تعریف و ..... نباشه ولی تو Pes من قوی ترین تو ایران یا شاید جهانم توی 3. 4 تا از کلوپ های شهر مون و یه چندتایی کلوپ تو شهرهای دیگه با چند صد نفر بازی کردم! (شرطی!) یک نفر هم نتونست منو ببره از 1 ساله گرفته تا 80 ساله!!!!!!!!!!!
تعریف و ..... نباشه ولی تو Pes من قوی ترین تو ایران یا شاید جهانم توی 3. 4 تا از کلوپ های شهر مون و یه چندتایی کلوپ تو شهرهای دیگه با چند صد نفر بازی کردم! (شرطی!) یک نفر هم نتونست منو ببره از 1 ساله گرفته تا 80 ساله!!!!!!!!!!!
بابا تو دیگه کی هستی ...............................
خیلی خوب شما بهترین ساکر باز جهان هستید ...............
جدی میگی یا داری دست میندازی؟
بیشتر از چه راهی گل میزنی؟سانتر و هد- پاس تو عمق و تک به تک شدن-شوت-پاس تو عرض توی محوطه جریمه یا روشهای دیگه ؟
از دریبل و سانتر چقدر تو بازی استفاده میکنی؟از چه سیستمی بیشتر استفاده میکنی؟بیشتر حملاتت از جناحینه یا یا با پاس کاری متوالی توپو به دروازه حریف نزدیک میکنی؟ خیلی سوال پرسیدم شرمنده![]()
آقا میشه برین اینجا جواب من بد بختو بدین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میام میخورمتا![]()
ببین منم همین ادعا رو می کنم . نه تنها من بلکه خیلی از کسایی که این پست ها رو زدن. منم نباختم. نمی دونم باورت میشه یا نه من کامپیوترو تو حالت سخت 16 به 3 زدم. خیلیا اینجا قوین . هیچ وقت تو pes این ادعا رو نکن.
این پچ هایی که موجوده برای بالا بردن زمان بازی هم هست؟؟
MOSOLIM جان این 16 تا رو تو چند دقیقه زدی؟ بابا یک کم از این روش هاتون به ما هم یاد بدین .
جدی چه جوری 16 تا زدی؟
من تو زمان 30 دققه رو ی top player و من منچستر بودم و تیم مقابل من هم چلسی . حالا می خوای باور کن می خوای باور نکن.
جناب 4039 بنده از سال 98 که winning eleven 3 اومد تو پلی استیشن دارم بازی می کنم. تا همین امروز که دارم ساکر 2008 بازی می کنم. قبل از اونم تو سگا و میکرو ، فوتبال بازی اول من بود.
با تمام این تفاسیر من هیچ ادعایی ندارم.فقط میگم منم حرفه ایم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)