سلام ميشه بگيد اين دستورات كجا بايد نوشته بشند ؟ درضمن من از قالب ja_purity استفاده ميكنم
سلام ميشه بگيد اين دستورات كجا بايد نوشته بشند ؟ درضمن من از قالب ja_purity استفاده ميكنم
خب :
شما فایل template.css رو از شاخه css درون پوشه ja-purity باز کن
(template--->ja-purity------>css------>template.css )
و با یه ادیتور بازش کن اگه دقت کنی تو خط 54-57 این شکله :
حالا شما اونو به شکل زیر تغییر بده :a {
color: #006699;
text-decoration: underline;
}
با این کار زیر خط ها برداشته میشهa {
color: #006699;
text-decoration: none;
}
با کمی بازی و با توجه به پست قبلی من میتونی جلوه مورد نظرت رو بدی
....
شاد باشی
من همچنان منتظر راهنمایی دوستان هستم
برای ارتقای جوملا ورژن 1 به بالاتر چیکار باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید جوملا ورژن جدید رو نصب کنی و دیتابیس رو انتقال بدی ...
مهاجرت از جوملا 1.0 به جوملا 1.5 در دو مرحله به صورت خودکار انجام می شود. مرحله اول استخراج اطلاعات از جوملا 1.0 توسط کامپوننت مهاجرت می باشد و مرحله دوم ورود اطلاعات در هنگام نصب جوملا 1.5 می باشد. این کار به این علت است که جوملا 1.0 نسبت به جوملا 1.5 دارای تغیرات بسیار زیادی بوده و نیاز است که این تغییرات با جوملا 1.5 سازگار گردد.
پیش نیاز
شما نیاز دارید که یک جوملا 1.0.12 یا 1.0.13 یا 1.0.14یا 1.0.15 نصب شده داشته باشد و قبل از آغاز انتقال یک پشتیبان کامل از فایل ها و پایگاه داده خود تهیه نمایید. پس از این کار مراحل زیر را برای مهاجرت کامل انجام دهید:
مرحله 1: دانلود کامپوننت مهاجرت و نصب آن
آخرین نسخه کامپوننت مهاجرت(Migrator) را از مسیر () دانلود نموده و بر روی جوملا 1.0 خود نصب نمایید. پس از نصب از منو کامپوننت ها وارد کامپوننت Migrator شوید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرحله 2: نصب پلاگین Migrator
این کامپوننت فقط اطلاعات مربوط به هسته جوملا را منتقل می کند. برای انتقال سایر اطلاعات مانند گالری و غیره شما باید پلاگین مهاجرت مربوطه را از قسمت Add Third Party Migrators به کامپوننت اضافه نمایید. شما در قسمت List Plugins می توانید لیست پلاگین های نصب شده را مشاهده نمایید. با کلیک بر روی Create Migration SQL File فایل SQL مهاجرت را ایجاد نمایید و در قسمت Download Files فایل مهاجرت SQL را دانلود نمایید.
مرحله 3: نصب جوملا 1.5
در آخرین مرحله شما باید جوملا 1.5 را نصب نمایید. در هنگام نصب جوملا 1.5 در مرحله 5(تنظیمات اصلی) فایل SQL ، نوع کد گذاری پایگاه داده و پیشوند جدول قبلی را انتخاب نموده و بر روی دکمه آپلود و اجرا کلیک نمایید تا عملیات مهاجرت با موفقیت به پایان برسد.
persianit.ir
روش ديگر
1- نصب عادي جوملا 1.5
اگر ايمپورت ديتابيس از طريق phpmyadmin
از راهنماییتون ممنونم
مشکل من اینه که همونطوریکه توی پست 1603 هم گفتم امکان نصب کامپوننت ندارم و نمی دونم چطوری حلش کنم.
سلام به همه
من می خوام سایتم رو از هاستم به یک هاست دیگه انتقال بدم
از جوملا 1.5.7 استفاده می کنم
لطفا قدم به قدم راهنمائیم کنید تا به مشکل نخورم
متشکرم
باید از هاستت بک اپ بگیری و منتقلش کنی روی سرور جدید ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)