وقتي قرار شد من بيقرار تو باشم و تو تنها قرار زندگيم باشي... از هر چه قرار است غير تو باشد... خواهم گذشت...
وقتي قرار شد من بيقرار تو باشم و تو تنها قرار زندگيم باشي... از هر چه قرار است غير تو باشد... خواهم گذشت...
اگه كسي برات اس ام اس خالي فرستاد ، ناراحت نشو بدون اونقدر دوستت داره كه نمي دونه چي بگه!!!...
اگه يه روز از خواب بيدار بشي و ببيني: اون که دوستش داري گذاشته رفته . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . اونوقت، صبحانه چي ميخوري؟...
فاصله تابش خود را بر ديگران تنظيم کن خداوند خورشيد را در جايي نهاد که گرم کند ولي نسوزاند
چقدر عجیبه که تا وقتی گریه نکنی کسی نوازشت نمی کنه ...
تا وقتی فریاد نزنی کسی نگاهت نمی کنه ... و تا وقتی که نمی ری کسی قدر تو نمی دونه...
چرا ؟!؟!؟!؟
به اشتیاق اولین دانه برف, به تحمل آخرین برگ پاییز , به گرمیه تن خورشید و به زیبایی آسمان شب, قسم می خورم دوستت دارم و در هر جا باشم به یاد توام....![]()
خندتو به همه بده ولی لبخندتو به یک نفر, عشق تو به همه بده ولی وجودتو به یک نفر, بزار همه عاشقت بشن ولی فقط عاشق یک نفر باش(اونم منم)![]()
مرداب برای بدست آوردن نیلوفر سالها می خوابه تا آرامش نیلوفر به هم نخوره پس اگه کسی رو دوست داری سالها صبر کن![]()
دستام بوی گل می داد مرا به جرم چیدن گل محکوم کردند...
اما کسی نگفت: شاید گلی کاشته باشم...![]()
در یاد منی حاجت باغ و چمنم نیست
آنجا که تو باشی خبر از خویشتنم نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)