تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 161 از 482 اولاول ... 61111151157158159160161162163164165171211261 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,601 به 1,610 از 4816

نام تاپيک: DATAK WIMAX & ADSL / شرکت داتک

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

میشه در مورد قیمتش و این که از کجا میشه تهیه کرد هم یه توضیحی بدید
    والا قیمتاش بستگی که مشخصات وی پی اس داره
    از حدود 15 تومن شروع میشه با بالا
    البته قیمتی که گفتم حدودی هستا.ممکنه کمترش هم گیر بیاد
    یه سرچی بکنید حتما پیدا میکنید
    پیدا نکردید من خودم کسی رو بهتون معرفی میکنم

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بعدشم مشکل من با داتک اینکه از این شرکت ADSL دارم وگرنه تو تاپیک شاتل مینوشتم
    فرقی هم برام نمیکنه که سرعت دانلود از رپیدکم شده یا از فلان
    مهم برام اینکه الان من فقط میتونم از لینک مستقیم استفاده کنم .. حتی 4shared و depositfiles تا همین الان و هات فایل تا دیروز باز نمیشدن و نمیشن . مگا آپلود هم که فیل.تره
    تورنت هم تعطیله
    دوست من تمام مشکلاتی که فرمودید برای اکثر شرکتا هست و این ربطی به داتک نداره.من خودم دل خوشی ندارم اما باید انصاف رو هم رعایت کرد.دانلود از رپید شیر و بقیه هاست ها توی این چند روزه اینطوری هست.حتی فرمت هایی مثه avi هم قیلتر هست.این دوران که بگذره دوباره همه چی به حالت عادی برمیگیرده تا اتفاقات بعدی
    در ضمن من اگه ندونم که وی پی اس چیه و رایگان هست یا نیست که دیگه باید برم ... بزنم .. حرف من طعنه بود
    من نمیدنستم که شما دارید طعنه دار حرف میزنید و فکر میکردم که نمیدونید .به خاطر همین توضیح دادم
    روی صحبت من با اون دوستی بود که گفتن از VPS استفاده کن ...
    حرف من اینه : برای چی باید دوبار پول بدم که بتونم از چیزی که قبلا پولش رو دادم استفاده کنم حکایت برای مردن هم باید رف تو صف شده کار ما
    یه بار پول ADSL بده یه بار پول اکانت بده یه بار پول VPS بعد 2 روز دیگه پول HPC بده 3 روز دیگه پول WCN بده و ..
    دوست من شما اومدید و گفتید که نمیشه از رپیدشیر دانلود کرد منم صادقانه گفتم برای اینکار میشه از وی پی اس استفاده کرد که هم از شر سیستم قیلترینگ خلاص شد و هم به راحتی دانلود کرد.در ضمن من برای کارم از وی پی اس استفاده کردم.استفاده از این وسیله سودمند هم برای شما یه پیشنهاد بود و شمام میتونید استفاده نکنید.
    من با این حال که وی پی اس داشتم اما قدیما از خود رپیدشیر دانلود میکردم اما از وقتی که رپید این مسخره بازیها رو در آورده(مثلا اینکه در هر بار عمل دانلود رو قطع کنی 10% از فایلی که دانلود میکنی از حجمت کم میشه و یا استفاده از چند کانکشن باعث مصرف بیشتر ترافیک میشه و ...)دیدم که اگه فایلامو بکشم روی وی پی اس و از اونجا دانلود کنم این دردسر ها رو هم ندارم .ضمن اینکه در ساعات خوش رپیدشیر میتونم بدون اینکه خیلی از ترافیکم کم بشه تا 60 گیگ رو روی سرورم بیارم در صورتی که فقط 6 گیگ از ترافیکم کم بشه و این خودش خیلی عالیه
    من دقیقا دارم پول ADSL و اکانت و وی پی اس میدم اما از اینکاری که میکنم خیلی راضیم.چون اولا به اینترنت بدون قیلترینگ دسترسی دارم ضمن اینکه با داشتن وی پی اس نه تنها از رپید بلکه از سایر هاست ها هم فایل به داخل سرورم منتقل و هرموقع دلم خواست دانلود میکنم بدون اینکه نگران باشم که ایا این فایل در حال حاضر از روی سرور اون هاست اصلی پاک شده یا نه
    به هر حال میل با خودتونه و هرجور صلاح میدونید عمل کنید
    موفق باشید
    Last edited by sms11; 16-02-2010 at 17:42.

حـــــرفـه ای mahan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    هرکجا هستم ، باشم

پيش فرض

دوست من تمام مشکلاتی که فرمودید برای اکثر شرکتا هست و این ربطی به داتک نداره.
    من نمیدنستم که شما دارید طعنه دار حرف میزنید و فکر میکردم که نمیدونید .به خاطر همین توضیح دادم
    به هر حال میل با خودتونه و هرجور صلاح میدونید عمل کنید
    موفق باشید
    من به شما ایرادی نگرفتم ... بهرحال شما به دلیل مشغلتون از این سرویس استفاده میکنید .. من برای دانلود در حد همون 1-2 گیگ روزانه که دیگه نباید 6 جا پول بدم .. موضوع اصلی اینه که داتک تو همه چیز اوله ( فیلت.ر و کاهش حجم و محدودیتها و ... ) اما برای 2 زار توضیح دادن باید از هفت خوان رستم رد شد .
    بهرحال ممنون که پیشنهاد دادید . متاسفانه موضوع بحث رو منحرف کردن و باعث این سوء تفاهم شد

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

آخه مصطفی جون شما دیگه چرا ؟
    نا سلامتی کاربر قدیمی هستی .. بچه ها گفته بودن اینجا تیریپش عوض شده ها من باور نمیکردم
    خود من نوشتم سرعت دانلود از رپیدشر کم شده ... خوبه مشخصه که اینو نوشتم

بعدشم مشکل من با داتک اینکه از این شرکت ADSL دارم وگرنه تو تاپیک شاتل مینوشتم
    فرقی هم برام نمیکنه که سرعت دانلود از رپیدکم شده یا از فلان
    مهم برام اینکه الان من فقط میتونم از لینک مستقیم استفاده کنم .. حتی 4shared و depositfiles تا همین الان و هات فایل تا دیروز باز نمیشدن و نمیشن . مگا آپلود هم که فیل.تره
    تورنت هم تعطیله
    لینک مستقیم مگه نخوده که همه جا ریخته باشه ، ممنون که یادآوری کردی میشه مستقیم دانلود کرد ... اگه نمیشد مستقیم دانلود کرد که هیچ سایتی باز نمیشد پسر خوب
    در ضمن من اگه ندونم که وی پی اس چیه و رایگان هست یا نیست که دیگه باید برم ... بزنم .. حرف من طعنه بود :

روی صحبت من با اون دوستی بود که گفتن از VPS استفاده کن ...
    حرف من اینه : برای چی باید دوبار پول بدم که بتونم از چیزی که قبلا پولش رو دادم استفاده کنم حکایت برای مردن هم باید رف تو صف شده کار ما
    یه بار پول ADSL بده یه بار پول اکانت بده یه بار پول VPS بعد 2 روز دیگه پول HPC بده 3 روز دیگه پول WCN بده و ....

برای اطلاع جناب عالی هم عرض میکنم هم بلدم سرچ کنم و تحقیق کنیم ... شما لازم نیست به من یاد بدی که چی کار کنم بلکه بهتره قبل از اینکه عنایت بفرمائید و تکلیف دیگران رو یادآوری کنید اول طرفتون رو بشناسید بعدش خوب مطلبی رو که میخواید جواب بدید رو بخونید ... شاید لازم نباشه خودتون رو به زحمت بندازید و برای دیگران تعیین تکلیف کنید .. حیف نیست وقت گران بهاتون رو صرف این کنید که به دیگران قضاوت رو یاد بدید ...
    ببخشید دیگه از این رک تر هم میتونستم بگم اما همین قدر کافیه ...
    بازم اگه خواستید افاضات بفرمائید ... در پی ام باشه ممنون میشم
    چقدر خشن و عصبانی !

دوست عزیز میدونم که شما پیشکسوتی و احترامت جای خودهش و همچنان شما برای من محترمی و کمی رک و راحت حرف زدن دلیل بر بی احترامی نیست.

من هم نگفتم که راپید نیست ، درسته تاکید کردم مشکل از راپید نیست ولی دقت کنید گفتم که این مشکل فقط از داتک نیست بلکه کلیه شرکتها این مشکل را دارند. پس نسبت دزدی به این شرکت زدن به دلیل پایین اومدن سرعت دانلود از رپید شیر ادعایی است پوچ !

درسته که شما سرویس از داتک میگیری پس میای این تاپیک پس از کلمات به خوبی و دقیق استفاده کنید و فحشاتون را هم عموما بدید و نه فقط به این شرکت !

من هم من باب تاکید موکدات گفتم وگرنه میدونم که لینک مستقیم بسته باشه هیچ جا نمیشه رفت !

بنده هم توهینی به جنابعالی نکردم که بخوام چیزی به استادم یاد بدم ولی قبول کنید که طعنه و تیکه بودن لحنتون از خوندن پستهاتون مشخص نیست !
    گفتم بنده چنین جسارتی نکردم که برای کسی تعیین تکلیف کنم سوءتفاهم ناشی از سوءبرداشت خودتون است.
    من وقتی تلف نکردم از همین مباحثتهاست که خیلی یزها یاد گرفتم و از پذیرفتن اشتباهاتم هم هیچ ابایی ندارم.

شما هر طور راحتید جواب بدید ولی اگر از این رک تر میخواید بگید بنده در پی ام در خدمتتون هستم مفصلا! ولی بگم که من ذره ای حتی سر سوزن با شما خصومتی ندارم و هیچ کینه ای هم از شما ندارم فقط منباب انجمن بودن و گفتگو کردن جواب دادم که خب با سوءبرداشت نیتها به سوءنیت تعبیر شد.

به هر حال اگر جایی منظوز رابد رسوندم و یا به تعبیری به کسی توهین شد من همینجا معذرت خواهی میکنم.

قربانتان: مصطفی عشقی

آخر فروم باز Ali_p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام
    سرعت دانلود از سایت adrive روی 2 کیلو ولی بقیه خوبن
    واسه شما هم اینطوریه؟
    Last edited by Ali_p30; 16-02-2010 at 23:53.

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

طی 24 ساعت گذشته 3 بار با اینکه کانکشن وصل بود ولی یهو ارتباط با اینترنت قطع شد و فقط صفحه داتک باز شد...
    adsl داره هاو ipw دارها این مشکل رو داشین؟یا فقط باسه انتن من است؟؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

طی 24 ساعت گذشته 3 بار با اینکه کانکشن وصل بود ولی یهو ارتباط با اینترنت قطع شد و فقط صفحه داتک باز شد...
    adsl داره هاو ipw دارها این مشکل رو داشین؟یا فقط باسه انتن من است؟؟؟
    برای منم ارتباط بهکل قطع شد وو چراغ Status روشن نمیشد که ظرف چند ساعت درست شد

8. این کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض سرعت دانلود IDM ؟

سرعت دانلود شما با IDM داتک 128 چقدره؟ متوسط؟

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

فکر کنم بگی از چه سایتی با چه سرعتی می گیریم بپرسی درستر باشه چون دانلود منیجر ها به طور مستقیم تاثیر چندانی رو سرعت ندارن
    Last edited by zed2; 22-02-2010 at 16:16.

11. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

16 تا 20 .
    واسه همه سايت ها همين سرعت رو دارم چه rapidshare و چه لينك مستقيم و ...

128 نامحدود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •