تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 161 از 357 اولاول ... 61111151157158159160161162163164165171211261 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,601 به 1,610 از 3564

نام تاپيک: کلوپ N95 8gb

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

1

سلام!من یه مشکلی دارم با گوشیم(8 gig)اول این که جدیدا وقتی مثلا 60 تا آهنگ میریزم توش وقتی refresh میکنم 50 تاش add میشه(؟)و دوم این که همین 50 تا هم 2 3 روز بیشتر تو گوشی نمیمونن!یعنی مثلا شب که آهنگ گوش میدم و گوشیو خاموش میکنم صبح که بلند میشم میبینم هیشکدوم نیست!در صورتی که همون فضا رو گرفتن و همشونم تو قسمت mass memory(وقتی کابلو وصل میکنم)هستن ولی همشون از قسمت songs خود گوشی پاک میشن(دوباره هم که refresh میکنم هیچی اد نمیشه)!این مسئله 2 3 بار واسم پیش اومده!اگه میشه توضیح بدین مرسی!
    --------------------------------

چه جالب .
    من وقتی گوشیمو خریدم ورژنش 15.0.015 بود و این مشکل را داشت.
    ولی وقتی آپدیت کردم به ورژن 20.0.016 این مشکل حل شد!!!
    ولی یه مشکل دیگه دارم و اونم اینه که وقتی فیلم اسپایدر من3 رو اجرا می کنم میگه تارخ مصرفش به پایان رسیده و می ره قسمت Invalid Key گوشی!!!
    حالا یکی بگه چه طور این مشکل را حل کنم؟؟
    بکا| هم ندارم ازش

آخر فروم باز actooor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran-uae

پيش فرض

اره به احتمال زیاد مشکل شارجر هست...(من شارجرم 3 شاخس)...ولی توصیه میکنم از شارجر 3 شاخه استفاده نکنید...
    چون بعضی از شارجر های 3 شاخه ولتازش به برق ایران نمیخوره و باعث میشه باطری خراب بشه...

در مورد فیلم اسپایدر من...من این مشکل رو ندارم...گوشی رو هم از ایران نگرفتم...
    ولی همین مشکل رو اقا مجتبی داره...که فیلمش اجرا نمیشه...عواقب خرید از ایران...

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

--------------------------------
    ولی یه مشکل دیگه دارم و اونم اینه که وقتی فیلم اسپایدر من3 رو اجرا می کنم میگه تارخ مصرفش به پایان رسیده و می ره قسمت Invalid Key گوشی!!!
    حالا یکی بگه چه طور این مشکل را حل کنم؟؟
    بکا| هم ندارم ازش
    این مشکل حل نمیشه دوست عزیز!لااقل تا الان که حل نشده...خیلی هم سر این موضوع بحث شده که فک کنم خودم اولین بار این مشکلو توو این فروم داشتم!
    تنها راه حل که بهتره بگم نمی دونم شما انجامش دادی یا نه اینه که قبل از آپ باید یه پک آپ از گوشیت می گرفتی...اینکارو کردی؟اگه کردی که خوب فیلمت هم برمی گرده اگه هم نه کلا بیخیالش شو...می دونی چرا؟چون نوکیای عزیز تا بحال تدبیری برای این مشکل اتخاذ نکرده!!!من خودمم خیلی پی این مساله رو گرفتم ولی کو نتیجه؟؟؟
    Last edited by Mojtaba-MCI; 08-05-2008 at 20:12.

آخر فروم باز ehsssssan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من امروز 8 گيگ رو 610 تومن در ارزون ترين جا قيمت كردم.نميدونم چرا اينجوريه 580 ديگه چه قضيه ايه.

مشكل فيلماسپايدر هنوز در خارج هم حل نشده

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

به خاطر اینه که باید قبلش از فون مموری بک آپ می گرفتن چون یه فایل کلید هست که به نظر من هیدن هست و حفاظت شده که فقط با بک آپ میشه برش گردوند. همین

+

منم از وقتی فریمور گوشی رو آپدیت کردم به آخرین ورژنش این مشکل برام پیش اومد رفتم توی چندتا فروم خارجی اونجا هم همچین مشکلاتی رو مطرح کرده بودند و نوشته بودند بهترین راهش اینه که آهنگها رو کم کم به گوشی منتقل کنی مثلا 20 تا 20 تا ونه یه دفعه 60تا آهنگو همزمان منتقل کنی و بعد refresh کنی خودمم وقتی این کار رو کردم دیدم درست شد هم تو refresh کردن هر مقدار آهنگ add کرده بودم اومد هم فرداش پاک نشده بود از قسمت music گوشی...آخر سر فهمیدم چون 2تا آهنگ بوده که فرمتهاش به گوشی نمی خورده باعث این مشکل شده بود و refresh کردنش هی طول می کشید و نصفه نیمه add می کرد پس کم کم منتقل کن حتما مشکلت حل می شه
    اصلا تا یه پخش کننده قوی مثل CorePlayer هست نیاز به Player گوشی نیست تازه آهنگها و رینگتون هات هم قاطی نمیشن می تونی موزیک هاتو پوشه به پوشه پلی کنی.

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ممنون مهدی جان ولی متاسفانه اینجا هم رجیسترشده نیست...
    به نقل از Alireza20202003 :
    اون عبارت Register Your Device ربطی به رجیستر کردن برنامه نداره و فقط برای این هست که گوشی موبایلتون رو در سایتش رجیستر کنین . نرم افزار کاملا سالم هست و کار می کنه و Free هستش.

آخر فروم باز ELVIS PRESLEY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    UFC Cage

پيش فرض

مام یه 5300 داریم که شارجرش 3 شاخس و چینیم هست. باتریش خوب دوم میاره!

به نظر من وقتی گوشی می خزیم اول شارژرش رو با اوومتر تست کنیم ببینیم اونی هست که روش نوشته! بعد بزنیم به گوشی!

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام عزیزان...یه سوالی داشتم که اگه جوابشو بدین خیلی ممنون میشم!
    سوالم در مورد وایرلس لن ان95 8گیگه...توو جاهای مختلف شهر که می گردم گوشی وایرلس های مختلفی پیدا می کنه!که بعضی هاشون برای ورود یه کد می خوان ، طبعا اینا رو بیخیال میشیم...
    اما ؛ یه سری هم هستن که هیچ کد رمز و پسوردی نمی خوان!من خیلی راحت وارد شبکه ی لن اینا میشم تا جایی که حتی خود گوشی هم وب بروزر(مرورگر وبش)ش رو میاره بالا برای وارد کردن اسم سایت...من اسم سایت رو هم می نویسم!
    یه خورده از لودش هم پر میشه اما یهو ارور می ده می گه : No Getaway Replay
    مال چندجا رو هم امتحان کردم ولی همشون همین بودن!
    خواستم بدونم مشکلش چیه؟!با تشکر...

آخر فروم باز ELVIS PRESLEY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    UFC Cage

پيش فرض

مجتبی جان فکر نکنم تو رشت این سرویس رو اراءه بدن.
    او نایی که کد می خوان مال ادارات و جاهای دولتی .
    اون یکیا رو نمیدونم .ممکنه مال adsl‏ ای بیسیم باشه.
    این ارور یعنی دروازه ی وب جواب نمیده. و زمانی رخ میده که داده ای از اون سیستم که رابط شما و دروازه ی وب هست ،نرسه. بعضی وقت ها ایرانسل هم اینجوری میشه.

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مجتبی جان فکر نکنم تو رشت این سرویس رو اراءه بدن.
    او نایی که کد می خوان مال ادارات و جاهای دولتی .
    اون یکیا رو نمیدونم .ممکنه مال adsl‏ ای بیسیم باشه.
    این ارور یعنی دروازه ی وب جواب نمیده. و زمانی رخ میده که داده ای از اون سیستم که رابط شما و دروازه ی وب هست ،نرسه. بعضی وقت ها ایرانسل هم اینجوری میشه.
    پس اگه اینطوری باشه ممنکنه که یه وقت دیگه درست شه.ببینم تنظیمات خاصی که نداره نه؟...حالا اینو ولش!نمیشه یه کاری کرد از این ادارات و چه می دونم هتل ها گرفت؟؟؟
    یعنی آدم حتما باید آشنا داشته باشه؟؟؟نمیشه باهاشون حساب کرد؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •