تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 161 از 298 اولاول ... 61111151157158159160161162163164165171211261 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,601 به 1,610 از 2976

نام تاپيک: 8 مگاپيكسل سامسونگ i8510

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

سلام

البته یه نکته ای هست که نیاز به بررسی بیشتری داره که چرا بعضی باطری ها هیچ مشکلی ندارند و بعضی از کاربران مدام از ضعف باطری و خالی شدن شارز یه روزه اش شکایت میکنند.

شاید سری ساخت باطری ها متفاوت هست که این مشکل پیش اومده ولی جدیدا اغلب دوستانی که این گوشی رو خریدند از جمله خود من از ضعف باطری ناراحت هستیم.

موید باشید

این مشکل نه به باطری ربط داره نه به گوشی چون گوشی من هم بد بوده هم خوب در حال حاظرم خوبه و هیچ مشکلی نداره
    حالا شما یه کاری کن بزار شارژش کامل خالی بشه که خاموش بشه بعد باتریشو دربیار دوباره بزار بعد روشن نکن بزن تو شارژ بعد ممکنه 2 3 بار ریست بشه هر بار ریست شد خودت خاموش روشنش کن بعد از چند بار شارژ شدن درست میشه
    Last edited by hasanmotori; 01-05-2009 at 14:13.

2. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sogol6561's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام

البته یه نکته ای هست که نیاز به بررسی بیشتری داره که چرا بعضی باطری ها هیچ مشکلی ندارند و بعضی از کاربران مدام از ضعف باطری و خالی شدن شارز یه روزه اش شکایت میکنند.

شاید سری ساخت باطری ها متفاوت هست که این مشکل پیش اومده ولی جدیدا اغلب دوستانی که این گوشی رو خریدند از جمله خود من از ضعف باطری ناراحت هستیم.

موید باشید
    من خودم حدود دو هفته با این گوشی کار کرده ام و میتونم بگم تا بحال تو عمرم مضخرفترین باطری که دیده ام همین ماله i8510 هستش.اصلا باید پیش خودت شارژر حمل کنی تا وقتی بیرون باطریش تموم شد بزنی تو یه جایی شارژ بشه.به نظر من این میتونه یه عیبه سخت افزاری باشه.

این مشکل نه به باطری ربط داره نه به گوشی چون گوشی من هم بد بوده هم خوب در حال حاظرم خوبه و هیچ مشکلی نداره
    حالا شما یه کاری کن بزار شارژش کامل خالی بشه که خاموش بشه بعد باتریشو دربیار دوباره بزار بعد روشن نکن بزن تو شارژ بعد ممکنه 2 3 بار ریست بشه هر بار ریست شد خودت خاموش روشنش کن بعد از چند بار شارژ شدن درست میشه
    من با نظر شما کاملا مخالفم.چون اگه عیب نرم افزاری بود که تو اپدیت جدیدش باید درست میشد که نشد.
    پس همون میتونه یه عیبه سخت افزاری باشه که درست بشو نیست.
    در ضمن دوست عزیز همه باطریها دارای استاندارد LI-lon هستند و چه ربطی داره که سر باطری هزار تا بلا بیاریم.پس چرا این اتفاقات تو گوشیهای دیگه از قبیل نوکیا اتفاق نمیوفته و از همون اول بخوبی روی گوشی کار میکنه.شاید به خاطر یه سری مشکلات نرم افزاری باشه که اونم با مستر ریست باید درست بشه که متاسفانه درست نمیشه.همون میمونه که این گوشی به احتمال زیاد مشکل سخت افزاری داره.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

کسی تا حالا با شارژر دیگه مثلن شارژر ان 85 شارژش کرده ببینه چقدر طول میکشه تا شارژ بشه ؟

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام به همگی .

در مورد باتری باید بگم مثل اینکه شانسی شده گوشیهای i8510 .

داداش من الان 2 ماه میشه این گوشی رو داره و هر 4-3 روز یکبار گوشی رو شارژ میکنه . فکر نمیکنم همه این مشکل رو داشته باشن .

مخلصیم .

6. 2 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

اون کسایی که میگن باتریش بده دو گروه هستن کسایی که تازه خریدن و هنوز باتریش آب بندی نشده ولی اکثرا کسایی هستن که فقط شنیدن باتریش بده
    در حال حاظر مشکلش دیر شارژ شدنشه که من یه شارژش ان 85 میخرم ببینم چی میشه

8. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

سلام به همگی .

در مورد باتری باید بگم مثل اینکه شانسی شده گوشیهای i8510 .

داداش من الان 2 ماه میشه این گوشی رو داره و هر 4-3 روز یکبار گوشی رو شارژ میکنه . فکر نمیکنم همه این مشکل رو داشته باشن .

مخلصیم .
    آخه دوست عزیز چرا باید شانسی در بیاد؟منی که 550 تومن میدم گوشی میگیرم باید برام کار کنه دیگه.لپ لپ نیست که بخریم و شانسی در بیاد یک دستگاهی هست که باید بهش 500 به بالا پیاده بشی حالا خودت رو جای من بزار با هزار تا زحمت n82 رو فروختم و رفتم اینو خریدم ولی دیگه چنین انتظاری نداشتم که باطریش اینجوری باشه.اخه من نمیدونم سامسونگ چرا اینجوری کرده.ولی باطری این گوشی بد جور زد تو ذوقم.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

آخه دوست عزیز چرا باید شانسی در بیاد؟منی که 550 تومن میدم گوشی میگیرم باید برام کار کنه دیگه.لپ لپ نیست که بخریم و شانسی در بیاد یک دستگاهی هست که باید بهش 500 به بالا پیاده بشی حالا خودت رو جای من بزار با هزار تا زحمت n82 رو فروختم و رفتم اینو خریدم ولی دیگه چنین انتظاری نداشتم که باطریش اینجوری باشه.اخه من نمیدونم سامسونگ چرا اینجوری کرده.ولی باطری این گوشی بد جور زد تو ذوقم.

شما به جای اینکه اونکاری که گفتمو انجام بدی داری تبلیغ منفی میکنی
    وقتی خیلیا از باتریش راضین تو ریویو هم گفته باتریش خوبه دیگه نباید بگی مشکل از سامسونگه

11. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Bahador.p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

دوست عزیز شما دقت کنی توی تمام ریویو ها از باتری گوشی تعریف شده ولی شما و بعضی از دوستان مشکل داری و تنها دلیل اینکه فروشنگان ایرانی این گوشی رو زیاد ندیدن و میخواهند ببیننش و باهاش کار کنن اونا که دلشون نمیسوزه و بدون شارژ اولیه اونو روشن میکنن و این باعث به وجود اومدن مشکل میشه
    اینو میگم چون 4-5 تا از گوشی فروشی های کرمان با بابام دوستن یا خودم باهاشون دوستم و به عینه دیدم که میگم و بهشون گفتم گوشی باتریش که خراب میشه میگه بیخیال کسی میخواهد اینقدر پول بنده میره 20 تومن میده یک باتری نو براش میخره و مطمئن باشید مشکل از سامسونگ نیست چون باتری های سامسونگ توی تمام دنیا مشهور هستن

13. این کاربر از Bahador.p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

شما به جای اینکه اونکاری که گفتمو انجام بدی داری تبلیغ منفی میکنی
    وقتی خیلیا از باتریش راضین تو ریویو هم گفته باتریش خوبه دیگه نباید بگی مشکل از سامسونگه
    دوست عزیز شما دقت کنی توی تمام ریویو ها از باتری گوشی تعریف شده ولی شما و بعضی از دوستان مشکل داری و تنها دلیل اینکه فروشنگان ایرانی این گوشی رو زیاد ندیدن و میخواهند ببیننش و باهاش کار کنن اونا که دلشون نمیسوزه و بدون شارژ اولیه اونو روشن میکنن و این باعث به وجود اومدن مشکل میشه
    اینو میگم چون 4-5 تا از گوشی فروشی های کرمان با بابام دوستن یا خودم باهاشون دوستم و به عینه دیدم که میگم و بهشون گفتم گوشی باتریش که خراب میشه میگه بیخیال کسی میخواهد اینقدر پول بنده میره 20 تومن میده یک باتری نو براش میخره و مطمئن باشید مشکل از سامسونگ نیست چون باتری های سامسونگ توی تمام دنیا مشهور هستن
    دوستان همه حرفهای شما قبول.
    فکر میکنید من راضیم از باطری این گوشی بد بگم. من هم راضی بودم این گوشی باطری بهتری داشته باشه ولی از شانس من نشد.
    بهادر جان من 3 روز پیش رفتم مایکروتل اونجا باطریمو تست کردند و گفتن سالمه و مشکلی نداره.حتی تو فروم موبایلستان دیدم بعضی ها باطری نو گفتن از اونور اوردن ولی باز هم درست نشده.
    به هر حال تا شنبه هفته اینده صبر میکنم درست نشد میفروشمش.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

دوستان همه حرفهای شما قبول.
    فکر میکنید من راضیم از باطری این گوشی بد بگم. من هم راضی بودم این گوشی باطری بهتری داشته باشه ولی از شانس من نشد.
    بهادر جان من 3 روز پیش رفتم مایکروتل اونجا باطریمو تست کردند و گفتن سالمه و مشکلی نداره.حتی تو فروم موبایلستان دیدم بعضی ها باطری نو گفتن از اونور اوردن ولی باز هم درست نشده.
    به هر حال تا شنبه هفته اینده صبر میکنم درست نشد میفروشمش.

شما اون کاریو که گفتم انجام بده 99 % درست میشه

حالا شما یه کاری کن بزار شارژش کامل خالی بشه که خاموش بشه بعد باتریشو دربیار دوباره بزار بعد روشن نکن بزن تو شارژ بعد ممکنه 2 3 بار ریست بشه هر بار ریست شد خودت خاموش روشنش کن بعد از چند بار شارژ شدن درست میشه‎
    Last edited by hasanmotori; 02-05-2009 at 10:51.

16. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •