تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 161 از 1635 اولاول ... 611111511571581591601611621631641651712112616611161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,601 به 1,610 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام جناب فتاحي
    رفتم فوجي كه داشت s7000بود دست دوم كه 320 قيمت مي گفت خيلي بيشتر از ارزش دوربين بود يه s3500 داشت كه قيمت نذاشته بود اونم دست دوم بود
    راستي g9 را 460 قيمت مي داد ديگه نمي دونم ارزون يا گرون ولي h50 رو مي گفت 375
    بازم از لطفتون ممنون
    سلام دوست عزیز g9 تو بازار تهران 400تا 425 به فروش می رسه دیجی کالا هم میده 425

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من امروز رفتم پایتخت (تهران) برای کنون a590 ولی چندتا مدل دیگه دیدم هوش از سرم پروند a2000 مخصوصا ولی موندم چی بگیرم. a590 چشمی داره و تنظیم دستیش کامل av tv أاره ولی a2000 چشمی و av tv نداره ولی بجاش 3 اینچ ال سی داره و بدنش خیلی باحال تر و با کیفیت تر از 590 به نظر میرسه.

a1000 چشمی داره ولی av ،tv نداره

sx110 چشمی نداره av tv داره و آخرش هم sx10 که همش رو داره.

حالا قیمتش sx10 رو با گارنتی ایده آل 440 میگفت ولی قیمتش فکر کنم ارزونتر باشه درسته؟

یه راهنماییی بهم بکنید تا بتون راحتتر تصمیم بگیرم از لحاظ پولی موردی برای خرید ندارم. ولی کیفیت عکس کدومشون خوبه و مثلا عکسی که 590 میده چقدر با sx10 یا a2000 فرق داره. راستش داشتن av tv و داشتن چشمی برا یکم مهم هست چون میخام با هاش عکس گرفتن رو یادبگیرم ولی اینطوری که معلوم کنون یه جا کار این دوربینارو لنگ گذاشته ! و لااقل جز sx10 , a590 بقیه چیزایی که میخام رو ندارن!!!
    خب حالا شما چی پیشنهاد می کنید . و اگر سری slr like رو هم پیشنهاد میکنید سونی h50 , پاناسونیک fz28 هم هست. قیمتش رو هم بهم بگید چون سونی رو نمایندگیش پرسیدم 370 میگفت ولی قیمتایی که بهم دادن بهنظرم یه کم بالا بود!!!
    مرسی وشرمنده که زیاد شد
    دوست عزیز A720 IS و A650 IS نسبت A590 به روزتر است. اینام گزینه های خوبی هستند. همچنین LCD , A650 IS چرخان است . در رابطه با چشمی هم اینکه دوربین چشمی داشته باشه خیلی خوبه چون هم زمانی که باطری دوربین رو به اتمام هست می توان lcd را خاموش کرد و از آن استفاده کرد و هم اگر نور زیاد باشد.در هر صورت همشون گزینه های خوبی هستند و قیمتشان مناسب.
    REVIEW از A720 IS :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در پيرو و تاييد عرايض جناب سناتور

تفاوت منظره ياب ديجيتالی و اپتيکال :

بسياری از دوربينهای ديجيتال، غير SLR هستند و شما آنچه را که CCDها می‏بينند از طريق منظره‏ياب اپتيکال نمی‏بينيد. منظره‏ياب اپتيکال آنها، از سيستم ارزان قيمتی پيروی می‏کند. در اين سيستم يک لنز مجزا به موازات لنز اصلی دوربين و نزديک آن وجود دارد، که برای کادربندی ساخته شده است .
    وقتی از فاصله‏های زياد عکس می‏گيريد، نمايی که در لنز اصلی وجود دارد نسبت به چيزی که در لنز کوچک منظره‏ياب می‏بينيد تفاوت چندانی ندارد، ولی هر چه فاصله کمتر شود، تفاوت تصوير آن دو نيز بيشتر می‏شود در اين مشکل که مشکل توازی يا پارالکس نام دارد، هر چه فاصله سوژه از دوربين بيشتر باشد، نسبت اختلاف بين دو عکس کمتر می‏شود، و اين همان خطای ديد منظره ياب است .

يکی ديگر از مشکلات منظره‏ياب‏های اپتيکال موازي، اين است که کادر آنها کوچکتر از نمايی است که عکسبرداری می‏شود. اين مقدار Accuracy ناميده می‏شود که حدود 80% است البته اين مشکل در SLRها وجـود ندارد. LCD يا منظــره‏ياب ديجيتال بــرخلاف منظره‏ياب اپتيکـــال، دقيقـــاً آنـــــچه را كه عکسبرداری خواهد شد نشان می‏دهد و در نتيجه بيشتر قابل اتکاست. در عين حال، استفاده از LCD مصرف باتری شما را بسيار افزايش می‏دهد و می‏توانيد در مواقع لزوم با خاموش کردن آن و استفاده از منظره‏ياب اپتيک، مدت بيشتری از باتری خود استفاده کنيد. در ضمن، ديدن LCD ها در نور زياد بسيار مشکل است. و اين نيز می‏تواند دليل ديگری باشد که گاهی از منظره‏ياب اپتيک استفاده کنيد .

با اين همه اين باعث نمي شه خريد اين قبيل دوربينها منتفي شه با كمي كسب تجربه از آنجايي در موارد خواص از آن استفاده مي شه مي توان با اين مشكل كنار آمد.
    Last edited by unforgiven2009; 19-02-2009 at 02:47.

3. این کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

به به مچکرم
    یکی نیست جواب سوال مارو بده این همه استاد تو این تاپیک دارن فعالیت می کنن اون وقت یکی شون نیست جواب مارو بده
    باطري سوني مدلBCG-34HRMF با قيمت 38 تومن و 4 باطري 2700ميلي آمپربا قابليت رفرش و داشتن LCD يكي از بهترين گزينه هاست.اگر اشتباه نكرده باشم a590 دو باطري ميخوره كه با 2 باطري ميتوني بيشتر از 400 عكس(من باهاش 400 عكس با فلاش گرفتم البته دوربين من 4 باطري ميخوره.)در كل بهتره 4 باطري بگيري كه هميشه 2 تا يدك داشته باشي.اون مدل با قابليت 1000 بار شارژ هم عاليه.ولي چون من برام شارژر مهمتر بود و شارژر 4 باطري همراش بود ديگه از اونا كه قابليت 1000 مرتبه شارژ دارن نگرفتم چون باطري رو بعدا هم ميشه گرفت اما شارژر رو نه.در كل الان سوني و camleion و ENGINIZER و CFL بهترين مارك هاي بازار هستن و لي من شخصا سوني رو ميپسندم.شارژ اين باطري سوني 2700 اينقدر زياده كه آدم از عكاسي خسته ميشه و ساعت ها عكس ميگيري اما باطري ها هنوز ساعت ها شارژ داره.ولي اگه سوني گرفتي از نمايندگي ايران رهجو بگير تا تقلب ندن بهت.

5. 2 کاربر از ebi66_boukan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

سلام جناب فتاحي
    رفتم فوجي كه داشت s7000بود دست دوم كه 320 قيمت مي گفت خيلي بيشتر از ارزش دوربين بود يه s3500 داشت كه قيمت نذاشته بود اونم دست دوم بود
    راستي g9 را 460 قيمت مي داد ديگه نمي دونم ارزون يا گرون ولي h50 رو مي گفت 375
    بازم از لطفتون ممنون
    سلام.مغازه دوميه g10 رو ميگفت 470.الان تو بازار 530 تومنه.با نظرت عالي نيست؟؟؟؟؟

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوست عزیز A720 IS و A650 IS نسبت A590 به روزتر است. اینام گزینه های خوبی هستند. همچنین LCD , A650 IS چرخان است . در رابطه با چشمی هم اینکه دوربین چشمی داشته باشه خیلی خوبه چون هم زمانی که باطری دوربین رو به اتمام هست می توان lcd را خاموش کرد و از آن استفاده کرد و هم اگر نور زیاد باشد.در هر صورت همشون گزینه های خوبی هستند و قیمتشان مناسب.
    در رابطه با خطای چشمی هم در انجمن عکاسی تاپیک A720 IS و A650 IS که در زیر آمده مطرح کن ببین کسی با این مشکل برخورد کرده یا نه
    کد:
    REVIEW از A720 IS :
    کد:
    دوست عزیز اینطوری نمیشه.من از این به بعد اینجا مطلب نمی نویسم تا شما مجبور نشین هی بی اطلاعات بودن بنده رو به من گوشزد بکنین .
    بدرود.

Last edited by Senator_F; 18-02-2009 at 23:37.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوست عزیز اینطوری نمیشه.من از این به بعد اینجا مطلب نمی نویسم تا شما مجبور نشین هی بی اطلاعات بودن بنده رو به من گوشزد بکنین .
    بدرود.

دوست گرامي اين كه مطلب مي نويسيد يا نمي نويسيد به خودتون مربوطه ولي و اينكه اينقدر ظرفيت شما پايين است به بنده مربوط نمي شه .نمي دونم شما انتظار داريد هر حرفي مي زنيد همه تاييد كنند ولي اين با منطق بنده سازگار نيست منظور اين مورد نيست شما به خاطر پست هاي قبلي حساسيت بيمورد پيدا كرديد.من در پست قبلي قصد هيچ گوشتزدي و زير سوال بردن حرف شما را نداشتم فقط جهت كسب اطلاع بيشتر لينكك را قرار دادم و قصدم راهنمايي بود نه چيز ديگر!!!
    پست قبلي اصلاح شد...
    Last edited by unforgiven2009; 19-02-2009 at 02:07.

اگه نباشه جاش خالی می مونه lofa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام.مغازه دوميه g10 رو ميگفت 470.الان تو بازار 530 تومنه.با نظرت عالي نيست؟؟؟؟؟
    سلام
    به نظرم بايد عالي باشه ولي به نظرم با توجه به قيمتها فوق العاده زيادي كه در مورد ساير دوربينها مي گفت احتمالا منظور شما رو متوجه نشده و به جاي قيمت g10 قيمت g9 رو گفته و الا اين كه تمام قيمتهاش كه 70 تا 100 بالاتر از بازاره

اگه نباشه جاش خالی می مونه lofa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض اعتراض

جو اين تاپيك داره يواش يواش از حالت عادي خارج مي شه
    بهتره سعي كنيم از متهم كردن ، توهين ، زير سوال بردن هم ، اظهار نظر بي پايه و بدن مدرك خوداري كنيم
    باور كنيد مي خوايم از اومدن به اين تاپيك لذت ببريم نمي خوايم كه ناراحت بشيم
    با سپاس

11. 2 کاربر از lofa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوست گرامي اين كه مطلب مي نويسيد يا نمي نويسيد به خودتون مربوطه ولي و اينكه اينقدر ظرفيت شما پايين است به بنده مربوط نمي شه .نمي دونم شما انتظار داريد هر حرفي مي زنيد همه تاييد كنند ولي اين با منطق بنده سازگار نيست منظور اين مورد نيست شما به خاطر پست هاي قبلي حساسيت بيمورد پيدا كرديد.من در پست قبلي قصد هيچ گوشتزدي و زير سوال بردن حرف شما را نداشتم فقط جهت كسب اطلاع بيشتر لينكك را قرار دادم و قصدم راهنمايي بود نه چيز ديگر!!!
    پست قبلي اصلاح شد...

حق با شماست.ینده چند روزه خیلی حساس شدم. این مربوط به شما یا دوستان دیگه نمیشه.بلکه به دلیل مشکلات شخصی که برام پیش اومده اینطوری شده.
    در کل همه ما ممنونیم از اینکه اینجا فعالیت می کنین.همه دوستان رو عرض کردم و علی الخصوص شخص unforgiven.
    امیدوارم دیگه از این مشکلات پیش نیاد.با سپاس از همگی.

13. 2 کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه danger9597's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بـــــــــــــــــــــه بـــــــــــــــــــــــه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •