دسته مشکیش گرون تره ؟ می تونی یه عکس ازش بذاری ؟ تا حالا مشکی شو ندیدم..دسته برای الايت فکر کنم 50-60 باشه اونم به خاطر رنگ سياهش.
پس تو باید بیشتز از همه دنبال فالکن باشی.. راستی چه بلایی سر جسدش اومد ؟ کجا خاکش کردن ؟360 پريميوم سال 2006 با مادربرد لانچ و درايو سامسونگ.!
راستش یکی از بچه ها داشت مخ مو میزد که برم به جای 360 پی سی مو آپ کنم که منم در جوابش اینو گفتم.. دیگه الان کاملا مصمم شدم که هدفم 360 ه..خوبه خودت جواب ميدی.
به دليل بد کانورت کردن بعضی از بازی ها بد در مياد. اما اگر سازنده ها حوصله به خرج بدن ( که بيشتر نميدن ) و درست روش کار کنن بازی های پی سی از کنسول بسيار با کيفيت تر اجرا ميشه. اگر پی سيتون قوی باشه. نمونش بازی Gears of Warکه از ایکس باکس 360 به پی سی کانورت شد و خيلی پيشرفت کرد. اما بيشتر بازی ها با افت کيفيت مواجه ميشن چون سازنده ها حوصله اصلاح و بازنويسی کد ها رو ندارن .!( به دليل اختلافات سخت افزاری و نرم افزاری کنسول با پيسی کد ها بايد ويرايش بشن.!)
به من که خیلی کمک کرد.. ممنون.. عجیبه.. نمی دونستم Elite شارژ دسته نداره..این عکس تو فروم بازیسنتر بود گفتم بزارم براتون شاید کمک کنه: