سلام دوستان من این رشته رو توی پیام نور قبول شدم برنامه ریزی اجتماعی واحد مرکز به نظرتون برم خوبه یا نه یا برم آزاد راستی این پیام نور خیلی سخته شهریش چقدره کلاساش استاندارد هست یا نه
ممنون
سلام دوستان من این رشته رو توی پیام نور قبول شدم برنامه ریزی اجتماعی واحد مرکز به نظرتون برم خوبه یا نه یا برم آزاد راستی این پیام نور خیلی سخته شهریش چقدره کلاساش استاندارد هست یا نه
ممنون
آقا پیش بینی ما درست دراومد حسابداری پیام نور قبول شدیم
حالا ثبت نام ترم جدید از کی هست؟
چه مدارکی لازمه واسه ثبت نام؟
اولا تبریک میگم .
پیشنهاد میکنم اگه واقعا هزینه تحصیل توی دانشگاه ازاد را دارید برید ازاد .
من اطلاعاتی در مورد این رشته ندارم . اما میتونید تا زمان ثبت نام که هنوز یک ماه بیشتر مونده تحقیق کنید و ببینید چطور رشته ای هستش .
اما اگه هزینه تحصیل را دارید پیشنهاد من ازاد هستش .
البته رشته شما جز رشته های انسانی محصوب میشه و نباید رشته سختی باشه . شهریه برای ورودی های جدید اگه 17 واحد بردارید احتمالا بالای 250 تومن خواهد بود . البته فقط حدس میزنم .
موفق باشی .
سلام
تبریک میگم اقا محسن
ثبت نام فکر کنم بچه ها زمانش را گذاشته بودن . اما واسه ورودی های جدید به نظر اوایل مهر باشه .
مدارک هم احتمالا اعلام بشه . شاید هم اعلام شده .![]()
ممنون عزیزمسلام
تبریک میگم اقا محسن
ثبت نام فکر کنم بچه ها زمانش را گذاشته بودن . اما واسه ورودی های جدید به نظر اوایل مهر باشه .
مدارک هم احتمالا اعلام بشه . شاید هم اعلام شده .
ولی فقط میخوام بخونم به سرعت برق و باد از شر پیام نور خلاص شم
دوستانی هم که پیام نور قبول شدن سازمان سنجش مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام رو اعلام کرد:
راستی کسی میدونه دروس ترم اول حسابداری چیه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من ریاضی تهران جنوب قبول شدم با ریاضی پیام نور! با رتبه من تو سراسری بهتر قبول نمیشدم.من فقط تهران زده بودماین رشته هم جزء اولویتهای آخرم بود. از طرفی چون خیلی خفه شدم از بس ریاضی خوندم
پیام نور رو ترجیح دادم برای اینکه بتونم تغییر رشته بدم...به دلیل اینکه حوصله کنکور دوباره و هدر دادن عمرم رو نداشتم!!!
ولی خوب نمیدونستم که پیام نور تا این حد اشتباه توش هست.
اهان پس بگو چرا رفتی ریاضی . چون تو هم مثل خیلی ها دوست داشتی دانشجو بشی
عب نداره بازم یه خورده نسبت به بقیه مخت کار کرده و نرفتی ریاضی سراسری. چون اگه دولتی میرفتی و انصراف می دادی یکسال هم نمیتونستی کنکور بدی . و دوسال بعد هم اگه کنکور میدادی معلوم نبود که رتبه ات بهتر از این که هست بشه یا نشه .
پیام نور اگه بتونی بری کامپیوتر خیلی خوب هستش . من همیشه به بچه ها توصیه میکنم خوندن کامپیوتر توی پیام نور خیلی خیلی بهتر از خوندن ریاضی محض و غیره .... توی سراسری هستش .
پیام نور یک تغییراتی داره توی خودش میده و میخواد خودش را تقریبا نزدیک کنه به روال دانشگاههای دولتی .
کامپیوتر قبول شدی شیرینی ما یادت نره
موفق باشی![]()
منم حسابداري قبول شدم. كم كم بايد خرخون بشم![]()
کسی میدونه دروس ترم اول حسابداری چیه؟
سلام محسن جان
تبریم میگم
برای اینکه بدونی چه دروسی بخونی که این مطلب هم خیلی مهمه تو پیام نور
باید بری سایت پیام نور و برنامه 9 ترمه + منابع
دانلود کنی حالا چون زیاد آشنا نیستی من برات میزارم که دانلود کنی ...
تو پیام نور خودت باید کنترل کنی که چی بخونی و چی نخونی
موفق باشی.
باید همه اینا رو دانلود کنی و همیشه همراهت باشه !!
راستی برنامه امتحانات هم فکر میکنم تا پایان شهریور بزارن رو سایت
لیست دروس ::
وضعیت منابع درسی ::کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لیست دروس عمومی ::کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)