تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 161 از 231 اولاول ... 61111151157158159160161162163164165171211 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,601 به 1,610 از 2307

نام تاپيک: آموزش سيستم مديريت محتواي جوملا joomla با توضيحات كامل

پروفشنال delta-pt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام ميشه بگيد اين دستورات كجا بايد نوشته بشند ؟ درضمن من از قالب ja_purity استفاده ميكنم

داره خودمونی میشه pouya92's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

خب :
    شما فایل template.css رو از شاخه css درون پوشه ja-purity باز کن
    (template--->ja-purity------>css------>template.css )
    و با یه ادیتور بازش کن اگه دقت کنی تو خط 54-57 این شکله :
    a {
    color: #006699;
    text-decoration: underline;
    }
    حالا شما اونو به شکل زیر تغییر بده :
    a {
    color: #006699;
    text-decoration: none;
    }
    با این کار زیر خط ها برداشته میشه
    با کمی بازی و با توجه به پست قبلی من میتونی جلوه مورد نظرت رو بدی
    ....
    شاد باشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

مشکل توی جوملا
    همه کامپوننتهام غیر فعال شده اند و وقتی توی جوملا ادمین هر کدوم از کامپوننتها را کلیک می کنم به صفحه اصلی برمی گرده در ضمن امکان اینستال هم بهم نمیده و وقتی یک کامپوننت را برای اینستال می زنم یک پیغام خطا میده که اینه:

Network Access Message: The page cannot be displayed

Explanation: The request timed out before the page could be retrieved
    من همچنان منتظر راهنمایی دوستان هستم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

برای ارتقای جوملا ورژن 1 به بالاتر چیکار باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

باید جوملا ورژن جدید رو نصب کنی و دیتابیس رو انتقال بدی ...

کـاربـر بـاسـابـقـه Wisdom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    テヘラン

پيش فرض

باید جوملا ورژن جدید رو نصب کنی و دیتابیس رو انتقال بدی ...
    مهاجرت از جوملا 1.0 به جوملا 1.5 در دو مرحله به صورت خودکار انجام می شود. مرحله اول استخراج اطلاعات از جوملا 1.0 توسط کامپوننت مهاجرت می باشد و مرحله دوم ورود اطلاعات در هنگام نصب جوملا 1.5 می باشد. این کار به این علت است که جوملا 1.0 نسبت به جوملا 1.5 دارای تغیرات بسیار زیادی بوده و نیاز است که این تغییرات با جوملا 1.5 سازگار گردد.

پیش نیاز

شما نیاز دارید که یک جوملا 1.0.12 یا 1.0.13 یا 1.0.14یا 1.0.15 نصب شده داشته باشد و قبل از آغاز انتقال یک پشتیبان کامل از فایل ها و پایگاه داده خود تهیه نمایید. پس از این کار مراحل زیر را برای مهاجرت کامل انجام دهید:

مرحله 1: دانلود کامپوننت مهاجرت و نصب آن

آخرین نسخه کامپوننت مهاجرت(Migrator) را از مسیر (
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ) دانلود نموده و بر روی جوملا 1.0 خود نصب نمایید. پس از نصب از منو کامپوننت ها وارد کامپوننت Migrator شوید.

مرحله 2: نصب پلاگین Migrator

این کامپوننت فقط اطلاعات مربوط به هسته جوملا را منتقل می کند. برای انتقال سایر اطلاعات مانند گالری و غیره شما باید پلاگین مهاجرت مربوطه را از قسمت Add Third Party Migrators به کامپوننت اضافه نمایید. شما در قسمت List Plugins می توانید لیست پلاگین های نصب شده را مشاهده نمایید. با کلیک بر روی Create Migration SQL File فایل SQL مهاجرت را ایجاد نمایید و در قسمت Download Files فایل مهاجرت SQL را دانلود نمایید.

مرحله 3: نصب جوملا 1.5

در آخرین مرحله شما باید جوملا 1.5 را نصب نمایید. در هنگام نصب جوملا 1.5 در مرحله 5(تنظیمات اصلی) فایل SQL ، نوع کد گذاری پایگاه داده و پیشوند جدول قبلی را انتخاب نموده و بر روی دکمه آپلود و اجرا کلیک نمایید تا عملیات مهاجرت با موفقیت به پایان برسد.

persianit.ir

حـــــرفـه ای Mohsen khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

مهاجرت از جوملا 1.0 به جوملا 1.5 در دو مرحله به صورت خودکار انجام می شود. مرحله اول استخراج اطلاعات از جوملا 1.0 توسط کامپوننت مهاجرت می باشد و مرحله دوم ورود اطلاعات در هنگام نصب جوملا 1.5 می باشد. این کار به این علت است که جوملا 1.0 نسبت به جوملا 1.5 دارای تغیرات بسیار زیادی بوده و نیاز است که این تغییرات با جوملا 1.5 سازگار گردد.

پیش نیاز

شما نیاز دارید که یک جوملا 1.0.12 یا 1.0.13 یا 1.0.14یا 1.0.15 نصب شده داشته باشد و قبل از آغاز انتقال یک پشتیبان کامل از فایل ها و پایگاه داده خود تهیه نمایید. پس از این کار مراحل زیر را برای مهاجرت کامل انجام دهید:

کد:
    ) دانلود نموده و بر روی جوملا 1.0 خود نصب نمایید. پس از نصب از منو کامپوننت ها وارد کامپوننت Migrator شوید.

این کامپوننت فقط اطلاعات مربوط به هسته جوملا را منتقل می کند. برای انتقال سایر اطلاعات مانند گالری و غیره شما باید پلاگین مهاجرت مربوطه را از قسمت Add Third Party Migrators به کامپوننت اضافه نمایید. شما در قسمت List Plugins می توانید لیست پلاگین های نصب شده را مشاهده نمایید. با کلیک بر روی Create Migration SQL File فایل SQL مهاجرت را ایجاد نمایید و در قسمت Download Files فایل مهاجرت SQL را دانلود نمایید.

در آخرین مرحله شما باید جوملا 1.5 را نصب نمایید. در هنگام نصب جوملا 1.5 در مرحله 5(تنظیمات اصلی) فایل SQL ، نوع کد گذاری پایگاه داده و پیشوند جدول قبلی را انتخاب نموده و بر روی دکمه آپلود و اجرا کلیک نمایید تا عملیات مهاجرت با موفقیت به پایان برسد.

persianit.ir
    روش ديگر
    1- نصب عادي جوملا 1.5
    اگر ايمپورت ديتابيس از طريق phpmyadmin

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

پیش نیاز

کد:

persianit.ir

از راهنماییتون ممنونم
    مشکل من اینه که همونطوریکه توی پست 1603 هم گفتم امکان نصب کامپوننت ندارم و نمی دونم چطوری حلش کنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه m.active's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض انتقال سایت جوملا به یک هاست دیگه

سلام به همه
    من می خوام سایتم رو از هاستم به یک هاست دیگه انتقال بدم
    از جوملا 1.5.7 استفاده می کنم

لطفا قدم به قدم راهنمائیم کنید تا به مشکل نخورم

متشکرم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

سلام به همه
    من می خوام سایتم رو از هاستم به یک هاست دیگه انتقال بدم
    از جوملا 1.5.7 استفاده می کنم

لطفا قدم به قدم راهنمائیم کنید تا به مشکل نخورم

متشکرم

باید از هاستت بک اپ بگیری و منتقلش کنی روی سرور جدید ..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •