تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 161 از 198 اولاول ... 61111151157158159160161162163164165171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,601 به 1,610 از 1976

نام تاپيک: Dragon Age: Origins

آخر فروم باز Amin.P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

این بازی چه سبکی داره؟؟؟
    یکم بازی کردم خوشم نیومد.
    یکم نحوه بازی کردنشو شرح بدین.

پروفشنال behrad66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

توی denerim نزدیک اونجایی که تو landsmeet ساکن میشیم یه Templar هست و میشه باهاش حرف زد ولی فقط میگه کارم به شما مربوط نمی شه و ما هم فقط می تونیم عین بچه خوب بگیم باشه و بریم.
    حالا سوال اینه:آیا نمی شه کاری با این آقا کرد؟
    اگه درست فهمیده باشم کدومو میگی این مال یه ماموریته که Mage's Collective بهت میده. همونایی که کنارشون یه گونی هست. تو ماموریتش بهت میگه 10 تا بطری لیریوم ببر بده به فلانی. که اونم یه Templar ـه تو رد کلیف که کنار آسیاب بادی وایساده.

ولی میتونی بچه مثبت بشی و بجای اینکه 10 تا بطری رو بعنوان رشوه بدی به طرف پاشی بیای پیش این یکی (همینی که میگی) و جریانو بگی و لوشون بدی. اونوقت این بابا هم رگ غیرتش قلمبه میشه و میزنه فک و فامیل اون دو تا رو یکی میکنه.

احتمالا شما رشوه رو دادی خودتم خبر نداری. فقط Maker میدونه چه عقوبتی برای این کار شما در انتظارتونه.

---------- Post added at 04:36 PM ---------- Previous post was at 04:35 PM ----------

این بازی چه سبکی داره؟؟؟
    یکم بازی کردم خوشم نیومد.
    یکم نحوه بازی کردنشو شرح بدین.
    قبلا یه توضیحی دادما... شاید بخونی همه چی دستت بیاد.

خوب سبک بازی که معلومه. RPG یا Role-Playing Game یا نقش آفرینی.

میشه با بازیهایی مثل NeverWinter Nights یا Dungeon Siege مقایسش کرد ولی لازم نیست تاکید کنم که از همه نظر از اونا سرتره. فوق العادس.

اگه از بازیهای نقش آفرینی خوشت میاد، شک نکن. امتیاز این بازی اونقدر بالا هست تو سایتای بزرگ که چشم بسته بری بخریش.

فقط میدونی که باید زبان انگلیسیت در حد متوسط باشه وگرنه هیچی از بازی نمیفهمی.

جالبیش اینه که هم اکشن داره هم نقش آفرینی. یعنی نه خیلی حرف داره مثل بازیای Adventure نه خیلی اکشنه مثل FPS ها (مثل Crysis و Doom و COD).

سبک فانتزی/تخیلی هم هست دیگه. یعنی با سلاح سرد مثل شمشیر و تبر و کمان و حتی با جادوگری میجنگی. قابلیتهای جالب و متنوعی هم داره.

تنوع اسلحه، زره، جادو، دشمنای مختلف، محیطهای متنوع از جنگل گرفته تا غار و شهر و ساحل و کوه.

زاویه دیدش هم در نوع خودش جالبه. هم مثل NWN و Dungeon Siege از بالا میتونی ببینی هم مثل Assassin's Creed و Mass Effect از پشت سر.

یکی از بزرگترین حسن های این بازی جنگیدنشه. فوق العاده خوش دست و باحاله. یه Space میزنی یه عمر فرصت فکر کردن داری که چی کار کنی. نخواستی هم که میجنگی دیگه. یعنی مثل همه بازیای اکشن. ولی این Space ـش یه دنیا میارزه واسه بازیی که تو یه جنگ شونصد مدل حرکت و قابلیت ویژه و بمب و جادو و بطری و... مصرف میشه.

طول عمر بازی هم خیلی خوبه. زود تموم نمیشه. داستان باحالی داره. رفقای متنوعی هم پیدا میکنی که هر کدوم واسه خودشون یه شخصیتی دارن و باید حرفایی که بهشون میزنی یا کارایی که جلوی چشمشون میکنی رو با دقت انتخاب کنی. خلاصه مثل آدم واقعی میمونن. بعضی وقتا هم آدمو کفری میکنن دیگه. بعضی وقتام اگه خوب مخشونو بزنی.... آره دیــــگـــه...

سه کاراکتر انسان / الف / دوارف با سه کلاس جنگجو / دزد / جادوگر با شش پیش زمینه مختلف که شخصیت و خانواده و محل زندگیتو تعیین میکنه هم داره که خودش یه جورایی تنوع بازی رو میبره بالا.

بازم میگم... زبان در حد متوسط و کمی هم حوصله. اگه عاشق COD و Crysis و امثالهم هستی و تا حالا هم RPG بازی نکردی شاید اولش یکم تو ذوقت بخوره ولی یه ذره که باهاش ور بری راحت بگم خودتو تو نقش شخصیت اصلی که درست کردی حس میکنی. باحاله خلاصه.

چقدر حرف زدم. برم یه لیوان آب بخورم. دهنم کف کرد.

خوب حالا که آب خوردم و نفسم جا اومد یه چیز دیگم یادم اومد.

اگه خواستی بری بخری برو Dragon Age: Awakening رو بخر که هم Origins رو داشته باشه هم Awakening رو. تقریبا اگه خیلی خوره باشی و بخوای همه ماموریت های ریز و درشتشو بری یه ماه کامل سر کارت میذاره. تازه اگه فقط یه بار بخوای بری.
    Last edited by behrad66; 23-08-2010 at 15:38.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shaaheen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینجور جاها یا مشکل از کرکه یا از رم که به احتمال زیاد از رمته . چون واسه من هم بعضی مواقع کند میشه ولی در حد یکی دو ثانیه . دیگه 5 دقیقه اش باید خیلی زیاد باشه . رمت چنده ؟
    رمم 2 ئه.ولی نه از رمم نیست تا الآن نزدیک 50 ساعت بازی کردم بدون کوچکترین مشکلی.یدفعه امروز اینجوری شد.اونم سر بعضی از صحبتها.

آخر فروم باز Amin.P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اگه درست فهمیده باشم کدومو میگی این مال یه ماموریته که Mage's Collective بهت میده. همونایی که کنارشون یه گونی هست. تو ماموریتش بهت میگه 10 تا بطری لیریوم ببر بده به فلانی. که اونم یه Templar ـه تو رد کلیف که کنار آسیاب بادی وایساده.

ولی میتونی بچه مثبت بشی و بجای اینکه 10 تا بطری رو بعنوان رشوه بدی به طرف پاشی بیای پیش این یکی (همینی که میگی) و جریانو بگی و لوشون بدی. اونوقت این بابا هم رگ غیرتش قلمبه میشه و میزنه فک و فامیل اون دو تا رو یکی میکنه.

احتمالا شما رشوه رو دادی خودتم خبر نداری. فقط Maker میدونه چه عقوبتی برای این کار شما در انتظارتونه.

---------- Post added at 04:36 PM ---------- Previous post was at 04:35 PM ----------

قبلا یه توضیحی دادما... شاید بخونی همه چی دستت بیاد.
    پست چندم را میگی؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

رمم 2 ئه.ولی نه از رمم نیست تا الآن نزدیک 50 ساعت بازی کردم بدون کوچکترین مشکلی.یدفعه امروز اینجوری شد.اونم سر بعضی از صحبتها.
    شاید هم از پچش باشه . پچ چند رو گذاشتی ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شاید هم از پچش باشه . پچ چند رو گذاشتی ؟
    اول پچ نداشتم...
    عصر 1.04 رو دانلود کردم.بازم مثل سابقه.نمیدونم چرا تو این قسمت فقط گیر داره؟تا حالا این همه مکالمه داشتم هیچ مشکلیم نداشته درست اینی که از همه مهمتره

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اول پچ نداشتم...
    عصر 1.04 رو دانلود کردم.بازم مثل سابقه.نمیدونم چرا تو این قسمت فقط گیر داره؟تا حالا این همه مکالمه داشتم هیچ مشکلیم نداشته درست اینی که از همه مهمتره
    من هم با پچ 1.04 مشکل داشتم . بازی رو کامل پاک کردم و دوباره نصب کردم و پچ رو دوباره نصب کردم درست شد . شاید مال تو هم همین جوری درست بشه . کرکش مطمئنه ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هم با پچ 1.04 مشکل داشتم . بازی رو کامل پاک کردم و دوباره نصب کردم و پچ رو دوباره نصب کردم درست شد . شاید مال تو هم همین جوری درست بشه . کرکش مطمئنه ؟
    راستش امروز اون مرحله ای که دارن elf ها رو میدزدن و با اون mage باید بجنگی،وقتی شکستش دادم و میخواست بهم پیشنهاد بده که نکشمش برای اولین بار سر صحبتها شروع کرد به گیر کردن.اون موقع هیچ پچی نداشتم.بعد از ظهر پچ رو دانلود کردم و به کرکم از تورنت برای پچ گیر آوردم (vitality).بازی رو یه دور پاک کردم دوباره نصب کردم.ولی دوباره همون جوریه
    مرسی از این که وقت میذاری جوابمو میدی.واقعا شرمنده.این همه روش وقت گذاشتم داره حالمو میگیره.

پروفشنال behrad66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه بازم درباره بازی سوال داشتی بپرس. من که به جرات میگم Dragon Age بهترین بازی RPG هست که رفتم. هم تنوعش خیلی زیاده هم آدماش زنده ترن. یعنی خیلی به محیط و کارای شما و حرفات عکس العمل بیشتری نشون میدن. خلاصه اینکه هر کی Dragon Age رو بازی نکنه نمیفهمه Role-Playing یعنی چی.

10. این کاربر از behrad66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

راستش امروز اون مرحله ای که دارن elf ها رو میدزدن و با اون mage باید بجنگی،وقتی شکستش دادم و میخواست بهم پیشنهاد بده که نکشمش برای اولین بار سر صحبتها شروع کرد به گیر کردن.اون موقع هیچ پچی نداشتم.بعد از ظهر پچ رو دانلود کردم و به کرکم از تورنت برای پچ گیر آوردم (vitality).بازی رو یه دور پاک کردم دوباره نصب کردم.ولی دوباره همون جوریه
    مرسی از این که وقت میذاری جوابمو میدی.واقعا شرمنده.این همه روش وقت گذاشتم داره حالمو میگیره.
    از سیو قبلی هم اوردی ببینی درست میشه یا نه . مثلا از اول جایی که وارد ساختمون میشی یا از اول ورود به elf city

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •