ريموند جان بازم دسته گلت درد نکنه دوستي خوبم بابته اين ترجمه ها
ريموند جان بازم دسته گلت درد نکنه دوستي خوبم بابته اين ترجمه ها
با سلام خدمت شما دوستان عزیز
زیرنویس فیلم [All the kings men_[2006 با فرمت idx*
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشیدمنبع : نامشخص
RAYMOND
زیرنویس فیلم [What Lies Beneath_[2000 با فرمت idx*
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشیدمنبع : IrShopMan
RAYMOND
Last edited by RAYMOND_JOON; 25-05-2008 at 18:43.
زیرنویس فیلم [The End Of The Affair_[1999 با فرمت idx*
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوستان عزیز پیشنهاد میکنم حتما این فیلم را ببینیدمنبع : IrShopMan
موفق باشید
RAYMOND
زیرنویس فیلم [The Astronaut Farmer_[2006 با فرمت idx*
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشیدمنبع : amir_amir_amir
RAYMOND
زیرنویس فیلم [Teeth_[2008 با فرمت idx*
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشیدمنبع : ------------------
RAYMOND
زیرنویس فیلم [big daddy_[1999 با فرمت idx*
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع : 3at3at.net
موفق باشید
RAYMOND
زیرنویس فیلم [Blonde & Blonder_[2007 با فرمت idx*
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشیدمنبع : 3at3at.net
RAYMOND
ریموند جون!؟میشه بگی که این فایلهای با پسوند idx رو با چی میشه به srt تبدیل کرد؟
من یه مدت خودم رو کشتم و از چند روش رفتم اما اولا که خیلی دردسر داشت , دوما هم که اصلا تبدیل نشد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)