ببخشید من درست متوجه نشدم فرمون هم میلرزه ؟
جلو بندیت اوضاش چطوره ؟
ببخشید من درست متوجه نشدم فرمون هم میلرزه ؟
جلو بندیت اوضاش چطوره ؟
دقیقا همون فرمون میلرزهببخشید من درست متوجه نشدم فرمون هم میلرزه ؟
جلو بندیت اوضاش چطوره ؟
والا جلوبندی رو یه 8 ماهی میشه که چک کردم باز هم باید ببرم یه نگاهی بندازن بهش
خوب اون رو چک کنی بد نیست ولی پیش مکانیک درست و حسابی آخه بعضی هاشون همین که میبری میگه باید عوض بشه
روی 100-110 پراید یه لرزش فرمون داره بعد که میری بالاتر قطع میشه تا حالا این رو امتحان کردی ؟(لطفا احتیاط کن حالا دور از جون کار دست خودت ندی)
Last edited by fa13; 03-10-2010 at 00:53.
درسته برای همین از دوستان آدرس یه آدم کار دست رو میخواستمخوب اون رو چک کنی بد نیست ولی پیش مکانیک درست و حسابی آخه بعضی هاشون همین که میبری میگه باید عوض بشه
نمیدونم اوایل که اصلا لرزش نداشت الان هم اصلا تو سرعت بالا لرزش ندارهروی 100-110 پراید یه لرزش فرمون داره بعد که میری بالاتر قطع میشه تا حالا این رو امتحان کردی ؟(لطفا احتیاط کن حالا دور از جون کار دست خودت ندی )
حتما من تو جاده بالاتر از سرعت مجاز نمیرم (جز در مواقع مورد نیاز)
بازم ممنون
لرزش فرمون ماشین تو سرعت 100_110 بیشتر مربوط به بالانس نبودن چرخهای عقب هستش.روی 100-110 پراید یه لرزش فرمون داره بعد که میری بالاتر قطع میشه تا حالا این رو امتحان کردی ؟(لطفا احتیاط کن حالا دور از جون کار دست خودت ندی )
حتی مدلای صفرشم بعضی وقتا لرزش مختصری داره.باید ببری به آپاراتیهای ماهری که میگم بدی تا اساسی بالانس کنن
من یه زمانی هاچ بک داشتم بعد چند سال چرخهاشو بصورت ضربدری عوض کردم تا استهلاک لاستیکها تقسیم شه((ضربدری نباید چرخها رو عوض کرد)) حتی با سرعت 90 تا هم شدیدن لرزش فرمون داشت جوریکه میگفته الانه چرخها کنده شن!
یه چند جا بردم یکی گفت ایراد از لاستیکهای اصلیه که سایپا میذاره و بایست عوض کنی و از این مزخرفات.یجای دیگه خیر سرش بالانس کرد بدتر شد و بهتر نشد..نزدیک بود خامم کنن تایرها رو عوض کنم!
اتفاقی یجا که آپاراتی شیک و پیشرفته ای بود بردم گفت با اون بالانس کامپیوتریها که چرخ رو باز میکنن و میبندن بهش نمیشه مشکلو حل کرد مخصوصاً اگه طرف وارد نباشه که دیگه هیچ
یه طرف ماشین رو با جک بلند میکرد و یه دستگاه بالانس اندازه ی دستگاه جوشکاری داشت آورد کنار چرخ و بوسیله ی اون چرخهای هر طرف رو بالانس عالی کرد جوریکه کفم برید با تخت گاز هم برم حتی یذره فرمون نمیزنه
اینم عکس اون دستگاهی که گفتم.تو گوگل پیداش کردم
اینو میارن کنار ماشین و بوسیله ی نوری که ازش به چرخ در حال چرخش با سرعت 80 میتابه یه عددی نمایش میده بعد طرف باید با وزنه چرخ رو بالانس کنه جوریکه عدد صفر نشون بده.البته همینم فکر کنم طرف باید وارد باشه و هر آپارات بیسوادی که حال نداشته باشه نتونه مردونه بالانس کنه
سلام مال من سبا صفر 3400 تا باهاش راه رفتم لاستیکای سمت رانندم انگار دوچرخه چه جوری لنکی داره اونجوریه.فابریکه ها.
بعد ایراد دیگش اینه اصلا شتاب نداره.بعدا دوستم میگه باباک لب پر باماشینش داخل شهر 600 کیلومتر میره اما من نهایتن 340تا.چرا؟
تو تهران کدوم نمایندگی باپدر و مادر تره؟
عزیز پراید باک پرش 37 لیتر جا میگره که با حساب هر 100 کیلومتر 7 لیتر میسوزونه
که اگه همه چیز عادی باشه بدون گرفتن کولر شما باید تقریبا 500 کیلومتر بروید
اونهم خونه پرش
توی شهر برای مسائل ترافیک و ترمز و تعویض دنده و ... قطعا مصرف سوخت شما بالاتر خواهد رفت و معمولا خود من توی شهر با باک پُر 450 کیلومتر میرفتم(مدل 82 کاربراتور)
اون دوستتون هم خواسته با شما شوخی کنه خیلی به دل نگیر
از عواملی که سوخت رو میتونه میزان کنه - تنظیم موتور به موقع - فیلرگیری - تعویض فیلتر هوا - تنظیم باد لاستیک
در مورد شتابش چیه منظورت ؟ یه تستی بکن توی یک جاده بدون شیب ببین صفر تا 100 چند ثانیه طول میکشه عددش رو اینجا بنویس تا ببینم چطوری هست ؟ آبندی هم دست خودت بوده؟
سلام برو بچ
6 شهریور رفتم نمایندگی سایپا تو همدان و مبلغ 7852000 تومان پول بی زبون رو ریختم به حسابشون
مسئول واحد فروش هم تا میتونست وعده های 20 روزه و غیره می داد ( حسابی هم خانومه تیپ زده بود)
خلاصه مخ من و زد و تا امروز هم که خبری از پراید سفید فرمون هیدرولیک تکنشده .
پریروز (11 مهر ) قاط زدم و رفتم سراغشون و یارو با پرروی تمام گفت باید پنج شنبه ها و جمعه ها و تمام تعطیلات رو کم کنید تا بشه 30 روز کاری , بعد ببینیم چند روز هم تاخیر داره تا بعد باهات حساب کنیم!!!!
Last edited by ahmad154; 05-10-2010 at 16:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)