دوستان شرمنده من کتاب رو برای reza,n پست کردم و اخرین نسخه ای بود که تونستم پیدا کنم
دوستان شرمنده من کتاب رو برای reza,n پست کردم و اخرین نسخه ای بود که تونستم پیدا کنم
Last edited by darkstreet; 15-09-2007 at 08:33.
بله 30 روز.توی خود کتاب 30درس داره و شدیدا توصیه میکنه که هر درس تو یه روز یا 2 روز حتی انجام بشه.ولی بعد از 30 روز اینقدر با این کتاب و تمریناش قوی میشید که هر وقت هر نوعی از پرواز روح رو تو هر شرایطی میتونید انجام بدید.به هر حال هر توانایی ی یاد گرفتنش یکم طول میکشه.تازه شما باید خوشحال باشید که یه همچین چیز ناشناخته ای رو که کلاسشم نیست تو فقط 30 روز یاد میگیرید.بعضیا 6 سال میرن کاراته و موسیقی و زبان و ..... تا یادش بگیرن.
من تا حالا کسیو پیدا نکردم بخواد این کارو بکنه ولی الان دارم یه گروه 4 نفره برای این کار تشکیل میدم.تعداد زیاد افراد در این کار چند مزیت داره از جمله : دقیق تر شدن کار و نتیجه ی دقیق تر و بهتر ، از بین رفتن خطر ، لذت بیشتر در قبل و در زمانی که روح از بدن خارج شده و ......
مىبخشيد، شما در مورد كدوم كتاب صحبت مىكنيد؟!
◙
دوست عزیزم بسیار بسیار ممنون از لطفت.امیدوارم که جبران کنم.
رضا
خب ما هم كتاب رو مي خواهيم ...آدرس ناشرش رو نداري ؟
نه خير..به هيچ وجه امكان پرواز روح توي سي روز وجود نداره..كدوم استاد اينو گفته؟؟؟؟؟
اگه اينطوري بود الان نصف ملت ايران پرواز روح داشتند...اينو قبلا گفتم و هميشه هم ميگم چون در اين زمينه
تجربه دارم..اولين گام در پرواز روح اينه كه صداي نفسهاي خودتون رو بشنويد.فكر كرديد به همين سادگيه؟
جسمتون بايد به نقطه تعادل برسه.چاكراهاتون بايد فعال بشه.بعد...
اينو بگم كه كار هر كسي نيست.بايد به ذهنتون تسلط داشته باشيد نه اون بر شما.تازه بعد از اين تمرينات مثلا ميبينيد به جاي پرواز روح يه نيروي ديگه پيدا كرديد از اين عجيب تر!!
خب من میخوام یاد بگیرم از کجا شرو کنم؟
چقدرداوطلب واسه پرواز روح زیاد شده!
فقط خواهشا کسانیکه اطلاعاتی در این زمینه ندارند سعی نکنند انرژی منفی بدن!چون در تاپیک دیگه ای که فعلا هم توی بورسه شاهد این قضیه بودم
افرادیکه منکر میشن به یقین تا حالا این کار رو انجام ندادن و لذتش رو نچشیدن و علتش هم فقط هراس از اینکه مبادا دیگه بر نگردن! من که حدود یکساله هفته ای یکی دو بار اینکارو انجام میدم و تا حالا یه مو هم از سرم کم نشده !
بهترین کتابی که به من کمک کرد کتاب چگونه سفرروح را آموختم بود که البته به تازگی توی اینترنت هم دانلود میشه ولی اون موقع من خریده بودم اونقدر روان و کامل ریزه کاری هاشو توضیح داده که اگه کامل بخونین و اشتیاق زیادی داشته باشین صد در صد جواب میده! البته زمان جوابدهی از یکماه تا چند ماه فرق میکنه
Last edited by m_s20; 15-09-2007 at 18:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)