تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 161 از 241 اولاول ... 61111151157158159160161162163164165171211 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,601 به 1,610 از 2404

نام تاپيک: روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ( فهرست مطالب در پست اول)

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ويروس هاي اتوران تو Root درايوا قرار ميگيرن تا با دابل كليك كردن روي درايو ويروس رو بكار بندازن . شما براي اطمينان در سرچ ويندوز تايپ كن Autorun.inf و كل پي سي رو اسكن كن و موارد پيدا شده رو با اون برنامه پاك كن اما قبلش خاصيت نشان دادن فايل هاي مخفي وسيستمي رو تو Search بايد فعال كني .( در بخش Search all files and folders ) در قسمت More Advance Option تيك دو گزينه System Files و Hidden Files‌رو بزن بعد سرچ كن .

شما بايد با يك آنتي ويروس معتبر و آپديت شده مته نود4 يا كسپر يا اوست سيستم رو فول اسكن كني تا مطمئن باشي ويروسي در كار نيست .

براي رفع مشكل باز شدن درايوا تو صفحه جداگانه عبارت زيرو تو Run كپي كن و اينتر بزن .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و منتظر باش تا عبارت DllRegisterServer and DllInstall in shell32.dll succeeded داده بشه بعد يكبار Log Off كن به احتمال زياد مشكلت حل بشه .

الان که دیدم فایل های هیدن رو نشون نمیده روش های گفته شده توی پست شماره 1 رو دارم امتحان میکنم ببینم درست میشه یا نه روش بهتری شما می دونید به جز روش های پست شماره 1 ؟ یا اونا جواب میده؟
    من آنتی ویروسی که رو سیستمه کسپری هستش که هر روز آپدیت میشه ولی چیزی پیدا نمیکنه
    اون روش باز شدن هم انجام دادم ولی فرقی نکرد!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه btheme's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام ، يك مشكل خيلي كوچيك يك ويروسي از طريق فلش كه به صورت اتوران بوده وارد كامپيوترم شد ولي من همه رو به صورت دستي و با كسپر پاك كردم ولي اثراتش رو روي تمامي عكس ها تو فولدرهاي مختلف گذاشته كه براي همشون فايل EXE با همون نام عكس ها ساخته من يك برنامه دستي كه براي از بين بردن اين نوع ويروس ها هست رو هم امتحان كردم ولي عملي نشد كسي ميدونه چي جوري ميشه پاكشون كرد؟؟؟؟

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام ، يك مشكل خيلي كوچيك يك ويروسي از طريق فلش كه به صورت اتوران بوده وارد كامپيوترم شد ولي من همه رو به صورت دستي و با كسپر پاك كردم ولي اثراتش رو روي تمامي عكس ها تو فولدرهاي مختلف گذاشته كه براي همشون فايل EXE با همون نام عكس ها ساخته من يك برنامه دستي كه براي از بين بردن اين نوع ويروس ها هست رو هم امتحان كردم ولي عملي نشد كسي ميدونه چي جوري ميشه پاكشون كرد؟؟؟؟
    برنامه هاي پوشه زيرو اجرا كن :
    با JPGFinder ويروس رو اسكن كن و با برنامه Antijpgexe مسير پوشه عكسارو بهش بده و عكسات رو بازيابي كن .

کد:

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

saeed جان به جز سوال بالا یه سوال دیگه هم ازت دارم
    سیستم مغازه هم همین مشگل هایی که سیستم من داره رو پیدا کرده یعنی show hiiden و باز شدن یک درایو تو صفحه جدید و فایل های اتوران. فایل های اتوران رو با اون برنامه ایی که دادی پاک کردم ولی این 2 تا مشگل هنوز پابرجاست سوالم اینه که این ویروس ها تو روزهای دیگه ممکنه که سیستمم رو از کار بندازه؟یا خطری نداره و در همین حد باقی می مونه؟چون برنامه انبار داری نصبه رو سیستم و توی درایو E نصب شده وقتی که یه درایو باز نمیشد این برنامه رو هم نمی تونستم باز کنم حالا این مشگل تموم شده و الان show hidden کار نمیکنه می خوام بدونم این مشگل بدتر از این میشه؟یا می تونم کاری به کارش نداشته باشم؟
    یه سوال دیگه هم دارم الان دارم روی سیستم خودم اون برنامه ایی که واسه show hiiden معرفی کردی رو دارم اجرا میکنم میخوام اینو بدونم این برنامه هایی که ویروس رو شناسایی میکنن مثل همین برنامه یا prevx فایل های اجرایی برنامه انبار داریمو یه دفعه پاک نکنن؟و ویروس شناسایی کنن؟

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

saeed جان به جز سوال بالا یه سوال دیگه هم ازت دارم
    سیستم مغازه هم همین مشگل هایی که سیستم من داره رو پیدا کرده یعنی show hiiden و باز شدن یک درایو تو صفحه جدید و فایل های اتوران. فایل های اتوران رو با اون برنامه ایی که دادی پاک کردم ولی این 2 تا مشگل هنوز پابرجاست سوالم اینه که این ویروس ها تو روزهای دیگه ممکنه که سیستمم رو از کار بندازه؟یا خطری نداره و در همین حد باقی می مونه؟چون برنامه انبار داری نصبه رو سیستم و توی درایو E نصب شده وقتی که یه درایو باز نمیشد این برنامه رو هم نمی تونستم باز کنم حالا این مشگل تموم شده و الان show hidden کار نمیکنه می خوام بدونم این مشگل بدتر از این میشه؟یا می تونم کاری به کارش نداشته باشم؟
    یه سوال دیگه هم دارم الان دارم روی سیستم خودم اون برنامه ایی که واسه show hiiden معرفی کردی رو دارم اجرا میکنم میخوام اینو بدونم این برنامه هایی که ویروس رو شناسایی میکنن مثل همین برنامه یا prevx فایل های اجرایی برنامه انبار داریمو یه دفعه پاک نکنن؟و ویروس شناسایی کنن؟
    ويروس هايي كه فايل هاي اجرايي رو آلوده ميكنن بسيار خطرناكن مثه Virut ، و براي جلوگيري نشدن به اونا بايد جلوي وردوشون به سيستم رو گرفت ولي اگه نفوذ كنن به سختي ميشه اونا رو از فايل هاي اصلي جداكرد تو اين وسط هم انتي ويروس كسپرسكي تا حدودي ميتونه اين كارو انجام بده .
    مشكلي هم كه شما دارين مربوط به اين ويروس نميشه . شما با اجراي نرم افزار مگه با پيغام خطا روبرو ميشين ؟
    بهتره كه كسپركي نصب كنيد و آپديت كنيد و سيستم رو باهاش فول اسكن بزنين .

6. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ويروس هايي كه فايل هاي اجرايي رو آلوده ميكنن بسيار خطرناكن مثه Virut ، و براي جلوگيري نشدن به اونا بايد جلوي وردوشون به سيستم رو گرفت ولي اگه نفوذ كنن به سختي ميشه اونا رو از فايل هاي اصلي جداكرد تو اين وسط هم انتي ويروس كسپرسكي تا حدودي ميتونه اين كارو انجام بده .
    مشكلي هم كه شما دارين مربوط به اين ويروس نميشه . شما با اجراي نرم افزار مگه با پيغام خطا روبرو ميشين ؟
    بهتره كه كسپركي نصب كنيد و آپديت كنيد و سيستم رو باهاش فول اسكن بزنين .

با نرم افزار انبار داری منظورته؟نه تا الان که مشگلی نداشتم میترسم یه دفعه بشه کار لنگ بمونه چون از یکشنبه حراج داریم حجم کار بالاست نسبتآ سیستم هم که نباشه کلا تعطیل میشیم!!
    کسپر هم رو سیستم خونست هم اونجا ولی بازم پیدا نمیکنه چیزی چون مثلآ همین دیروز prevx 14 تا ویروس پیدا کرد در صورتی که کسپر چیزی پیدا نکرد.
    فردا اگه برم مغازه اون برنامه ایی که واسه show hidden رو گذاشتی میریزم بعد با prevx سیستم رو اسکن میکنم خوبه؟فقط میترسم این ویروس ها روی فایل های اجرایی انبار داریم نشسته باشن!!
    چون الان سیستم خودم هم show hidden اش درست شده هم فایل های اتوران پاک شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه btheme's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

برنامه هاي پوشه زيرو اجرا كن :
    با JPGFinder ويروس رو اسكن كن و با برنامه Antijpgexe مسير پوشه عكسارو بهش بده و عكسات رو بازيابي كن .

کد:
    سعید جان از راهنماییت ممنونم اما اونها رو به صورت دستی خودم پاک کردم با این برنامه شما هم درست شد ولی یک مشکل دیگه برخوردم فایل ها EXE تو تمامی پوشه سیستم 32 هست که هر چقدر هم به صورت دستی پاک میکنم جانشین میشن تازه 4 تا هم ویندوز مختلف عوض کردم ولی سریع فایل ها تولید مثل میکنند و بر میگردند یک سری از این فایل اینجوری هستند:

svchost.exe -lsass.exe-mini.exe-ip.exe-.....
    نمیدونم دیگه چی کار کنم همه آنتی ویروس ها رو هم چک کردم حتی اون prevex رو هم ریختم ولی اجازه کار رو نمیده ممنون میشم کمکم کنی.

پروفشنال samadsam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام ببخشید این new folder بارها برای من ایجاد مزاحمت کرده لطفا راهنماییم کنید شما توی پست ها new folder رو معرفی کردید که با این فرق می کنه (new folder هم درست نمی کنه)
    اون new folder برنامه های task manager ، cmd ، CMD، MSCONFIG،Regedit رو قلف می کرد
    اما این new folder هیچ یک از این کارها رو نمی کنه اعلاعمی که ایجاد می کند 1 - نمی شه یک فایل را drag and drap کرد
    2 - copy رو متوقف می کنه یعنی یک فایل رو copy می کنم سپس ویروس paste رو غیر فعال میکنه
    3 - show hidden رو غیر فعال می کنه یعنی با یک refresh تنظیم show hidden به notsow hidden تبدیل می شه
    5 - هنگام گذاشتن فلش (Flash USB) خود به خود درایو فلش رو باز می کنه
    ببخشید زیاد شد لطفا راهنماییم کنید
    در ضمن کدوم یک از انتی ویروس های معروف این ویروس رو می کشه

لطفا یکی جواب سوال منون بده .

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سعید جان از راهنماییت ممنونم اما اونها رو به صورت دستی خودم پاک کردم با این برنامه شما هم درست شد ولی یک مشکل دیگه برخوردم فایل ها EXE تو تمامی پوشه سیستم 32 هست که هر چقدر هم به صورت دستی پاک میکنم جانشین میشن تازه 4 تا هم ویندوز مختلف عوض کردم ولی سریع فایل ها تولید مثل میکنند و بر میگردند یک سری از این فایل اینجوری هستند:

svchost.exe -lsass.exe-mini.exe-ip.exe-.....
    نمیدونم دیگه چی کار کنم همه آنتی ویروس ها رو هم چک کردم حتی اون prevex رو هم ریختم ولی اجازه کار رو نمیده ممنون میشم کمکم کنی.
    اجازه كار نميده يعني اينكه چي ؟ ويروس پاك نميشه يا ؟
    اون دوتاي اولي كه از فايل هاي سيستمي هستن و ويروس هاي همنام اون هم وجود داره . شما عكسي از تسك منيجرت بذار .
    فايل بعدي هم مربوط يه فتوشاپ ورژن 7 هست فكر كنم و اونم مشكلي نداره . چون اگه داشت Prevx پاكش ميكرد .

بيشتر توضيح بده .

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

لطفا یکی جواب سوال منون بده .
    من فكر كنم ورژن جديدي از New Folder‌باشه . برنامه زيرو امتحان كن :

کد:
    اگه جواب نداد عكسي از تسك منيجرت بذار .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •