نوشته شده توسط pedr
من 128 با 5 گیگ ماهانه دارم تقریبا تو 15 تا 20 دقیقه می شه دانلود کرد
am9;
با احترام
تیم مدیریت انجمن
نوشته شده توسط pedr
من 128 با 5 گیگ ماهانه دارم تقریبا تو 15 تا 20 دقیقه می شه دانلود کرد
am9;
سرعت 128 1گیگ با 128 5 گیگ فرق داره مگه ؟
لطفا اون سئوالات قبلی رو هم جواب بدید؟
[B]مركز 722 داره كم كم سرعت برميگرده بالاي 1.5 مگ [B]
![]()
واقعیتش جواب سوال اولتو نمیدونم ولی اگه قراره ماهیانه باشه دیگه خیلی مسخره است. ولی بازم تا اونجا که میدونم ماهیانه نیست ولی 10 تومنه برای یک بار(مطمئن نیستم)
سوال دومت بله همه جا رو ساپورت میکنه تازه داره شهرهای دیگه استان رو هم ساپورت میکنه
سوال سوم رو هم که یکی از بچه ها گفت حالا ممکنه با توجه به خط یکم کمتر یا بیشتر باشه.
سرعت هم هیچ ربطی به حجم نداره چه 1 گیگ بگیری چه 1000 گیگ![]()
1) شما نیازی به خرید IP استاتیک ندارید . ( آی پی استاتیک یا همون آی پی ثابت به درد بعضی افراد می خوره که بهش برای گرفتن یک سری خدمات نیاز دارن ... مثلا وقتی بخوان از سرویس جی ***با***کس برای اشتراک کارتهای ما*هو*اره*ای استفاده کنن یا وقتی بخوان برای دانلود عضو بعضی سایتها و دانشگاها برای ابونمان دانلود مقالاتشون بشن و یه سری کارای دیگه... فقط در اون صورت ای پی ثابت به دردشون می خوره ... و گرنه شما هر دفعه که به اینترنت وصل می شی آی پی دینامیک بهت اختصاص داده می شه ... یعنی با هر بار وصل شدن شماره آی پی عوض می شه ... البته آی پی اصلیت تغییر نمی کنه یعنی از اون 12 رقم شماره های اولش که نشون دهنده ISP هست ثابتن و نشون می ده به کدوم مرکز خدمات اینترنت وصلی . اما هر دفعه شماره های انتهایی عوض می شه که این هم تو 99 درصد موارد مشکلی نیست ... پس اینطور نیست که شما الان بی ای پی باشی !! و برای داشتن آی پی اونو بخری ... همیشه بطور اتوماتیک آی پی بهت اختصاص داده میشه وقتی به اینترنت وصل می شی .)
2) بله ... اگر یه زمانی آی پی ثابت خواستی باید هر ماه هزینش رو بدی . ( البته اگه اصلا نیازی باشه ! )
3) اگه سرعت دانلود عالی باشه ( یعنی حدود 200 کیلو بایت بر ثانیه باشه که میشه معادل 1.6مگابیت ) می تونی یه سی دی کامل 700 مگی رو ظرف 1 ساعت و نیم با همین اشتراک 128 بگیری . و اگه سرعت قاطی نکرده باشه و حدود 30 الی 40 کیلو بایت باشه حدود 5-6 ساعت طول میکشه . خودت می تونی حساب کنی ... مثلا اگه سرعت دانلود 40 کیلو در ثانیه باشه اونو ضربدر 60 کن میشه هر دقیقه 2.4 مگ .. حالا 200 مگ رو تقسیم بر 2.4 کن ببین چند دقیقه می شه ... اگه هم سرعت 200 باشه یعنی هر دقیقه 12 مگ دانلود می شه ...
در ضمن همیشه خیلی از دوستان کیلو بایت بر ثاینه رو بر کیلو بیت بر ثانیه اشتباه می گیرن و اشتباه می نویسن ... 128 کیلو بیت بر ثانیه رو با b کوچیک می نویسن یعنی 128kb/s و کیلو بایت بر ثانیه رو با B بزرگ می نویسن مثلا 20 کیلو بایت بر ثانیه 20KB/S. و برای تبدیل این 2 تا باید عدد رو ضربدر 8 یا تقسیم بر 8 کنید ... مثلا 128kb/s که همون اشتراک 128 خودمونه معادل 16KB/S یعنی تو حالت نرمال با این اشتراک باید بتونی هر ثانیه 16 کیلو بایت دانلود کنی. حالا هر وقت سرعت قاطی می کنه و مثلا سرعت دانلود شما میره روی 100KB/S کافیه اونو ضربدر 8 کنین و مثل این می مونه که شما دارین از اشتراک 800Kb/s استفاده می کنین.
4) استخاره رو بدار کنار و زوذتر برو بگیر تا از شر دایل آپ راحت شی ... در ضمن همه آی اس پی ها ی رشت همه جاهای رشت رو ساپورت می کنن .. فقط پولو بذار تو جیبت + آخرین فیش تلفن پرداخت شده ! همین ! دیگه هیچی نمی خواد .. مودم تی پی لینک ارزان هم خواستی از لاکانی بخر ... اندیشه هم تا 4 عصر بازه و ثبت نام می کنه .
Last edited by birak; 28-11-2009 at 17:19.
اینم سرعت اندیشه تو رودسر البته سرویس256 دارم هیچوقت سرعت من تو دانلود از 65بالاتر نمیرفت اما از صبح سرعت دانلودم 1.2مگ در ثانیه دارم دان میکنم بعضی وقتها هم به 1.6 میرسه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلا به همگی
آقا امشب کابل تلفن رو وصل کردم دیدم بالاخره چراغ ADSL روشن شد!
فقط چند تا مشکل دارم لطفا کمک کنید:
من صفحات قبل این تاپیک رو خوندم.این جور که فهمیدم همه چی باید اتوماتیک باشه.من یه کانکشن طبق دستورات(pppoe) ساختم.
بعد تو مرور گر 192.168.1.1 رو دادم و وارد شدم.قسمت تنظیمات سریع رو هم انتخاب کردم.دکمه رو زدم اما خطا میداد و مینوشت connection is down
بعد اومدم تیک DSL Auto-connect رو برداشتم و تنظیمات دستی رو همین طور پیش رفتم.نوع کانکشن رو pppoE انتخاب کردم.یوزر و پسورد هم دادم و در انتها ریبوت کردم.
اما بعد که اومدم کانکت بشم خطای 678 میده.the remote computer did not response
چراغ آلارم هم روشنه. لطفا بگید چیکار کنم؟
ممنون از توضیحات کاملتون
یه سئوال دیگه هم دارم
1. من میخوام 128KB 1g بگیرم و اینو میدونم که باز کردن صفحات وب هم از محدودیت 1گیگی که دارم حساب میشه و با باز کردن هر صفحه از 1گیگ ماهیانم کم میشه حالا من هر روز توی اینترنت میام و اگه من مثلا از 1گیگم 800 مگابایتش رو دانلود بکنم در یک ماه و200 تا بمونه بسته برای باز کردن صفحات وب در یک ماه اونم هر روزه یا نه یه توضیحی لطف کنید که من حالیم بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)