ممنون از راهنماييتون ولي اگر بتونيد با عكس من رو راهنمايي كنيد خيلي از شما ممنون ميشم
ممنون از راهنماييتون ولي اگر بتونيد با عكس من رو راهنمايي كنيد خيلي از شما ممنون ميشم
همونجا که 2 نفر رو به هم بسته بودن بعد لوستر افتاد پایین!
از در ورودی که میای تو... سمت چپ همکف!
یعنی فاصله ای به طول 3 متر از اون 2 نفر
شما X رو بزن و توی این فاصله تو کتابا بگرد!
اگه بازم نتونی پیداش کنی شاید مشکل کرک داشته باشی
Last edited by Dj_aghamajid; 31-01-2010 at 17:57.
ازت خيلي ممنونم. مشكل از كرك نيست. از كركي كه استفاده مي كنم خيلي مطمئنم چون قبلا امتحانش رو پس داده.
فهميدم كجاي كار اشتباه بود. اوره كا! اوره كا! (يافتم! يافتم! )
قبل از اينكه وارد كتابخونه بشم بايد ميرفتم توي دفتر دكتر يانگ و اثر انگشتش رو از روي گاوصندوقش اسكن مي كردم. و من او نجا نرفته بودم و كرش رو هم نجات نداده بودم. الآن 3 روزه روي اين مرحله مونده بودم تا بالاخره با تلاش و پشتكار فراوان توانستم معما رو حل كنم
باز هم از اينكه خواستيد كمكم كنيد بسيار از شما دوستان عزيز ممنونم.![]()
خواهش میکنم
تعجب میکنم چجوری قبل از اینکه اثر انگشت رو برداری تا اینجایه بازی رسیدی؟من فکر میکردم قبلا گاوصندق رو دیدی!
یه نکته عجیب
با آپدیت nod32 فایل whysosrs.DLL رو به عنوان تروجان گرفت و کلین کرد!
من رفتم اول nod رو غیر فعال کردم و بعد دوباره whysosrs.DLL رو کپی کردم تا بازی بالا بیاد![]()
nod کم کم به خودشم گیر میده![]()
آقا من حدود 34% بازي هستم و الآن هم اونجايي هستم كه جوكر از دستم فرار ميكنه و بعد بايد برم تويه فاضلاب. من توي طبقات بالاي اون فاضلاب يك راه پيدا كردم ولي وقتي ميرم توش يك كانال هست اما هر كاري ميكنم نميتونم برم توش نه چنگك كار ميكنه كه بپرم توش نه ميتونم بپرم برم توش. اگر بايد از راه ديگه اي برم يا نياز به راهنمايي دارم لطفا راهنماييم كنيد.
ممنون
عزيز اگه يه سرچ كوچولو ميكردي جووابتو پيدا ميكردي حدودا دويست باري توضيح دادم![]()
حالا شما لطف كنيد يك بار هم به خاطر من توضيح بديد.
با تشكر
آقا من خيلي كارم گيره. لطفا يكي بياد جوابمو در اسرع وقت بده ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)