حالا نفهمیدیم مشکوکه یا خوبه. دی:
همین فیبر نوری ترکیه واسمون مونده اگه اینم بترکه که دیگه اینترنت بیخیخی![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
حالا نفهمیدیم مشکوکه یا خوبه. دی:
همین فیبر نوری ترکیه واسمون مونده اگه اینم بترکه که دیگه اینترنت بیخیخی![]()
میگم که، خوبه ولی یه کم قاط داره! بگیر نگیر پیدا کرده. یه صفحه رو خیلی سریع باز میکنه، یه صفحه رو نه.
شاتل:
کسي براي نصب مياد خونمون؟؟هزينهي راهاندازي و نصب اين سرويسها (eco) در تهران معادل 25000 هزار تومان و در شهرستانها 15000هزار تومان است.
حتي اگه مودم رو خودم نصب کنم (مودم دارم) و تنظيمات رو انجام بدم بازم بايد 25 تومن را بدم؟!!!!!!!!!!!!!!!
----------------------------------------------
يوزرنيم و پسورد شبانهي شاتل مثل صبا فرق داره با روزانه يا يکيه؟؟
خط رو چقدر در رانژه نگه ميدارن؟
----------------------------------------------
خط تلفن به اسم پدرم هستش . پس درخواست رو هم به اسم پدرم ميدم...
حالا خودم که دانشجو هستم چيکار کنم که بيشتر از 128 بهم بدن؟؟
اصلاً اگه الان يه ماه 128 بگيرم ، ميشه ماههاي بعد براي شارژ تغييرش بدم به 256 يا 512 ؟؟
(( با تشکر ))
Last edited by Hossein 12; 13-12-2008 at 13:12.
مخابرات شما را که پشیبانی میکنه؟!
پورت خالی که دارن؟!
اره میان برای نصب.البته میتونی بگی نیان برای نصب اگه اجازه بدن
اره باید بدی.البته در بعضی موارد دوستان پیگیری کردن بعد از نصب و نصف پولشون را پس گرفتن!!
با روزانه یکی هست و خودش سر ساعت 1 اتوماتیک شبانه حساب میشه!! و نمی خواهد دی سی کنی!
نه میتونی به اسم خودت بدی!!
برای بیشتر از 128 هم زنگ بزن یا میگه گواهی اشتغال به تحصیل بگیر یا میگه بیا فرم بگیر ببر مهر و امضا کن!!
اگه قبلا اد دی اس ال داشتی که هیچ اگه نه اول زنگ بزن شمارتو بده تا اونا بدن به مخابرات برات پیگیری کنن ببینن خط شما pcm نیست. اگر هم که بود باید بیخیال ای دی اس ال روی اون خط بشی مگر اینکه توی مخابرات پارتی داشته باشی!!
Last edited by ahriman323; 13-12-2008 at 14:21.
دوستان چطوری میشه فهمید شاتل پروتکل تورنت رو بلوک کرده؟
واسه من سرعت تورنت خیلی کم هست؟
واسه شما چطوره؟
من 512 eco دارم
از بلوک کردن که بلوک نکرده!!
کم شدن سرعت تورنت هم بخاطر همین قطعي فيبر نوري كشور در منطقه فجيره امارات
خدا میدونه کی درست بشه!!![]()
حالا که اینا را گفتید و از بچه ها نظر خواستید لازم شد یه خاطره براتون تعریف کنم
تقریبا 12 روز از تکمیل قراردادم با شاتل گذشته بود سر کلاس دانشگاه نشسته بودم و استاد داشت درس میداد یهو موبایلم شروع کرد به زنگ زدن نگاه کردم دیدم شماره شاتل افتاده(شمارشا قبلا سیو کرده بودم) حالشا نداشتم برم بیرون جواب بدم. کلاس که تموم شد خودم زنگ زدم گفتم با من کاری داشتید خانومه گفت بله سرویستون اماده نصبه فردا ساعت 9 تا 11 صبح خونه هستید بیان نصب کنن ,منم فرداش 12.30 کلاس داشتم به خودم گفتم دیگه حداکثر تا 11 میاد بعدش میرم کلاس , به خانومه گفتم باشه
فردا صبح ساعت 11.30 شد خبریشون نشد تماس گرفتم گفتم پس چی شد یارو گفتش مسیول نصب شما اقای فلانی هست اینم شماره موبایلشه یه تماس باهاش بگیرید ببینید چی شده(پیشه خودم گفتم من باید ببینم چرا نصاب نیومده پس شما اونجا چیکاره اید) زنگ زدم به نصاب گفتم پس چرا نیومدی یارو گفت من امروز مرخصیممنم که دیگه به کلاسمم نمیرسیدم نزدیک بود منفجر بشم زنگ زدم به شرکت گفتم این یارو که میگه من امروز مرخصیم خانومه گفت مگه میشه گفتم از من میپرسی میشه
خانومه گفت من هماهنگی میکنم و با شما تماس میگیرم .
پیشه خودم خیلی عصبانی بودم گفتم اگه نمیخاستید بیاید برا چی با من وعده کردین
چند دقیقه بعد باهام تماس گرفتن با کلی ببخشیدا شرمنده ایما از این جور چیزا که اشتباه از ما بوده و الان یکی از کارشناسامونا میفرسیم بیاد برای نصب
ساعت 4 اقای نصاب اومد خونه ما برای نصب
خیلی پسر خوش برخوردی و مودبی بود . هر چیزی را توضیح میداد میگفت اگه متوجه نشده دوباره بگم و هر سوالی داری بپرس خلاصه خیلی پسر باحالی بود و باعث شد دیگه اعصابم از دشته شاتل خورد نباشه
قصه ما به سر رسید![]()
کجای کاری دو سه روزه ترکیده.از پنجشنبه اینجوریه وضعیت!!!
سلام دوستان
یه مودم باسیم خوب که با شاتل سازگار باشه بهم پیشنهاد میکنید قیمتش هم نهایت حدود 50-60 تومن
ASUS AM602 Combo چطوره؟
دوستان شاتلی من حدود 2 ماه دارم سرویس eco 512 میگیرم ولی چند وقتی هست یه مشکل دارم!!!!!!
وقتی تو اینترنت هستم یهو دیس میشم! ولی ایکونه کانکشن شاتل پایین صفحه میمونه وقتی هم روش کلیک میکنم برای چند صدم ثانیه ظاهر و ناپدید میشه
که منم مجبور میشم یا restart کنم یا مودمو 15 دقیقه خاموش کنم و بعد روشن کنم . در مواقعی هم restart میکنم بعد از بالا امدن سیستم یه اخطار میاد که دیگه این سری اخر اخطار هم ندیدم!!!
به شاتل زنگیدم گفت ویندوز سرویس پک 2 یا 3 که اگه 3 هست ماله اونه. ولی ماله من 2 هستش
بعدش هم گفت نویزت خیلی بد باید چک کنی ببینی ماله چیه یا یه کارشناس بفرستیم!!!چون مودمت d-link هست نمیتونم راهنمایی
کنم !!! دیگه شورشو دراوردن اینام . مسخرس هر سری زنگ میزنم میگه مودمت چیه؟ خوب d-link هست باید کارشناس بیاد
تو این چند روز دیگه خیلی دیس میشم با این داستان مخابرات .خواهشن هرکی میدونه کمک کنه
Last edited by kod89; 13-12-2008 at 17:17.
هم اکنون 22 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 22 مهمان)