آقا کمک می کنید پس چرا تو خماری میزاریدشک نکن که قوی ترین هست ولی ممکنه بهترین نباشه
پس چی بهترینه
آقا کمک می کنید پس چرا تو خماری میزاریدشک نکن که قوی ترین هست ولی ممکنه بهترین نباشه
پس چی بهترینه
سلام
من می خواهم یه لپ تاپ بگریم می تونم تا 1500 هزینه کنم
یه سیستم قوی می خواهم که هم باهاش بازی کنم هم برنامه نویسی و طراحی سایت.
خودم Vostro 1510 رو انتخاب کردم که 4 گیگ رم با 1 گیگ گرافیک داشت و 6مگ کش بود.
رفتم لپ تاپ فروشه گفت که MSI بگیر بهتره چون رایان بدر شرکت بزرگی هست و گارانتیش می کنه
گفت زیگورات و ... ضعیفه ولی از یکی دیگه پرسیدم گفت گارانتی اریس خوب واسه دل
حالا می خواستم ببینم شما به من چی پیشنهاد می کنید و قیمت کرج با قیمت پایتخت خیلی فرق داره؟
به من گفتند پایتخت گرون می دن راسته؟
مرسی
شما چند جا مطرح می کنید ؟چرا هیچ کسی جواب نمی ده؟؟؟؟
ببین همه لپ تاپ ها ضضعف دارند ...آقا کمک می کنید پس چرا تو خماری میزارید
پس چی بهترینه
مثلا :
سونی شاید بهترین از لحاظ کیفیت و قدرت اجرایی باشه ولی بالاترین کانفیگ رو نداره و بسیار گران هست در صورت داشتن
اچ پی بهترین امکانات رو در کنار قیمت و کیفیت و زیبایی داره اما گرافیک 8600 ای که دل 1530 قدرت رو داره نداره
دل بهترین کانفیگ و قیمت رو داره و کیفیت مناسب اما مشکلات جدی سخت افزاری رو داره
پس همه مشکلاتی دارند و بهترین نیستند
هیچ مغازه داری نمیگه : ماست من ترشه !
سعی کن خودت مقایسه کنی .... لپ تاپ دل قوی تر و جامع تر هست یا MSI ؟ مگه بدر چقدر از لپ تاپ سر در میاره ؟!!
اریس هم خوب بود ! اما الان متاسفانه ...!
کلا قیمت شهرستان با تهران متفاوت هست
پاییتخت گرون هست کلا تیغ می زنند ... پاساژ پارسیان خوبه و فروشگاه های خوبی داره
تا 1500 اون مدلی که گفتی بسیار قوی و کاربردی هست اما دل کلا مشکلات زیاد داره سعی کن با گارانتی معتبری بخری که قیمت عادلانه بده
ASUS خوب من زیاد باهاش کار نکردم اما در طول عمر کاری ام چند تا فروخته بودم مشتری راضی بود ... سرویس های خوبی هم داره اما گارانتی معتبری که قیمت رقابتی بده براش نیست و ممکنه در آینده اگر مشکلی آورد توش بمونی !
امکانات و قیمت فوق العاده خوبه ... ام کیفیت LCD و قطعات به پای HP نمیرسه
اینجا گفتم چرا :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
متشکرمهیچ مغازه داری نمیگه : ماست من ترشه !
سعی کن خودت مقایسه کنی .... لپ تاپ دل قوی تر و جامع تر هست یا Msi ؟ مگه بدر چقدر از لپ تاپ سر در میاره ؟!!
اریس هم خوب بود ! اما الان متاسفانه ...!
کلا قیمت شهرستان با تهران متفاوت هست
پاییتخت گرون هست کلا تیغ می زنند ... پاساژ پارسیان خوبه و فروشگاه های خوبی داره
تا 1500 اون مدلی که گفتی بسیار قوی و کاربردی هست اما دل کلا مشکلات زیاد داره سعی کن با گارانتی معتبری بخری که قیمت عادلانه بده
میشه دقیقاً بگید از کدوم گارانتی بگیرم اگه می خواهم دل بگیرم و مشکلات دل چی هست؟خودش مشکل داره یا گارانتی هاش؟
تو امضا خودتونم یه اچ پی هست.اون چطوره؟کانفینگش شبیه همینیه که من می خوام
این مدلی که من گفتم هم میشه بگید چنده؟
Last edited by mersa.ir; 03-07-2008 at 05:04.
دقیقا نمیشه گفت کدوم بهتره ... در حال حاضر هیچ کدوم سرویس خوبی ارائه نمی دهند ... من زیگورات و امرتات رو قبول دارم ولی مثلا مهرگان ماشین هم سرویس های خوبی میده و اصلا پیش شرط و ... نمی گذاره و هم تعمیر و هم تعویض میکنهمیشه دقیقاً بگید از کدوم گارانتی بگیرم اگه می خواهم دل بگیرم و مشکلات دل چی هست؟خودش مشکل داره یا گارانتی هاش؟
خودش مشکل خاصی نداره ... خوب دل ها بگیر نگیر دارند ... باید قبل از خرید حتما اول تاپیک رو بخونی و تست کنی
اون محشره و special edition ... توی خود آمریکا هم گیر نمیاد ... اینطور که معلومه فقط 200 دستگاه با این کانفیگ کلا در سراسر جهان بیشتر فروش نداشته ... یکیش منتو امضا خودتونم یه اچ پی هست.اون چطوره؟کانفینگش شبیه همینیه که من می خوام
کلا اچ پی بهتره یا دل؟
به من گفتند دل باتریش خیلی مشکل داره
کلاً دل خیلی زود خراب می شه
درسته؟
مشکل زیاد داره ... ببین دل باتری خوبی داره اتفاقا دیرتر خراب و فاسد میشه و عمر کاری خوبی داره .. مثل Hp و سونی سری های آمریکایی و ژاپنی
اما اشکالات سخت افزاری زیادی در طراحی و مونتاژش هست .... برای همین خرابه اما براحتی قابل تعمیر هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)