جالبتر اينكه AMD داره واسه Intel چيپ ميزنه مثلا ATI Radeon™
Xpress 1250
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جالبتر اينكه AMD داره واسه Intel چيپ ميزنه مثلا ATI Radeon™
Xpress 1250
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by MicroSystem; 30-04-2008 at 13:14.
يكي از بهترين و پرفروش ترين مادربردهاي دنيا است
ساپورتشون حرف نداره
چند بار ايميل زدم جواب دادند و مرتب هم بايوس ميدن بيرون
البته بعضي مدلهاشون يه مشكلاتي دارند مثلا 4coredual sata2 كه اونم به علت چيپست مسخره VIA هست
ولي تو ايران ...
آقا من یه مادربرد(intel support ) می خوام با قیمت 100تومان
'گیگا یا اینتل
به نظرتون گیگا بهتره یا اینتل
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
Last edited by navid010; 30-04-2008 at 14:14.
زير 100 تومن:
MSI - P35 Neo-F
ممنون از راهنماییت. ولی هنوز هم برای مین و گرافیک به نتیجه ای نرسیدم.
درضمن این سیستم رو برای کارای گرافیکی و سه بعدی میخواد.
از اساتید محترم کسی اطلاعی نداره؟
شما یه حدود قیمت بدی بهتر میشه نظر داد .
سلام به همگی
دوستان نظرتون راجع به سیستم زیر چیه؟ (برای بازی)
Intel C2D, E4600, 2.4GHz
MSI - P35 Neo-F
Patriot Dual Channel, 2GB
XFX Geforce 8600 GT, 512MB
Maxtor 320GB
Asus DRW1814
Samsung 743nx, 17
Green, Magnum
CoolMaster RS-460-PCAP-A3
با سایر متعلقات حدود 870 در میاد... اگه میشه کمترش کرد، بدون اینکه از performance چیزی کم بشه، لطفا راهنمایی کنید.
راستی مین elite group چه طوره؟
پیشاپیش ممنون...![]()
Last edited by Engadget; 30-04-2008 at 20:45.
زیاد محدودیت قیمتی ندارم. فقط می خوام برای چیزی که ازش استفاده نمی کنم پول ندم. (مثلا مادربوردی که قابلیت اورکلاکینگ بالایی داره به در من نمی خوره با مادربوردی که 15 تا کارت گرافیکی می خوره!!! یا مادربوردهایی که جدیدا تبلیغش رو دیدم و بدون نیاز به سیستم عامل به اینترنت وصل می شن... این چیزا برای من استفاده ای نداره. پس حاضر نیستم براش پول اضافه بدم.)
ولی حالا قیمت رو حدود 150 هزار تومان در نظر بگیرید. تا 250 هم جا داره به شرطی که به ازای این پول اضافه ای که داده می شه (نسبت به 150) کاراییش فرق داشته باشه. یعنی تفاوتش توی کار من احساس بشه.
کار من هم کارهای گرافیکی با فتوشاپ و کورل هست. البته حجم کار بالاست و مثلا یه فایلی که توی فتوشاپ باز می شه حدودا در ابعاد 3 متر در 5 متره! مثلا وقتی فایل رو سیو می کنی حجم 1 فایل تصویری ذخیره شده می شه 500 مگابایت. حالا همزمان 5 تا فایل رو باید باز کنیم... توی همچین کارهایی فضای زیاد رم و سرعت بالای انتقال اطلاعات خیلی روی راندمان تاثیر داره. (فتوشاپ-کار های حرفه ای 8 مگابایت رم نصب می کنند و از ویندوز 64 بیتی هم استفاده می کنند.)
در نتیجه شاید بشه گفت قابلیت پشتیبانی از DDR3 برای احتمال ارتقا آینده می تونه گزینه خوبی باشه. به شرطی که خیلی گرون نشه.
سوال سختی پرسیدم ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)