تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 161 از 196 اولاول ... 61111151157158159160161162163164165171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,601 به 1,610 از 1951

نام تاپيک: بحث های تخصصی آنتی ویروس ها و نتایج تست های معتبر || آرشیو شماره 1 ||

داره خودمونی میشه ShahrokH_rt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    MashhaD

پيش فرض

امروز تو یه سایت چیزای جدیدی در مورد نود32 دیدم که برام جالب بود به خصوص این قسمتش:

نگاهي به نتايج آزمون هاي آنتي ويروس هاي برتر جهان :
    __________________________________________________ ___

بر اساس نتايج فوق (تا ارديبهشت 13890) ، نظر شما را به نتايج برخي از آنتي ويروس هاي مطرح جهان جلب مي نمائيم :

آنتي ويروس ESET NOD32: آزمون موفق : 67 شكست : 3 عدم شركت : 4
    آنتي ويروس Norton : آزمون موفق : 55 شكست : 7 عدم شركت : 13
    آنتي ويروس Spophos : آزمون موفق : 57 شكست : 16 عدم شركت : 2
    آنتي ويروس KasperSky : آزمون موفق : 55 شكست : 19 عدم شركت : 1
    آنتي ويروس Norman : آزمون موفق : 47 شكست : 22 عدم شركت : 6
    آنتي ويروس QuickHeal : آزمون موفق : 36 شكست : 11 عدم شركت : 4
    آنتي ويروس McAfee: آزمون موفق : 45 شكست : 23 عدم شركت : 7
    آنتي ويروس َAvira : آزمون موفق : 27 شكست : 5 عدم شركت : 6
    آنتي ويروس Avast : آزمون موفق : 41 شكست : 23 عدم شركت : 11
    آنتي ويروس BitDefender: آزمون موفق : 26 شكست : 10 عدم شركت : 24
    آنتي ويروس iolo : آزمون موفق : 1 شكست : 4 عدم شركت : 19
    آنتي ويروس K7 : آزمون موفق : 9 شكست : 3 عدم شركت : 12
    درسته که قدیمیه ولی جالبه (یعنی من تا حالا نمیدونستم) شاید اساتید گرامی بهتر بدونن!

اینم آدرس سایت :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از ShahrokH_rt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه dara0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام

دوستان اطلاعات تازه ای از روشهای جدید مقابله با مخربها در انتیهای مختلف دارن؟

داره خودمونی میشه gomgashte_r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان
    من چند روز پیش با این انتی ویروس ایرانی !!! آشنا شدم که یه کم بد بیاری آورده چون ایران تحریمه نتونسته خودشو مطرح کنه.
    یه سر بزنین ضرر نداره هر چی باشه ایرانیه تازه گارانتی هم داره

کد:

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام مجدد دوستان عزیز

برای رونق هر چه بیشتر این تاپیک تصمیم گرفتم چند تست جدید از چند گروه کمتر شناخته شده برایتان بگذارم.هر چند اعتبار این گروهها کمتر از سایتهای شناخته شده است ولی این به معنی کم ارزش بودن انها نیست.

در این پست MRG Flash Tests را خدمتتان تقدیم می کنم.این سایت هر هفته تعدادی نمونه کاملا تازه (به قول معروف صفر کیلومتر ) را تست می کند که از آنجایی که همگی از جمله شایع ترین و خطرناک ترین بدافزارهای موجود در اینترنت هستند و این سایت از تازه ترین نمونه ها استفاده می کند برای مشاهده کارکرد آنتی ویروسها ارزشمند است.
    البته تعداد نمونه ها کم است و ارزش آماری ندارد یعنی اگر آنتی ویروس شما در یکی از این تستها کم آورد به معنی بد بودن آن نیست ولی مشاهده عملکرد هر آنتی ویروس در دراز مدت می تواند نمای کلی از کارکرد آنتی ویروسهای مختلف را نشان دهد.
    محبوبیت این تست در فورومهای امنیتی به حدی است که خیلی از شرکتهای آنتی ویروس آستینها را بالا زده اند تا در این تست از بقیه کم نیاورند

شرکت کنندگان در این تستها:

کد:
    برای مشاهده آخرین نتایج هر هفته کافی است سری به آدرس زیر بزنید:

کد:
    برای دوستانی که تا کنون این تستها را ندیده اند می توانند نتایج مجموعه تستهای انجام شده توسط این گروه را که تا کنون در سال 2011 انجام شده است در زیر مشاهده کنند :

Last edited by vtn54; 06-10-2011 at 23:16.

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    این بار یک موسسه تست آنتی ویروس دیگر به نام Dennis Technology Labs را خدمتتان معرفی می کنم .این یک موسسه مستقل است که هر از چند گاهی اقدام به تست آنتی ویروسها می کند.آخرین تست انجام شده توسط این موسسه که ماه گذشته منتشر شد از نوع Whole Product Dynamic Tests یا Real-Time Test می باشد.
    از سالها قبل تنها روش تست آنتی ویروسها به این شکل بود که شرکتهای تست کننده آنتی ویروسها تعداد زیادی نمونه بدافزار را جمع می کردند و آنها را توسط آنتی ویروسها اسکن می کردند و هر آنتی ویروسی تعداد بیشتری را تشخیص می داد به عنوان آنتی ویروس برتر معرفی می شد.
    سالها قبل که اینترنت زیاد شایع نبود اکثر ویروسی شدن کامپیوترها به صورت آفلاین مثلا از طریق انتقال فایلهای آلوده بین دو کامپیوتر از طریق فلاپی , سی دی یا USB و غیره صورت می گرفت. در ان سالها روش قدیمی تست آنتی ویروس جواب می داد ولی با شیوع اینترنت , عمده آلودگی به ویروسها از طریق اینترنت صورت می گیرد .از طرف دیگر بر خلاف سالهای قبل که اکثرا ویروسها به قصد خرابکاری و عرض اندام و کسب شهرت توسط هکرهای نوجوان و مبتدی ساخته می شدند و تعداد ویروسهای منتشره در هر سال محدود بود ولی در سالهای اخیر بدافزارها عمدتا جهت کسب درآمد و سرقت آنلاین توسط هکر های حرفه ای وابسته به گروه های تبهکار حرفه ای با تجربه بالا و با صرف هزینه های بالا تولید می شوند .این گروه ها بسیار سازمان یافته عمل می کنند و به شدت از ساخته های خود محافظت می کنند یعنی نمونه های بد افزار تولید شده توسط این گروه ها قبل از آزاد شدن به اینترنت تست می شوند و از عدم شناسایی آنها توسط آنتی ویروسهای مطرح اطمینان حاصل می شود و در صورت لو رفتن نمونه و شناسایی ان توسط آنتی ویروسها بلافاصله یک نمونه جدید جایگزین نمونه قدیمی می شود.تعداد نمونه های تولید شده جدید در هر سال بسیار بیشتر از گذشته شده است به طوری که شرکتهای آنتی ویروس در اضافه کردن به موقع آنها به دیتابیس خود دچار مشکل شده و به اصطلاح کم آورده اند.
    البته این بدین معنی نیست که شرکتهای آنتی ویروس کم آورده اند .برای مقابله با این موج جدید شرکتهای آنتی ویروس هر روز تکنولوژی جدیدی برای مقابله با بدافزارها ابداع می کنند که در طول سالهای گذشته شاهد آن بوده اید:
    معرفی هوریستیک یا هوش مصنوعی , استفاده از آنالیزورهای رفتاری و تکنولوژی HIPS و اخیرا Cloud Based Protection را در طول سالهی گذشته توسط شرکتهای آنتی ویروس شاهد بوده ایم.یعنی برای مقابله با بدافزارها , آنتی ویروسها دیگر تنها از یک روش استفاده نمی کنند و از لایه های مختلف دفاعی به صورت هماهنگ در کنار یکدیگر و به صورت مکمل استفاده می کنند.
    حالا محدودیت روش قدیمی تست آنتی ویروسها را بهتر درک می کنید .این روش تنها یک لایه دفاعی آنتی ویروسها را چک می کند و سایر لایه های دفاعی به کار گرفته نمی شوند.بنابراین بسیاری از شرکتهای آنتی ویروس به این نوع تستها اعتراض داشتند و حتی گاهی از شرکت در این نوع تستها سرباز می زدند.
    سه سال قبل تقریبا تمامی شرکتهای آنتی ویروس و نیز گروه های تست کننده آنتی ویروس کنار هم گرد آمدند و سازمانی به نام The Anti-Malware Testing Standards Organization یا AMTSO را تاسیس کردند که هدف آن استاندارد سازی روش تست آنتی ویروسها و ابداع روشهای کاربردی تر برای تست انتی ویروسها بود.برای اطلاع بیشتر می توانید به سایت این سازمان در آدرس زیر سر بزنید:
    کد:
    روش Whole Product Dynamic Tests یا Real-Time Test از اولین ثمره های تشکیل این سازمان بود.که گروه های تست کننده آنتی ویروسها این روش را به تدریج جایگزین روشهای قدیمی می کنند . این روش طوری طراحی شده است که نحوه آلودگی را در دنیای واقعی تا حد امکان بازسازی کند.از آنجایی که در حال حاضر در اکثر کشورهای دنیا قسمت اعظم آلودگی ها از طریق ورود به سایتهای آلوده یا دانلود فایلهای آلوده از اینترنت صورت می گیرد بنابراین در اکثر موارد برای انجام این نوع تستها آنتی ویروس روی سیستم غیر آلوده نصب و آپدیت می شود.
    در اینگونه موارد از سیستم عامل ویندوز XP سرویس پک 3 (معمولا بدون نصب وصله های میکروسافت ) و اینترنت اکسپلورر نسخه 6 یا 7 استفاده می شود چون اکثر کاربران از این ترکیب استفاده می کنند و در ضمن معمولا آنتی ویروسها با تنظیمات Default تست می شوند و تغییری در تنظیمات آنها حین تست صورت نمی گیرد. همانطور که قبلا گفتم این تستها سعی می کنند تا حد امکان شرایط دنیای واقعی را تقلید کنند و اکثر کاربران اینترنتی از این ترکیب استفاده می کنند.
    پس از نصب و آپدیت آنتی ویروس فرد تست کننده به یک سایت آلوده واقعی در اینترنت سر می زند تا ببیند آیا آنتی ویروس قادر به دفاع از سیستم هست یا نه. برای این کار یک Snapshot از سیستم قبل از انجام تست گرفته می شود ( یعنی لیستی از تمامی فایلهای موجود در سیستم و تمامی ورودی ها و شاخ و برگهای رجیستری ویندوز تهیه می شود) و پس از اتمام تست با هر نمونه این Snapshot با سیستم پس از تست مقایسه می شود تا ببینند آیا بد افزار توانسته تغییری در سیستم ایجاد کند ( یا به عبارتی سیستم را آلوده کند ) یا نه و براساس نحوه کارکرد هر آنتی ویروس در مورد هر نمونه به آن امتیاز داده می شود.البته روش امتیاز دهی توسط هر گروه تست کننده با بقیه متفاوت است که در مورد روش Dennis Technology Labs در این مورد من توضیحات لازم را بعدا خدمتتان خواهم داد.
    همانطور که می بینید انجام این نوع تستها برای شرکتهای تست کننده بسیار زمانبر و پر هزینه است و این منشا بروز بزرگترین ایراد این نوع تستها است و آن کم بودن نمونه های تست شده است که ارزش آماری آنها را پایین می آورد.
    برای روشن شدن موضوع یک مثال می زنم مثلا در مورد این تست از 50 نمونه بدافزار ( یا در واقع از 50 آدرس اینترنتی آلوده مجزا ) استفاده شده است .این تعداد نمونه برای نتیجه گیری در مورد کارکرد یک آنتی ویروس و مهمتر از آن مقایسه آن با آنتی ویروسهای دیگر کافی نیست چون ممکن است با 50 نمونه دیگر نتایج کاملا متفاوت باشد.
    البته در این مورد نیز کارهایی صورت گرفته است که در این مورد به ویژه تلاش های سایت AV-Comparatives تحسین برانگیز است چون آخرین تست انجام شده از این نوع توسط این سایت حاوی 2480 نمونه بود.
    یک نکته دیگر در مورد این نوع تستها این است که در امتیاز دهی به آنتی ویروسها دیگر تنها میزان شناسایی آنها ملاک قرار نمی گیرد بلکه میزان دقت آنها در اجتناب از شناسایی فایلهای سالم به اشتباه نیز مورد توجه قرار می گیرد.
    چون شناسایی فایلهای سالم به ویژه فایلهای سیستمیک ویندوز می تواند برای کاربران به ویژه کاربران عادی بسیار خطرناک بوده و حتی از آلودگی به بدافزارها نیز خطرناک تر باشد.بنابراین از آنتی ویروسهایی که تعداد زیادی مثبت کاذب دارند (یعنی فایلهای سالم زیادی را به اشتباه به عنوان آلوده شناسایی کرده اند) امتیاز کم شده و رتبه آنها کاهش داده می شود.
    خوب صحبت دراز شد و شما را خسته کردم .برای آشنایی با Dennis Technology Labs سری به سایت آنها بزنید من در پست بعدی توضیحاتی را در مورد تست جدید آنها خواهم داد.

کد:
    Last edited by vtn54; 07-10-2011 at 19:59.

7. 14 کاربر از vtn54 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

باعرض سلام مجدد
    در پست قبلی کمی در مورد Whole Product Dynamic Tests یا Real-Time Test برایتان توضیح دادم تست جدید گروه Dennis Technology Labs از این نوع بوده و همه مزایا و معایب این نوع تستها در مورد آن هم صادق است.

آنتی ویروسهای شرکت کننده در این تست :

همانطور که قبلا گفتم در این تست از 50 نمونه (یا آدرس آلوده به بدافزار اینترنتی مجزا ) استفاده شده است.پس از باز کردن سایت آلوده دو حالت ممکن است اتفاق بیفتد یا آنتی ویروس می تواند جلوی آلودگی را بگیرد و از آلوده شدن سیستم جلوگیری کند(از طزیق بلوک کردن IP آن سایت یا همان IP Filtering , شناسایی بدافزار حین دانلود به سیستم با اسکن ترافیک اینترنتی , شناسایی و پاک کردن آن پس از دانلود و قبل از اجرای آن روی هارد و یا بلوک کردن و پاک کردن آن حین اجرای بدافزار) که در این حالت آنتی ویروس امتیاز کامل می گیرد ولی اگر بدافزار بتواند از سد Real-Time Protection آنتی ویروس گذشته و سیستم را آلوده کند در این حالت فرد تست کننده سیستم را با آنتی ویروس اسکن می کند اگر آنتی ویروس قادر به شناسایی و پاک کردن کامل بدافزار باشد در این حالت به آن نصف امتیاز تعلق می گیرد (علت این نوع امتیاز دهی اهمیتی است که تشخیص و بلوک زودرس بدافزار قبل از آلودگی سیستم دارد چون در بسیاری از موارد پس از آلودگی سیستم ناپایدار شده یا آنتی ویروس غیر فعال می شود یا قبل از انجام اسکن بدافزار آسیب خود را به سیستم می زند مثلا اطلاعات حیاتی موجود در سیستم را به سرقت می برد یا فایلها را قفل می کند یا اختیار کامل سیستم را به هکرها می دهد یا به سخت افزار یا نرم افزارها یا فایلهای موجود در روی سیستم آسیب غیر قابل جبران می زند که حتی با پاک کردن بدافزار پس از آلودگی امکان برگشت این آسیبها وجود ندارد)و اگر حتی پس از اسکن هم آنتی ویروس قادر به جلوگیری از ادامه فعالیت بدافزار نباشد نه تنها هیچ امتیازی به آن تعلق نمی گیرد بلکه از آن امتیاز هم کم می شود.
    در جدول زیر موارد Target Defended گروه اول هستند یعنی آنتی ویروس قبل از آلودگی به ویروس جلوی آن را گرفته است (که این بهترین حالت ممکن است ) , موارد Target Neutralized نشان دهنده گروه دوم هستند یعنی بدافزار توانسته سیستم را آلوده کند ولی آنتی ویروس پس از اسکن آن را شناسایی و به طور کامل جلوی فعالیت آن را گرفته است و در نهایت Target Compromised گروه سوم را شامل می شود یعنی آنتی ویروس حتی پس از اسکن نیز نتوانسته سیستم را از آلودگی پاک کند.
    طریقه امتیازدهی به این شکل بوده است به موارد Target Defended دو امتیاز و به موارد Target Neutralized یک امتیاز داده شده است و از موارد Target Compromised دو امتیاز کسر شده است.
    حداکثر امتیاز 100 و حداقل آن 100- می باشد:

همانطور که می بینید تنها آنتی ویروسی که توانسته از آلودگی کامل سیستم توسط بدافزارها جلوگیری کند آنتی ویروس G Data InternetSecurity 2012 می باشد ولی امتیاز ان با نورتون یکی است چون نورتون در بلوک زودرس بدافزارها موفق تر بوده است.
    البته کسانی که این امتیازدهی برایشان قابل قبول نیست و آنچه برایشان مهم است میزان کلی موفقیت آنتی ویروس در مقابله با آنتی ویروسها است می توانند به جدول زیر مراجعه کنند:

در این تست میزان مثبت کاذب هر آنتی ویروس نیز در امتیاز دهی نهایی منظور شده است.برای این کار تعداد 50 عدد فایل سالم از اینترنت دانلود و اجرا شده است که اصولا یک آنتی ویروس خوب نباید هیچگونه واکنشی در این موارد نشان بدهد و جلوی دانلود یا اجرای این برنامه ها را بگیرد واکنش آنتی ویروسها در این گونه موارد هم به سه دسته تقسیم شده است یا آنتی ویروس هیچ واکنشی نداده است یا در حین دانلود یا اجرا اخطار داده است (Warning) یا به طور کامل جلوی دانلود یا اجرا را بدون اخطار گرفته است (Blocking):

برای امتیازدهی به موارد مثبت کاذب روش پیچیده ای به کار گرفته شده است .فایلهای سالم از نظر میزان شیوع و تعداد دانلود به چند گروه تقسیم شده اند بدیهی است بلوک کردن نرم افزارهای معروف و پر کاربر خطرناک تر از نرم افزارهای مهجور و کمتر معروف است و بنابراین از آنتی ویروسهایی که نرم افزارهای معروف را بلوک کرده اند امتیاز بیشتری کسر شده است .امتیاز کلی موارد مثبت کاذب به صورت زیر است :

همانطور که می بینید نود32 و نورتون و آنتی ویروس مایکروسافت امتیاز کامل گرفته اند.

در نهایت امتیازات مربوط شناسایی و بلوک بدافزارها و امتیازات مربوط به مثبت کاذب با هم ادغام شده و امتیاز کلی آنتی ویروسها محاسبه شده است.حداکثر امتیاز ممکن 150 و حداقل آن 350- می باشد:

اگر به سایت این گروه سر زده باشید می بینید که این گروه به سفارش شرکتهای آنتی ویروس اقدام به انجام تستها می کند و تست بالا به سفارش شرکت سازنده آنتی ویروس نورتون یعنی شرکت سیمانتک انجام گرفته است و این منجر به این شده است که بسیاری در مورد سندیت نتایج این تست مشکوک باشند به عقیده آنها با توجه به اینکه هزینه این تست را شرکت سیمانتک داده است بنابراین نحوه انجام تست به ویژه انتخاب نمونه ها طوری بوده است که نورتون امتیاز بالاتری نسبت به بقیه کسب کند که البته با توجه به تعداد کم نمونه ها ( که حتی در بهترین حالت نتیجه گیری دقیق در مورد برتری هر کدام از آنتی ویروسها را غیر ممکن می کند) به این افراد نمی توان ایرادی گرفت.البته Dennis Technology Labs خود را کاملا مستقل می داند و هرگونه دستکاری در نتایج را انکار می کند.به گفته این شرکت این تست به سفارش شرکت سیمانتک انجام گرفته است چون این شرکت به برتری محصئل خود ایمان داشته است واز آنجا که تست توسط شرکت سیمانتک منتشر شده است نه توسط Dennis Technology Labs بنابراین در این مورد هم می توان حق را به Dennis Technology Labs داد.
    من قضاوت در این مورد را به خود شما واگذار می کنم ولی اگر نظر مرا می خواهید
    با توجه به اینکه آنتی ویروس نورتون در تمامی تستهای مشابه در طول سالهای اخیر همیشه جزو بهترینها بوده است بنابراین نتایج این تست زیاد دور از واقعیت نیست ولی اگر شما هنوز شک دارید تنها راه این است که نتایج نورتون را نادیده بگیرید و از آنجا که سایر آنتی ویروسها تقریبا در شرایط برابر تست شده اند فقط به نتایج آنها توجه کنید.

گزارش کامل این تست :

کد:
    Last edited by vtn54; 07-10-2011 at 21:52.

9. 12 کاربر از vtn54 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال salar_aziz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من واقعا مردد شدم واسه انتخاب آنتی ویروس
    تو همین فروم دوستان گفته بودن اگه اورجینال بگیرم بهتره و نورتون بگیرم ولی دیروز رفتم بیرون فروشنده بهم گفت آنتی ویروس کسپر خیلی عالی هست و از این حرفا و..
    حالا به نظرتون من همین کسپر رو اصل بخرم یا این به اصطلاح اورجینالها هم در بازار ایران تقلبی هستن؟
    گفتش 3یوزره 75 که تا 60 هم راضی شد!!قیمتش همینه؟مگه مجانی خریده که اینقد تخفیف داد؟!(ورژن 2012 هم بود!!)
    گفتم با دوستان بریم یه 3یوزره بخریم
    اینقد آنتی ویروس کرک نصب کردم و فلش و هارد بردم یه سیستم دیگه که ویروس شناخته از توش دیگه حوصله ام سررفته.احساس میکنم اصلا سیستمم امنیت نداره و رو حواست!!

ممکنه نظرتون رو کامل بفرمایید و راهنمایی کنید؟اورجینال بگیرم یا نه؟چی بگیرم؟
    راستی رو سیستمم یه usb disk security هم نصبه که تا فلش یا هارد وصل میکنم اسکن میکنه فک کنم.نظرتون راجع به این چیه؟بدردمیخوره؟

ممنونم

پروفشنال ALI16437's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    من واقعا مردد شدم واسه انتخاب آنتی ویروس
    تو همین فروم دوستان گفته بودن اگه اورجینال بگیرم بهتره و نورتون بگیرم ولی دیروز رفتم بیرون فروشنده بهم گفت آنتی ویروس کسپر خیلی عالی هست و از این حرفا و..
    حالا به نظرتون من همین کسپر رو اصل بخرم یا این به اصطلاح اورجینالها هم در بازار ایران تقلبی هستن؟
    گفتش 3یوزره 75 که تا 60 هم راضی شد!!قیمتش همینه؟مگه مجانی خریده که اینقد تخفیف داد؟!(ورژن 2012 هم بود!!)
    گفتم با دوستان بریم یه 3یوزره بخریم
    اینقد آنتی ویروس کرک نصب کردم و فلش و هارد بردم یه سیستم دیگه که ویروس شناخته از توش دیگه حوصله ام سررفته.احساس میکنم اصلا سیستمم امنیت نداره و رو حواست!!

ممکنه نظرتون رو کامل بفرمایید و راهنمایی کنید؟اورجینال بگیرم یا نه؟چی بگیرم؟
    راستی رو سیستمم یه usb disk security هم نصبه که تا فلش یا هارد وصل میکنم اسکن میکنه فک کنم.نظرتون راجع به این چیه؟بدردمیخوره؟

ممنونم
    با سلام ،
    البته هر دوی این انتی ویروسها قدرتمند هستند هم نورتون و هم کاسپر و هر کسی نظر و سلیقه ای داره
    که من به تمام نظرها و سلایق احترام میذارم اما به نظر من، و یک سری از تستهای انجام شده که تو همین سایت
    هم هست انتی ویروس نورتون بسیار قدرتمند هست ولی بی عیب نیست هیچ نرمافزاری بی عیب نیست
    ولی در تستها فایروال اون خیلی رتبه خوبی نگرفته واین مطلب در مورد کسپر کمی فرق میکنه فایروالش رتبه
    خوبی بدست اورده حالا شما میتونی نورتون رو بخری فقط انتی ویروس اون وقت کنارش یک فایروال قدرتمند
    مثل کومودو یا outpost استفاده کنی یا کسپر اسکای نسخه اینترنت سکیوریتی رو بخری و از اون استفاده کنی
    در مورد نورتون همین بس که بالاترین رتبه رو در فروش انتی ویروس با عدد نجومی میلیارد دلاری کسب کرده و سایتهای
    قولی مثل yahoo از اون واسه اسکن فایلهای ضمیمه استفاده میکنند.من خیلی ساله ازش استفاده میکنم ازش هم راضی
    هستم میتونی از سایت خودش بخری خیلی ارزونتر در میاد میتونی کوپن تخفیف هم بگری
    که دیگه نور علا نوره. البته واسش باید حساب visa یا master یا paypal داشته باشی البته بعضی از شرکتها
    هم یک پولی ازت میگیرن برات خرید رو انجام میدند البته اونهای که جلوی خودت انجام میدند بهترند
    راستی یکی از دوستان در تاپیک کاسپر در مورد انواع کلیدها صحبت کرده بود اگر کاسپر خواستی بخری
    حتما اون پست رو بخون بدرد میخوره.

موفق باشی
    علی
    Last edited by ALI16437; 16-10-2011 at 14:35.

12. این کاربر از ALI16437 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال salar_aziz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

با سلام ،
    البته هر دوی این انتی ویروسها قدرتمند هستند هم نورتون و هم کاسپر و هر کسی نظر و سلیقه ای داره
    که من به تمام نظرها و سلایق احترام میذارم اما به نظر من، و یک سری از تستهای انجام شده که تو همین سایت
    هم هست انتی ویروس نورتون بسیار قدرتمند هست ولی بی عیب نیست هیچ نرمافزاری بی عیب نیست
    ولی در تستها فایروال اون خیلی رتبه خوبی نگرفته واین مطلب در مورد کسپر کمی فرق میکنه فایروالش رتبه
    خوبی بدست اورده حالا شما میتونی نورتون رو بخری فقط انتی ویروس اون وقت کنارش یک فایروال قدرتمند
    مثل کومودو یا outpost استفاده کنی یا کسپر اسکای نسخه اینترنت سکیوریتی رو بخری و از اون استفاده کنی
    در مورد نورتون همین بس که بالاترین رتبه رو در فروش انتی ویروس با عدد نجومی میلیارد دلاری کسب کرده و سایتهای
    قولی مثل yahoo از اون واسه اسکن فایلهای ضمیمه استفاده میکنند.من خیلی ساله ازش استفاده میکنم ازش هم راضی
    هستم میتونی از سایت خودش بخری خیلی ارزونتر در میاد میتونی کوپن تخفیف هم بگری
    که دیگه نور علا نوره. البته واسش باید حساب visa یا master یا paypal داشته باشی البته بعضی از شرکتها
    هم یک پولی ازت میگیرن برات خرید رو انجام میدند البته اونهای که جلوی خودت انجام میدند بهترند
    راستی یکی از دوستان در تاپیک کاسپر در مورد انواع کلیدها صحبت کرده بود اگر کاسپر خواستی بخری
    حتما اون پست رو بخون بدرد میخوره.

موفق باشی
    علی
    واقعا ممنون از راهنماییت
    پس همون نورتون میگیرم ولی از این حسابها که گفتی ندارم ولی اگه مشخصاتش رو بگی میرم از بازار میگیرم.
    آخه میترسم که الکی پک زده باشن و اورجینال نباشه!!
    البته یه سوالی واسم هست که این کدهایی که تو این فروم میزارن بچه ها به عنوان رجیستر کردن دوماهه چجوریه قضیه اش؟اون هم کرک شده حساب میشه؟

ممنون

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

واقعا ممنون از راهنماییت
    پس همون نورتون میگیرم ولی از این حسابها که گفتی ندارم ولی اگه مشخصاتش رو بگی میرم از بازار میگیرم.
    آخه میترسم که الکی پک زده باشن و اورجینال نباشه!!
    البته یه سوالی واسم هست که این کدهایی که تو این فروم میزارن بچه ها به عنوان رجیستر کردن دوماهه چجوریه قضیه اش؟اون هم کرک شده حساب میشه؟

ممنون
    خرید از سایت اصلی خیلی گرون در میاد + اینکه شما حتی جعبش رو هم نمیتونید بگیرید.
    بعضی ها هستن که کد های قانونی میفروشن ولی بدون جعبه تو ایران.کسی خواست بگه معرفی کنم.در مورد قانونی بودنش هم خودم و یکی از دوستان همزمان متن جوابیه ساپورت کاسپرسکی رو گذاشتیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •