واقعا دردسر سازه . شما مودمتو 10 دقیقه خاموش کن بعد روشن کن اگه 46 دد باز هم 10 دقیقه ...
الان من با 109 پینگ خیلی خوبی میگیرم . فقط میترسم تمدید کنم دیگه اینم خراب بشه ! نمیدونم ریسک کنم یا نه![]()
واقعا دردسر سازه . شما مودمتو 10 دقیقه خاموش کن بعد روشن کن اگه 46 دد باز هم 10 دقیقه ...
الان من با 109 پینگ خیلی خوبی میگیرم . فقط میترسم تمدید کنم دیگه اینم خراب بشه ! نمیدونم ریسک کنم یا نه![]()
کاکو جان هر کاری میکنم به آی پی 109 نمیره واقعا تاسف باره فقط از من میشنوی تمدید نکن خداییش از مخابرات بگیری بهتره فکر کنم تو مهاباد مخابرات خودشون اینترنت میده خداییش از مکس نت بهتره منم تا 17 این ماه صبر میکنم تا 5 ماه کامل بشه بعد برم باهاشون تصفیه کنم به یارو میگم آی پی 46 مشکل داره منو روی آی پی 109 ست کن کلی پول دادم میگه نمیشه ! آخه کی پینگ 1300 دیده ! خداییش پینگ رو نگاه کنیدمال همین الانه سرعت رو نگاه کنید
1427 !
آخه بریم به کی شکایت کنیم بعدش هم من رفتم از اینا تخلیه گرفتم کجا برم
شما که دیروز گفتی پینگت با ای پی 46 خوبه من تعجب کردم چون دیروز پینگ بالای 500 بود! دیشب هم چندبار اینترنت قطع شد
امروزم که خواستم به یه سایت برم دیدم خیلی دیر لود میکنه از گوگل پینگ گرفتم حدودا 1500 پینگ داد!
الان البته وضعیت به نسبت صبح بهتر شده
فقط 4 روز تونستن اینترنت درست حسابی بدن
چشم زدیم رفت
پینگ الان زیر 1200 نمیاد !![]()
والله ایوان جان دیروز و پریروز مال من خیلی عالی بود عکس هاش هم هست و تاریخ تست هم مشخصه نمیدونم چرا مال شما خراب بوده البته همون طوری که گفتم دیگه به من آی پی 109 نمیده هر چه قدر ریستارت میکنم باز با آی پی 46 شروع میشه
اینم مال امروز که پینگ رکورد زده بود
اینم مال الان که کلی رفلش کردم تا تست گرفت
![]()
آره منم دیروز زنگ زدم درباره آی پی . میگم آی پی 109 میخوام میگه به ما ربطی نداره . پس بی*ش*رف به کی ربط داره ؟
![]()
آقا تموم شد . من هم امروز یه بار دی سی شدم . از ساعت 2 تا الان هزار بار ریست کردم همش 46 میده
الان هم بیشتر سایت ها باز نمیشه و timed out میده
و بالاخره بعد از بارها تلاش و صرف 9 ساعت وقت :
ولی بعد در کمال تعجب دیدم که پینگ مثل همون رینج 46 دوربر 700 هست !
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)