا لطفا راه حل بدین ... بابا من تازه 4 روزه این گوشی رو خریدم این نرم افزار هم ماشالله کار خودش رو کرد

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

یکم توضیح بده لطفا . یعنی چی ضعیفه؟ من میخوام همین هفته بخرم اگه ضعیفه یه فکر دیگه کنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_MacBook_Apple's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

یکم توضیح بده لطفا . یعنی چی ضعیفه؟ من میخوام همین هفته بخرم اگه ضعیفه یه فکر دیگه کنم.
    والا اگه فهمیدی این حرف یعنی چی ، واسه ما هم بگو...
    بنده تاحالا هر چی که بگی روش نصب کردم ، از انواع رامها گرفته ، تا تاچ فلو و انواع فارسی سازا و عربایزرها و ویندوز موبایل 6.5 و ...
    هیچ مشکلیم تاحالا برام پیش نیومده...
    دوست من این رام نیست که ضعیفه ، بعضی دوستانن که توی کار کردن با گوشی یکم ضعیفن ، گوشیهای ویندوز موبایل گوشیهای حساسی هستن ، هرکسی نمی تونه به راحتی باهاشون کار کنه ، چون سیستم عامل حساسی دارن ، با یک اشتباه ممکنه مشکل پیدا کنه.
    تازه این مشکلم راه حلش فقط یه بک آپه.
    بارها گفتم قبل از هر کاری یه بک آپ بگیرید ، اگر بعد از هر کاری مشکلی پیدا کرد ، کافیه یه هارد ریست کنید و ریستور کنید ، تمام شد و رفت...
    همون دوستمون هم که این همه ناله می کنه ، براش پیغام خصوصی هم دادم ، اینهمه نگرانی نداره ، یه هارد ریست کن و تمام شد و رفت...همه چیز می شه روز اول...
    کافیه موقع روشن شدن ، اونجا که می نویسه omnia دکمه های قطع و وصل رو با هم نگه داری ، بعد که پیغام داد ، دکمه وصل رو بزن تا هارد ریست بشه و همه چیز برگرده به روز اول .
    تا کاملاً به گوشی مسلط نشدید ، حتی یک برنامه کوچیکم روش نصب نکنید ، این مشکلاتم مختص امنیا نیست ، همه گوشیهای ویندوز موبایل از این مشکلات داره...

11. 4 کاربر از ali_MacBook_Apple بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

دوباره سلام از دست من عصبانی نشین .... هارد ریست کردم ... همه چیز درست شد فقط شماره هام پاک شدن که اونم تقصیره خودم بود ...... بازم مرسی
    Last edited by ehsaN73; 14-02-2009 at 01:54.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •