تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا از موتومینگ ( a1200 ) راضی هستید ؟

راي دهنده
312. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کاملا راضیم

205 65.71%
  • اصلا راضی نیستم

22 7.05%
  • به جز بعضی اشکالات گوشی خوبیه

85 27.24%
صفحه 161 از 242 اولاول ... 61111151157158159160161162163164165171211 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,601 به 1,610 از 2416

نام تاپيک: کلوپ A1200

داره خودمونی میشه h_b1985's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

الان زوده که بگی مشکل از باطریه. فریمور را به 24xp30 تغییر دادی ؟ این فریمور بهترین ذخیره باطریا داره.
    باطریه گوشی منم روزایه اول خیل زود تموم میشد. یکی از دلیلاش اینه که روزایه اول خیلی بهش ور میریم.
    ولی کلا نسبت به گوشی مثل سونی اریکسون ذخیره باطریش کمتره. من الان با کارای معمولی روزانه و یکمی موزیک گوش دادن تقریبا 3 روزا شارژ دارم که برای این باطری خوبه. ولی روز 3وم حتما باید شارژش کنی.
    باطریه من از 2 تا 2.5 ساعتم طول کشیده تا کامل پر بشه.
    ایشاالله که اینجوری باشه دوست عزیز وگرنه که یه ضد حاله اساسی می خورم ، فریم ور به امین آپدیت کردم که طبق گفته خودش نگهداری باطریش مثه 24xp30 هستش ولی به نظر من تفاوت اینا زیاد نیس چون بیشتر با کنتراست LCD اینجور چیزا ور میرن مثلا 25P کنتراست دیفالتش رو 100 در حالیکه واسه امین دیفالتش رو 50!!!
    گوشی قبلیه من 6120 بود که اونم شارژش کم بود ولی خوب یه روز با خیال راحت باهاش سر می کردم، اگه اینم یه روز جواب بده خوبه ولی یه نصفه روز واقعا بد بختیه!!!!‌

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

راستش من باهاش كنار اومدم به فريمور هم زياد ربطي نداره
    براي من شارژش رسيده به 10 ساعت كه اوايل 15 تا 18 بود

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

نهههههههههههههههههههه
    یعنی قراره از اینیم که هست کمتر شه؟!!!! خوب اونجوری دیگه باید یه پریز همش همرات باشه که!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

اره باطري رو عوض كن بهتره

در آغاز فعالیت payam_218's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام بچوه

من بیش از دو ساله که در کف موتو مینگ خوشگل مامانی بسر میبرم اول که اومده بود قیمتش 540 بود گفتم یکمی صبر میکنم که ارزونتر بشه بعلت رفتن به دانشگاه و گیر کردن بطرز سه پیچ در واحد ها بیخیال گوشی بازی شدم و با همون گوشی باقالی خودم سر کردم حالا دوباره کرمش اومده سراغم یه سری شایعات راجع به a1600 بود که میگفتن تو فوریه میاد و منم کلی ذوق ذوق میکردم واسش که به به چه عروسکی قراره بیاد مطمئن هستم که عکساشو همگی دیدین تا اینکه دیگه نتونستم جلوی خودمو بگیرم و رفتم ساپاژ علاءالدین چند تا فروشگاه بودن که 230 تومن میدادن ولی همه از دم باقالی بودن وقتی میگفتم a1200r میخوام میگفتن فقط یه مدل داره اونم معمولی شه منم گفتم که 4 مدل داره معمولی و i و e و r - ولی اینقدر احمق و یکدنده بودن که قبول نمیکردن و میگفتن ما فروشنده ایم یا شما ( من توی این دو سال تمام جیک و پیک این گوشی رو از اینترنت در آوردم و از همین فروم کلی چیزا یاد گرفتم ولی هیچ وقت ادعام نشد در حالی که این فروشنده ها فقط فروشنده ان و هیچی نمیدونن اگه همستر یا تخمه هم بدی دستشون از لحاظ فروشندگی با a1200 براشون هیچ فرقی نداره ) خلاصه چیزی که باعث شد نخرم اینا بودن :
    1 - بسته بندی گوشی خیلی ناشیانه است انگار که با مشت وسایل رو ریختن تو جعبه و وقتی روی باکس گوشی دست میکشی ( قسمت شماره IM ) براحتی نوشته هاش پاک میشد و معلوم بود با پرینتر زده شده
    2 - شارژر گوشی خیلی از گوشی بزرگتر بود و از این سه کله ها بود که باید بهش مبدل میزدی در صورتی شارژر دوستام که a1200 دارن از سری v3x و L7 هست
    3 - طبق توصیه بچه های همین فروم میخواستم سیم هندزفری رو ببینم که کوتاه یا بلند که فروشنده مانع میشد
    ( سیم اورجینال بلنده و کیفیت خوبی هم داره )
    4 - گوشی رو وقتی تو دست میگرفتی این احساس به آدم دست میداد که گوشی از این ریفرش شده هاست و مثل گوشی نو نبود

با اینکه بچه های فروم در صفحات متعدد به این موضوع اشاره کردند که با خیال راحت بخرین و این گوشی تقلبی نداره اما موقع خرید این احساس به آدم دست میده نمیدونم چیکار کنم و دچار سر در گمی شدم

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام بچوه

من بیش از دو ساله که در کف موتو مینگ خوشگل مامانی بسر میبرم اول که اومده بود قیمتش 540 بود گفتم یکمی صبر میکنم که ارزونتر بشه بعلت رفتن به دانشگاه و گیر کردن بطرز سه پیچ در واحد ها بیخیال گوشی بازی شدم و با همون گوشی باقالی خودم سر کردم حالا دوباره کرمش اومده سراغم یه سری شایعات راجع به a1600 بود که میگفتن تو فوریه میاد و منم کلی ذوق ذوق میکردم واسش که به به چه عروسکی قراره بیاد مطمئن هستم که عکساشو همگی دیدین تا اینکه دیگه نتونستم جلوی خودمو بگیرم و رفتم ساپاژ علاءالدین چند تا فروشگاه بودن که 230 تومن میدادن ولی همه از دم باقالی بودن وقتی میگفتم a1200r میخوام میگفتن فقط یه مدل داره اونم معمولی شه منم گفتم که 4 مدل داره معمولی و i و e و r - ولی اینقدر احمق و یکدنده بودن که قبول نمیکردن و میگفتن ما فروشنده ایم یا شما ( من توی این دو سال تمام جیک و پیک این گوشی رو از اینترنت در آوردم و از همین فروم کلی چیزا یاد گرفتم ولی هیچ وقت ادعام نشد در حالی که این فروشنده ها فقط فروشنده ان و هیچی نمیدونن اگه همستر یا تخمه هم بدی دستشون از لحاظ فروشندگی با a1200 براشون هیچ فرقی نداره ) خلاصه چیزی که باعث شد نخرم اینا بودن :
    1 - بسته بندی گوشی خیلی ناشیانه است انگار که با مشت وسایل رو ریختن تو جعبه و وقتی روی باکس گوشی دست میکشی ( قسمت شماره IM ) براحتی نوشته هاش پاک میشد و معلوم بود با پرینتر زده شده
    2 - شارژر گوشی خیلی از گوشی بزرگتر بود و از این سه کله ها بود که باید بهش مبدل میزدی در صورتی شارژر دوستام که a1200 دارن از سری v3x و L7 هست
    3 - طبق توصیه بچه های همین فروم میخواستم سیم هندزفری رو ببینم که کوتاه یا بلند که فروشنده مانع میشد
    ( سیم اورجینال بلنده و کیفیت خوبی هم داره )
    4 - گوشی رو وقتی تو دست میگرفتی این احساس به آدم دست میداد که گوشی از این ریفرش شده هاست و مثل گوشی نو نبود

با اینکه بچه های فروم در صفحات متعدد به این موضوع اشاره کردند که با خیال راحت بخرین و این گوشی تقلبی نداره اما موقع خرید این احساس به آدم دست میده نمیدونم چیکار کنم و دچار سر در گمی شدم
    دوست عزیز من جدای از سری تولید منظورم r, e ,i ایناست وتا پک دیدم تو بازار یکی جعبه سفید بود با نوشته های چینی (سنگاپوری!!) که شارژرش مثل L7 بود یکیم جعبه بنفش که شارژرش 3 شاخه ای بود (خودم بنفش رو گرفتم سری r البته ) از لحاظ وسایل توش هیچ تفاوتی نبود ولی خوب الان من مشکل باطری دارم نمی دونمم که حل میشه یا نه!!!
    Last edited by h_b1985; 29-02-2008 at 14:42.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان یه سوال جدید، امروز داشتم با هندفری بلوتوث كار میكردم، بعدش گوشی زنگ خورد ولی ولی ولی به صورت كاملا متقاطع یعنی وقتی زنگ می خورد تیكه تیكه زنگ میزد، دوباره تست كردم دیدم همینجوریه، كسی به این مشكل بر نخورده؟!!!
    فقط با هندزفری بلوتوث اینجوری میشه...!!!!

در آغاز فعالیت payam_218's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

h_b1985 عزیز

شما از خریدی که انجام دادی راضی هستی ؟ چند خریدی ؟

گوشی هایی که من دیدم همگی a1200r بودن با پک صورتی و شارژر گنده ای که شرحش گذشت

بهترین فریم ور همون 24xp30 هست که یکم فیلم برداریش ضعیفه ولی بهترین صدا و بیشترین زمان باطری رو داره

ضمن اینکه فریمور اذیت کنی هم نیس و هرکی ارتقا میده معمولا راضیه - در مورد باطری هم با استفاده متوسط باید

حداقل دو روز شارژ نگه داره ( باطری هایی که سریع شارژ میشن سریع هم تخلیه میشن و این نشون دهنده خرابی

حافظه باطریه )

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزیز 230 تومن خریدمش از پاساژ علاالدین و دقیقا همون مشکله خنگی فروشنده ها رو که گفتی داشتم،در کل راضیم فقط باید با یه سری از چیزاش کنار بیای، من اولین گوشی که داشتم Motorola بود V50... بعدشم همش سونی اریکسونو نوکیا دستم بوده، واسه همینه که همچینی یه ذره تا عادت کنم کار کردن باهاش برام سخته ،من فریم ور امین نصب کردم ازشم راضیم ایراد خاصی نداره، معضل دلیوری ریپورتش و ندوستن اینکه به کدوم شماره طرف مقابل مسیج زدی (اگه مثلا دوستت دو خط موبایل داشته باشه) بزرگترین معضلی که من توش دیدم، در مورد باطریم یه دو سه هفته ای با این باطری سر می کنم اگه Ok نشد باطری رو عوض می کنم....

داره خودمونی میشه sadegh1366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهر گل و بلبل

پيش فرض

h_b1985 عزیز

شما از خریدی که انجام دادی راضی هستی ؟ چند خریدی ؟

گوشی هایی که من دیدم همگی a1200r بودن با پک صورتی و شارژر گنده ای که شرحش گذشت

بهترین فریم ور همون 24xp30 هست که یکم فیلم برداریش ضعیفه ولی بهترین صدا و بیشترین زمان باطری رو داره

ضمن اینکه فریمور اذیت کنی هم نیس و هرکی ارتقا میده معمولا راضیه - در مورد باطری هم با استفاده متوسط باید

حداقل دو روز شارژ نگه داره ( باطری هایی که سریع شارژ میشن سریع هم تخلیه میشن و این نشون دهنده خرابی

حافظه باطریه )
    سلام میکنم
    دوست عزیز کی این اراجیفو تو گوش شما کرده من خودم از همین مدل a1200r که جعبه صورتی داره و شارژرش هم همون بزرگه و سه شاخه ای هست باطری هم تو 1 تا 2 ساعت شارژ کامل میشه من معمولا با کارایی که با گوشی میکنم هر دو یا 3 روز یه بار شارژش میکنم و هیچ مشکلی هم با گوشی ندارم.
    اگه دو تا آدم تازه وارد هم وارد این تاپیک بشن و بخوان گوشی بخرن با نوشته های شما پشیمون میشن چون به نظر من فقط مدل A1200r تو ایران هست و به ندرت او جعبه سفیده پیدا میشه . من الان از همین گوشی استفاده میکنم و واقعا ازش راضیم تمامی برنامه هایی هم که میخواستم روش نصب کردم و بدون هیچ مشکلی باهاش کار میکنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •