چجوری میشه gprs رو فعالش کنم هر کاری کردم internet نمیره
![]()
سیم کارتم هم ایرانسل هست
![]()
چجوری میشه gprs رو فعالش کنم هر کاری کردم internet نمیره
![]()
سیم کارتم هم ایرانسل هست
![]()
دوستان من چندتايي عكس دارم تو گالري پاك نميشن چيكار كنم ؟
عكس هايي هستن كه نبايد كسي ببينه
موقع پاك كردن ارور General: System error
موفق باشيد!![]()
سلام کسي نيست جواب ما رو بده؟
![]()
هادی جان عکسهاتو move کن به یه فولدر دیگه و از اونجا با فایل منیجر پاک کن ...
: دی ، چوب خداست دیگه !!!دوستان من چندتايي عكس دارم تو گالري پاك نميشن چيكار كنم ؟
عكس هايي هستن كه نبايد كسي ببينه
موقع پاك كردن ارور General: System error
موفق باشيد!
میگم اگر توی مموری کارته که وصل کن به کامپیوتر تو حالت دیتا ترنسفر ، اگر توی خود گوشیه هم نمیدونم ، یه راه هست که فکر میکنم برای این فایل جواب نده ولی امتحان کن ، برو توی منوی مموری کارت و بزن بک آپ فون مموری ... بعد کنسل کن برو ببین عکس پاک میشه یا نه ؟!
پیروز باشی
یعنی وقتی پاک نمیشه میشه جابجا بشه ؟هادی جان عکسهاتو move کن به یه فولدر دیگه و از اونجا با فایل منیجر پاک کن ...
Last edited by e.khafan!; 27-06-2009 at 10:37.
شما برو امتحان کن ببین میشه یا نمیشه ...!!![]()
دوستان یه سری عکس تو گالری هست وقتی برنامه نصب میکنی میان اونجا
اونا رو چه جوری باید پاک کرد ؟
رو عكس ها ضربدر بود وصل كردم كامپيوتر همه عكس ها غيب شدن و تو گوشي نيستن ...
يعني پاك شـــده
نه دوست من فكرت منفي نباشه ...
پنج تا انگشت مثل هم نيستن اگه ميخواي بدونــــي
از راهنمايت هم ممنون
موفق باشيد!
ای! من که چیزی نگفتم !!! سوال بود فقطشما برو امتحان کن ببین میشه یا نمیشه ...!!![]()
من منظورم اون نبود ، مگه چوب خدا همیشه برای چیزای منفی نیست ! در حال عزیزینه دوست من فكرت منفي نباشه ...
پنج تا انگشت مثل هم نيستن اگه ميخواي بدونــــي
حالا مشکلت حل شد ؟ این که الان گفتی یعنی قبلا عکسا پاک شده ولی اون عکسهای کوچیک که خود گالری میسازه هنوز مونده تو گوشی ( سه سری عکس میسارزه در سه سایز برای اینکه گالری سریع تر بشه و به عکسای پر حجم اصلی روجوع نکنه ) ، روی کامپیوتر هم بعضی موقع ها اینجوری میشه .رو عكس ها ضربدر بود وصل كردم كامپيوتر همه عكس ها غيب شدن و تو گوشي نيستن ...
يعني پاك شـــده
عزیزان ( محمد و هادی ) میتونید از این برنامه استفاده کنید :دوستان یه سری عکس تو گالری هست وقتی برنامه نصب میکنی میان اونجا
اونا رو چه جوری باید پاک کرد ؟
( یه بار بزنید thumbnails گالری رو حذف کنه ، احتمال زیاد مشکلتون حل میشه اگرم نشد حداقل سرعت گالری میره بالا ، من روی 82 این مشکل شما رو نداشتم ولی با این کلی از فایل های قدیمیم که مربوط به عکسایی بود که حذف کره بودم حذف شد و سرعت رفت بالا ، نمیدونم روی fp2 جواب میده یا نه )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی هادی جان بابت فایل cer ممنون : )
Last edited by e.khafan!; 27-06-2009 at 13:38.
مخلصيـــم عزيــــز
ممنون بابــــت برنامه عزيــــز
ريختم تو گالري حالا هر كاري ميكردم پاك كنم نمي شــــد ارور ميداداین که الان گفتی یعنی قبلا عکسا پاک شده ولی اون عکسهای کوچیک که خود گالری میسازه هنوز مونده تو گوشی
با وصل كردن مموري به كامپيوتر با رم ريدر هم نشد پاك كني چون هيچ عكسي نبود تو گالري ولي تو گوشي بــود موقعي كه مموري انداختم تو گوشي عكس ها ضربدر شده بود يهو غيب شدن و الان نيستن ميخواستم بدونم يعني پاك شدن تموم تو مموري با X-plore هم امتحان كردم هيچي نبود يعني كجا رفتن
موفق باشيد!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)