آره منم موافقم ، از بازيكنان خوب خارجيه ليگه .
استقلال بايد خط حمله شو تقويت كنه ، من كه چشم از آرش زياد آب نمي خوره
آره منم موافقم ، از بازيكنان خوب خارجيه ليگه .
استقلال بايد خط حمله شو تقويت كنه ، من كه چشم از آرش زياد آب نمي خوره
سلام ناصر جون دوران بنیت خوش گذشت؟
خاک بر سر حجازی کنن که بازی ابراهیم توره رو نپسندید.
زیاد سخت نبود.سلام ناصر جون دوران بنیت خوش گذشت؟
پس چی شد این امضا؟![]()
می خواستی امضاتو نشون بدی!پس چی شد این امضا؟![]()
![]()
نه عزیز... میخواستم بگم همگی یه امضا داشته باشیم
چیز قطع بود بخوام امضامو نشون بدم
شوخی کردم دوست عزیز.دی.چیز قطع بود بخوام امضامو نشون بدم
غلط املایی خفنچیز قطع بود![]()
پرسپوليس با كمك كميته انضباطي و داوران قهرمان و استقلال با خيانت كميته انضباطي و داوران سيزدهم شدند .
محسن خليلي (فيكس) در تيم پرسپوليس آقاي گل ولي هادي اصغري (نيمكت نشين) در تيم دوازدهم راه آهن آقاي گل شدند .
غلامرضا عنايتي در ليگ 16 تيمي با 21 گل آقاي گل ولي محسن خليلي در ليگ 18 تيمي با 18 گل آقاي گل شدند .
پرسپوليس در ليگ 16 تيمي سيزدهم ولي استقلال در ليگ 18 تيمي سيزدهم شدند .
امیر حسین صادقی درگفتگو با ایسکانیوز:
پشت در جام باشگاه های آسیا هستیم // اصلا به پرسپولیس فکر نمی کنم
تهران –خبرگزاری ایسکانیوز: صادقی درخصوص شانس استقلال برای کسب عنوان قهرمانی جام حذفی باشگاه های کشور گفت : با توجه به روحیه و امادگی خوبی که داریم دیگر بحث وصحبتی برای قهرمان نشدن ما نیست و ازهمین حالا باید استقلال را قهرمان دانست چرا که به اعتقاد من پشت در جام باشگاه های آسیا هستیم و تنها یک قدم با این رقابتها فاصله داریم .
امیر حسین صادقی در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"درخصوص بازی پیش رو مقابل تیم پگاه گیلان افزود:برایمان فرقی نمی کند که با چه تیمی بازی می کنیم بلکه فقط و فقط به فینال جام حذفی فکر می کنیم .
وی اضافه کرد : درست است که در لیگ برتر شکست کذایی را مقابل پگاه داشتیم ولی مطمئن باشید این نتیجه به هیچ وجه تکرار نخواهد شد و هواداران شک نکنند که پیروز میدان هستیم .
صادقی با شاره به حرف حدیث ها مبنی بر جدایی اش ازتیم استقلال افزود :این خبر در صورتی صحت خواهد داشت که به خواسته هایم جامه عمل نپو شانند اما باور کنید دوست ندارم شاهد چنین روزی از زندگی ام باشم چون عاشق استقلال وپیراهن این تیم هستم .
مدافع با تجربه تیم استقلال گفت:حدود 8 سالی است که با پیراهن استقلال بازی کرده ام و دوست ندارم که با سهل انگاری بدترین روز زندگی ام را شاهد باشم اما اگر از تیم کنار بروم به تیمی جز استقلال باز نخواهم گشت چون این اولویت اول دوم وسوم من فقط وفقط استقلال است .
وی در مورد احتمال پیوستگی به تیم پرسپولیس گفت : این اتفاق هیچ وقت نخواهد افتاد چرا که حتی به این مسئله فکر هم نمی کنم چون تیم استقلال تمام زندگی من است.
صادقی با اشاره به بازی تیم ملی مقابل امارات گفت : بازی خوبی را شاهد بودیم ولی متاسفانه در زدن ضربات آخر هم بی دقت وهم بدشانس بودیم اما این را نباید فراموش کنیم که اماراتی ها نیز فراتر از حد انتظار ظاهر شدند.
مدافع تیم استقلال افزود :ما بهترین بازیکنان را در ترکیب داریم ولی اگر کمی به خود باوری برسیم ، تیم امارات در جایگاهی نیست که بخواهد در مقابل ما صف آرایی کند اما با تمام وجود مطمئنم که از گروه مان صعود خواهیم کرد .
مدافع سابق تیم ملی فوتبال کشورمان در مورد حضورش در ترکیب تیم ملی اظهار داشت : اگر به تیم ملی دعوت شوم مثل یک سرباز هستم ولی باور کنید برایم فرقی نمی کند که در ترکیب باشم یا روی نیمکت ،ام اگر در زمین باشم تا پای جان برای تیم ملی بازی خواهم کرد و در حال حاضر نیز به نظر علی دایی احترام می گذارم.
صابر میرباقری در گفت و گو با ایسکانیوز:
شاید دوباره به سپاهان برگردم// پیراهن شماره 9 برایم خوش یمن است// خداخواست صنعت نفت در لیگ برتر نماند
--------------------------------------------------------------------------
تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: مهاجم سابق تیم صنعت نفت آبادان درخصوص پیوستنش به تیم استقلال تهران گفت: این خبر صحت دارد ولی تا زمانی که در هیات فوتبال به ثبت نرسد نمی توان از حالا به طور قطع و یقین صحبت کرد چرا که با توجه به شرایط، امکان دارد دوباره به تیم سپاهان برگردم.
صابر میرباقری در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، درخصوص دلایل پیوستنش به تیم استقلال تهران افزود: متاسفانه مشکلات خصوصی باعث شد که قرارداد دو ساله ام را با تیم سپاهان اصفهان فسخ کنم البته در این قضیه راهنمایی و پیشنهاد امیری معاون باشگاه استقلال نیز بی تاثیر نبود.
وی اضافه کرد: برخلاف نظر برخی ها من به هیچ وجه برای مشهور شدن به این تیم نیامده ام چرا که اگر می خواستم به این قضیه فکر کنم، فصل قبل با وجود پیشنهادم از استقلال به این تیم می آمدم
مهاجم سابق تیم صنعت نفت با اشاره به علاقه اش به پوشیدن پیراهن 9 استقلال به ایسکانیوز گفت: باور کنید که یکی از شرایط پیوستنم به تیم استقلال، پوشیدن پیراهن 9 این تیم بود چرا که معتقدم این شماره برایم خوش یمن است و امیدوارم که در مورد این مساله به مشکلی برنخورم.
وی در خصوص دلایل جدایی اش از و سقوط تیم صنعت نفت تصریح کرد: دلایل متعددی داشت از جمله سقوط این تیم به دسته یک و اینکه بازی کردن در آبادان خیلی مشکل است. ولی در کل به یک چیز معتقدم و آن اینکه خدا خواست که تیم صنعت نفت به دسته یک سقوط کند.
بجای ابراهیم توره اگه هادی اصغری رو بگیره خیلی بهتره
جایی شنیدم جلال حسینی مرفته پرسپولیس صحت داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)