جواب سوالش الان amazon ه
ولی زود به زود عوض میشه
آره ، دیدم ، مرسی ، لطف کردی ...
اما شما دوستان جدا از تجربه و این بنچ ها ( که خودش یه دلیله به نظر من ) اما از کجا می فرمایید که آی تاچ قوی تره ؟ سورس دارید ؟
تنکس
والا من تا به امروز هنوز موفق نشدم iphone 3GS و ipod 3G رو کنار هم تست کنم و خوب وقتی سایتای معروف میگن ipod قوی تره یه کم حتمن هست
البته اونقدر نیست که دقیق بشه حسش کرد
قضیه همون ipod 2G و iphone 3G ه که همه میدونیم ipod 2G قوی تره یه کم ولی من هر دو رو داشتم و کنار هم تستش کردم
و فرقی احساس نکردم! (مگر در یکی دو مورد کوچیک)
بینچمارکو دیدم تفوتشون 1 دهم ثانیه بود که اصلا قابل تشخیص نیست
راستش من 2g . 3g . 3gs رو با هم تست کردم
3g , 3gs هیچ فرقی با هم نداشتند
ولی 2g یه کوچولو خیلی کم کندتر بود
حتی اگه به صورت دیفالت ، فرض کنیم که این 2 تا دیوایس ، یعنی آی تاچ تری جی و آیفون تری جی اس ، سخت افزارشون یکی باشه ، باید این رو هم در نظر گرفت که آیفون ، وظیفه تلفنی هم داره ، به نظرم منطقی میاد که زمان پاسخگویی اش و ... از آی تاچ پایین تر باشه ...
التبه فکر می کنم ، هیچ مستندی پشت حرفم نیست ....
کسی تا به حال مشکل با آی تاچ نداشته ؟ حالا یا خودش ، یا از کسی شنیده باشه ؟
مشکلات اش رو هم بشمرید خیلی عالی می شه ...
مرسی و ممنونم ، تنکس![]()
یکی از مشکل هاش اینه که دوربین نداره...حتی جای دوربین هم داره اما برای کاهش قیمت و high end بودن iphone 3gs روش نگذاشتن تا آی فون تک باشه...
از نظر سخت افزاری من هم نظر شما رو دارم یکی هستن.
سلام من میخواستم یه ipod touch 3g بخرم اما چندتا سوال داشتم؟
1-قیمت 32g و 64g آن چند است و آیا به غیر از مقدار حافظه فرق دیگری دارند؟
2-در موقع خرید از کجا بفهمیم که 3g است؟
3-آیا در ایران گارانتی و یا فروشگاه معتبر دارد؟
4-آیا با win 7 سازگاری دارد؟
5-بزرگترین مشکل ipod touch در چیست؟
1. ایشالا بروز ترین قیمت رو دوستان دیگه اگه دارن بگن ولی اینطور که مطرح شده 330-340 تومن برای 32 و 400-390 برای 64... دو مدل حافظه نسل سوم، از نظر مشخصات فرقی با هم ندارند.
2. model number نسل سوم با حروف MC شروع میشه (و بصورت کاملتر، ظاهراً MC008 برای 32 گیگ و MC011 برای 64 گیگ) در حالیکه 32 گیگ نسل دوم با MB شروع میشه.
3. گارانتی خاصی که ندارن؛ چون Apple که ایران رو ساپورت نمی کنه، خیلی دیگه منصف باشه گارانتی، اگه مشکلی پیش بیاد واسه ات عوض اش کنه... نگران اون قضیه نباش... فروشگاه معتبر هم بسته به اینکه میخوای از کجا خرید کنی مثلاً رایتک در پاساژ ایران و دیجیتال در پاساژ پایتخت رو کسانی که خرید کرده ان راضی بودن .. (باید بریم ازشون پورسانت بگیریم انقدر تبلیغشون رو می کنیم!!)
4. اصولاً نباید مشکلی داشته باشه و سازگاری کلی بین شون وجود داره...
5. این بستگی داره که "مشکل" رو دقیقاً در چه ببینیم... مثلاً ممکنه کیفیت صدا و هدفونهای تاچ واسه من جالب نباشه، اما برای عده بسیاری قابل قبول باشه... آیا درسته که من بگم "کیفیت صداش بزرگترین ضعفشه"؟ ... بهرحال اصلش به نظر من همینه.
سلام.
میگم نرم افزار iBluetooth داره میاد واسه iphone 3gs و سیستم عامل 3.1 به بعد.
ولی تو لیست سخت افزار های پشتیبانی شده نوشته :
iPod Touch 2G (1G doesn’t have bluetooth), iPhone 2G, iPhone 3G and iPhone 3GS.
هیچ اسمی از iPod Touch 3g نبرده.
مگه میشه یه نرم افزار واسه سیستم عامل 3.1 به بعد بیاد ، واسه iPhone 3GS هم ساخته شده باشه ولی روی iTouch 3G کار نکنه!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)