وقتی 2 تا کانکشن داشته باشی یکی رو با سیستم خودت استفاده میکنی اون یکی رو برای سیستم مجازی مثل عکس منتها من یک کانکشن دارم که مشترک استفاده میکنم.
![]()
وقتی 2 تا کانکشن داشته باشی یکی رو با سیستم خودت استفاده میکنی اون یکی رو برای سیستم مجازی مثل عکس منتها من یک کانکشن دارم که مشترک استفاده میکنم.
![]()
چه ربطی یه باکو داره
server یعنی برای تست سرعت یه سرور باکو وصل شدید چون نزدیکتونه همین
خوب بودنش که خوبه چقدرم سرعت آپلودت خوبه
چند کیلوبایت دانلودته؟
دوست عزیز ترجمه فارسی dynamic و static رو همه میدونن
ما میخوایم بدونیم کاراییش چیه؟
لایزر بهترن پینگ رو میده الان هر 128 رو حتی شاتل رو که میگن پینگش خوبه رو امتحان کنید حداقل 600 میشه ....
من با 512 شاتل پینگ 600 به بالا دارم
اینجا مدیر نداره کلا نه ؟
سرعتم بهتر شده ولی هنوز شک دارم مثل قبل شده باشه من قبلا تورنت خیلی خوب دانلود میکردم اکثرا تا 43-43 کیلوبایت میگرفتم ولی الان در بهترین حالت دوروبر 30 کیلو بایت هست ولی سرعت پینگ زیاد شده اینو دیگه مطمئنم قبلا دوروبر 400 بود همیشه ولی الان دوروبر 600 هست که خوب برای ADSL خیلی زیاده و باید خیلی کمتر باشه حتی من پینگ های دوروبر 300 هم با این داتک داشتم ولی الان 600.منم موافقم زودتر باز شه.اقا الان اینترنت شما دیگه مشکلی نداره؟همه چی برگشته به اوضاع اول؟
اینم تست من الان ساعت نزدیک 2 نیمه شب هست که خوب باید از خلوت ترین زمان های ممکن باشه و حداکثر سرعت (سرویسم که 512 هست):
میبینید با سرعت آرمانی سرویسم 512Kb/s واقعا فاصله داره زمان دانلودم واقعا همینه سرعت یعنی از بهترین لینکم که دانلود کنید سرعت از 51-52 اصلا بیشتر نمیشه , ولی خوب نسبت به هفته های اخیر خیلی خیلی بهتر شده بازم جایه شکرش باقیه .
Last edited by milky way; 10-10-2008 at 01:57.
ip static چه فاییده یی داره؟؟اصلا به چه درد میخوره؟مزیتش چیه؟
سرویس 128 افروز خوبه؟پینگم بالاست نه؟![]()
دوست عزیز خواهشا یک بار قوانین سایت را مطالعه بفرمایید....دادن پست پشت سرهم اونم به این تعداد و در فاصله زمانی کم خلافه قوانینه....
اما راجع به سوال اولتون
اگر آی پی به صورت استاتیک باشه هر وقت که کامپیوتر به شبکه وصل بشه همیشه دارای یک آی پی است و همون آپی خواهد بود که ما در ابتا معرفی کرده ایم... حال اگر جاییی دیگه همون آدرس رئ به کار ببریم این باعث تصادم آدرس آی پی در شبکه می شه...
با توجه به اینکه در شرکتهای بزرگ که تعداد کلاینت ها بیشتر از اندازه ای است که بتوان به راحتی آدرس آنها را به خاطر سپرد و برنامه ریزس کرد از آدرس آی پی دینامیک استفاده می شود که سرور به صورت خودکار یک آدرس را به کامپیوتر کلاینت اختصاص می دهد و تمام مدیریت به عهده کامپیوتر سرور است و باعث راحتی کار می شود.....
برای استفاده از این قابلیت لازم است DHCP فعال باشد...
============
سوال دوم:
سرعتت خوبه فقط پینگت خیلی زیاده
وقتي با DAP دانلود مي كنم خيلي نوسان داره! بعد از ظهر ها معمولا بالاي 22KB/s دانلود مي كنه ولي شب ها كم ميشه و به 13 تا 20 ميرسه حدودا!![]()
بابا شما ديگه چقدر توقعتون بالاست. 512 share ميخرين توقع دارين سرعتش 64 رو پر كنه. اون 512 كه سرعتش 64 هست داتك داره و ميده 93 تومن. هر وقت اونو خريدين و سرعتش پايين بود بعد بگين سرعتش كمه. 45 تومن پول ميدين توقع دارين به اندازه 512 شاتل كه ميده 220.000 تومان (!!!!!!!!) كار كنه.باز خدا وكيلي دمش گرم سرعت دانلود 52 نامحدود 45 تومن توي تهران براي كسايي كه دانلود زياد دارن لنگه نداره.(درضمن نگين اين طرفداري داتك رو كرد! من خودم شاتلي هستم! فقط يه كم شفاف سازي كردم كه به جون داتك بدبخت غر نزنين)
![]()
Last edited by siamak_mu; 10-10-2008 at 14:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)