سلام به همگی
ببخشید کسی کد تقلبی یا ترفندی از pes 8 نداره ؟
و یه چیز دیگه
من دو تا ترینر بازی Assissns Creed رو که توی همین دو صفحه ی قبل گذاشته بودید رو گرفتم ولی هیچ کدومش کار نکرد ؟!! چرا ؟؟؟
میشه یه توضیحی در مورد اونا بدید .
سلام به همگی
ببخشید کسی کد تقلبی یا ترفندی از pes 8 نداره ؟
و یه چیز دیگه
من دو تا ترینر بازی Assissns Creed رو که توی همین دو صفحه ی قبل گذاشته بودید رو گرفتم ولی هیچ کدومش کار نکرد ؟!! چرا ؟؟؟
میشه یه توضیحی در مورد اونا بدید .
سلام ممكنه ورژن ترينر به ورژن بازي شما نخوره اين بازي يه ورژن دارهDX9 و يه ورژن داره DX10 مال شما كدومه؟ و تا جايي كه ميدونم براي pes8 ترينري نيومده.
اين بهترين ترينر ها بازي Assissns Creed هستن يه امتحاني كن
بفرماييد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by artoor32; 19-03-2008 at 23:40.
سلام گشتم چيزي پيدا نكردم فكر نكنم چيت داشته باشه.
همگي خسته نباشيد.عيدتان مبارك.
سلام
لطفا اگر کدهای بازیهای pc هست بگذارید Blackhawk Striker 2 و AirStrike II Gulf Thunder
با تشکر
با درود به دوستان عزيز سال نو رو به همه تبريك مي گويم
لطفا اگر ترينر بازي Knights Of Honor را داريد برام بگذاريد.
سپاس گذارم .
AIR STRIKE 2 3D: GULF THUNDER
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام ...
میشه یه چندتا سایت که توی اونها چیت بازیها رو دارند معرفی کنید من خودم یه چندتایی میشناسم
ممنون که ترینر بازی رو گذاشتید ولی من بازی که خریدم توی کرکش دو تا کرک داشت ، من جفتش رو کپی کردم یکیش همون DX9 va DX10 بود . حالا چی کار کنم
ضمنا توی بازی من یه مشکلی دارم تقریبا هر نیم ساعت بازی خود بخود بسته میشه
و الان توی راه هستم که برم شهر چهارم ولی میگه قبلش باید با یکی توی شهره ... حرف بزنی تا میرم اونجا بازی قلفف می کنه و بسته میشه / چی کار کنم ؟!؟!؟!؟
هر چند من هنوز این بازی را بازی نکردم ولی ظاهرا نسخه ای که منتشر شده به صورت غیر قانونی بوده و مشکلات زیادی را دارد چون تاریخ انتشار نسخه اصلی بازی ماه آپریل هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)