این بازی چه سبکی داره؟؟؟
یکم بازی کردم خوشم نیومد.
یکم نحوه بازی کردنشو شرح بدین.
این بازی چه سبکی داره؟؟؟
یکم بازی کردم خوشم نیومد.
یکم نحوه بازی کردنشو شرح بدین.
اگه درست فهمیده باشم کدومو میگی این مال یه ماموریته که Mage's Collective بهت میده. همونایی که کنارشون یه گونی هست. تو ماموریتش بهت میگه 10 تا بطری لیریوم ببر بده به فلانی. که اونم یه Templar ـه تو رد کلیف که کنار آسیاب بادی وایساده.
ولی میتونی بچه مثبت بشی و بجای اینکه 10 تا بطری رو بعنوان رشوه بدی به طرف پاشی بیای پیش این یکی (همینی که میگی) و جریانو بگی و لوشون بدی. اونوقت این بابا هم رگ غیرتش قلمبه میشه و میزنه فک و فامیل اون دو تا رو یکی میکنه.
احتمالا شما رشوه رو دادی خودتم خبر نداری. فقط Maker میدونه چه عقوبتی برای این کار شما در انتظارتونه.
---------- Post added at 04:36 PM ---------- Previous post was at 04:35 PM ----------
قبلا یه توضیحی دادما... شاید بخونی همه چی دستت بیاد.
Last edited by behrad66; 23-08-2010 at 15:38.
رمم 2 ئه.ولی نه از رمم نیست تا الآن نزدیک 50 ساعت بازی کردم بدون کوچکترین مشکلی.یدفعه امروز اینجوری شد.اونم سر بعضی از صحبتها.![]()
پست چندم را میگی؟
شاید هم از پچش باشه . پچ چند رو گذاشتی ؟
اول پچ نداشتم...
عصر 1.04 رو دانلود کردم.بازم مثل سابقه.نمیدونم چرا تو این قسمت فقط گیر داره؟تا حالا این همه مکالمه داشتم هیچ مشکلیم نداشته درست اینی که از همه مهمتره![]()
من هم با پچ 1.04 مشکل داشتم . بازی رو کامل پاک کردم و دوباره نصب کردم و پچ رو دوباره نصب کردم درست شد . شاید مال تو هم همین جوری درست بشه . کرکش مطمئنه ؟
راستش امروز اون مرحله ای که دارن elf ها رو میدزدن و با اون mage باید بجنگی،وقتی شکستش دادم و میخواست بهم پیشنهاد بده که نکشمش برای اولین بار سر صحبتها شروع کرد به گیر کردن.اون موقع هیچ پچی نداشتم.بعد از ظهر پچ رو دانلود کردم و به کرکم از تورنت برای پچ گیر آوردم (vitality).بازی رو یه دور پاک کردم دوباره نصب کردم.ولی دوباره همون جوریه
مرسی از این که وقت میذاری جوابمو میدی.واقعا شرمنده.این همه روش وقت گذاشتم داره حالمو میگیره.
اگه بازم درباره بازی سوال داشتی بپرس. من که به جرات میگم Dragon Age بهترین بازی RPG هست که رفتم. هم تنوعش خیلی زیاده هم آدماش زنده ترن. یعنی خیلی به محیط و کارای شما و حرفات عکس العمل بیشتری نشون میدن. خلاصه اینکه هر کی Dragon Age رو بازی نکنه نمیفهمه Role-Playing یعنی چی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
از سیو قبلی هم اوردی ببینی درست میشه یا نه . مثلا از اول جایی که وارد ساختمون میشی یا از اول ورود به elf city
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)