تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 161 از 288 اولاول ... 61111151157158159160161162163164165171211261 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,601 به 1,610 از 2876

نام تاپيک: پـرایـد Pride ( نسیم و صبا )

اگه نباشه جاش خالی می مونه fa13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

آقا یک سوال داشتم در مورد پراید ماشین من یک مدتی هست که موقع ترمز کردن مخصوصا با سرعت بالا دچار لرزش میشه قبلا هم این مشکل رو داشت اون موقع یک اشکال دیگه هم داشت که موقعی که سرعت بالای 110 میرفت هم ماشین میلرزید (جلوی ماشین) بعدش ماشین رو بردم یه نگاهی بهش انداختن گفتن یباید لنت و صفحه رو عوض کنی عوض کردم ، مشکل کم شد و مشکل ارزش با سرعت بالا حل شد ولی مشکل لرزش موقع ترمز کم شد ولی الان دوباره زیاد شده (میزان فرماه هم کردم باز هم مشکل حل نشده)
    کسی میدونه مشکل چیه؟
    جایی سراغ دارید من ماشینو ببرم نشون بدم (تو تبریز)مشکلشو حل کنن؟
    ببخشید من درست متوجه نشدم فرمون هم میلرزه ؟
    جلو بندیت اوضاش چطوره ؟

در آغاز فعالیت mr.mehdi.mmx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    tabriz

پيش فرض

ببخشید من درست متوجه نشدم فرمون هم میلرزه ؟
    جلو بندیت اوضاش چطوره ؟
    دقیقا همون فرمون میلرزه

والا جلوبندی رو یه 8 ماهی میشه که چک کردم باز هم باید ببرم یه نگاهی بندازن بهش

اگه نباشه جاش خالی می مونه fa13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دقیقا همون فرمون میلرزه

والا جلوبندی رو یه 8 ماهی میشه که چک کردم باز هم باید ببرم یه نگاهی بندازن بهش
    خوب اون رو چک کنی بد نیست ولی پیش مکانیک درست و حسابی آخه بعضی هاشون همین که میبری میگه باید عوض بشه
    روی 100-110 پراید یه لرزش فرمون داره بعد که میری بالاتر قطع میشه تا حالا این رو امتحان کردی ؟(لطفا احتیاط کن حالا دور از جون کار دست خودت ندی )
    Last edited by fa13; 03-10-2010 at 00:53.

در آغاز فعالیت mr.mehdi.mmx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    tabriz

پيش فرض

خوب اون رو چک کنی بد نیست ولی پیش مکانیک درست و حسابی آخه بعضی هاشون همین که میبری میگه باید عوض بشه
    درسته برای همین از دوستان آدرس یه آدم کار دست رو میخواستم

روی 100-110 پراید یه لرزش فرمون داره بعد که میری بالاتر قطع میشه تا حالا این رو امتحان کردی ؟(لطفا احتیاط کن حالا دور از جون کار دست خودت ندی )
    نمیدونم اوایل که اصلا لرزش نداشت الان هم اصلا تو سرعت بالا لرزش نداره

حتما من تو جاده بالاتر از سرعت مجاز نمیرم (جز در مواقع مورد نیاز)

بازم ممنون

پروفشنال MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    جایی به اسم ایران

پيش فرض

لرزش فرمون ماشین تو سرعت 100_110 بیشتر مربوط به بالانس نبودن چرخهای عقب هستش.

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

درسته برای همین از دوستان آدرس یه آدم کار دست رو میخواستم

نمیدونم اوایل که اصلا لرزش نداشت الان هم اصلا تو سرعت بالا لرزش نداره

حتما من تو جاده بالاتر از سرعت مجاز نمیرم (جز در مواقع مورد نیاز)

بازم ممنون
    حتی مدلای صفرشم بعضی وقتا لرزش مختصری داره.باید ببری به آپاراتیهای ماهری که میگم بدی تا اساسی بالانس کنن
    من یه زمانی هاچ بک داشتم بعد چند سال چرخهاشو بصورت ضربدری عوض کردم تا استهلاک لاستیکها تقسیم شه((ضربدری نباید چرخها رو عوض کرد)) حتی با سرعت 90 تا هم شدیدن لرزش فرمون داشت جوریکه میگفته الانه چرخها کنده شن!
    یه چند جا بردم یکی گفت ایراد از لاستیکهای اصلیه که سایپا میذاره و بایست عوض کنی و از این مزخرفات.یجای دیگه خیر سرش بالانس کرد بدتر شد و بهتر نشد..نزدیک بود خامم کنن تایرها رو عوض کنم!
    اتفاقی یجا که آپاراتی شیک و پیشرفته ای بود بردم گفت با اون بالانس کامپیوتریها که چرخ رو باز میکنن و میبندن بهش نمیشه مشکلو حل کرد مخصوصاً اگه طرف وارد نباشه که دیگه هیچ
    یه طرف ماشین رو با جک بلند میکرد و یه دستگاه بالانس اندازه ی دستگاه جوشکاری داشت آورد کنار چرخ و بوسیله ی اون چرخهای هر طرف رو بالانس عالی کرد جوریکه کفم برید با تخت گاز هم برم حتی یذره فرمون نمیزنه

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اینم عکس اون دستگاهی که گفتم.تو گوگل پیداش کردم

اینو میارن کنار ماشین و بوسیله ی نوری که ازش به چرخ در حال چرخش با سرعت 80 میتابه یه عددی نمایش میده بعد طرف باید با وزنه چرخ رو بالانس کنه جوریکه عدد صفر نشون بده.البته همینم فکر کنم طرف باید وارد باشه و هر آپارات بیسوادی که حال نداشته باشه نتونه مردونه بالانس کنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام مال من سبا صفر 3400 تا باهاش راه رفتم لاستیکای سمت رانندم انگار دوچرخه چه جوری لنکی داره اونجوریه.فابریکه ها.
    بعد ایراد دیگش اینه اصلا شتاب نداره.بعدا دوستم میگه باباک لب پر باماشینش داخل شهر 600 کیلومتر میره اما من نهایتن 340تا.چرا؟
    تو تهران کدوم نمایندگی باپدر و مادر تره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه vb-sosol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

سلام مال من سبا صفر 3400 تا باهاش راه رفتم لاستیکای سمت رانندم انگار دوچرخه چه جوری لنکی داره اونجوریه.فابریکه ها.
    بعد ایراد دیگش اینه اصلا شتاب نداره.بعدا دوستم میگه باباک لب پر باماشینش داخل شهر 600 کیلومتر میره اما من نهایتن 340تا.چرا؟
    تو تهران کدوم نمایندگی باپدر و مادر تره؟
    عزیز پراید باک پرش 37 لیتر جا میگره که با حساب هر 100 کیلومتر 7 لیتر میسوزونه
    که اگه همه چیز عادی باشه بدون گرفتن کولر شما باید تقریبا 500 کیلومتر بروید
    اونهم خونه پرش
    توی شهر برای مسائل ترافیک و ترمز و تعویض دنده و ... قطعا مصرف سوخت شما بالاتر خواهد رفت و معمولا خود من توی شهر با باک پُر 450 کیلومتر میرفتم(مدل 82 کاربراتور)
    اون دوستتون هم خواسته با شما شوخی کنه خیلی به دل نگیر
    از عواملی که سوخت رو میتونه میزان کنه - تنظیم موتور به موقع - فیلرگیری - تعویض فیلتر هوا - تنظیم باد لاستیک
    در مورد شتابش چیه منظورت ؟ یه تستی بکن توی یک جاده بدون شیب ببین صفر تا 100 چند ثانیه طول میکشه عددش رو اینجا بنویس تا ببینم چطوری هست ؟ آبندی هم دست خودت بوده؟

داره خودمونی میشه ahmad154's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت

پيش فرض پراید به شرط چاقو!!!

سلام برو بچ
    6 شهریور رفتم نمایندگی سایپا تو همدان و مبلغ 7852000 تومان پول بی زبون رو ریختم به حسابشون
    مسئول واحد فروش هم تا میتونست وعده های 20 روزه و غیره می داد ( حسابی هم خانومه تیپ زده بود )
    خلاصه مخ من و زد و تا امروز هم که خبری از پراید سفید فرمون هیدرولیک تک نشده .
    پریروز (11 مهر ) قاط زدم و رفتم سراغشون و یارو با پرروی تمام گفت باید پنج شنبه ها و جمعه ها و تمام تعطیلات رو کم کنید تا بشه 30 روز کاری , بعد ببینیم چند روز هم تاخیر داره تا بعد باهات حساب کنیم !!!!
    Last edited by ahmad154; 05-10-2010 at 16:58.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •