تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: -------

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • -----

0 0%
  • -----

0 0%
صفحه 161 از 262 اولاول ... 61111151157158159160161162163164165171211261 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,601 به 1,610 از 2613

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات تــیــم مـــلـــی فــوتــبـــال ایـــران

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

قطبى: با دايى تماس مى گيرم و از او مى خواهم كمكم كند

تهران IranSport.Net - افشين قطبى سرمربى تيم ملى فوتبال ايران از مردم و رسانه ها خواست كه به بازى با كره شمالى به ديد احساسى نگاه نكنند و نگاهى منطقى به اين ديدار داشته باشند. افشين قطبى كه چهارشنبه پيش به اين سمت رسيد، رودرروى خبرنگاران قرار گرفت و به پرسش هاى آنها پاسخ گفت. قطبى در ابتدا با تشكر از استقبال رسانه ها ومردم در روز ورودش به ايران گفت: خيلى ساده مى توانم بگويم كه احساساتى كه مردم ايران به من نشان دادند را در هيچ جاى دنيا تجربه نكرده ام. وقتى پنجشنبه براى سومين بار به ايران بازگشتم بيش از هزار نفر به فرودگاه آمده بودند تا احساساتشان را نشان دهند. اين نشان مى دهد كه مردم ايران آماده انجام يك كار بزرگ هستند. تيم ملى تيم ملت است و من سرباز و خدمتكار اين تيم هستم. وى افزود: حضور در تيم ملى ايران براى من يك افتخار و يك آرزو بود. آرزويى كه همواره از بچگى و زمانى كه با توپ پلاستيكى بازى مى كردم در قلب من وجود داشت. حالا به خودم افتخار مى كنم كه سرمربى تيمى هستم كه ۷۰ ميليون حامى دارد. قطبى با اشاره به مشكلات فوتبال ايران در چند وقت گذشته گفت: فوتبال ايران از خانواده بزرگى تشكيل شده است. در چند ماه گذشته اختلاف نظر ها خانواده بزرگ را از هم دور كرده بود و اين اختلافات پررنگ شده بود. من از همين امروز از خانواده فوتبال ايران مى خواهم كه حركت مثبتى را آغاز كنيم تا اين خانواده بزرگ به هم نزديك شوند. فوتبال ايران و خانواده اش يك نفر و ۱۱ نفر نيست بلكه اين خانواده اى ۷۰ ميليونى است. هر ايرانى كه در هر كجاى دنيا زندگى مى كند قلبش براى تيم ملى مى تپد. بايد در حال حاضر براى موفقيت اين تيم از تجربيات با تجربه ها و انرژى جوانان استفاده كرد. درست است كه شايد اختلاف سليقه هايى وجود داشته باشد اما اين جذابيت كار را بالا مى برد. بايد در عين حال كه به هم احترام مى گذاريم، نظرات مخالف را هم بشنويم. همدلى براى رسيدن به جام جهانى مهمترين شرط است. بايد به فكر روزى باشيم كه پرچم ايران در جام جهانى به اهتزاز در مى آيد و همه مردم جهان در جام جهانى نظاره گر پرچم ايران هستند. قطبى افزود: هيچكس شك ندارد كه بازيكنان ما كيفيت حضور در جام جهانى را دارند. بنابراين همه بايد كارى كنيم كه هم جهت به جام جهانى برسيم. بايد با اين كار خود ۷۰ ميليون ايرانى را شاد كنيم تا آنها هم بتوانند در زندگى شان شادتر باشند. وقتى كه كره جنوبى در جام جهانى ۲۰۰۲ آن نتايج را كسب كرد، نتايج آن موفقيت در زندگى و كار مردم كره هم تاثير داشت و هميشه آن افتخار در قلب كره اى ها باقى ماند. ما هم بايد در ايران چنين شرايطى را فراهم كنيم و از امروز بايد تلاش مان را آغاز كنيم و تا جام جهانى به اين تلاش ادامه دهيم. وى با اشاره به حضور على دايى در تيم ملى گفت: على دايى زحمات بسيارى را در فوتبال ايران متحمل شده و من تمام افتخارآفرينى هاى او را به ياد دارم. او در زمانى هم كه سرمربى تيم ملى بود، چهارچوب هاى جديدى را به وجود آورد و بازيكنانى را به تيم ملى دعوت كرد كه مى توانند آينده فوتبال ايران باشند. او زحمات زيادى كشيده است. به خاطر همين زحمات با او تماس مى گيرم و از او مى خواهم كه به تيم ملى كمك كند. مايلى كهن هم اسطوره فوتبال ايران است. او به عنوان مربى و بازيكن زحمات زيادى كشيده و تلاش مى كنم كه با او هم تماس بگيرم و از او مى خواهم كه به تيم ملى كمك كند. از خانواده فوتبال كمك مى خواهم تا با هميارى هم تيم ملى به جام جهانى برود. اگر تيم ملى به جام جهانى صعود كند، تمام كسانى كه در صنعت فوتبال حضور دارند، سود مى برند. به همين دليل از رسانه ها هم مى خواهم كه به تيم ملى كمك كنند و در واقع تيم ملى به كمك آنها نياز دارد. قطبى با تشكر از على آبادى، كفاشيان و تاج گفت: آنها زحمات بسيار زيادى براى فوتبال ايران كشيده اند. من به تازگى از هتل آكادمى فوتبال ديدن كردم و به فدراسيون فوتبال افتخار كردم كه چنين كارهايى را انجام داده است. مردم بعضى مواقع كارهايى را كه در پشت پرده انجام مى گيرد، نمى بينند و فقط نتيجه بازى ايران و عربستان را مشاهده مى كنند. قطبى درباره انتخابش به عنوان سرمربى تيم ملى گفت: ۳ روز پيش من نمى دانستم كه من سرمربى تيم ملى ايران هستم. ساعت ۲ بعدازظهر از دفتر تاج به من تلفن شد. نه دلالى در كار بود، نه خبرنگارى و نه مربى ديگرى. فدراسيون فوتبال تصميم گرفت كه من سرمربى تيم ملى بشوم و در زمان يك ساعت و اندى قرارداد بسته شد. به هيچ وجه هم در جزئيات بحثى صورت نگرفت. تنها مساله اى كه مهم بود، اين بود كه افشين قطبى در تصميمات فنى تصميم گير باشد. فكر مى كنم در تاريخ فوتبال هيچ قراردادى به اين سرعت امضا نشده بود و من اطمينان دارم كه يك طرف اين قرارداد ۷۰ ميليون ايرانى حضور داشتند. قطبى ادامه داد: از زمانى كه به ايران آمدم يك دوست به نام مهدى حاج باقر پيدا كردم. او همسايه طبقه بالاى من بود و در بالا و پايين ها پشت من ايستاد و سعى كرد معلم من باشد و نكات زيادى راجع به فرهنگ و زندگى ايران به من ياد داد و در اينجا لازم مى دانم كه از او تشكر كنم. قطبى با اشاره به انتخاب دستيارانش گفت: اعضاى كادر فنى يك تيم اهميت زيادى دارند. من براى انتخاب دستيارانم اصولى را در نظر گرفته بودم. تجربه، شخصيت، رفتار و اخلاق اعضاى كادر فنى اهميت زيادى براى من دارند و اينكه اين دستياران بتوانند تفكرات فوتبالى نزديكى به من داشته باشند. متاسفانه چيزى كه در فوتبال ايران زياد است، حاشيه است. سعى كردم كسانى را براى تيم ملى انتخاب كنم كه فقط پيروزى تيم ملى را مى خواهند و به مساله ديگرى فكر نكنند. به من فكر نكنند بلكه به ما فكر كنند. بايد از فدراسيون تشكر كنم كه بودجه لازم را براى انتخاب دستياران به من داد. وى درخصوص معرفى دستيارانش گفت: كمك اول من از سال ۱۹۹۳ با من دوست است و در جام جهانى ۱۹۹۴ او در خانه من جام جهانى را تماشا مى كرد. بازيكنى حرفه اى در فوتبال هلند بوده و با تيم هايى نظير آژاكس، آيندهوون و تيم ملى هلند كه در جام ملت هاى ۱۹۸۸ اروپا به مقام نايب قهرمانى رسيد، حضور داشته است. در آخرين جايى هم كه فعاليت داشته تيم پوتردكت بوده است و نام او «پيت بيوتر» است. سعى مى كنيم كه هرچه سريع تر به ما اضافه شود. دومين كمك من كسى است كه سال ها در تيم هايى نظير آژاكس و فاينورد دروازه بانى كرده و در تيم ملى ويتس و فاينورد هم مربى دروازه بان ها بوده است و در تيم بنفيكا هم دستيار «رونالد كومن» بوده و سال ها هم در فوتبال خاورميانه كار كرده است. سومين نفرى كه به ما اضافه خواهد شد يك مربى ايرانى است كه من با او در پرسپوليس كار كرده ام و او هم در سال هاى طولانى حضورش در فوتبال ايران با مربيان بزرگى كار كرده است و او «پرويز كماسى» است. وى افزود: زمانى كه در فوتبال كره كار مى كردم، شنيدم كه مربى ايرانى در اينجا حضور دارد كه مدرس فيفاست و مربيان كره اى علاقه خاصى به او دارند. بعدا متوجه شدم كه او مرتضى محصص است. از همان ثانيه اول برخورد به شخصيت و دانشش احترام گذاشتم. روز گذشته با او تلفنى صحبت كردم و او هم پذيرفت كه هر كارى كه مى تواند براى تيم ملى انجام مى دهد. خوشحالم كه ايشان هم به تيم ملى اضافه مى شوند. او هم كارشناس بزرگى است و هم اينكه نقش بزرگى در تيم ملى ايران ايفا خواهد كرد. قطبى همچنين از اضافه شدن «جنگ لنگ دون» فيزيوتراپ خبر داد و گفت: زمانى كه در آستانه جام جهانى ۲۰۰۲ بوديم، «لى پيونگ يو» يكى از بازيكنان مهم كره جنوبى مصدوم شد و تمام پزشكان كره اى اعلام كردند كه او به جام جهانى نمى رسد اما همين فيزيوتراپ گفت كه حاضر است روزى ۱۰ ساعت با اين بازيكن كار كند و او را به جام جهانى برساند. همين اتفاق هم افتاد. او بدون دستمزد كار كرد و لى پيونگ يو را به جام جهانى رساند. لنگ دون به خاطر انسانيت و شخصيتش انتخاب خوبى است. او پرفسور فيزيوتراپى است و در حال حاضر در حال آماده كردن حضورش در تيم ملى است. او دوست صميمى پيم وربيك است و بسيار خوشحاليم كه مى توانيم از او استفاده كنيم. قطبى از اضافه شدن يك مربى ديگر خبر داد و گفت: نمى توانم اسم او را اعلام كنم چرا كه هنوز حضور او در تيم ملى قطعى نشده است اما او فردى است كه مهندس كامپيوتر است و مدرك مربيگرى از يوفا دارد. او هم به زودى براى انجام كارهاى كامپيوترى و آناليزورى به تيم ملى ايران اضافه مى شود. قطبى درباره انتخاب سرپرست تيم ملى هم گفت: راجع به انتخاب سرپرست در حال گفت وگو با تاج و كفاشيان هستم و پس از قطعى شدن حضور او نامش را اعلام خواهيم كرد. سرمربى تيم ملى درباره برنامه هاى اين تيم گفت: تنها ۲ روز است كه به ايران آمده ام و در اين مدت سعى كرده ام تاريخ بازى هاى تيم ملى را دربياورم. ما ۲ بازى تداركاتى پيش از بازى با كره شمالى خواهيم داشت كه يك بازى آن با چين خواهد بود و بازى ديگر را در تهران برگزار خواهيم كرد. قطبى درباره اعلام اسامى تيم ملى هم گفت: اعلام ليست بازيكنان تيم ملى نياز به بررسى دارد اما شك نكنيد كه آماده ترين ها را به تيم ملى دعوت خواهيم كرد و تعادلى را هم ايجاد خواهيم كرد. وى خطاب به رسانه ها گفت: من دوست دارم با شما مصاحبه كنم. رسانه ها پلى بين مردم و تيم ملى هستند اما به خاطر وقت كمى كه داريم، از همه رسانه ها عذرخواهى مى كنم كه نمى توانم به تلفن هايشان جواب بدهم و با تك تك آنها صحبت كنم. اين بى احترامى نيست بلكه نيازى است كه در حال حاضر داريم. وى درباره شناختش از تيم ملى كره شمالى هم گفت: سال هاى زيادى را در تيم ملى كره جنوبى و تيم سامسونگ كار كرده ام. تفكرات كره شمالى را به خاطر نزديكى با كره جنوبى به خوبى مى شناسم. بازى هاى بسيارى بوده كه اين ۲ تيم انجام داده اند و من اين بازى ها را به خاطر دارم. يكى از اين بازى ها ديدار كره شمالى و كره جنوبى در بازى هاى آسيايى بود. در چشمان بازيكنان كره جنوبى به دليل حساسيت و مسائل سياسى كه بين ۲ كشور وجود دارد، عصبانيت وجود داشت. آنها مى گفتند كه اگر نتوانند كره شمالى را شكست دهند، نمى توانند به كشورشان برگردند اما من به چشمان آنها نگاه كردم و گفتم كه شما مى توانيد اين بازى را ببريد. ما توانستيم آن بازى را ۳ بر صفر پيروز شويم. هم اكنون هم بسيار خوشحالم كه فدراسيون فوتبال من را انتخاب كرد كه شناخت بسيار خوبى نسبت به كره دارم. كره شمالى بسيار سيستماتيك و به صورت سربازى بازى مى كند و شك نكنيد كه برنامه هاى ويژه اى براى اين تيم خواهيم داشت. من در روزنامه ها مى خوانم كه مى گويند بازى ايران و كره شمالى بازى مرگ و زندگى است اما به جدول كه نگاه مى كنم مى بينم كه ما بايد ۲ بازى را ببريم. مى دانم كه بازى با كره شمالى حساس است اما مهمتر از آن عكس العمل مردم و رسانه ها پيش از اين بازى است. ما پس از بازى با كره شمالى تا بازى بعد زمان آنچنانى نداريم. اگر كره شمالى را ببريم، همچنان ۳ امتياز ديگر باقى مى ماند كه بايد كسب كنيم. بايد در اين فاصله كم حرفه اى و منطقى فكر كنيم. بازى با كره شمالى بسيار حساس است اما برد و باختش تاثير كاملى در صعود ما به جام جهانى ندارد. ما بايد ۳ بازى را انجام دهيم نبايد به ديدار با كره شمالى به صورت احساسى نگاه كنيم بلكه بايد منطقى باشيم. وى در پايان گفت: زمانى كه نخستين بار براى هدايت پرسپوليس به تهران آمدم، خيلى انرژى داشتم اما اين انرژى را بايد در حال حاضر ضرب در ۷۰ ميليون كرد. ما تلاش مى كنيم كه موفق شويم و حضور من در تيم ملى يك موفقيت خدادادى است. سرمربى تيم ملى فوتبال در ادامه نشست خبرى خود به سؤالات خبرنگاران پاسخ گفت.
    افشين قطبى درباره سؤال يكى از خبرنگاران در مورد مصاحبه اش با شبكه تلويزيونى BBC فارسى اظهار كرد: احساس مى كردم اين موضوع در ميان سؤالات شما باشد. خيلى ساده مى توانم بگويم كه فوتبال ايران بايد روبه جلو حركت كند و تمام اختلافات و اشتباهات گذشته را كنار بگذارد. بايد به فكر سود ملت و تيم ملى ايران در جام جهانى باشيم و مى گويم قطبى اكنون كه در ايران است، هيچ گاه تا اين اندازه تشويق و احساس امنيت نداشته است. وى درباره نحوه انتخاب بازيكنان تيم ملى و ملاك هايش براى اين انتخاب نيز گفت: كسانى كه من را مى شناسند مى دانند كه همواره بازيكنان را از نظرهاى مختلف بررسى مى كنم. من به TIPS دقت مى كنم كه شامل تكنيك، هوش، شخصيت و سرعت بازيكنان است و همواره به كيفيت بازيكنان توجه كرده ام. من در طول دوران كارى خود وقتى به يك بازيكن نگاه مى كنم در مدت كوتاهى احساس مثبت يا منفى نسبت به او پيدا مى كنم. معتقدم با توجه به وقت اندكى كه در اختيار داريم، بايد بيشتر روى بازيكنانى كه تجربه حضور در اين ميادين را دارند، سرمايه گذارى كنيم. چرا كه آنها مى توانند در اين مقطع براى تيم ملى مفيد باشند. البته تمامى بازيكنان فوتبال ايران را زيرنظر مى گيرم. در هر صورت بايد نحوه انتخاب بازيكن به گونه اى باشد كه تعادل در تيم برقرار شود. وى افزود: اگر در تيم آرژانتين ۱۱ بازيكن مانند مسى داشته باشيم تيم موفق نمى شود. بلكه بايد بازيكنانى با شرايط و وظايف مختلف داشته باشيم تا بتوانند با توجه به وظايفشان تعادل را در تيم برقرار كنند. قطبى ادامه داد: خوشبختانه تاج رئيس كميته تيم هاى ملى قبول كرده است كه من به اروپا سفر كنم و شرايط بازيكنان ايرانى از جمله نكونام، شجاعى، هاشميان،مهدوى كيا، زندى و تيموريان را كه در اروپا حضور دارند، از نزديك ببينم. سعى مى كنم تا در تمرين تيم هاى ايرانى نيز حاضر شوم و بازيكنان را بررسى كنم. قطبى ادامه داد: در هر صورت زمانى كه من در پرسپوليس بودم، شرايطى بود كه خود با آن دست به گريبان بودم. به عنوان نمونه بازيكنان ما درگير رقابت هاى ليگ برتر، ليگ قهرمانان آسيا و جام حذفى هستند كه بسيار بازيكنان را خسته مى كند اما قصد دارم تا به باشگاه ها احترام بگذارم و اجازه دهم نمايندگان ايران در ليگ قهرمانان آسيا تا زمانى كه تيم شان در گردونه مسابقات است و همچنين بازيكنان تيم هاى حاضر در جام حذفى در اختيار تيم هايشان باشند و پس از آنكه تيم هايشان از مرحله خود بالا رفتند و يا از گردونه مسابقات حذف شدند آنها را در تيم ملى در اختيار بگيريم. سرمربى تيم ملى فوتبال در ادامه اظهار كرد: به عنوان مثال در كشورى مانند كره جنوبى ليگ اين كشور از ماه مارس آغاز شده و تيم ها بيشتر از چهار، پنج بازى انجام نداده اند و بازيكنانشان اكنون بسيار سرحال هستند اما، بازيكنان تيم ايران زحمات بسيارى كشيده اند و به استراحت احتياج دارند. ما پس از ليگ برتر بايد حداقل ۵ تا ۷ روز به اين نفرات استراحت بدهيم و بعد آنها را به تيم ملى بازگردانيم. افشين قطبى درباره استفاده از بازيكنانى همچون على كريمى نيز گفت: تمام ايران و دنيا مى دانند كه على كريمى يكى از بهترين هاى فوتبال است و اگر در فرم و كيفيت خوبى باشد مى تواند بسيار به تيم ملى كمك كند اما من عقيده دارم كه بايد از تمامى داشته هاى فوتبال ايران استفاده كنيم. تيم ملى براى يك نفر نيست بلكه براى ۷۰ ميليون نفر است و ما به همه احتياج داريم. افشين قطبى تصريح كرد: يك مربى خوب بايد روانشناس خوبى باشد. مسائل روحى و روانى در تيم ملى بسيار اهميت دارد. ما بايد فضاهايى ايجاد كنيم كه بهترين نتايج را در اين فرصت كوتاه به دست آوريم. وى درباره اينكه چرا تيم امارات را سخت ترين حريف ايران دانسته است نيز گفت: من ديدم كه تمامى توجهات معطوف به ۲ كره است اما خواستم بگويم كه ما ۳ بازى مهم داريم و ۳ امتياز بازى با امارات نيز براى ما بسيار ارزشمند است. من ليگ امارات را ديده ام، بازيكنان بسيار خوبى در اين كشور حضور دارند كه به دليل استرس نتوانستند نتايج خوبى را در مقدماتى جام جهانى كسب كنند اما اطمينان دارم آنها براى انجام بهترين بازى خود مقابل تيم ملى ايران به تهران مى آيند. در هر صورت تمامى بازى ها مهم است.
    افشين قطبى درباره اعتماد به نفس خود و قولى كه براى صعود تيم ملى داده است نيز گفت: اعتماد به نفس من زياد است و شايد هم زيادى زياد است. من حتى در تاريك ترين شب ها نيز به روز روشن فكر مى كنم و اگر مطمئن نبودم كه مى توانم تيم ايران را به جام جهانى برسانم، اين كار را قبول نمى كردم. وى درباره اين نقل قولش كه تيم ايران با ۷ امتياز به جام جهانى مى رود نيز گفت: اگر ۶ امتياز هم ما را به جام جهانى ببرد من آن را قبول دارم. سرمربى تيم ملى ايران درباره مسائل پيش آمده در گذشته از جمله بحث باشگاه پرسپوليس اظهار كرد: من به آنچه كه گذشته است فكر نمى كنم. انگليسى ها مثالى دارند كه مى گويند آب زير پل است در هر صورت من به عنوان يك مربى در نقاط مختلفى كار كرده ام و خيلى سخت است كه همه بايد قبولت داشته باشند اما من مرد كارهاى سخت هستم و به همين دليل هدايت تيم ملى را قبول كردم. افشين قطبى درباره شناختش از مشكلات فنى تيم ملى نيز گفت: مشكلات فنى را مى دانم اما صحبت كردن در مورد آن را صلاح نمى دانم و برنامه ريزى هاى لازم را در اين باره در تمرين ها انجام مى دهم چرا كه الان هر صحبتى انجام دهم با توجه به رسانه هايى كه وجود دارد ۲ ثانيه ديگر در كره همه مطلع مى شوند. مهم اين است كه تمامى خانواده فوتبال ما انرژى مثبتى به تيم ملى بدهند. جبهه گيرى هاى يك سال گذشته براى فوتبال ما مفيد نبوده است و براى رسيدن به پيروزى بايد در كنار يكديگر كار را با همدلى آغاز كنيم چرا كه تيم ايران متعلق به ۷۰ ميليون نفر است. من معتقدم جبهه گيرى هاى بيرونى بر تيم ملى اثرات خوبى نداشته است. قطبى درباره تغييرات تيم ملى كره نسبت به سال ۲۰۰۲ نيز گفت: تيم كره جنوبى نسبت به سال ۲۰۰۶ هم تغييرات بسيارى داشته است، چه برسد به سال .۲۰۰۲ تيم ها هر سال عوض مى شوند و هر سال سرعت فوتبال بالاتر مى رود. اكنون سرعت توپ هم از زمانى كه پله و مارادونا بازى مى كردند، بيشتر و ۲ برابر شده است. تيم ايران هم تفاوت زيادى كرده است و زمانى كه تيم را آناليز مى كنيد اطلاعات جديدى از بازيكنان به دست مى آوريد اما در هر صورت من كره را به خوبى مى شناسم. قطبى درباره نحوه رويارويى اش با برخى حاشيه سازى ها مانند اظهارات اخير خداداد عزيزى گفت: اين حاشيه ها تمركز من را بر هم نمى زند، براى اينكه تمركز من بزرگتر از اين حرف هاست. دست تمام دشمنانم را مى بوسم و تا روز آخر به عقيده و نظر آنها احترام مى گذارم. بسيار خوشحالم كه همه مى توانند حرف هاى خود را بزنند اما من ديگر در فوتبال ايران پوستم كلفت شده است و مى خواهم به اين كار مهم ادامه دهم. من در اين خاك بدنيا آمده ام و همواره براى اين خاك و ملت ايران احترام قائلم. سرمربى تيم ملى فوتبال ايران درباره اينكه آيا قول صعودش به جام جهانى احساسى نبوده است، گفت: من يك انسانم و مانند همه احساساتى هستم اما تجربه اين كار را دارم و همين تجربه به من اعتماد به نفس مى دهد. مى خواهم مردم هم همين اعتماد به نفس را داشته باشند تا فوتبال ايران بتوانند جايگاه خود را كسب كند. وى افزود: من اميدوارم تمامى ايرانى ها كمى با هم مهربان تر باشند و اگر تيم ملى را دوست داريم به اين تيم كمك كنيم تا موفق شود. معتقدم همه در فوتبال ايران نقش دارند حتى آن توپ جمع كنى كه در اهواز است. حتى اگر به جام جهانى برويم تمامى جامعه فوتبال ما از مربيان و بازيكنان گرفته تا رسانه ها و همان توپ جمع كن نيز سود مى برند. به همين دليل هواداران بايد قلب و مغزشان را پراميدتر كنند. قطبى درباره پذيرفتن ريسك مربيگرى تيم ايران در اين شرايط حساس نيز گفت: زندگى پر از ريسك است و من با قلب و عشقم تصميم مى گيرم. عشق من اين ملتى هستند كه در هر كجاى دنيا من را مى بينند در آغوشم مى گيرند. در هر صورت تصميم هاى فنى با من است و فدراسيون نيز به من اين فرصت را داده است و بى ترديد من چنين ريسكى را حتى در بدترين شرايط نيز خواهم پذيرفت. قطبى درباره تحقيقش در مورد انتخاب دستياران با توجه به ماجراى ماركو نيز گفت: نمى دانم چرا تمامى سؤال ها مربوط به گذشته است. ما بايد به فكر امروز و آينده باشيم. از نظر من ماركو واقعاً حيف شد او هنوز هم دوست صميمى من است و شخصيت بسيار خوبى داشت و هنوز هم در قلبش اشك و ناراحتى وجود دارد. در هر صورت من كارنامه اين مربيان جديد را نيز بررسى كرده ام و به آنها هم گفتم كه حتى اگر مساله اى باشد كه من ندانم، روزنامه نگاران ايرانى به سرعت آن را پيدا مى كنند. بنابراين با توجه به قلب پاكى كه خدا به من داده، اين مربيان را با دقت و منطق انتخاب كرده ام و تجربه حرفه اى خوبى دارند. من همه چيز را پيگيرى كرده ام و ساعت ها DVD تماشا كرده ام و افرادى را انتخاب كرده ام كه بتوانند بهترين ها باشند. قطبى ادامه داد: جلسه خوب و پر انگيزه اى با رئيس سازمان تربيت بدنى داشتم. على آبادى قول سورپرايزهايى را داده است كه من نمى توانم آن را اعلام كنم اما شما به زودى متوجه خواهيد شد كه بهترين امكانات در اختيار تيم ملى قرار گرفته است و فدراسيون اين كار را با كمك على آبادى انجام مى دهد. سرمربى تيم ملى فوتبال افزود: تمامى بازيكنان ايران از ليگ برتر گرفته تا تيم هاى پايه اى بايد آماده باشند. چرا كه وقتى يك مربى جديد براى تيمى مى آيد فضاى بازى را ايجاد مى كند كه هر بازيكنى در آن شانس حضور خواهد داشت. در هر صورت تيم ملى در حال حاضر به سرباز احتياج دارد و مابهترين بازيكنان را انتخاب خواهيم كرد. قطبى درباره بازى هاى تداركاتى تيم ملى نيز گفت: در هر صورت ما بايد اين واقعيت را بپذيريم كه برنامه بسيارى از تيم هاى خوب جهان پر شده است. ضمن آنكه بايد در اين باره تلاش بيشترى انجام دهيم. در حال حاضر تنها يك بازى تداركاتى با چين پيش رو داريم اما اگر تيم ايران به جام جهانى صعود كند بى ترديد بازى هاى جذاب و تازه ترى را به عنوان بازى تداركاتى انجام خواهيم داد. قطبى در ادامه درباره استفاده از روته مولر در تيم ايران نيز گفت: روته مولر فردى با شخصيت با كارنامه خوب است اما تصور مى كنم وقتى يك مربى براى تيمى انتخاب مى شود، بهتر است كه با كادر فنى جديد خودش كار كند و به همين دليل من براى ايجاد فضايى جديد در كادر فنى تيم ايران مربيان ديگرى را انتخاب كردم. قطبى در پايان در پاسخ به اين سؤال كه آيا اگر تيم ملى به جام جهانى نرود، شما عليه كسى مصاحبه مى كنيد و او را مقصر مى دانيد، نيز گفت: اگر تيم ملى به جام جهانى نرفت همه شما تقصيرها را به گردن من بيندازيد.

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

کفاشیان نمونه کاملی از یک مترسک است که بدست علی ابادی داره هدایت میشه
    هرچی کمتر بدونه برای اونا بهتر است

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

فقط قطبی بخواند!!

آن صبحگاه غمگین پاییزی كه یكه و تنها با چمدانت تهران را ترك می‌كردی، حتی یك درصد احتمال می‌دادی كه ...

آقای قطبی، ما آدم‌های خوش استقبال و بد بدرقه‌ای هستیم، خدا كند آخر عاقبت شما با بقیه فرق داشته باشد.

آقای قطبی، شما را به این دلیل انتخاب كردند كه خوب حرف می‌زنید. چون باور عمومی این است كه برخی مربیان ما ادبیات حرفه‌ای فوتبال را بلد نیستند.

وقتی پستی می‌گیرند، خیال می‌كنند بر تخت خاقان چین تكیه زده‌اند.

نوع حرف‌زدنشان عوض می‌شود، از عالم و آدم طلبكار می‌شوند، بر سر مردم منت می‌گذارند و خیال می‌كنند تیم ملی ملك پدری آنهاست.

نمی‌دانیم روی این تخت خاقانی چه می‌گذرد كه این حالت به آنها دست می‌دهد.

جناب قطبی، ببینید وضع حرف زدن مربیان ما چقدر اسفبار است كه شما با آن فارسی دست و پا شكسته‌ای كه دارید، از همه آنها بهتر حرف می‌زنید.

بروید دعای این موفقیت را به جان آنها بكنید، جای شما خالی، مردم ما قبل از آمدن شما، چندین واژه جدید و نامانوس را یاد گرفتند، واژه‌هایی كه مثل بعضی از جانوران در حال انقراض بودند، این واژه‌ها به لطف یك مربی اخلاق‌گرا حیات دوباره یافتند. جای شما خالی كه ببینید، فقط مرحوم دهخدا به واژه‌ها جان و حیات نداده بود.

آقای قطبی، وقتی در فرودگاه با حلقه‌ای گل به گردن روی ابرها رژه می‌رفتید، آرزو كردیم، روزی با همین ترتیب تحسین و ستایش شوید، البته می‌دانیم كه آرزوهای محال آدمی پایان ندارد. جناب قطبی، از آمدن شما خیلی‌ها خوشحال شدند، بویژه فدراسیونی‌ها كه همیشه خیال می‌كنند در گزینش افراد برای تصدی امور تیم ملی، كارهای كارشناسی بسیاری انجام داده و پس از مباحثه‌های بسیار به نتیجه‌ای رسیده‌اند. راستش را بخواهید، شما همیشه جزو گزینه‌ها بودید و همیشه دیگران انتخاب می‌شدند.

این دفعه همای سعادت بر سر شما نشست و ما خیال می‌كنیم كه حق داریم نگرانتان باشیم.
    جناب قطبی، ما تیم ملی خود را دوست داریم و امیدواریم وقتی بر مسند نشستید، مثل مربیان قبلی فیل شما یاد هندوستان نكند، ما خیلی خوشحال می‌شویم برای یكبارهم كه شده انتخاب درستی صورت بگیرد و شما همانی باشید كه دنبالش می‌گردیم.

امیدواریم شما مثل مربیان قبلی خیال نكنید همه مطبوعاتی‌ها و منتقدان دشمن شما محسوب می‌شوند.

امیدواریم شما با فرهنگ آموخته از دنیای حرفه‌ای فوتبال درك كنید كه بر چه جایگاهی می‌نشینید و چه وظیفه‌ای به شما سپرده می‌شود.

آن صبحگاه غمگین پاییزی كه یكه و تنها با چمدانت تهران را ترك می‌كردی، حتی یك درصد احتمال می‌دادی كه روزی با سلام و صلوات، گل به گردنت بیندازند و با افتخار،‌بازگشت‌ات را مغتنم بشمارند...

منبع:jamejamonline.ir

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

افشین قطبی: لیست متفاوت تیم ملی را اعلام می کنم

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران گفت: بعد از دیدار پرسپولیس مقابل سپاهان در جام حذفی یک لیست متفاوت اعم از بهترین بازیکنان ایران را به تیم ملی دعوت می کنم.

افشین قطبی که هم اکنون در کشور امارات به سر می برد ، در گفت وگوی کوتاه با ایپنا، عنوان کرد: در سفر به امارات اطلاعات بسیار خوبی از لژیونرهای فوتبال ایران در این کشور به دست آوردم و روز پنجشنبه نیز ملی پوشان تیم های پرسپولیس و سپاهان را زیر نظر می گیرم تا بعد از دیدار پرسپولیس و سپاهان یکی از کامل ترین و بهترین لیست های تیم ملی را اعلام کنم.

وی ادامه داد: دستیارانم نیز در لژیونرهای اروپایی را زیر نظر گرفته اند و در سفر به ایران اطلاعات کاملی از این بازیکنان به من خواهند داد تا بتوانم برای انتخاب نفرات تیم ملی با دست باز عمل کنم.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

اعلام اسامی بازیكنان تیم ملی

قطبی در 2 روز گذشته با بازیكنان ایرانی شاغل در لیگ امارات دیدار و گفت و گو كرده است ، از آخرین وضعیت آمادگی فریدون زندی ملی پوش ایران در جام جهانی قبل اعلام رضایت كرده است.

وی قصد دارد پس از پایان بازی پیروزی و سپاهان و اعلام اسامی ملی پوشان راهی اروپا شود تا در اولین مرحله سفر خود از بازی روز یكشنبه وحید هاشمیان با بوخوم در بوندس لیگای آلمان دیدن كند.

قطبی در این سفر از وضعیت مهدی مهدوی كیا مطلع می شود و پس از آن برای زیر نظر گرفتن نكومام و شجاعی به اسپانیا و برای دیدار با آندرانیك تیموریان در تیم دسته اولی بارنزلی راهی انگلیس خواهد شد.

همچنین دو دستیار هلندی افشین قطبی در تیم ملی فوتبال كه وظیفه ارزیابی عملكرد برخی بازیكنان لژیونر را بعهده داشتند ، به همراه فیزیوتراپ جدید این تیم امشب به تهران خواهند آمد.

fardanews.com

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

فدراسیون فوتبال،اسامی 41 بازیكن تیم ملی فوتبال ایران را برای بازی مقابل كره شمالی اعلام کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر ،روابط عمومی فدراسیون فوتبال اسامی اولیه بازیكنان تیم ملی را به شرح زیر اعلام کرد.

1-میثم بائو2-جوادكاظمیان3-علی سامره4- مهرزداد معدنچی5-محمدنصرتی6-ایمان مبعلی7-فریدون زندی8-ستارزارع9-آندرانیك تیموریان10-سیاوش اكبرپور11-آرش برهانی12-پیروزقربانی13-خسروحیدری14-حسین كاظمی15-پژمان منتظری16-وحید طالبلو17-احمدآل نعمه18-مهدی مهدوی كیا19-وحید هاشمیان20-فرزاد آشوبی 21-سیدمهدی رحمتی22-جوادنكونام23-مسعودشجاعی24-كریم باقری25-علی كریمی26 محسن خلیلی 27- علیرضا محمد28 رحمان رضایی29- مازیار زارع30-محمد محمدی31-غلامرضا رضایی32-سید جلال حسینی 33-حسین كعبی34-هادی عقیلی35-محسن بنگر36-احسان حاج صفی37-محمد رضا خلعتبری38- محمد صلصالی 39- فرشید طالبی40- حسن اشجاری41-پژمان نوری.

بنا به گفته افشین قطبی،سرمربی تیم ملی،تغییردر این فهرست امكان پذیر است .

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

همه براي يكي ، يكي براي همه

افشين قطبي ‪ ۴۱‬بازيكن كه بيشتر آنان را نفرات آماده و كليدي تشكيل مي دهند، به اردوي تيم ملي فوتبال ايران فراخواند تا اين تيم در استانه ديدارهاي تعيين‌كننده و سرنوشت ساز در چارچوب پيكارهاي مقدماتي جام جهاني ، وارد سيكل تازه‌اي از حيات خود شود.

شرايط در جدول رده بندي گروه دوم آسيا به گونه‌اي است كه سرنوشت تيم ملي را به تار مويي بند كرده و تيم ما را محكوم به پيروزي در ديدارهاي حساس آتي به ويژه جدال با كره شمالي در شهر پيونگ يانك نموده است .

متاسفانه تيم ايران در دو ديدار حساس مقابل كره جنوبي و عربستان در تهران ، بازيهاي قابل سرزنشي ارايه داد كه چهار امتياز الهام بخش را از كف داد و اسباب سرافكندگي فوتبال ما را در عرصه آسيا و جهان فراهم آورد .

به زعم تحليل گران منصف ، اگر سرمربي وقت تيم ملي ، مشورت پذير بود و لجاجت نمي‌كرد و به سلايق شخصي اصرار نمي‌ورزيد اكنون براي حضور در جام جهاني اين همه اما و اگر ، ورد زبان ميليون‌ها فوتبال دوست نمي‌شد.

اما از اينها گذشته قطبي سكاندار تازه تيم ملي فوتبال براين باور است تا در پرتو تجارب گران سنگ دستياران هلندي و ايراني خود از يك سو و حمايت يكپارچه مسئولان ، رسانه‌ها و مردم از سويي ديگر ،دست به جبران مافات بزند و هوايي تازه را در ريه‌هاي تيم ايران جاري كند .

جنب و جوش تازه اين مربي و همچنين اراده مصمم ملي پوشان قابل ستايش است ولي اميد مي‌رود كه همگي در راه بالندگي و بلوغ رواني تيم ملي ممارست كنيم و انرژي‌ها را در راه حاشيه‌هاي ويرانگر هدر ندهيم .

بي گمان اگر روح خود را با مسائل بازدارنده كدر نكينم و نشاط و خوباوري را در تيم ملي تزريق نماييم ، به طور قطع مي‌توانيم دوباره رايحه جام جهاني را حس كنيم . براي محقق ساختن اين ديدگاه ، رسالت همه ما اين است كه در اين راستا ، هوشمندي به خرج دهيم چرا كه تيم ملي متعلق به فرد يا افراد خاص نيست بلكه نماينده ‪ ۷۰‬ميليون ايراني است و بر ما واجب است كه اجماع و وفاق ملي را بر ديگر آيتم‌ها ، مقدم بدانيم .

ناگفته پيداست كه تيم ملي ما در فاز نخست نياز حياتي به بازسازي روحي و رواني دارد و در مرحله بعدي ، اينكه با اسلحه اقتدار و انسجام تيمي خود را مهياي نبرد با رقبا كند .

راه برون رفت از شرايط فعلي ، موارد مطروحه است كه به زعم نخبگان و كارشناسان فوتبال اگر بتوانيم ساختمان ذهني خود را در اين راستا شكل دهيم ، تيم ملي ما پتانسيل آن را دارد كه در پيكارهاي حساس آتي بتواند از پس حريفان برآيد . نه تنها قطبي بلكه هر فرد ديگري سكان رهبري تيم ملي را عهده دار مي‌شد ، در فضا و شرايط خاص و حساس فعلي بر همه ما واجب بود كه در راه تقويت بنيه روحي و رواني ملي پوشان كمر همت مي‌بستيم .

خوشبختانه قطبي و همكاران او بخصوص مرتضي محصص عمق و ژرفاي فوتبال را مي شناسند و چم و خم كار را بلدند ، ضمن اينكه برخلاف برخي از مربيان قبلي تيم ملي ، نقدپذير هستند و انتقادهاي خيرانديشانه را بايكوت نمي‌كنند.

فوتبال ما داراي ظرفيت بي‌پايان استعداد است كه علي كريمي ، حواد نكونام ، مسعود شجاعي ، مهدي رحمتي ، آرش برهاني ، خسرو حيدري ، وحيد هاشميان ، ايمان مبعلي ، جواد كاظميان و ... از آن جمله هستند . لذا قابل هضم نيست كه فوتبال ايران با وجود اين همه بازيكن خلاق و هوشمند و همچنين اقبال عمومي ، به سبب تفكرات نادرست و لجاجب ، اين چنين احساس حقارت كند و در برابر صدهزار تماشاگر پرشور قافيه را به حريفان آسيايي ببازد.

بازيكني چون علي كريمي كه با حركات بديع و چشم نواز خود چشم را خيره مي كند و نفرات ديگري مثل مبعلي ، برهاني ، كاظميان ، معدنچي و... كه به كرات نشان داده‌اند كه خمير مايه كار را در عرصه بازيهاي پرالتهاب و بين المللي دارند ، طبق چه قاعده‌اي بايد بيرون گود باشند و تيم ملي ما از اين بابت دچار خسران شود ؟!
    پيكارهاي مقدماتي جام جهاني ‪ ۲۰۰۲‬كه منتج به حذف تيم ملي ما شد ، مي تواند درس‌هاي عبرت آموزي در پي داشته باشد چرا كه اين ناكامي كه به دليل حرف نشنوي و يكدنگي سرمربي وقت تيم ملي صورت گرفت هزينه‌اي گزاف براي فوتبال ايران در برداشت .

حال كه بناست خون تازه‌اي در شريان‌هاي تيم ملي تزريق شود و ديگر در بر پاشنه سابق نچرخد ، آرزومنديم كه استراتژي تازه فدراسيون فوتبال و كادرفني ، اكسيري شفابخش باشد و تيم ملي بتواند به مدد وفاق ملي و بلوغ تاكتيكي و رواني ، در سه ديدار آتي به صلابت تمام قدم به ميدان بگذارد و امتيازهاي طلايي را از آن خود كند .

( از : محمدرضا ميرزاييان )

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

فدراسیون فوتبال،اسامی 41 بازیكن تیم ملی فوتبال ایران را برای بازی مقابل كره شمالی اعلام کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر ،روابط عمومی فدراسیون فوتبال اسامی اولیه بازیكنان تیم ملی را به شرح زیر اعلام کرد.

1-میثم بائو2-جوادكاظمیان3-علی سامره4- مهرزداد معدنچی5-محمدنصرتی6-ایمان مبعلی7-فریدون زندی8-ستارزارع9-آندرانیك تیموریان10-سیاوش اكبرپور11-آرش برهانی12-پیروزقربانی13-خسروحیدری14-حسین كاظمی15-پژمان منتظری16-وحید طالبلو17-احمدآل نعمه18-مهدی مهدوی كیا19-وحید هاشمیان20-فرزاد آشوبی 21-سیدمهدی رحمتی22-جوادنكونام23-مسعودشجاعی24-كریم باقری25-علی كریمی26 محسن خلیلی 27- علیرضا محمد28 رحمان رضایی29- مازیار زارع30-محمد محمدی31-غلامرضا رضایی32-سید جلال حسینی 33-حسین كعبی34-هادی عقیلی35-محسن بنگر36-احسان حاج صفی37-محمد رضا خلعتبری38- محمد صلصالی 39- فرشید طالبی40- حسن اشجاری41-پژمان نوری.

بنا به گفته افشین قطبی،سرمربی تیم ملی،تغییردر این فهرست امكان پذیر است .
    فقط شيث حذف شده ديگه نه؟
    البته اونم حقشه كه بيرون باشه چون جو تيم ملي رو خراب ميكنه

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

قطبی: با قاطعيت قول صعود ايران به جام جهانی را می‌دهم

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران گفت: با وجود اینكه به من توصیه شده قولی درمورد صعود به جام جهانی ندهم؛ اما با قاطعیت می گویم ایران در این مسابقات حضور خواهد داشت.

به گزارش خبرگزاری فارس، افشین قطبی درباره نحوه انتخاب بازیكنان تیم ملی عنوان كرد: در مدتی كه در ایران نبودم بعضی از مسابقات را می دیدم و شناخت خوبی دارم. ضمن اینكه نظر خیلی از افراد را پرسیدم، با برخی از مربیان صحبت كردم و پس از مشورت به آنها اسامی تیم ملی را اعلام كردم.
    وی در پاسخ به این سوال كه آیا دعوت از 41 بازیكنان در این مقطع زمانی كوتاه مناسب است، اظهار داشت: زمانی كه در تیم ملی كره بودم این كار را انجام می دادیم. ما باید این نكته را در نظر بگیریم كه با توجه به فشردگی مسابقات و حضور برخی از تیم‌ها در لیگ قهرمانان آسیا و جام حذفی ممكن است بعضی از بازیكنان مصدوم شوند. بنابراین باید بازیكنان آماده‌ای در اختیار داشته باشیم تا بتوانیم در صورت بروز مشكل تدابیر ویژه‌ای را در نظر بگیریم.
    سرمربی تیم ملی ادامه داد: اگر به بازیكنان استراحت می‌‌دادم و سه هفته بعد یعنی در آستانه بازی با كره شمالی آنها را دعوت می‌كردم ممكن بود از فرم اید‌ آل خارج می‌شدند. بنابراین سعی كردم با دعوت از 41 بازیكنان و آنهایی كه تجربه ملی داشتند كار را ساده تر پیش ببرم.
    قطبی با تاكید بر اینكه سلایق‌ متفاوت است و هر مربی بازیكنان مورد نظر خودش را دعوت می‌كند یاد آور شد: سعی كردم بازیكنانی را دعوت كنم كه سابقه ملی دارند و از تجربه بالایی برخوردارند. ما نمی‌توانیم در این موقعیت حساس به بازیكنانی میدان بدهیم كه تجربه لازم را ندارند.
    وی درباره شیث رضایی خاطر نشان كرد: شیث بازیكن خوبی است؛ اما به دنبال بازیكنانی بودم كه بدون حاشیه و با تجربه بالا در خدمت تیم ملی باشند. در پست او به اندازه كافی بازیكن داریم. شیث همراه صبا سال خوبی را پشت سر گذاشته و اگر همینگونه ادامه دهد به تیم ملی دعوت می‌شود.
    قطبی درباره اینكه آیا تیم ملی به جام جهانی صعود خواهد كرد یا خیر تاكید كرد: قول می‌ دهم كه این اتفاق رخ دهد. خیلی های می‌گویند شرایط تیم ملی طوری است كه نباید وعده حضور در جام جهانی را بدهم؛ اما مطمئنم با حضور این بازیكنان و قلب 70 میلیون ایرانی كه به عشق تیم ملی می‌تپد ما راهی جام جهانی 2010 خواهیم شد.
    وی افزود: در عمرم هیچ وقت تا این حد انگیزه نداشته‌ام. زمانی كه پس از 30 به ایران و تیم پرسپولیس آمدم انگیزه زیادی داشتم؛ اما امروز انگیزه‌ام از آن زمان هم بیشتر است.
    سرمربی تیم ملی درباره دیدار با لژیونر‌های اروپایی تصریح كرد: امروز به آلمان می‌روم تا بازی اینتراخت فرانكفورت كه مهدوی كیا در آن حضور دارد را ببینیم. سپس به اسپانیا خواهم رفت تا با شجاعی و نكونام در تیم اوساسونا دیدار داشته باشم. ضمن اینكه دیوتر دستیارم عازم بوخوم خواهد شد تا عملكرد هاشمیان را زیر نظر بگیرد. وی سپس به انگلیس می‌رود تا وضعیت آندو تیموریان را در بارنزلی زیر نظر بگیرد.
    این مربی درباره دعوت فریدون زندی یادآور شد: این بازیكن در فرم مناسبی به سر می‌برد و به همین دلیل به تیم ملی دعوت شد.
    قطبی در پاسخ به این سوال كه آیا با مایلی كهن و دایی صحبت كرده گفت: با مایلی كهن در مراسمی خیلی كوتاه و به حد چند ثانیه صحبت كردم؛ اما شماره تلفن دایی را ندارم و نتوانستم با او ارتباطات برقرار كنم. تلاش می‌كنم قبل از بازی با كره شمالی با وی نیز صحبت كنم.
    قطبی با بیان این مطلب كه موج مثبتی اكنون در فوتبال ایران وجود دارد تاكید كرد: مردم و بازیكنانی كه تاكنون با من صحبت كرده اند به حضور تیم ملی ایران در جام جهانی امیدوار هستند و این اولین قدم برای صعود است.
    وی ادامه داد: دومین قدم در این راه برنامه ریزی و انتخاب بازیكنان مناسب است كه همه این كارها انجام شده و سومین قدم هم اجرای برنامه هاست.
    قطبی تصریح كرد: در كره شمالی و جنوبی از من و بازیكنان ایرانی شناخت دارند و حضور من در تیم ملی ایران برای دو كره اثر منفی داشته و بر تیم ملی ایران اثر مثبت گذاشته است. در واقع آنها از تیم ملی ایران هراس پیدا كرده اند.
    قطبی افزود: بازی های بازیكنان ایرانی شاغل در امارات را تماشا كردم و با بسیاری از آنها دیدار داشتم. بسیاری از این بازیكنان از اینكه با آنها دیدار داشتم خیلی خوشحال بودند و می گفتند تاكنون هیچ مربی تیم ملی با ما دیدار نداشته است و این روحیه خوبی برای آنها به وجود آورد.
    وی درباره سرپرست تیم ملی عنوان كرد: گزیته مورد علاقه خود را به فدراسیون اعلام كرده ام و مسئولان فدراسیون در حال مذاكره با وی هستند.
    قطبی درباره احتمال صعود به مرحله پلی آف و بازی با نیوزلند اظهار داشت: برای این بازی هم برنامه دارم چون وظیفه سنگینی داریم و به همین علت باید خود را برای همه احتمالات آماده كنیم.
    قطبی درباره دیدارهای تداركاتی تیم گفت: قبل از بازی مقابل كره شمالی چهار بازی تداركاتی خواهیم داشت كه فقط بازی با چین قطعی شده و فدراسیون فوتبال در حال رایزنی با چند فدراسیون دیگر است تا تكلیف این بازی ها برای تیم ملی ایران مشخص شود.
    وی تاكید كرد: تاكتیك تیم ملی تغییر خواهد كرد و بر اساس اندیشه های خود تیم ملی را به زمین خواهم فرستاد. شنبه 19 اردیبهشت اولین جلسه تمرین تیم ملی برگزار می شود.
    این مربی گفت: برخی از تیم های ایران شانسی برای صعود در لیگ قهرمانان ندارند و فدراسیون در حال رایزنی با این باشگاه هاست تا بتواند بازیكنان این تیم ها را در اختیار بگیرد. من می خواهم تعامل بهتری با تیم های لیگ برتر داشته باشم و این روش كاری ام است.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ارمغان جنون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

حمايت سرمربي استقلال از سرمربي تيم ملي
    قطبي خطاب به قلعه‌نويي: روزي جانشين من خواهيد شد

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال حمايت خود را از سرمربي تيم ملي اعلام كرد.

به گزارش خبرگزراي فارس، امير قلعه نويي امروز در يك برنامه زنده تلويزيوني به صورت تلفني از افشين قطبي تمجيد و براي اين مربي آرزوي موفقيت كرد.
    قطبي هم كه در اين برنامه حضور داشت خطاب به قلعه نويي گفت: مطمئنم روزي شما جانشين من در تيم ملي خواهيد شد و دوباه هدايت تيم ايران را بر عهده مي گيريد. از شما مي خواهم هر نظري در مورد تيم ملي داريد به طور تلفني با من درميان بگذاريد و اگر فكر مي كنيد بازيكني بايد دعوت مي شده كه در فهرست تيم ملي قرار ندارد حتما اين موضوع را با من درميان بگذاريد. درهاي تيم ملي هميشه باز است.
    افشين قطبي روز گذشته 41 بازيكن را به تيم ملي دعوت كرد و قرار است تيم ملي از روز 19 ارديبهشت تمريناتش را آغاز كند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •