اوكي احمدجان
پس تركيب تيم تا حالا مشخص شد
من = رائول
چارليز = گاگو
وحيد = كاسياس
احمد = روبينيو
اوكي احمدجان
پس تركيب تيم تا حالا مشخص شد
من = رائول
چارليز = گاگو
وحيد = كاسياس
احمد = روبينيو
ويوا مادريد ( فقط جهت بالا رفتن تاپيك بود و هدف ديگري نداشت )
دوستان احیانآ اگه پست از من تو تاپیک منچستر دیدید خدای ناکرده مزید بر این نشه که من خائن هست ابدا فقط من این تیم رو از خیلی قدیما از زمان کانتونا و یورک و بکام دوستش داشتم نه به اندازه رئال ولی خوب از بازشون مخصوصآ کانتونا خیلی خوشم میامد زمانی که رئال رو با تمام وجود دوست داشتم مث همیشه اون زمانی رو میگم که سانچز بود و هیرو و این رائول بزرگ خیلی کوچیک بود اون زمان رو میگم من از اون زمان این دو تیم رو دوست داشتم ولی رئال رو اغراق نشه میپرستیدم.
خوب حالا که خیالم راحت شد که توضیح دادم پس بای...........
اشكال نداره احمدجون
احساسه ديگه نميشه كاريش كرد
ووووووووواااااااااااااااا اااااااااا
میگم تو خواب نداری ولف جان(نه مشکلی نیست اخه گرگها کم میخوابن )(ولف عزیز دیگه گرگ هم شدی ها)(شوخی کردم)
درود
بدلیل :
1-نادیده گرفتن بند های 8 و 9 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]8 - اسپم وار ، خبر نياوريد ! چرا كه اخبار اينچنيني كه با هدف افزايش پست ارائه شده اند(و يا هر دليل ديگري) موجب بر هم خوردن توازن و نظم انجمن اخبار بوده و باعث بدآموزي سايرين خواهد شد .
چنين كاربراني تا 48 ساعت نبايد در اين انجمن پست بدهند .
9- پستها و اخبار بي فايده اي كه "به اطلاعات مفيد كاربر نيفزايد "، در هر تاپيكي كه داده شده باشد پاك خواهد شد(بيهوده نويسي ممنوع)
2- ناسزاگویی
3- شکایت متعدد کاربران
تاپیک قفل و تشخیص زمان باز شدن با آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
بسیار ممنون جناب پاپ.
فقط من یک توضیح کوچک بدهم که پس از بررسی این تاپیک توسط کادر مدیریت و برخورد جدی با برخی کاربران، تاپیک دوباره باز خواهد شد. این مدت بیش از چند روز طول نخواهد کشید و پس از آن تاپیک به فعالیتش ادامه خواهد داد.
شاد زی و مهر افزون، بابک.![]()
سلام دوستان.
طبق صحبتهایی که انجام گرفت، جناب پاپ تصمیمگیری در این مورد را به من واگذار نمودند.
همونطور که ایشان فرمودند، در این تاپیک بند 9 قانون انجمن خبرها رفتار شده و ما هم بر این اساس مجاز به برخورد با کاربران خاطی بودیم.
اما از آنجایی که این بار اول بود و ما هم برای چنین مسائلی، بار اول برخورد نمیکنیم (مگر اینکه قضیه خیلی حاد باشد)، و همچنین از آنجایی که کاربران ما که همه خوب هستند، اشتباهشان را پذیرفتند، ما هم برای اینکه حرف آنها را زمین نزنیم با هیچکس برخورد نمیکنیم و این تاپیک را میگشاییم.
فکر کنم لازم باشد توضیحی درمورد بند نهم قانون بدهم: منظور، پستهای خبری یکنواخت نیست. طبیعتا در چنین محیطی هیچکس راضی نیست. اینجا هم یک سایت خبری نیست. پس از کاربران خواهشمندیم یک اعتدالی را میان اخبار و پستهای بیهوده رعایت کنند؛ مانند تاپیکهای سایر تیمها. بهرحال قبول کنید که وضعیت در اینجا داشت از حالت عادی خارج میشد.
ضمنا، از اونجایی که من تمام تلاشم باز شدن این تاپیک تا قبل از بازی امشب رئال مقابل اسپانیول (ساعت 10:30) بود، اون رو از همین الآن باز میکنم تا شما کاربران خوب و محترم، از آن استفاده نمایید.
امیدوارم هرجا هستید کامیاب و سرافراز باشید.![]()
ایشالا رئال می بره.....
از مدیران محترم هم بابت باز کردن تاپیک تشکر میکنم....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)