خود ناروتو هم نمیدونه که هوکاگه 4 پدرش هست پس چرا بقیه اینو بهش نمیگن؟(البته تا قسمت 140)
من یه عکس دارم که پایینش نوشته گروه 7 بر میگردن یعنی ساسکه به کونوها بر میگرده.
خود ناروتو هم نمیدونه که هوکاگه 4 پدرش هست پس چرا بقیه اینو بهش نمیگن؟(البته تا قسمت 140)
من یه عکس دارم که پایینش نوشته گروه 7 بر میگردن یعنی ساسکه به کونوها بر میگرده.
در مانگا بعد از شکست دادن تمامی 6 پین وقتی اصلی رو می بینه و بحث می کنن سر موضوع درد و رنج و چرا پین این کارهارو می کنه ( یادتون باشه پین قبلا شاگرد جیرایا بوده و به جیرایا گفته هدفش حفاظت از دوستاش بوده در حالی که در زمان متحد شدن دهکده اتش و اب مجبور میشه ناگاتو ( که بعدا یکی از شش پین فرعی رو بخاطر اتحاد دو دهکده بکشه که همین موضوع نفرت اون رو از همه ایجاد و تلاش می کنه که دردی که میکشه رو به همه نشون بده... و البته بعد از بحث با ناروتو و اتفاقاتی که بین بحث رخ میده که به امیدواری برای موفقیت ناروتو داره تکنیکی رو اجرا می کنه که به برگرداندن زندگی به تمام کسایی که کشته در کونوها منجر میشه و البته در عوض ان مرگ خودش .
من یادمه زمان نبرد پین می فهمه ( گرچه نفهمیدم فهمید پدرش هوکاگه چهارمه یا نه...)
تصویر رو بزار
Last edited by zed2; 20-03-2010 at 01:32.
لینک دانلود مانگای فارسی ناروتو
چپتر 487 : نبرد آغاز میشود
ترجمه و تنظیم : دوست گرانقدر علیرضا hyuga91کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by shalakhtehall_01367; 21-03-2010 at 14:37.
سلام
دوستان یک اطلاعی در مورد سنجو می تونید بدید که کلا چیه.مثل این که تنها سنجوی باقی مانده ناراتو است.بعد چه خاصیتی دارن این سنجو ها.
یک سوال دیگه هم داشتم چرا می گن تکنیک جابه جایی Obitoقوی ترر از هوکاگه چهارم است.وچه جوری این تکنیک ها را اجرا می کنن.ایا کسایی که چاکرهاشون زیاده فقط می تونن این تکنیک رو اجرا کنن
Last edited by mohsen_frn; 23-03-2010 at 07:06.
تکنیک رعد خدایان :این تکنیک
تکنیک پرواز تندر خدایان:این تکنیک به میناتو اجازه میده که در یک چشم به هم زدن خودش رو به مکان دیگری انتقال بده.این یه چیزی شبیه تکنیکه جابه جایی بدنه اما سرعت و محدوده ای خیلی بزرگتر داره و همچنین میناتو که تو برا ی اجرای تکنیک فوق میخوای توی یک کورنای مخصوص میناتو هست میتونه پیش کورنایش تلهپورت کنه .
اون همچنین میتونه روی یک مکان یا یک نفر نشان بذاره برای قفل کردن.بنابراین اون میتونه اونهارو حس کنه یا تلپورت کنه پیشه اونا
حالا این تکنیک میتونه دو تا امکان بده:
1-میناتو اصلا نمرده و تلپورت کرده به یک زمان خیلی دور
2-میناتو خود ش رو درون کیوبی قفل کرده
در مورد نظریه ی اول به نظر من میناتو در گذشته به دام افتاده و توان برگشتن نداره از طرف دیگه فکر کنم توبی اگه ابیتو باشه توی بچگی ای تکنیک میناتو رو کپی کرده و میدونه که میناتو توی زمان تلپورت کرده واسه همین میخواد با جمع کردن بیجو ها یه جوری میناتو رو برگردونه(البته فکر کنم این نظریه نزدیکتر به حقیقت باشه)
در مورد نظریه دوم باید بگم که چندان استناد قوی نداره ولی میتونه باشه به این شکل که میناتو خودشو توی کیوبی قفل کرده باشه و در وجود پسرش به زندگی ادامه میده.
خوبی این تکنیک اینه که بدون مسرف چاکارا انجام میشه و جیرایی هم تو قسمتی که میمیره میگه من فکر میکنم میناتو از قفل کردن کیوبی منظور دیگه ی داره یعنی همونطور که تو چپتر481 نشون میده بعد گیر کردن کاکاشی بین نینجاهای دشمن میناتو خودش رو از طریق قفلی که روی کونای کاکاشی گذاشته به اونجا تله پورت میکنه
Last edited by mohsen_frn; 23-03-2010 at 07:01.
15 دقیقه طول کشید تا فهمیدم داری در مورد چی حرف می زنی.....
بابا یکم به زبان ساده تر بگو.....![]()
دوست عزیز سنجو یک نمونه نژاد هستش.....دوستان یک اطلاعی در مورد سنجو می تونید بدید که کلا چیه.مثل این که تنها سنجوی باقی مانده ناراتو است.بعد چه خاصیتی دارن این سنجو ها.
ریکیدوی دانا که جد همه نینجاها بوده دارای دو پسر بوده .... پسر بزرگتر اوچیها بود که قدرت چشمی ریکیدو رو به ارث برده بود .... پسر کوچکتر سنجو بود که قدرت فیزیکی ریکیدو رو به ارث برده بود.....
ریکیدو پسر کوچکتر رو وارث خودش کرد...سنجو اعتقاد داشت که راه رسیدن به صلح عشق هست....پسر بزرگتر حسادت بجایی کرد....اوچیها اعتقاد داشت راه رسیدن به صلح قدرت هستش....اونها با هم جنگیدن....بعد از اونها فرزندانشون هم با هم جنگیدن....
اوچیها مادارا و سنجو هاشیراما هوکاگه اول که وارث خون اوچیها و سنجو بودن با هم در دره پایانی جنگیدن....بعد از اونها نوبت به ناروتو از نژاد سنجو و اوچیها ساسکه میرسه.....
منبع : توبی (اوچیها مادارا ... اوبیتو اوچیها ... یا هر بابایی که هست)
نژاد تمامی مردم کونوها سنجو هستش و یه اخلاق غیرتمندانه روی دهکده شون دارن....
اوچیها به یک قوم ختم میشه که در دل کونوها هستش که واسه دهکده شون احترام چندانی قائل نیستن
Last edited by shalakhtehall_01367; 25-03-2010 at 00:37.
دوستان چپتر 487 رو که گذاشتم رو دانلود کنید آخه کیسامه برگشته و اینبار دیگه کار کیلربی تمومه...تازه سرو کله کابوتو هم پیدا شده...
چپتر 488 تو راه هستش...عکسش اومده ولی فارسیش هنوز ریلیز نشده...
مثل اینکه توبی چشمای ایتاچی رو به ساسکه پیوند زده وباید شاهد یه مانگکو جاویدان جدید باشیم....
چیزی نداشت که....چقدر دیر میگری![]()
من یادمه قبلا تو انیمه گفته بودن که uchiha از نسل بوکیگان(اون چشم سفیدها) به وجود امدن.که در واقع بوکیگان کامل تره از شارینگان.ولی الان این طور که شما می گید (یا توبی می گه).قضیه فرق می کنه که دیگه.
بعد یه چیز دیگه هم این که می گفتن چون شارینگان از بوکیگان به وجود امده است.در واقع بوکیگان کامل تر و قوی تر از شارینگان است ولی تو انیمه و مانگا شارینگان رو قوی تر نشون دادن.ومراحل مختفی داره شارینگان ولی بوکیگان این طور نیست؟ میشه لطفا یک توضیح مرحمت بفرمایید.
در مورد اون جابه جایی از بعد مکانی که هوکاگه چهارم و توبی انجام می دن هم میشه یه سری اطلاعات بدید.من خودم یک چیزهایی پیدا کردم ولی کامل نیستن
Last edited by mohsen_frn; 25-03-2010 at 09:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)