تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 161 از 1126 اولاول ... 61111151157158159160161162163164165171211261661 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,601 به 1,610 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

آخر فروم باز amd>intel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

دوستان پاورکیس من خروجی پاور برای هارد ساتا نداره. حالا من باید یه تبدیل برق IDE به SATA بگیرم ؟
    فقط همین کافیه ؟
    ممنون میشم جوابمو زودتر بدین .
    دوست من میتونید تبدیل استفاده کنید ولی بهتر هست خود پاور این سوکت رو داشته باشد . همین مسئله در مورد گرافیک هم صدق میکنه .یک پاور استاندارد 460 وات از برند کولر مستر خیالتون رو راحت میکنه .
    Last edited by amd>intel; 01-10-2009 at 10:39.

داره خودمونی میشه حميد بيدرنگ's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

بچه ها هارد من داز همون سری هاردهای سیگیت مشکل داره که با کلی دردسر دیتکت شد. ولی هیچ کدوم از پارتیشنها نیست!!!! با استفاده از چند تا برنامه بازیابی پارتیشن ها درایوهامو تا F می بینه ولی بعدش انگار میرسه به badsector و هنگ می کنه. یا چیزهای مختلف تست کردم انگار از سکتورهای 20% اولیه به بعد هارد من قاط زده. به نظرتون کاریش میشه کرد؟ rebiuld partion table کنم اطلاعات می پره کاملا درسته؟؟؟ کسی نظری نداره؟ من اطلاعات درایوهای آخرم خیلی برام مهمهو نرم افزارهای ریکاوری هم همه اونایی که من تست کردم بعد از رسیدن به این قسمت مشکل دار (حتی با قسمت RAW هم چک کردم فرقی نداشته.مگه میشه هارد یه دفعه ای 300 گیگ بدسکتور بگیره؟؟؟؟

بله میشود شما احتمالا در پورت ترمینال دستورات اشتباه وارد کردید؟
    در هر صورت کاری شما نمی توانید بکنید با دستگاهی به نام pc3000 می توان هارد شما را ریکاوری کرد و بعد هارد را باید به گارانتی بفرستی من میتوانم این کار را برای شما انجام دهم
    موفق باشی

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان من یه EXternal Hdd مدل Maxtor 120 gb دارم که ویندوز اون رو نمی شناسه
    علتش چی هست؟؟و چی کار میشه کرد؟؟

در آغاز فعالیت A P R I L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان من یک هارد ساتا samsung HD322Hj دارم.
    مدتیه صدا می ده ، سیستم موقع رایت و بعضی مواقع مراجعه به هارد سیستم ریست می شد.هارد رو فرمت کردم ،خیلی کم سیستم ریست می شه {توی 3 ،4 روز یک بار اون وقتی داشتم فیلم نگاه می کردم ریست شد،برنامه خاصی ران نبود} اما هنوز اون صدا رو می ده !
    بد سکتو ها رو هم با خود ویندوز چک کردم {موقع چک خیلی صدا می داد} اما تغییری نکرد.
    با برنامه HDD life هارد رو چک کردم ، سلامت هارد رو 55% نشون می ده.
    با برنامه Hd tune تست کردم اما با این برنامه برنامه آشنایی ندارم .ارور داد .

dameged block :0.5%

ممکنه ویروس باشه ؟! مشکل از کجاست؟!
    ممنون
    Last edited by A P R I L; 03-10-2009 at 23:11.

داره خودمونی میشه MahdiidhaM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    سیستم دوستم خیلی کند و ویروسی شده بود خواستم ویندوز XP,sp2 نصب کنم دیدم هارد رو نمیبینه ( IDE ) ، هاردشو با کابل رابطش (Flat) آوردم به مادربورد خودم زدم(ساتا) ، شناختش ، دریوهاشو فرمت NTFS مجدد کردم ولی وقتی هارد رو مجدد رو سیستم خودش میذارم در Setup اولیه نمیبینش ولی موقع بالا آمدن مینویسه None Raid و press <Tab و Tab رو که میزنم مینویسه Notice: The number of disks is not adequate to create a Raid ، چکار کنم ؟

پروفشنال zeus7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

بله میشود شما احتمالا در پورت ترمینال دستورات اشتباه وارد کردید؟
    در هر صورت کاری شما نمی توانید بکنید با دستگاهی به نام pc3000 می توان هارد شما را ریکاوری کرد و بعد هارد را باید به گارانتی بفرستی من میتوانم این کار را برای شما انجام دهم
    موفق باشی
    یعنی نرم افزاری نیست که هارد رو درست کنه؟ من موردهای مشابه رو با نرم افزار درست کردم و جواب گرفتم. میشه یه عکس از این دستگاهی که گفتی و دفترچه راهنما یا توضیحاتی ازش بدی؟؟؟

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

دوستان من یک هارد ساتا samsung HD322Hj دارم.
    مدتیه صدا می ده ، سیستم موقع رایت و بعضی مواقع مراجعه به هارد سیستم ریست می شد.هارد رو فرمت کردم ،خیلی کم سیستم ریست می شه {توی 3 ،4 روز یک بار اون وقتی داشتم فیلم نگاه می کردم ریست شد،برنامه خاصی ران نبود} اما هنوز اون صدا رو می ده !
    بد سکتو ها رو هم با خود ویندوز چک کردم {موقع چک خیلی صدا می داد} اما تغییری نکرد.
    با برنامه HDD life هارد رو چک کردم ، سلامت هارد رو 55% نشون می ده.
    با برنامه Hd tune تست کردم اما با این برنامه برنامه آشنایی ندارم .ارور داد .

dameged block :0.5%

ممکنه ویروس باشه ؟! مشکل از کجاست؟!
    ممنون

پارامترهای اسمارت هارد شما اعلام خرابی نزدیک(پیش بینی) برای هارد شما میکند من در بلاگم تا حدی راجب اسمارت نوشتم متوانید بخوانید

8. این کاربر از حميد بيدرنگ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

یعنی نرم افزاری نیست که هارد رو درست کنه؟ من موردهای مشابه رو با نرم افزار درست کردم و جواب گرفتم. میشه یه عکس از این دستگاهی که گفتی و دفترچه راهنما یا توضیحاتی ازش بدی؟؟؟
    این دستگاه آنقدر ارزان نیست که شما براحتی بتوانید آن را بخرید ؟

شما احتمالا بدسکتور های هارد را با دستور اشتباه آزاد کرده اید!

داره خودمونی میشه alfred30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

9

سلام
    من جدیدا هاردم رو با یک هارد نو 250 گیگ مکستور عوض کردم. این هارد جدید خوبه و مشکلی باهاش ندارم فقط موردی که منو نگران می کنه اینه که هر وقت سیستم رو روشن می کنم یک صدای ویز ویز بلند ( وی ی ی ز ز .. ) از هارد شنیده میشه که بعد از 10 ثانیه رفع میشه. چیزی مثل صدای حرکت موتور و هد با سرعت زیاد هست. می ترسم با اینکه هارد نو است بعدا مشکل ساز بشه . به نظر شما مشکل خاصی داره ؟

در آغاز فعالیت A P R I L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

پارامترهای اسمارت هارد شما اعلام خرابی نزدیک(پیش بینی) برای هارد شما میکند من در بلاگم تا حدی راجب اسمارت نوشتم متوانید بخوانید
    ممنون از شما
    هارد رو با نرم افزار hard sdisk sentiel چک کردم ، health 6%

There are 577 bad sectors on the disk surface. The contents of these sectors were moved to the spare area.
    Based on the number of remapping operations, the bad sectors may form continuous areas.
    There are 862 weak sectors found on the disk surface. They may be remapped any time in the later use of the disk.
    It is recommended to examine the log of the disk regularly. All new problems found will be logged there.

lخودم می تونم براش کاری کنم {اطلاعات شخصی داشتم روش } یا بفرستمش گارانتی ؟! اصلا می شه امیدی داشت یا باید قیدش رو بزنم ؟!
    هنوز یک سال نشده این هارد رو خریدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •