الان برای تکمیل ظرفیت گروه شیمی فقط 2 تا شهر هست که میشه انتخاب کرد ؟ لامرد و. ..؟
این مسخره بازیا چیه؟
یا من اشتباه میکنم؟
از اون همه رشته های شیمی الان فقط 2 تا رشته رو میشه انتخاب کرد: 0
پارسالم اینطوری بود؟
الان برای تکمیل ظرفیت گروه شیمی فقط 2 تا شهر هست که میشه انتخاب کرد ؟ لامرد و. ..؟
این مسخره بازیا چیه؟
یا من اشتباه میکنم؟
از اون همه رشته های شیمی الان فقط 2 تا رشته رو میشه انتخاب کرد: 0
پارسالم اینطوری بود؟
آره امسال تکمیل ظرفیت اول انگار نمیخوان زیاد بگرن تا بهمن باید صبر کنیم
----------------------------------
راستی اگه کسی کارت تکمیل ظرفیت خواست بگه نصف قیمت بهش میدم![]()
Last edited by MOHAMMAD2010; 26-09-2013 at 10:33.
رییس مرکز آزمون دانشگاه پیام نور تاریخ ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد فراگیر را اعلام کرد
به گزارش اخبار پیام نور (PnuNews.com) سیلم بهرامی در گفتگوی اختصاصی با اخبار پیام نور عنوان کرد براساس قراری که دانشگاه پیام نور با سازمان سنجش و آموزش کشور گذاشته است تاریخ ثبت نام و انتشار دفترچه کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور ۱۴ مهر تا ۲۱ مهر ۹۲ خواهد بود.(لازم به ذکر است باتوجه به اینکه سازمان سنجش متولی برگزاری آزمون است و در زمان انتشار این مطلب هنوز سازمان سنجش تاریخ رسمی را اعلام نکرده است ممکن است تغییر هم داشته باشد)
ثبت نام علاقمندان به شرکت در مقطع کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور همانندسال گذشته کاملا به صورت اینترنتی و از طریق سایت سازمان سنجش و آموزش کشور به نشانی sanjesh.org انجام خواهد شد. پذیرش در این ثبت نام برای نیمسال بهمن ۹۲ و شهریور ۹۳ صورت میگیرد.علاقه مندانی که نیمسال بهمن ۹۲ را انتخاب می کنند حداکثر تا ۳۱ بهمن ۹۲ و آنهایی که شهریور ۹۳ را انتخاب می کنند حداکثر تا ۳۱ شهریور ۹۳ باید فارغ التحصیل شوند.کلیه منابع و کد رشته محل ها در دفترچه نوشته خواهد شد
این مسوول دانشگاه پیام نور تاریخ آزمون فراگیر ۹۲ را اواخر آذر ماه و پذیرش را از طریق آزمون و براساس ظرفیت اعلام کرد.ظرفیت پذیرش در هر کد رشته محل ۱۵ نفر از طریق آموزشی محور (بدون پایانه) و ۱۵ نفر آموزشی پژوهش (با پایان نامه) می باشد.
همچنین یادآور می شویم پذیرش در مقطع کارشناسی از طریق فراگیر دیگر انجام نخواهد شد و علاقه مندان به شرکت در دوره های کارشناسی پیام نور باید از طریق آزمون سراسری یا پذیرش بدون آزمون (پذیرش از طریق سوابق تحصیلی) اقدام کنند پذیرش بدون ازمون کارشناسی در ۶ آبان همزمان با تکمیل ظرفیت کنکور سراسری صورت خواهدگرفت
الهی من که گفتم نمیشه.البته کاره خوبی کردی حداقل خیالت راحت شد بعد پشیمون نمیشدی اگر اونطوریا بود.این کارتم نگهدار احتمالا تو تکمیل ظرفیت دوم میشه ازش استفاده کرد.
از تکمیل ظرفیت مرحله دوم آزاد خبری نیست؟
هر بلایی بخوان سرمون میارن .ار محدودیت های شهر های تکمیل ظرفیت از هزینه بالای تحصیل ..
من که معدلم 16.8 هست باید هیچ جا قبول نشم . اینم از سختی کنکورشون .
راسته میگن از ماست که بر ماست
سلام
ببخشید دوستان کسی از قبولی دکترا بدون آزمون خبر نداره؟ حتما باید معدل بالای 17 باشه یا اینکه دانشگاه تاییدت کنه کافیه؟
سلام
دوستان میخواستم راهنماییم کنید...
من رتبه اول کارشناسی تو غیرانتفایی هستم و سهیمه دارم، یعنی هم میتونم بدون کنکور همه جا جز روزانه شبانه رو برم و هم واسه کنکور سهیمه دارم. که راضی نمیشم جایی جز روزانه/شبانه بخونم.
میخواستم راهنماییم کنید که با این وقت کمی که مونده چیکار کنم؟
هنوز به دلایلی نتونستم شروع کنم...ولی از الان وقتم آزاده، به نظرتون جزوه بگیریم از یکی از موسسات؟ چه موسسه ای رو پیشنهاد میکنید؟
رشتم مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار هست و همین هم ادامه میدم
ممنون میشم راهنماییم کنید![]()
ثبتنام فراگیر پیام نور شروع شده . بنظرتون ارزش داره ثبتنام کنیم؟
آقا تکمیل ظرفیت دوم کی هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)