سلام
مي تونم سربازي رو برا دانشگاه دولتي خودمون امريه بگيرم... بعنوان كارمند نه اسناد... ليسانس هستم و دانشگاه تا حدودي موافقه... حالا كسي فرآيندشو مي دونه؟ چي كار بايد بكنم؟ از كجا بايد شروع كنم؟ چه كسايي بايد موافقت بكنن؟
مرسي![]()
سلام
مي تونم سربازي رو برا دانشگاه دولتي خودمون امريه بگيرم... بعنوان كارمند نه اسناد... ليسانس هستم و دانشگاه تا حدودي موافقه... حالا كسي فرآيندشو مي دونه؟ چي كار بايد بكنم؟ از كجا بايد شروع كنم؟ چه كسايي بايد موافقت بكنن؟
مرسي![]()
فک کنم باید برین به آموزش و پرورش ناحیه خودتون..
لااقل مي نوشتي وزارت علوم
فرآيندشو كسي نمي دونه؟
فکر کنم خود همون سازمان یا اداره باید به نظام وظیفه ی شهرتون درخواست بفرسته.
آخه چون یکی از دوستان به اینجا رجوع کرده بود..!
سوال اينجاست كه آيا:
وزارت علوم امريه بر مي داره؟ اگه بر مي داره شرايطش چيه؟
اگه دانشگاه درخواست بده، من چي كار بايد بكنم؟ يعني به وزارت بايد رجوع كرد يا نظام وظيفه؟ كي بايد تاييد كنه؟
من دوست خودم طرح استادیار رو گذرونده ولی با لیسانس نه ... اصلا لیسانس رو میفرستن دستشویی دانشگاه رو بشوره !
باید فوق لیسانس باشی یا دانشجوی دکتری ... در این صورت باید به وزارت علوم مراجعه کرد و آزمون داد و توی صف وایساد !!! تا بتونی کلاسی رو بهت بدن و دو سال تحصیلی درس بدی !
اگه کسی پدرش فوت کرده باشه و يه برادر بزرگتر داشته باشه که ازدواج کرده ميتونه معافيت کفالت مادر بگيره؟
دوست عزيز اشتباه نميكني من 88/12/8 شدم 18 سال تمام!!؟؟8/12/89 میشی 19 سال یعنی 18 سالت تموم میشه و باید دفترچه رو بفرستی . البته اگه جایی درس نمیخونی و دانشجو نیستی...
وقت داری که کنکور سال دیگه رو هم شرکت کنی
متولد اردیبهشت 1370 میتونه مهر امسال (مهر 1389) بره پیش دانشگاهی ؟؟
ضمنا من دفترچه نفرستادم چون یه درسم را افتادم و شهریور همین امسال(سه ماه دیگه) میخوام اون درسو امتحان بدم و معافیم 200 درصد هستولی اگه اقدام کنم میترسم رویه کارت معافیم مدرکم بخوره که دیپلم ندارم و ابرو ریزی بشه حالا بهتره بزارم اون درس را هم بگیرم و بعد دفترچه بگیرم یا همین الان دفترچه را بگیرم برای معافی؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)