سلام.
من یه گوشی 5800 دارم، وقتی وارد SmartComGPS می شم، می تونم نقشه ها رو ببینم اما مختصات من همیشه صفر است و موقعیت منو هم نشون نمی ده. این مشکلو چه جوری رفع کنم؟
سلام.
من یه گوشی 5800 دارم، وقتی وارد SmartComGPS می شم، می تونم نقشه ها رو ببینم اما مختصات من همیشه صفر است و موقعیت منو هم نشون نمی ده. این مشکلو چه جوری رفع کنم؟
دوست عزیز باید چند دقیقه صبر کنی ، تا جی پی اس کانکت بشه به ماهوراه !!!!
دوبار عدد 3 را بزن ، تا بهت وضعیت کانکت به ماهواره را نشون بده!!!
این چهارتا فایل چه تفاوتی با هم دارن ؟مشهد 38.7
کد:
http://rapidshare.com/files/229766559/mashhad_201-1.rar
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.
.
.
می خواستم ببینم روی گوشی n73 می شه gps نصب کرد
سلام دوســت عزیز روی گوشی N73 نمیشه چون Gps دار نیســت
موفق باشید!![]()
سلام
من گوشی سونی اریکسون ویواز دارم. فروشنده برنامه اسمارت کام رو نصب کرده. اما وقتی باز می کنم یک صفحه سفید می بینم. من هیچ آشنایی با GPS و نحوه کارکرد اون ندارم.
لطفا بنده رو راهنمایی کنید
مرسی
سلام نرم افزار GPS برای گوشی نوکیا 6630 وجود داره یا نه ؟
سلام دوســت عزیز نقل قول زیر رو بخونید و به مسیر زیر برید ببینید نقشه ای وجود داره !!!
نقشه ها دارای دو تا فایل هستن. یکی با پسوند ogf2 و دیگری با پسوند map که هر دوی اینها رو به هر یکی از آدرسهای زیر می تونین منتقل کنید.
C:\data\smartgpscon\maps
E:\data\smartgpscon\mapsسلام
برای گوشی شمـا ؟ گوشی شما Series 60 v2.0 هستش به قسمت گوشی خودتون برید ببینید براش تایپک هســت ؟
اگــه نبود پس برای سری گوشی شما ها نیســـت : ))
موفق باشید!![]()
ممنون .... این دو آدرس رو من چطور تو موبایل پیدا کنم. چون این آدرس مثل درایوهای کامپیوتره؟ من دقیقا متوجه نشدم. ببخشید من اطلاعاتم خیلی کمه
اگر برای این درخواست جوابی بدهید ممنون میشم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)