تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 161 از 358 اولاول ... 61111151157158159160161162163164165171211261 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,601 به 1,610 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

آخر فروم باز Sharim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    A Stairway To Heaven

پيش فرض

به نظر من با وجود این همه شایدهایی که وجود داره اطلاعات اولیه ما هرگز در حدی نیست که بتونیم با قطعیت وجود یوفو ها رو رد یا تایید کنیم کسایی که با این شرایط به این قطعیت میرسن یا اطلاعاتشون رو از عالم غیب گرفتن یا متعصبانه قضاوت میکنن !
    حالا اگر شما بگید عکس ها یوفو هستند من میگم نه هواپیمای جاسوسی هستن و برعکس ، هیچ اثباتی برای هریک از این دو حالت وجود نداره . پس بهتره بگم نمیدانم !

آخر فروم باز Sharim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    A Stairway To Heaven

پيش فرض

سلام دوباره.
    شرمنده که ارائه مدارک یه کم دیر شد.
    یاداوری 1: من نظرم در مورد وجود UFO ها نمیدانم است.
    یاداوری 2: ارائه مدارک برای بررسی است نه اثبات و رد یوفوها.
    بچه ها در مورد این عکس نظر بدین.

به نظر شما شباهت خیلی زیادی به یک اتوبوس هوایی نداره ؟@!

3. این کاربر از Sharim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

به نظر من جواب نمیدانم که در چند صفحه آخر طرفدار پیدا کرده تا حدودی باعث سوء برداشت میشه و بهتره دوستان دقیقتر توضیح بدهند که منظورشون چیه.

مثلا اگر از من بپرسید آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟ جواب نمیدانم رو میگم،
    و حدس میزنم بیشتر دوستان وقتی میگن نمیدانم منظورشون در مورد همین سوال باشه نه سوالهای بعدی که مطرح میکنم.

سوال دوم اینه که آیا وجود UFOs را قبول دارید؟ و جواب من در این مورد بله,قبول دارم هست!
    درک این جواب احتیاج به سوال تکمیلی سوم داره که:

آیا ارتباط UFOs با موجودات فضایی را قبول دارید؟ و جواب من خیر,قبول ندارم هست.

مجموعه سه سوال بالا مشخص میکنه که اول من در مورد سوال آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟ راه حل علمی رو انتخاب کردم، چون تاکنون هیچ سازمان مرتبط یا دانشمند معتبری در این مورد به جواب قطعی نرسیده.

جواب من به سوال دوم بله,قبول دارم بود چون با وجود اینکه تا این لحظه شخصا هیچ موردی رو از نزدیک ندیدم ولی از مجموعه عکسها ، فیلمها و گزارشهای مردمی به این نتیجه رسیدم که بعضی افراد اجسامی رو در آسمان مشاهد کردند که نه هواپیما بوده، نه هلیکوپتر و نه هیچ وسیله شناخته شده برای مردم، پس دیده شدن اشیا پرنده ناشناخته در آسمان قابل باور هست.

و بالاخره سوال مهم و آخر به ماهیت اشیا پرنده ناشناخته مربوط میشه که من با اطمینان میگم ارتباط UFOs با موجودات فضایی را قبول ندارم.

دلایل من برای رسیدن به جواب آخر اینه که:

1. روش کشف موجودات بیگانه بر اساس گزارش ها مردمی درمورد مشاهده اشیا عجیب در آسمان اشتباه و به بیراهه رفتن است و اگر اینطور بود باید گفت ناسا و ... دیوانه هستند که با هزینه های میلیاردی ساعتها تک تک سیارات رو برای امکان حیات بررسی میکنند و یا اینکه با تلسکوپهای نوری و رادیویی قوی سعی دارند از اعماق فضا کوچکترین اثری از موجودات هوشمند پیدا کنند در حالی که سفینه های بیگانگان هر روز در شهرها و روستاها رفت و آمد دارند

2. با یک نگاه به آنچه که امروز از تکنولوژی در اختیار مردم است و آنچه در دست دولتها و سازمانهای خاص میتواند باشد نه تنها ساخت وسایل پرنده عجیب و خاص به وسیله دولتها ممکن است بلکه حتی یک آدم با سلیقه و کمی هم متخصص میتواند وسایلی را ساخته و به پرواز در بیاورد که شاید بعضی از مردم شهر یا روستایش را سرگرم کند و بعضی دیگر را هم سرکار بگذارد

3. شما بلد نیستید UFO بسازید؟ مهم نیست، چون ساخت UFO بدون سلیقه و تخصص هم ممکن است!
    فقط کافی است کمی تخیل داشته باشید و یک UFO شخصی بسازید ویژه خودتان که میتواند هر شکلی داشته باشد و با هر سرعتی حرکت کند یا حتی غیب و ظاهر شود و مطمئن باشید همیشه آدم ساده ای پیدا میشود که داستان شما را باور کرده و برای امثال خودش با دخل و تصرف آزاد بازگویی کند.
    + مستند کردن داستان شما با چند عکس از بشقاب غذاخوری و کمی هم کار با فتوشاپ میتواند تاثیرگذاری بیشتری داشته باشد

..................................................

پیشنهاد میکنم سایر دوستان اگر علاقه دارند به سوالات زیر جواب بدند تا ببینیم نتیجه گیری کاربران از 161 صفحه بحث و تبادل نظر چیست؟

1. آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

2. آیا وجود UFOs را قبول دارید؟

3. آیا ارتباط UFOs با موجودات فضایی را قبول دارید؟
    Last edited by Shayan Arya; 22-04-2010 at 14:43.

5. 4 کاربر از Shayan Arya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض مشاهده یوفو در جاده سمنان - تهران در فاصله بین گرمسار و ورامین - سال 1362

منبع : روزنامه کیهان شماره 11916 در تاریخ 26 تیر 1362 صفحه 3 .

متن این خبر چنین بود :

" شیی نورانی شبیه اجسامی که به بشقاب پرنده معروفند پریشب در دو کیلومتری خارج از جاده سمنان تهران و در فاصله بین گرمسار و ورامین به زمین نشست و باعث تعجب و حیرت کلیه سرنشینان اتوموبیل های عبوری که با این شیئ عجیب روبرو شده بودند گردید .
    بشقاب پرنده مزبور در روی سطح زمین نشسته و درحالی که صدها چشم حیرت زده آنرا در تاریکی شب می نگریستند همچنانکه نور خیره کننده نارنجی رنگی از آن بر می خواست در ارتفاع تقریبا 5 متری سطح زمین به حرکت درآمد و پس از مدتی از نظرها ناپدید شد .
    یکی از شاهدین توقف بشقاب پرنده در روی زمین که خود را استاد عملیات زمینی پرواز در فرودگاه مهرآباد معرفی کرده و مشخصات و تلفن خود را نیز در اختیار کیهان قرار داده است در این باره به خبرنگار حوادث کیهان گفت :
    ساعت حدود 9/5 بعد از ظهر که من با اتومبیل از سمنان به تهران می آمدم که حوالی ورامین در فاصله دو کیلومتری خارج از جاده شیئ که نوری نارنجی رنگ و خیره کننده داشت توجهم را جلب کرد . کمی بعد که جلوتر رفتم متوجه شدم عده زیادی از سرنشینان اتومبیل ها و اتوبوسهای مسافری نیز کنار جاده توقف کرده و مشغول تماشای این شیی هستند ...وی سپس افزود : از بشقاب پرنده مزبور نور نارنجی رنگی به شعاع چند متر بر می خاست که حتی این نور نه برای من بلکه برای کلیه کسانی که شاهد بودند ناشناخته بود و من چنین نوری تاکنون ندیده بودم ...وی در مورد اینکه سرانجام مساله به چه صورت پایان یافت گفت : همانطور که من و دیگران آنرا نگاه می کردیم ، متوجه شدیم بشقاب پرنده مزبور حدود 5 متر از زمین ارتفاع گرفت و با سرعت عجیبی به حرکت پرداخت به طوری که د رچند لحظه از نظر ما ناپدید شد . من به محض رسیدن به تهران از منزلم با برج مراقبت تماس گرفتم و مراتب را اعلام کردم . مسئولین برج اعلام کردند تاکنون 2 نفر دیگر نیز در این باره با برج مراقبت تماس گرفته اند ...
    Last edited by DATAGOSTAR352; 22-04-2010 at 15:17.

7. 3 کاربر از DATAGOSTAR352 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

به نظر شما شباهت خیلی زیادی به یک اتوبوس هوایی نداره ؟@!

نه اصلا شباهتی نداره. این یه بشقاب پرندست و به نظر من یکی از مدارک بسیار قوی جهت اثبات:
    1. به احتمال قوی UFO ها وجود دارن.
    2. اصلا امکان نداره که ساخته دست بشر باشن. (من ممکنه در مورد وجودشون شک داشته باشم ولی این مطلب و که ساخته دست بشر ( آمریکا - روسیه - آلمان نازی...) هستند رو به هیچ عنوان قبول نمیتونم بکنم.
    بچه ها من این عکس رو خودم از یه فایل ویدئویی گرفتم و تغییراتی توش ندادم و دسکاریش نکردم. (البته با فتوشاپ کیفیتشو بالا بردم).
    این فایل ویدئویی که میزارم یکی از غیر قابل انکارترین ویدئو ها برای اثبات 2 مورد بالایی هست.
    من این ویدئو رو چند روز بررسی کردم و هیچ موردی از تقلب توش ندیدم. آپلودش کردم که توی انجمن برسیش کنیم.
    قبل از اینکه این تصویر رو ببینید چند نکته:
    1. در مورد 11 ثانیه اول ویدئو نظری ندارم.
    2. ثانیه 11 تا 58 جالب هستن ولی دفاعی نمیکنم.
    3. ثانیه 58 تا پایان کلیپ رو بدقت نگاه کنید. ( در 1:17 سفینه برای چند ثانیه وایمیسته و فرصت واسه زوم و فوکوس شارپ روش فراهم میشه).
    4. جالبترین قسمت کلیپ که دفاع زیادی ازش میشه کرد 1:34 هستش. به نحوه ی شتابگیری سفینه دقت کنید.
    منتظر ارائه دلایل علمی و بدون تعصب عزیزان برای رد حرفام هستم.
    فرمت کلیپ : Avi
    مدت : 1:47
    حجم : 6.75 m
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. 3 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض مشاهده یوفو در مسیر جاده طرزجان - یزد سال 1362

منبع : روزنامه کیهان شماره 11918 تاریخ 28 تیرماه 1362

متن این خبر چنین بود :

یزد خبرنگار کیهان : ساعت 9 و 10 دقیقه شب 27 تیر ماه مسافرانی که از مسیر جاده طرزجان به یزد یا بالعکس حوالی معدن متروکه تفت د رحال عبور بودند با نهایت تعجب شیئ مرموز و پرنده ای را در بالای معادن ازفاصله نسبتا کمی در فضا مشاهده کردند .
    یکی از اعضای صدا وسیمای جمهوری اسلامی ایران مرکز یزد مشاهدات عینی خود را در این زمینه چنین بیان کرد :
    حدود ساعت 9 و 10 دقیقه شب 27 تیرماه از مسیر طرزجان به طرف یزد نزدیک معادن متروکه که قبلا عنوان می شد در رژیم قبل به دلیل مواد رادیواکتیو مورد استفاده خارجی ها بوده ولی فعلا متروکه شده در ارتفاع کمی از سطح زمین نوری شدید و مهتابی را مشاهده نمودم و به دلیل ترس ناشی از دیدن این شیئ ناشناخته اتومبیلم را متوقف کردم و از فاصله نسبتا نزدیک به تماشای آن جسم نورانی پرداختم . بعد از لحظاتی جسم پرنده که نوری مهتابی از قسمت پایین آن پراکنده می شد و قبلا کروی شکل بود تغییر حالت داد و بعد از اینکه از سطح زمین ارتفاع گرفت به هاله ای از نور تبدیل شد و ظرف مدت 5 دقیقه با سرعتی کاملا قابل توجه از مسیر غرب به سمت شرق ( به سمت یزد ) حرکت کرد و از مقابل دیدگان بهت زده من و مسافران دیگر ناپدید شد .
    این مطلب از سوی شاهدان عینی دیگر ( یکی ازکارمندان دفترحفاظت آثار باستانی یزد و نیز یک عضو دیگراز صدا و سیمای یزد ) تایید شد.
    در همین رابطه با فرد دیگری که اهل تفت می باشد گفتگویی داشتیم . وی در این باره عنوان کرد :
    مردم تفت در سالهای قبل به عینه این نور را در بالای همین معادن که درحال حاضر نصب رله تلویزیونی صدا و سیما می باشد دیده اند و موضوع سابقه قبلی نیز دارد .
    Last edited by DATAGOSTAR352; 22-04-2010 at 15:45.

11. 4 کاربر از DATAGOSTAR352 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

چرا بشر فكر ميكنه كه آدم فضايي ها بايد حتما سوار UFO بشن؟ قوانين فيزيكي همه جا صدق ميكنه پس اگه قرار باشه موجودات فضايي
    سوار وسيله هايي بشن .سوار همون هايي ميشن كه ما سوار ميشيم (هوا پيما)
    آخه چه نيرويي از زير UFO به پايين وارد ميشه كه اونو تو هوا نگه ميداره؟
    اين عكس ها همشون مزخرف هستند اگه واقعا UFO بود ديگه انسان ها همين جوري شايعه نميساختن
    فقط وقتي اگه همه يك UFO ميديديم ديگه همه باور ميكرديم
    همه ي روز نامه ها مينوشتنش
    همه ي محقق ها زود ارتباط بر قرار ميكردند
    همه ي مجلات در موردش مينوشتن
    همه باهم در موردش حرف ميزدند
    پس خواهش ميكنم كه به اين چرت پرت ها اعتقاد نداشته باشيد
    من خودم آدم فضايي ها رو قبول دارم دقيقا به همون دليل كه آدم زميني هارو قبول دارم
    ولي اين عكس ها همشون آشغال هستند چون واقعا اگه آدم فضايي با UFO هست پس چرا الان ازشون خبري نيست؟
    پس چرا فقط زماني ازشون خبر ميشد كه اينترنت و اطلاعات تو دسترس همه نبود؟
    پس چرا همه ي عكس ها مال امكاني هستند كه توشون خيلي ها به خيالات و .. اعتقاد دارند؟
    الان هر لحضه ممكنه تو افغانستان يا هر كشور عقب مانده اي UFO پيدا بشه!!!!

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

ميتونم نظرتونو با ديدن اين عكس متقاعد كنم خودتون انگشتتونو بزاريد روي اون نخ كه ديده نشه و بعد نگاه كنيد
    ميشه يك UFO ي واقعي
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. 4 کاربر از A.M.D.D.E.V.I.L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

دوست دارم بدونم به نظر شما این آثار جای چه چیزی هستن ؟
    من با قطعیت میگم این حفره ها + 2000 هزار حفره دیگه روی زمین که اگر بخاید جای تک تکشون رو خدمتتون عرض میکنم آثار فعالیت های هسته ای انسان غالبا از سال 1948 تا 1997 هستن ، هرکدوم از حفره ها رو که خواستید بفرمایید تا خدمتتون عرض کنم در چه سالی ، در اثر انفجار چه بمبی و با چه اندازه ای ایجاد شده .
    من میگم از روی عکس هیچ حرفی نباید زد
    در ضمن
    همتون دارید داستان تعریف میکنید و عکس میذارید
    اگه امدید اینجا واسه هم داستان تعریف کنید و عکسهاتون رو به هم نشون بدید خبر بدید ما بریم ماتفریح مون را کردیم
    جای عکس تو فتو شاپه جای داستان هم بخش داستان نویسی اینجا انجمن علمی .............
    لاف از سخن چو توان زد
    آن خشت بود که پر توان زد
    نفر بعدی لطفا..........

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

چرا بشر فكر ميكنه كه آدم فضايي ها بايد حتما سوار UFO بشن؟ قوانين فيزيكي همه جا صدق ميكنه پس اگه قرار باشه موجودات فضايي
    سوار وسيله هايي بشن .سوار همون هايي ميشن كه ما سوار ميشيم (هوا پيما)
    شما پیشرفت علم و در نظر نمیگیری؟ ما هم باید سوار درشکه بشیم بگیم به هواپیما که نیازی نیست.

آخه چه نيرويي از زير UFO به پايين وارد ميشه كه اونو تو هوا نگه ميداره؟
    قرار نیست نیرویی ازش وارد زمین بشه که توی هوا بمونه. هواپیما چجوری رو هوا میمونه؟

اين عكس ها همشون مزخرف هستند اگه واقعا UFO بود ديگه انسان ها همين جوري شايعه نميساختن
    اسب تراوا هم شایعه بود با کشفیات باستانشناسی مشخص شد واقعیت داره.

پس خواهش ميكنم كه به اين چرت پرت ها اعتقاد نداشته باشيد
    نظر شماست.

واقعا اگه آدم فضايي با UFO هست پس چرا الان ازشون خبري نيست؟
    پس چرا فقط زماني ازشون خبر ميشد كه اينترنت و اطلاعات تو دسترس همه نبود؟
    الانم ازشون خبری هست. فیلمی که من واسه دانلود گذاشتم مال 2008 هست.
    پس چرا همه ي عكس ها مال مكاني هستند كه توشون خيلي ها به خيالات و .. اعتقاد دارند؟
    الان هر لحضه ممكنه تو افغانستان يا هر كشور عقب مانده اي UFO پيدا بشه!!!!
    فیلمی که من گذاشتم مربوط به اروپاست.

17. 3 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •