با سلام
من کاسپرسکی رو آپدیت می کنم و آپدیت میشه ولی زمان آپدیت تغییر نمی کنه و در پنجره اصلی این پیغام رو می نویسه : sinatures are obsolete
با سلام
من کاسپرسکی رو آپدیت می کنم و آپدیت میشه ولی زمان آپدیت تغییر نمی کنه و در پنجره اصلی این پیغام رو می نویسه : sinatures are obsolete
من هم همین مشکل رو دارم. در ضمن هی پیغام های بی مورد و اعصاب خوردکن می ده ، نمی دونم چه کتر کنم.
در ضمن add to trusted zone هم که درست کار نمی کنه
خیلی مشکل داره، خیلیییییییی
اما خداییش آنتی ویروس خوبیه. خیلی خوب از سیستم حفاظت می کنه. من که توی این 6 ماهی که ازش استفاده می کنم ازش راضیم. ولی همین مشکل های کوچیکش اعصاب آدم رو خورد می کنه
دوست عزیز
تاریخ سیستم شما درست نیست اگر آن را درست کنید مشکلتان حل می شود.
نسخه شما نسخه بتا است نسخه نهایی نسخه 621 است که در همین تاپیک می توانید آن را پیدا کنید در ضمن در این
نسخه ای که هم اکنون استفاده می کنید Web Anti-Virus را غیر فعال کنید ببینید مشکلتان حل می شود یا نه .اگر
تغییری نکرد مشکل یا از نسخه ای است که استفاده می کنید یا مربوط به سیستمتان است ( تداخل با سایر نرم افزارها
مثلا فایروال و ... ) .
در مورد مشکل آپدیت اشکال از تاریخ سیستم شما است در ضمن اگر تصویر یکی از آن پیغامهای بی مورد و اعصاب
خوذردکن را بگذاری شاید کمکی از دستمان بربیاید .
چندین آسیب پذیری امنیتی در محصولات Kaspersky
در آسیب پذیری های گزارش شده برای Kaspersky افراد خرابکار قادر به انجام حملاتی نظیر ارتقاء سطح دسترسی خود، دریافت اطلاعات حساس و حیاتی سیستم، انجام حملات عدم سرویس دهی (DoS) و سوء استفاده از سیستم كاربران می باشند.
در گزارش سایت امنیتی Secunia پیرامون این آسیب پذیری ها چنین آمده است:
1- متدهای ضعیف از لحاظ امنیت (نظیر "()StartUploading" ) در دو اكتیو ایكس كنترل AxKLProd60.dll و AxKLSysInfo.dll به نفوذگران امكان حذف و یا بدست آوردن فایل های دلخواه از سیستم كاربران را خواهد داد.
2- یك سرریز عددی در klif.sys درون Hook Function برای تابع "()_NtSetValueKey" می تواند توسط هكر ها برای ایجاد سرریز از نوع توده و اجرا كد دلخواه با دسترسی ارتقا یافته استفاده شود.
3- یك اشكال نا معین در klif.sys می تواند توسط كاربر داخلی سیستم برای اجرا كدهای دلخواه با دسترسی و اجازه Ring-0 مورد سو استفاده قرار گیرد.
4- یك خطای محدوده سنجی در ماژول arj.ppl پویشگر OnDemand می تواند با ایجاد سرریز توده هنگام اسكن و پویش آرشیو های ARJ برای اجرا كد توسط هكر مورد استفاده قرار گیرد.
Secunia بهترین راه حل برای در امان ماندن از این آسیب پذیری ها را ارتقاء به نسخه های بعد از 6.0.2.614 دانسته است.
باسلام
من تاقبل ازاستفاده ازكاسپراسكاي چندبارمجبوربه تعويض ويندوزشدم ولي اين مدت كه ازاين اينترنت سكيوريتي كاسپراستفاده ميكنم هيچوقت دچارمشكل نشدم واگرهم مشكلات كوچكي برايم پيش آمد باراهنمايي دوستان عزيز همين بخش بسرعت وباتغييرتنظيمات كاسپر مشكلم حل شد اينرا براي اين گفتم كه بدانيد دانستن كارهريك ازتنظيمات خيلي مهم است واين پيغامهاي بظاهراضافي كه شمانوشتيد دليلش يكي ازهمين تنظيمات است ومن هم بشما وهم به بقيه دوستان توصيه ميكنم همين بخش راازصفحه اول يكباربدقت بخوانيد چون مطالب بسيارمهمي توسط ديگردوستان گفته شده كه هم باتمام امكانات كاسپرآشناميشويد وهم ميتوانيد باتغييرتنظيمات ازشراين پيغامهاي اضافي(كه البته بهيچوجه اضافي نيستند)راحت شويد
سلام
خیلی ممنون که جواب دادی
من هم با شما خیلی خیلیل هم عقیده هستم
کاسپر یقیناً بهترین نبشاه یکی از بهترین هاست
ولی یه مشکلی که داره اینه که مثلاً:
من هر وقت یاهو مسنجر رو باز می کنم یه پیغام می ده که از دسترسی این برنامه به startup سیستم جلوگیری شد. خوب من خودم این تنظیمات رو انجام دادم. لزومی نداره زرت و زرت هر دفعه این پیغام رو بده.
هر چی گشتم هیچ گزینه ای پیدا نکردم که این گزینه رو یه جوری hidden کنه.
خوداییش اضافیه دیگه
Last edited by a.toraby; 08-04-2007 at 16:12.
دوست عزیز
این مشکل شما راه حل ساده ای دارد کافی است یاهو مسنجر را به Trusted Zone کاسپرسکی اضافه کنیدپس از آن
دیگر پیغامی نخواهید دید.
عمو من نمی خام این کارو بکنم . برعکس من یاهو مسنجر رو deny کردم تا به startup سیستم اضافه نشه. و البته create rule رو هم زدم ولی هر دفعه این پیغام رو میده
این هم لینک عکس پیغامی که گفتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)