تو تاپيك PC برو :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید55 $ تا پول جمع ميكني بعد خودش تو نقشه نشون ميده كجا بايد بري .
تو تاپيك PC برو :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید55 $ تا پول جمع ميكني بعد خودش تو نقشه نشون ميده كجا بايد بري .
سلام دوستان
خیلی ها خلاصه ای از داستان بازی مافیا رو میخواستن که من امروز تونستم تا 2 چپترش رو آماده کنمو آلان براتون می زارم درضمن اگه کمی و کاستی داشت به بزگی خودتون ببخشید.
محتوای مخفی: خلاصه چپتر 1&2
خلاصه چپتر های دیگه در امضام هستش
پایان چپتر 2
Last edited by huggy; 28-08-2010 at 16:54.
خیلی عالیه
دمت گرم واقعا به یه همچین چیزی نیاز بود...
ادامه بدی ممنون میشیم.
فقط لطف کن همون اول پستت یه اخطار بزن که این داستانه بازیه تا یه وقت کسی که هنوز بازیو تهیه نکرده نشینه بخونه.
ممنون
Last edited by Rush1911; 28-08-2010 at 18:36.
chapter 3 هستم؛ بازی خیلی لذت بخشه ... مخصوصا قسمت رانندگیش و گوش دادن به آهنگ ها!
یکی از تِرک های مافیا 1 رو هم تو این بازی شنیدم...
بازی خیلی جالبیه مخصوصا با دانستن جزئیات وقایع داستان
گرافیک خیلی بالا نیست مخصوصا سایه ها رو اگه توجه کنید ولی صورتها با وجود حالت تور توری خیلی طبیعی اند مخصوصا اگه توجه کردید ته ریشای لوچو که منو حیرت زده کرد.
واقعا عالیه فقط ادامش کو
من که بازی رو از حفظ نمینویسم دوست عزیز دارم دو باره بازی میکنم و وسط دمو ها هم حرف های مهمشون رو یادداشت میکنم. فکر کنم امروز چپتر 3 هم آماده بشه .![]()
سلام دوستان
خواهشن یکی در مورد این DLC ها یه توضیح بده و اینکه بگید DLC های PS3 رو از کجا میشه دانلود کرد و چه جوری میتونم ازشون استفاده کنم.
موفق باشید.
عالی بود فدات بشم ما بقیش رو هم بگذار دمت گرم![]()
WARNING: خطر لو رفتن داستان بازی کسایی که بازی نکردن نخونن ! ! ! ! !
سلام دوستان چپتر 3 هم آماده شد. درضمن برای اینکه از کلمه "میگه " خیلی استفاده میکنم پوزش میخوام.
چپتر 3 ( 10 فبریه)
محتوای مخفی: چپتر 3
خلاصه چپتر های دیگه در امضام هستش
پایان چپتر3
Last edited by huggy; 28-08-2010 at 16:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)