حدس زده بودم اما چرا چهار تا؟ پورت پنچ تا هفت رو چطوری باید تشخیص داد؟
حدس زده بودم اما چرا چهار تا؟ پورت پنچ تا هفت رو چطوری باید تشخیص داد؟
حالا چرا 4تا؟
چون وقتي با يكي از اين پوذتا دسترو به يك دستگاه بشناسوني اون پورت درگير ميشه و 3 تاي ديگه براي 3دسته ديگه
7 پورت مربوط به كنسول يعني تا 7 دسته رو يكجا ثاپورت ميكنه
Last edited by Gamemaster; 22-03-2009 at 00:09.
که این طور...
پس اگه من که توی خونه یک ps3 دارم با دو دسته (فرض) چراغ شماره یک روی هر دو دسته روشن میشه، درسته؟
نديگه دسته 1 پورت 1 و دسته 2 پورت 2 روشن ميشن براي يك دستگاه
که این طور...
چند تا سوال دیگه:
اگه دسته یک پورت یک روشن میشه دسته 5 کدوم پورت روشن میشه؟
چطوری یک دسته جدید رو به دستگاه متصل میکنیم؟
چه طور میشه دسته اصل رو از غیر اصل تشخیص داد؟ پکیج دسته اصل PS3 چه شکلی هست؟ یک وقت دسته تقلبی بهم نندازند!
اگه با PS3 فیلم تماشا کنیم امکان ضعیف شدن لنز وجود داره؟!
من یک مودم ADSL دارم (symphony) که روتر هم هست، تنظیمات IP و یوزر پسورد همه روی خود مودم انجام شده. در این شرایط برای اتصال PS3 به اینترنت به جز اتصال کابل LAN به کنسول آیا کار دیگهای هم باید انجام بدم یا نه؟!
وقتی از Home استفاده میکنیم ترافیک زیادی از دست میدیم؟
از کجا باید بفهمیم کنسول 65 نانومتری هست؟ فقط از روی تاریخ؟ اگه این طور هست کجا این تاریخ حک شده؟
چقدر سوال کردم...
به ترتيب:
1. 5 ميشه 1 روي دسته 5
2.از طريق USB
3.ا كسي كه اطمينان بهش دارين خريد كنيد قابل تشخصيص نيست
4.بله
5.من از طريق بيسيم كار ميكنم با اين طريق اشنا نيستم
6.بله(چه در Home چه در انلاين بازي كردن)
7.از تاريخ كنسول كه با CHC شروع ميشه روي جعبه بالاش
باز هم ممنون
نه منظورم به صورت بی سیم بود. فرض کنید در یک محیط دو دستگاه ps3 وجود داره و هردو دستگاه روشن هستند و دو نفر هر کدوم بایک کنسول میخوان بازی کنند. خوب هر دسته رو چطور به یک کنسول اختصاص میدیم که مثلاً بشه با دسته x با کنسول x و با دسته y با کنسول y بازی کرد؟!
متوجه منظورم شدیدن؟
خوب اول بايد دسته 1 رو با Usb به دستگاه بشناسونيم بعد بهش پورت 1 رو ميديم و بعد سيم رو جدا ميكنيم
براي دسته 2 رو دستگاه 2 هم همينطور با فرق اينكه اون.بهش پورت 2 رو اختصاص ميديم
چونكه اين يك با دستگاه 2 اشتباه نشه
آقا خوشا به حالتون به خاطر کیلزون 2 ... بد جوری دوست دارم بازیش کنم .. به جای ما هم بازیش کنید !!
دوستان خواهش میکنم یه چیزی که مطمئن نیستین نگین.ملت به اشتباه میافتن.
هر پلی 3 یک آدرس بلوتوث داره(6 بایت) که مخصوص خودشه.این آدرس روی دسته هم ذخیره میشه(بهش میگن Pair کردن) و دسته به همون پلی 3 وصل میشه.بنابراین اگه 100 تا پلی 3 هم کنار هم باشن همه باید دسته هاشون پورت 1 باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)