تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 161 از 1045 اولاول ... 61111151157158159160161162163164165171211261661 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,601 به 1,610 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

با سلام و تشكر فراوان
    متاسفانه جدول بهم ريختگي پيدا مي كند من چندين جدول دارم با اطلاعاتي كه در هر كدام وجود دارد تعداد ستونهاي اين جداول يكي است ولي اندازه ستونها نه حالا چكار كنم تعداد جداول هم زياد است اگر بخواهم تك به تك اندازه ها را يكي كنم وقت مي برد
    با تشكر مجدد
    سلام

خواهش ميكنم

چيزي كه در اولين وهله به ذهنم ميخوره اينه كه اون جداول رو كپي كني زير همديگه توي اكسل و يه باره از اونجا درستشون كني و بعد انتقال بدي دوباره تو ورد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام

خواهش ميكنم

چيزي كه در اولين وهله به ذهنم ميخوره اينه كه اون جداول رو كپي كني زير همديگه توي اكسل و يه باره از اونجا درستشون كني و بعد انتقال بدي دوباره تو ورد

با سلام و تشكر
    در اكسل!
    اصلا حرفش رو نزن همه چيز را بر هم مي زند اصلا خودم هم سر در نمي آورم اين كدام اطلاعات است بعضي ستون ها
    را جلو هم مي آورد بعضي ستونها را زير هم مي آورد بعضي حرفها را نمي تواند بخواند علامت ؟ مي گذارد
    با تشكر

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

با سلام و تشكر
    در اكسل!
    اصلا حرفش رو نزن همه چيز را بر هم مي زند اصلا خودم هم سر در نمي آورم اين كدام اطلاعات است بعضي ستون ها
    را جلو هم مي آورد بعضي ستونها را زير هم مي آورد بعضي حرفها را نمي تواند بخواند علامت ؟ مي گذارد
    با تشكر
    سلام

به غير از اين راه ديگه اي كه ساده باشه وجود نداره و به ذهن من نميخوره

چندتايي جدول هست كه ميخواي اين كارو باهاش بكني

دوست داشتي فايلت رو آپ كن و لينك بده تا ببينم ميشه كاري روش كرد يا نه

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با سلام و تشكر
    در اكسل!
    با تشكر
    اگه تو اكسل به هم مي ريزه مي توني همه جدول ها رو به هم بچسبوني و بعد، يكجا Copy/Paste كني توي اكسس. خودم امتحان كردم. اينطوري ديگه به هم نمي ريزه. فقط بايد Copy/Paste به اكسس رو بلد باشي.

يه كار ديگه هم ميشه كرد:
    همه جدول ها رو به هم بچسبون، تا تبديل بشه به يك جدول كامل كه N رديف و M ستون داره.
    حالا يه جدول جديد با N رديف و M ستون بكش و داده ها رو از جدول قبلي Copy/Paste كن توي جدول جديد. اين هم جواب ميده. امتحان كردم. فقط بايد درست انجام بدي.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اگه تو اكسل به هم مي ريزه مي توني همه جدول ها رو به هم بچسبوني و بعد، يكجا Copy/Paste كني توي اكسس. خودم امتحان كردم. اينطوري ديگه به هم نمي ريزه. فقط بايد Copy/Paste به اكسس رو بلد باشي.

يه كار ديگه هم ميشه كرد:
    همه جدول ها رو به هم بچسبون، تا تبديل بشه به يك جدول كامل كه N رديف و M ستون داره.
    حالا يه جدول جديد با N رديف و M ستون بكش و داده ها رو از جدول قبلي Copy/Paste كن توي جدول جديد. اين هم جواب ميده. امتحان كردم. فقط بايد درست انجام بدي.

با سلام
    من اكسس اصلا بلد نيستم
    در ضمن اين كار را كه شما گفتيد انجام دادم يعني
    همه جدول هارو به هم بچسبون، تا تبديل بشه به يك جدول كامل كه N رديف و M ستون داره.
    حالايه جدول جديد با N رديف و M ستون بكش و داده ها رو از جدول قبلي Copy/Paste كن تويجدول جديد.
    ولي جدول را در ست بالاي جدول جديد قرار داد و مطالب را در سلولهاي جدول جديد وارد نكرد
    خواهش مي كنم كمكم كنيد دارم كلافه مي شوم
    واي كه چه مي شد اگر اكسس بلد بودم
    با تشكر

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

با سلام
    من اكسس اصلا بلد نيستم
    در ضمن اين كار را كه شما گفتيد انجام دادم يعني
    همه جدول هارو به هم بچسبون، تا تبديل بشه به يك جدول كامل كه N رديف و M ستون داره.
    حالايه جدول جديد با N رديف و M ستون بكش و داده ها رو از جدول قبلي Copy/Paste كن تويجدول جديد.
    ولي جدول را در ست بالاي جدول جديد قرار داد و مطالب را در سلولهاي جدول جديد وارد نكرد
    خواهش مي كنم كمكم كنيد دارم كلافه مي شوم
    واي كه چه مي شد اگر اكسس بلد بودم
    با تشكر
    سلام

غصه بلد نبودن اكسس رو نخور

چون اينكار هيچ ربطي به بلد بودن اون نداره

گفتم فايلت رو يه جايي آپلود كن و لينكش رو بذار تا ببينيم چيه

مطمئن باش براجتي قابل حله

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام

غصه بلد نبودن اكسس رو نخور

چون اينكار هيچ ربطي به بلد بودن اون نداره

گفتم فايلت رو يه جايي آپلود كن و لينكش رو بذار تا ببينيم چيه

مطمئن باش براجتي قابل حله

با سلام
    نمي شود همين جوري بدون ديدن فايل مشكلم را حل كنيد آخه فايلم خيلي دربو داغونه
    خيلي تشكر مي كنم

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

با سلام
    نمي شود همين جوري بدون ديدن فايل مشكلم را حل كنيد آخه فايلم خيلي دربو داغونه
    خيلي تشكر مي كنم
    سلام

من و دوستان اين تاپيك همه كمك كرديم كه اول بدون فرستادن فايلت بتوني مشكلت رو حل كني ولي خب مي بيني كه به دلايل مختلف هنوز نشده

شما بايد ورد را وارد باشي تا بتوني اون مشكل رو براحتي حل كني

بازم تلاش كن و از طريق پاك كردن فاصله ها اونا رو بچسبون به همديگه و بعد بالاي ستون اول كليك كن تا كل ستون انتخاب بشه و بعد روي انتخابت كليك راست بكن و Table Properties رو بزن و بعد از زبانه Column عدد مربوط به عرض ستون رو مثلا بده 4 يا 65 سانت يا هرچي ميخواي و بقيه رو هم همينطوري

ببين درست ميشه

آخر فروم باز jedivssith's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

8

درود
    عرض ادب و خسته نباشی خدمت دوستان قدیمی که هنوز در این تاپیک زحمت می کشند، مدتی نبودم و چند سوال داشتم که امیدوارم در اینجا جواب را بگیرم.
    سوال من در ورد 2007 است. در سربرگ Review گزینه Compare (مقایسه) وجود دارد که دو گزینه دارد، گزینه اول دو سند را با توجه به تغییرات و تفاوتی که بین دو فایل وجود دارد قیاس می کند و تغییرات را نشان می دهد. حالا می خواهم دو سند را مقایسه کنم و تغییراتی که در یکی ایجاد کردم طور سریع و خودکار به دیگری انتقال دهم. بخاطر حجم بالای نوشته و مطالب نمی خواهم با کپی و چسباندن انتقال دهم. حالا این گزینه قادر به انجام این کار هست ؟ اگر می تواند چطور انجام دهم، چون هر چقدر امتحان کردم نشد. اگر می شود منتظر پاسخ دوستان هستم.

با سپاس فراوان
    بدرود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام

من و دوستان اين تاپيك همه كمك كرديم كه اول بدون فرستادن فايلت بتوني مشكلت رو حل كني ولي خب مي بيني كه به دلايل مختلف هنوز نشده

شما بايد ورد را وارد باشي تا بتوني اون مشكل رو براحتي حل كني

بازم تلاش كن و از طريق پاك كردن فاصله ها اونا رو بچسبون به همديگه و بعد بالاي ستون اول كليك كن تا كل ستون انتخاب بشه و بعد روي انتخابت كليك راست بكن و Table Properties رو بزن و بعد از زبانه Column عدد مربوط به عرض ستون رو مثلا بده 4 يا 65 سانت يا هرچي ميخواي و بقيه رو هم همينطوري

ببين درست ميشه

با سلام
    من خيلي از توجه شما و صرف وقت براي مشكلم تشكر مي كنم تا حالا هم درسته كه مشكلم حل نشده ولي از راهنمايي هايي كه عزيزان كرده اند ايده زياد گرفته ام
    نه با اين روش هم كه گفتيد درست نشد با اينكه جدول به يك جدول واحد تبديل شده ولي وقتي مي گويم براي ستون اول اين اندازه را در نظر بگير تنها براي ستوني اين اندازه را اعمال مي كند كه در قديم يك جدول مجزا بود
    باز هم تشكر مي كنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •