خیلی خیلی خیلی خیلی ممنونم ازت...ایشالله جبران کنم .... خیلی گلی![]()
خیلی خیلی خیلی خیلی ممنونم ازت...ایشالله جبران کنم .... خیلی گلی![]()
سروش جان این ارور که میده یعنی چی ؟
error C2447: missing function header (old-style formal list?)
Last edited by SEPIDEH JAN; 05-03-2012 at 18:13.
نکنه رفتی فقط همین کدها رو کپی پیست کردی؟
اون Header فایل های iostream و ... که ممکنه نیاز باشن رو اضاف کردی بالا؟
میشه کد نهایی رو که میخوای اجرا کنی ببینم؟
دوستان من یک سوال دارم
سوال: یک ادیتور متن به وسیله ی کد های اسکی برای ++C بنویسید
ممنون![]()
سلام اساتید مهترم c++ یک مشکل داشتم
این برنامه برای یک تابع است که باید ورودی یک فایل بگیره و اونو بریزه توی وکتور دو بعدی
حالا کارش زیاد مهم نیست ولی من 1جاش به مشکل بر می خورم یعنی هیچ ایده ای ندارم کمکم کنید
ورودی اینجوریه
خب اون عدد خط اول تعداد سطر و ستون ماتریس رو نشون میده و بعدش باید اون اعداد رو بخونیم و در یککد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vector<vector<int> > matris;
بریزیم مشکل من اینه که چجوری با 1 متغیر اون خطوط ماتریس رو بخونم و در وکتوری پوش بک کنم و بعد اون وکتور رو توی یک وکتور دیگه پوش بک کنم اینم بخشی از کد
حالا اصرار ندارم با یک متغیر باشه ولی کلا چجوری میشه خط رو خواند و چپوند تو این وکتور
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by amirkhof; 12-03-2012 at 15:17.
وقتی فایل exe داخل پوشه debug یا release که توی my document هست رو روی یه کامپیوتر دیگه اجرا میکنم فایل های dll رو میخواد
Last edited by vahid javani; 13-03-2012 at 20:53.
میخوام تابعی بنویسم که یک آرایه رو بگیره و عتاصر تکراری اون رو حذف کنه:
ولی خطای زیر رو میده:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Error 2 error C4430: missing type specifier - int assumed. Note: C++ does not support default-int d:\users\vahid\documents\visual studio 2010\projects\delete repeat\delete repeat\array.cpp 19 1 delete repeat
چیکارش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
تابع rptdlt باید مشخص کنه که چیو بر می گردونه.
جایی که تعریفش کردین باید بنویسین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من وقتی تو ویندوز 7 با ویژوال سی پلاس پلاس کار می کردم و یک دستور یا متنی رو اشتباه می نوشتم بعنوان خطا گیری یه خط قرمزی زیر متن قبلیش میومد و بهم می فهموند ولی تو ویندوز اکس پی اینجوری نیست...چچوری می تونم اینو فعال یا غیر فعال کنم؟![]()
Write an algorithm that prints out all the subsets of three elements of a set of n elements. The elements of this set are stored in a list that is the input to the algorithmاین رو نگاه میکنید؟ تمام رو چاپ نمیکنه درست نمیگم؟
void
PrintSubSet(int a[],constint size)
{
cout<<'{';
for(int i=1;i<=size-2;i++)
for(int j=i+1;j<=size-1;j++)
for(int k=j+1;k<=size;k++)
cout<<a[i]<<a[j]<<a[k]<<',';
cout<<"\b}\n";
}
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)