برای شاتل مشکلی نیست ......
نصبش رو باید براساس ip خود شرکت شاتل انجام بدی .. زنگ بزن پشتیبانی تلفنی در عرض 5 دقیقه کمتر مودم رو کانفیگ کن .
برای شاتل مشکلی نیست ......
نصبش رو باید براساس ip خود شرکت شاتل انجام بدی .. زنگ بزن پشتیبانی تلفنی در عرض 5 دقیقه کمتر مودم رو کانفیگ کن .
فرق اسپلیترهای 2.4ghz با 5.8Ghz چیه ؟
Last edited by Apollo; 12-12-2008 at 16:49.
اسپلیتر های دو خروجی چندن ؟ کجاها می فروشن ؟ مارک یا نوعشون مهمه ؟
بعد یه سوال دیگه : این Dlink 2640 رو همه جا دارن ؟ چنده ؟ خوبه ؟
دوستان با اين مشكل بر نخوردن
نه خیر هیچ یوزرنیم وپسوردی کنسول از شما نمیخواهد فقط کافیه یه اسکن کنی تا کنسول اینترنت شیر شده رو پیدا کنه تا وصل بشی همین . ضمنا به نظر من d-link نگیر بردش پایینه یه دیوار رو به زور رد میکنه من خودم امتحان کردم. خود من linksys مدل wag200g دارم به راحتی 4 تا دیوار رو رد میکنه . البته بازم نظر خودته اینم عکسش
اسپیلیتر ارزونه حد اکثر 4 تومان نگران اون نباش با یه سرچ توی گوگل برای خرید پیداش میکنی .سرچ کن توی گوگل اسپلیتر یا میکروفیلتر حتما پیدا میکنی.
تو مودم 2640 قدرت خروجی وایرلس قابل تنظیم شاید با اونی که تست کردی رو قدرت پایین تنظیم بوده
من تست کردم برد خیلی خوبی داره و با 4 تا دیوار بینش اتصالش قطع نمیشه
Last edited by shamabady; 12-12-2008 at 19:10.
من این مودم رو توی نمایشگاه گلستان (شیراز) چک کردم فکر نکنم کاریش کرده بودن.راستی حد اکثر سرعت مودم 2640t چقدر هست؟؟؟
من تابستون 2640 و 75 تومن از مشهد گرفتم
در مورد اسپلیتر من با این مودم اسپلیتر هم گرفتم ولی بدون اسپلیتر بهتر کار میکنهاسپلیتر که میزارم پارازیت میفته (بر عکس عمل میکنه
)
که حالا نمیدونم مودمش کار درست یا خطمون کارش درست
شما هم اگه خواستی 2640 بگیری اسپلیتر نگیر بعد که راه انداختی اگه دیدی خط پارازیت داره بعد برو اسپلیتر بگیر
اسپلیترم زیاد مارکش مهم نیست قیمت هم بین تا 2 تا 5 هزار تومن (من 2000 گرفتم)
معمولا بری از جاهایی که فقط تجهیزات شبکه میفروشن بگیری ارزونتر تموم میشه
راستی یادم رفت بگم توی نمایشگاه یکی میگفت بعضی از مودلهای dlink مشکل گرمایی دارن!!! من سرچ کردم اینا رو پیدا کردم .به هرحال جنس چینی هست دیگه!!!؟؟؟؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)