تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 161 از 183 اولاول ... 61111151157158159160161162163164165171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,601 به 1,610 از 1830

نام تاپيک: Mafia II - نسخه Console

آخر فروم باز Jeff hardy M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام من تو بازی به مشکل خوردم.از زندان اومدم بیرون.میخوام سوار ماشین بشم از بازی مییاد بیرون.مشکل از کرک؟
    تو تاپيك PC‌ برو :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد از اونجایی که جو رو از او ساختمون خرابه میبرم بیرون و بعد پیشه اون دکتره . بعدش جو بهم 27500 پول میده ... بعدش باید چیکار کنم؟؟ دوباره هیچ ماموریتی تو صفحه باز نیست !!
    55 $ تا پول جمع ميكني بعد خودش تو نقشه نشون ميده كجا بايد بري .

اگه نباشه جاش خالی می مونه huggy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

سلام دوستان

خیلی ها خلاصه ای از داستان بازی مافیا رو میخواستن که من امروز تونستم تا 2 چپترش رو آماده کنمو آلان براتون می زارم درضمن اگه کمی و کاستی داشت به بزگی خودتون ببخشید.

محتوای مخفی: خلاصه چپتر 1&2 
    ویتو سکالتا سال 1925 در سیسلی بدنیا امد و در اونجا زندگی سختی داشتن پدرش بعد از مدتی تصمیم به مهاجرت به آمریکا میگیره .
    در آمریکا بدلیل اینکه ویتو انگلیسی بلد نبوده اون رو به مدرسه میفرستن و از همون جا با جو آشنا میشه .
    از اونجایی که جو هم مثل ویتو فقیر بوده هردو شروع میکنن به دزدی تا اینکه ویتو یه شب دستگیر میشه!!و در اون موقع آمریکا در جنگ بوده و هم به سرباز نیاز داشته و هم به یه مترجمبرای همین هم ویتو وار جنگ میشه ( در سن 18 سالگی)
    چپتر 1
    چپتر 1 حالت آموزشی داره وهیچ ربطی به داستان بازی نداره.
    چپتر 2
    دو سال بعد ویتو توسط نازی ها تیر میخوره و برای مدتی میاد خونه تا حالش بهتر بشه .
    تو ایسگاه قطار جو میاد دنبالش و به ویتو پیشنهاد میده که قبل از اینکه بره خونه باهم یه نوشیدنی بخورن. توی مغازه ویتو به جو میگه که من فقط یه چند روز اینجام و دوباره باید برم جنگ، جو میگه که یه چند دقیقه صبر کن و میره یه تلفن میزنه و جو به دوستش که تو کار جلع اسناد بوده زنگ میزنه و میگه که یه نامه از بیمارستا ن جلع کنه که توش نوشته باشه وضیعت ویتو وخیمه و نمیتونه برگرده جنگ. ویتو از جو تشکر میکنه و میره خونه.
    خونه
    با خواهر و مادرش شام میخوره و در مورد کار با خواهش حرف میرنه و فرانچیسکو ( خواهرش) میگه که یه کار تو یه دفتر پیدا کردم و مادرت حرفتون رو قطع میکنه و مجبورت میکنه که بری بخوابیو....
    روز بعد
    مادرت ازت میپرسه که دوباره باید بری جنگ و ویتو میگه که نه جو ترتیبشو داده!!! و مادرش ازش مپرسه که دباره می خوای با جو تو دردسر بیفتی ؟؟ و بهت میگه که برو بندر جایی که پدرت کار میکرده و باهاش صحبت کن که یه کار هم به تو بدن !!!
    تو خیابون
    فرانچیسکو در حال دعوا کردن با یه مردس ومیگه که باید پولم رو پس بدی و ویتوهم میره با یارو درگیر میشه ....
    بعد از درگیری ویتو از خواهش میپرسه جریان چیه و فرانچیسکو میگه بابا قبل از مرگش مقدار زیادی پول قرض کرده بود و فکر میکرد که یه کار بهتر پیدا میکنه و پول رو پس میده. و ویتو به خواهرش قول میده که موضوع رو حل میکنه.
    آپارتمان جو
    به جو میگه که مشکل مالی داره و باید یه رو پس بده جو میگه که کارهایی که ریسک داره پول خوبی هم بابتش میدن !!و من یه چند نفر رومیشناسم که پول خوبی میدن.
    مغازه جوزف
    مدارک جلع شده رو برای اینکه جنگ نره رو از جوزف میگیرن و جو پیشنهاد میکنه که یه لاک پیک ( برای باز کردن قفل در ) بخره. بیرون از مغازه یه ماشین پارک شده ، جو میگه که از اون ماشین خوشت میاد جو هم میگه آره و ......
    بعد از اینکه پلاک ماشین رو عوض میکنن جو پیشنهاد میکنه که بریم پیش مایک بروسلی.
    مغازه مایک
    مایک یه ماشین میخواد ولی نمیتونه پیداش بکنه و میگه اگه ماشین رو برام بیار بهت $400$ میدم.
    بعد از دزدیدن ماشین تو مغازه مایک
    ماشین رو تحویل میده و میگه که کار راحتی بود بجز اینکه بعد از رفتن جو چند نفر سعی کردن منو بکشن....
    و میری تو آپارتمان جو و میخوابی

خلاصه چپتر های دیگه در امضام هستش

پایان چپتر 2
    Last edited by huggy; 28-08-2010 at 16:54.

3. 7 کاربر از huggy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Rush1911's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خیلی عالیه

دمت گرم واقعا به یه همچین چیزی نیاز بود...
    ادامه بدی ممنون میشیم.

فقط لطف کن همون اول پستت یه اخطار بزن که این داستانه بازیه تا یه وقت کسی که هنوز بازیو تهیه نکرده نشینه بخونه.

ممنون
    Last edited by Rush1911; 28-08-2010 at 18:36.

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

chapter 3 هستم؛ بازی خیلی لذت بخشه ... مخصوصا قسمت رانندگیش و گوش دادن به آهنگ ها!

یکی از تِرک های مافیا 1 رو هم تو این بازی شنیدم...

پروفشنال Damian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بازی خیلی جالبیه مخصوصا با دانستن جزئیات وقایع داستان
    گرافیک خیلی بالا نیست مخصوصا سایه ها رو اگه توجه کنید ولی صورتها با وجود حالت تور توری خیلی طبیعی اند مخصوصا اگه توجه کردید ته ریشای لوچو که منو حیرت زده کرد.

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

سلام دوستان

خیلی ها خلاصه ای از داستان بازی مافیا رو میخواستن که من امروز تونستم تا 2 چپترش رو آماده کنمو آلان براتون می زارم درضمن اگه کمی و کاستی داشت به بزگی خودتون ببخشید.

ویتو سکالتا سال 1925 در سیسلی بدنیا امد و در اونجا زندگی سختی داشتن پدرش بعد از مدتی تصمیم به مهاجرت به آمریکا میگیره .
    در آمریکا بدلیل اینکه ویتو انگلیسی بلد نبوده اون رو به مدرسه میفرستن و از همون جا با جو آشنا میشه .
    از اونجایی که جو هم مثل ویتو فقیر بوده هردو شروع میکنن به دزدی تا اینکه ویتو یه شب دستگیر میشه!!و در اون موقع آمریکا در جنگ بوده و هم به سرباز نیاز داشته و هم به یه مترجمبرای همین هم ویتو وار جنگ میشه ( در سن 18 سالگی)
    چپتر 1
    چپتر 2
    دو سال بعد ویتو توسط نازی ها تیر میخوره و برای مدتی میاد خونه تا حالش بهتر بشه .
    تو ایسگاه قطار جو میاد دنبالش و به ویتو پیشنهاد میده که قبل از اینکه بره خونه باهم یه نوشیدنی بخورن. توی مغازه ویتو به جو میگه که من فقط یه چند روز اینجام و دوباره باید برم جنگ، جو میگه که یه چند دقیقه صبر کن و میره یه تلفن میزنه و جو به دوستش که تو کار جلع اسناد بوده زنگ میزنه و میگه که یه نامه از بیمارستا ن جلع کنه که توش نوشته باشه وضیعت ویتو وخیمه و نمیتونه برگرده جنگ. ویتو از جو تشکر میکنه و میره خونه.
    خونه
    با خواهر و مادرش شام میخوره و در مورد کار با خواهش حرف میرنه و فرانچیسکو ( خواهرش) میگه که یه کار تو یه دفتر پیدا کردم و مادرت حرفتون رو قطع میکنه و مجبورت میکنه که بری بخوابیو....
    روز بعد
    مادرت ازت میپرسه که دوباره باید بری جنگ و ویتو میگه که نه جو ترتیبشو داده!!! و مادرش ازش مپرسه که دباره می خوای با جو تو دردسر بیفتی ؟؟ و بهت میگه که برو بندر جایی که پدرت کار میکرده و باهاش صحبت کن که یه کار هم به تو بدن !!!
    تو خیابون
    فرانچیسکو در حال دعوا کردن با یه مردس ومیگه که باید پولم رو پس بدی و ویتوهم میره با یارو درگیر میشه ....
    بعد از درگیری ویتو از خواهش میپرسه جریان چیه و فرانچیسکو میگه بابا قبل از مرگش مقدار زیادی پول قرض کرده بود و فکر میکرد که یه کار بهتر پیدا میکنه و پول رو پس میده. و ویتو به خواهرش قول میده که موضوع رو حل میکنه.
    آپارتمان جو
    به جو میگه که مشکل مالی داره و باید یه رو پس بده جو میگه که کارهایی که ریسک داره پول خوبی هم بابتش میدن !!و من یه چند نفر رومیشناسم که پول خوبی میدن.
    مغازه جوزف
    مدارک جلع شده رو برای اینکه جنگ نره رو از جوزف میگیرن و جو پیشنهاد میکنه که یه لاک پیک ( برای باز کردن قفل در ) بخره. بیرون از مغازه یه ماشین پارک شده ، جو میگه که از اون ماشین خوشت میاد جو هم میگه آره و ......
    مغازه مایک
    مایک یه ماشین میخواد ولی نمیتونه پیداش بکنه و میگه اگه ماشین رو برام بیار بهت $400$ میدم.
    ماشین رو تحویل میده و میگه که کار راحتی بود بجز اینکه بعد از رفتن جو چند نفر سعی کردن منو بکشن....
    پایان چپتر 2
    واقعا عالیه فقط ادامش کو

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

واقعا عالیه فقط ادامش کو
    من که بازی رو از حفظ نمینویسم دوست عزیز دارم دو باره بازی میکنم و وسط دمو ها هم حرف های مهمشون رو یادداشت میکنم. فکر کنم امروز چپتر 3 هم آماده بشه .

9. 3 کاربر از huggy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه محمد ه ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    خواهشن یکی در مورد این DLC ها یه توضیح بده و اینکه بگید DLC های PS3 رو از کجا میشه دانلود کرد و چه جوری میتونم ازشون استفاده کنم.
    موفق باشید.

داره خودمونی میشه abolfazl_gallant's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان

چپتر 1
    چپتر 2
    خونه
    روز بعد
    تو خیابون
    آپارتمان جو
    مغازه جوزف
    مغازه مایک
    پایان چپتر 2
    عالی بود فدات بشم ما بقیش رو هم بگذار دمت گرم

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

WARNING: خطر لو رفتن داستان بازی کسایی که بازی نکردن نخونن ! ! ! ! !

سلام دوستان چپتر 3 هم آماده شد. درضمن برای اینکه از کلمه "میگه " خیلی استفاده میکنم پوزش میخوام.

چپتر 3 ( 10 فبریه)

محتوای مخفی: چپتر 3 
    آپارتمان جو
    ویتو با صدای تلفن از خواب بیدار میشه و تلفن رو برمیداره میبینه که مادرشه!! ومادرش میگه که آقای پاپالاردو ( همون مرده که باباش قبلا براش کار میکرده) رو دیده یا نه ؟ و ویتو هم میگه که امروز باید برم پیشش .
    بندر-دفتر پاپالاردو
    تو دفتر پاپالا( پاپالاردو) میره و خودش رو معرفی میکنه و میگه که بابام اینجا کار میکرده و میگه من هم دنبال کار هستم( پاپالا یه نیمچه نگاهی به استیو { مرد کچله} میکنه که بعدا میگم این نگاه برای چیه) پاپالا میگه که جای درستی امدی من بابات رو یادمه مرد خوبی بود ولی همیشه مثل ماهی م+ش+ر*و*ب میخورد. و ازش در مورد باباش می پرسه که داره چی کار میکنه و ویتو جواب میده که مرده!!
    انبار بندر

پاپالا هم یه کار در پیتی بهش میده ( پیشنهاد میکنم وقتی که دو تا از جعبه ها رو تو کامیون گزاشتید بیخیال موضوع شید و از در بیاید بیرون چون سر کاریه ) وقتی که از در می خواد بیاد بیرون استیو ازش میپرسه که تموم کردی ؟ ویتو جواب میده که 10 $ رو واسه خودت نگه دار اگه من واسه باربرو کار کنم 10 برابر پول تو رو در میام. استیو میگه که منظورت از باربرو ، جو باربرو بود ؟؟ ویتو هم تایید میکنه و استیو میگه که دنبال من بیا.
    دفتر پاپالاردو
    بعد با هم میرن دفتر پاپالا، پاپالا میگه من باید مواظب آدم های دور و ورم باشم پس اگه از نظر تو اشکالی نداره من به جو زنگ میزنم تا ببینم راست میگی یا نه؟......
    بعد از اینکه پاپالا با جو صحبت مبکنه یه کار بهش میده که بره پول ماهیانه کارگرا رو بگیره که الان 5 ماهه که هیچ پولی ندادن....
    بعد از جمع کردن پول - دفتر پاپالاردو
    پاپالا سهمی که از پولا برای ویتو بود رو بهش میده و بهش میگه که جو زنگ زود و تو ش+ر*ا#ب فروشی منتظرته .
    ش+ر*ا#ب فروشی
    جو با یه یارو به اسم هنری قرار ملاقات کاری دارن. کار اینه که یه سری برگه ( تو مایه های سهام) که برای بنزین هستش رو بدزدی و کسی رو تا جای ممکن نباید بکشی و برای ورود به ساختمون خانمی به اسم ماریا بهت کمک میکنه.
    آپارتمان ماریا
    وارد خونه ماریا میشی و ماریا میگه که خواهرم تو بیمارستانه اگه من رو برسونی بیمارستان کمکت میکنم که وارد ساختمون بشی.
    تو راه بیمارستان- تو ماشین
    ماریا میگه که پنجره ی در پشتی ساختمون بازی و از اونجا میتونی بری تو ، و مواظب باش اونجا هر شب توسط 3 نگهبان محافظت میشه.
    بعد از دزدیدن برگه ها-تو ش+ر#ا*ب فروشی
    هنری به برگه ها نگاه میکنه و میگه که تاریخانقضا دارن و فردا هم تاریخ شون تموم میشه، اگه بتونی تا ساعت 12 امشب همه رو به پمپ بنزینی ها بفروشس پولت رو میگیری وگرنه هیچی بهت نمیرسه!!(سعی کنید قبل از حرکت از روی نقشه 6 تا پمپ بنزین رو مشخص کنید بعد حرکت کنید. اگه با پلیس در گیر شدید و در حد یه جریمه بود بهتره جریمه رو بدید تا اینکه فرار کنید چون وقتی فرار میکنید ممکنه که وقت بیشتری رو از دست بدید) بعد از اینکه آخرین برگه رو فرو ختید میرید خونه جو تا بخوابید.

خلاصه چپتر های دیگه در امضام هستش

پایان چپتر3

Last edited by huggy; 28-08-2010 at 16:54.

13. 12 کاربر از huggy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •