سلام دوست عزیز g9 تو بازار تهران 400تا 425 به فروش می رسه دیجی کالا هم میده 425
سلام دوست عزیز g9 تو بازار تهران 400تا 425 به فروش می رسه دیجی کالا هم میده 425
دوست عزیز A720 IS و A650 IS نسبت A590 به روزتر است. اینام گزینه های خوبی هستند. همچنین LCD , A650 IS چرخان است . در رابطه با چشمی هم اینکه دوربین چشمی داشته باشه خیلی خوبه چون هم زمانی که باطری دوربین رو به اتمام هست می توان lcd را خاموش کرد و از آن استفاده کرد و هم اگر نور زیاد باشد.در هر صورت همشون گزینه های خوبی هستند و قیمتشان مناسب.
REVIEW از A720 IS :
در پيرو و تاييد عرايض جناب سناتورکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تفاوت منظره ياب ديجيتالی و اپتيکال :
بسياری از دوربينهای ديجيتال، غير SLR هستند و شما آنچه را که CCDها میبينند از طريق منظرهياب اپتيکال نمیبينيد. منظرهياب اپتيکال آنها، از سيستم ارزان قيمتی پيروی میکند. در اين سيستم يک لنز مجزا به موازات لنز اصلی دوربين و نزديک آن وجود دارد، که برای کادربندی ساخته شده است .
وقتی از فاصلههای زياد عکس میگيريد، نمايی که در لنز اصلی وجود دارد نسبت به چيزی که در لنز کوچک منظرهياب میبينيد تفاوت چندانی ندارد، ولی هر چه فاصله کمتر شود، تفاوت تصوير آن دو نيز بيشتر میشود در اين مشکل که مشکل توازی يا پارالکس نام دارد، هر چه فاصله سوژه از دوربين بيشتر باشد، نسبت اختلاف بين دو عکس کمتر میشود، و اين همان خطای ديد منظره ياب است .
يکی ديگر از مشکلات منظرهيابهای اپتيکال موازي، اين است که کادر آنها کوچکتر از نمايی است که عکسبرداری میشود. اين مقدار Accuracy ناميده میشود که حدود 80% است البته اين مشکل در SLRها وجـود ندارد. LCD يا منظــرهياب ديجيتال بــرخلاف منظرهياب اپتيکـــال، دقيقـــاً آنـــــچه را كه عکسبرداری خواهد شد نشان میدهد و در نتيجه بيشتر قابل اتکاست. در عين حال، استفاده از LCD مصرف باتری شما را بسيار افزايش میدهد و میتوانيد در مواقع لزوم با خاموش کردن آن و استفاده از منظرهياب اپتيک، مدت بيشتری از باتری خود استفاده کنيد. در ضمن، ديدن LCD ها در نور زياد بسيار مشکل است. و اين نيز میتواند دليل ديگری باشد که گاهی از منظرهياب اپتيک استفاده کنيد .
با اين همه اين باعث نمي شه خريد اين قبيل دوربينها منتفي شه با كمي كسب تجربه از آنجايي در موارد خواص از آن استفاده مي شه مي توان با اين مشكل كنار آمد.
Last edited by unforgiven2009; 19-02-2009 at 02:47.
باطري سوني مدلBCG-34HRMF با قيمت 38 تومن و 4 باطري 2700ميلي آمپربا قابليت رفرش و داشتن LCD يكي از بهترين گزينه هاست.اگر اشتباه نكرده باشم a590 دو باطري ميخوره كه با 2 باطري ميتوني بيشتر از 400 عكس(من باهاش 400 عكس با فلاش گرفتم البته دوربين من 4 باطري ميخوره.)در كل بهتره 4 باطري بگيري كه هميشه 2 تا يدك داشته باشي.اون مدل با قابليت 1000 بار شارژ هم عاليه.ولي چون من برام شارژر مهمتر بود و شارژر 4 باطري همراش بود ديگه از اونا كه قابليت 1000 مرتبه شارژ دارن نگرفتم چون باطري رو بعدا هم ميشه گرفت اما شارژر رو نه.در كل الان سوني و camleion و ENGINIZER و CFL بهترين مارك هاي بازار هستن و لي من شخصا سوني رو ميپسندم.شارژ اين باطري سوني 2700 اينقدر زياده كه آدم از عكاسي خسته ميشه و ساعت ها عكس ميگيري اما باطري ها هنوز ساعت ها شارژ داره.ولي اگه سوني گرفتي از نمايندگي ايران رهجو بگير تا تقلب ندن بهت.
سلام.مغازه دوميه g10 رو ميگفت 470.الان تو بازار 530 تومنه.با نظرت عالي نيست؟؟؟؟؟
دوست عزیز اینطوری نمیشه.من از این به بعد اینجا مطلب نمی نویسم تا شما مجبور نشین هی بی اطلاعات بودن بنده رو به من گوشزد بکنین .
بدرود.
![]()
Last edited by Senator_F; 18-02-2009 at 23:37.
دوست گرامي اين كه مطلب مي نويسيد يا نمي نويسيد به خودتون مربوطه ولي و اينكه اينقدر ظرفيت شما پايين است به بنده مربوط نمي شه .نمي دونم شما انتظار داريد هر حرفي مي زنيد همه تاييد كنند ولي اين با منطق بنده سازگار نيست منظور اين مورد نيست شما به خاطر پست هاي قبلي حساسيت بيمورد پيدا كرديد.من در پست قبلي قصد هيچ گوشتزدي و زير سوال بردن حرف شما را نداشتم فقط جهت كسب اطلاع بيشتر لينكك را قرار دادم و قصدم راهنمايي بود نه چيز ديگر!!!پست قبلي اصلاح شد...
Last edited by unforgiven2009; 19-02-2009 at 02:07.
سلام
به نظرم بايد عالي باشه ولي به نظرم با توجه به قيمتها فوق العاده زيادي كه در مورد ساير دوربينها مي گفت احتمالا منظور شما رو متوجه نشده و به جاي قيمت g10 قيمت g9 رو گفته و الا اين كه تمام قيمتهاش كه 70 تا 100 بالاتر از بازاره
جو اين تاپيك داره يواش يواش از حالت عادي خارج مي شه
بهتره سعي كنيم از متهم كردن ، توهين ، زير سوال بردن هم ، اظهار نظر بي پايه و بدن مدرك خوداري كنيم
باور كنيد مي خوايم از اومدن به اين تاپيك لذت ببريم نمي خوايم كه ناراحت بشيم
با سپاس
حق با شماست.ینده چند روزه خیلی حساس شدم. این مربوط به شما یا دوستان دیگه نمیشه.بلکه به دلیل مشکلات شخصی که برام پیش اومده اینطوری شده.
در کل همه ما ممنونیم از اینکه اینجا فعالیت می کنین.همه دوستان رو عرض کردم و علی الخصوص شخص unforgiven.
امیدوارم دیگه از این مشکلات پیش نیاد.با سپاس از همگی.
بـــــــــــــــــــــه بـــــــــــــــــــــــه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)