تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1609 از 1805 اولاول ... 6091109150915591599160516061607160816091610161116121613161916591709 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,081 به 16,090 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این چه وضعه سرعته، باز چه مرگشونه اینا
    در مورد تایم اوت شاید مخابرات بتونه کاری براتون انجام بده.

ولی در مورد پینگ خیر.

دلیلش هم این هست که پینگ تا بالای 250 جزو پینگ خوب ISP ها هست.

یک مثال میزنم شرکت های بزرگی که در سطح جهان سرور گیم برای کاهش پینگ اراییه میدن چرا این کار رو میکنند ؟

به شخصه من از همه ی ISP ها مشتری دارم مخابرات شاتل اسیاتک و .....

در همه ی این ISP ها مشکل بالا بودن پینگ هست

و از لحاظی که گیم نیازمند پینگ پایین و شبکه پایدار هست نمیشه با پینگ بالا گیم درست و حسابی زد.

طرف اینترنت 12 مگ داره از پینگ بالا شکایت داره و ISP هم طبق قوانینی که در ایران در مورد پینگ هست کاربر رو رد میکنه.

در کل امیدوارم اوضاع اینترنت ایران بهتر بشه با این سرعت ها و پینگ ها گیمر ها مشکلات زیادی دارند

یکم اگر در بخش گیم هزینه کنه دولت مشکل خیلی ها حل میشه.
    در رابطه با پینگ به راحتی با سیم کشی از سر خط یا کاهش پهنای باند امکان کاهش پینگ و تایم اوت وجود داره-مشکل اصلی نه پینگ هست نه تایم اوت !مشکل اصلی انحصاری بودن مخابرات و زورگویی هست !شاتل پارس و ... موظفند به مشتریشون جواب بدن چون میدونن جواب ندن مشتری از بین میره و در یک هفته ispعوض میکنه!جز اینه؟ولی مخابرات به راحتی رد میکنه مشتری رو و برای بازی انلاین میگه ما موظف نیستیم تایم اوتشو حل کنیم و برای کاهش سرعت همه رو مقصر میدونه جز خودش !کامپیوتر،ویندوز،سیم کشی داخل ساختمان،رفتگر و ...

در هر صورت اگر نخوایم شکایتی کنیم و بسوزیم و بسازیم بهتره فروم بسته شه چون گفتن مشکلات اینجا هیچ فایده ای نداره و مخابرات زور انحصاری بودنشو به ما می قبولانددیگه دوستان خود دانند من که پیگیر مشکلات خودم هستم فقط باید مخابرات یاد بگیره به مشتریانش احترام بزاره
    Last edited by hojjat74; 25-06-2015 at 15:41.

پروفشنال frozen01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در رابطه با پینگ به راحتی با سیم کشی از سر خط یا کاهش پهنای باند امکان کاهش پینگ و تایم اوت وجود داره-مشکل اصلی نه پینگ هست نه تایم اوت !مشکل اصلی انحصاری بودن مخابرات و زورگویی هست !شاتل پارس و ... موظفند به مشتریشون جواب بدن چون میدونن جواب ندن مشتری از بین میره و در یک هفته ispعوض میکنه!جز اینه؟ولی مخابرات به راحتی رد میکنه مشتری رو و برای بازی انلاین میگه ما موظف نیستیم تایم اوتشو حل کنیم و برای کاهش سرعت همه رو مقصر میدونه جز خودش !کامپیوتر،ویندوز،سیم کشی داخل ساختمان،رفتگر و ...

در هر صورت اگر نخوایم شکایتی کنیم و بسوزیم و بسازیم بهتره فروم بسته شه چون گفتن مشکلات اینجا هیچ فایده ای نداره و مخابرات زور انحصاری بودنشو به ما می قبولانددیگه دوستان خود دانند من که پیگیر مشکلات خودم هستم

اگه لیست شکایت ها و دعوا هایی که خودم با مخابرات رو داشتم ببینی سر درد میشی.

من خودم اینقدر شکایت کردم و به اپراتور ها زنگ زدم.

ولی در نتیجه گیری فهمیدم مشکل از جای دیگست.

اگه یک Trace بگیرید میفهمید که مشکلات ما از بعد از مخابرات خراسان شروع میشه که همون درگاه 4 تا 6 هست.

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اگه لیست شکایت ها و دعوا هایی که خودم با مخابرات رو داشتم ببینی سر درد میشی.

من خودم اینقدر شکایت کردم و به اپراتور ها زنگ زدم.

ولی در نتیجه گیری فهمیدم مشکل از جای دیگست.

اگه یک Trace بگیرید میفهمید که مشکلات ما از بعد از مخابرات خراسان شروع میشه که همون درگاه 4 تا 6 هست.
    195 شکایت کردی؟ سرعت 2 مگ دوستم داره مرکز مخابراتی کوثر 1 مگ سرعت دانلوده از صبانت -منم 2 مگ از مخابرات سرعت دانلودم 250 !فرق داره درسته؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

5 بار اونم به دلایل مختلف.

یکیش این بود که طرح 5 مگ بدون شبانه رو به من به نام شبانه دار داده بودند.

یارو 1 ماه دوره خودش میچرخید بعد زنگ زده میگه عذر میخوام

شکایت های دیگه هم در مورد قطعی ها و ............

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

5 بار اونم به دلایل مختلف.

یکیش این بود که طرح 5 مگ بدون شبانه رو به من به نام شبانه دار داده بودند.

یارو 1 ماه دوره خودش میچرخید بعد زنگ زده میگه عذر میخوام

شکایت های دیگه هم در مورد قطعی ها و ............
    حالا اگر 6 نفر همین امروز از مخابرات به دلیل تایم اوت و سرعت شکایت کنن به نظرت مفیدتر نیست؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حالا اگر 6 نفر همین امروز از مخابرات به دلیل تایم اوت و سرعت شکایت کنن به نظرت مفیدتر نیست؟

همیشه جای امیدواری هست.

حد اقلش اینه که امیدوار میشیم یک کاری کردیم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

درود بر همه. من آخر نفهمیدم نحوه محاسبه ترافیک در اینترنت مخابرات بر اساس چی هست. هر دفعه هم تماس میگیرم، جواب اینکه خوب شما مصرف کردید. برای یک بار تمامی دیوایس ها رو قطع کردن بغیر از لب تاب و موبایلم و تازه کنترل وای فای هم رو کاملا نظارت کردم. میزان ترافیک لب تاپم رو با برنامه du meter و ترافیک موبایل از طریق data usage محاسبه کردم. نتیجه اینکه وقتی مجموع داده های مصرفی خودم رو با سایت مخابرات مقایسه می کنم، نشان دهنده افزایش 30 درصد محاسبه مخابرات است.
    یکی به من بگه این دزدی رو چطوری با این زبون نفهم ها حالی کنم. یا یه راه حلی برای افرادی مثل من که از این مخابرات لعنتی به سرویس های دیگر به خاطر فیبر نوری بودن، مهاجرت کنیم.
    یه چیزی رو هم فراموش کردم که من سرویس طلایی مخابرات رو دارم و در واقع بایستی دو مگ باشه که من هر طور بررسی کردم بیشتر از یک مگ بارگزاری نمی کنه.

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

درود بر همه. من آخر نفهمیدم نحوه محاسبه ترافیک در اینترنت مخابرات بر اساس چی هست. هر دفعه هم تماس میگیرم، جواب اینکه خوب شما مصرف کردید. برای یک بار تمامی دیوایس ها رو قطع کردن بغیر از لب تاب و موبایلم و تازه کنترل وای فای هم رو کاملا نظارت کردم. میزان ترافیک لب تاپم رو با برنامه du meter و ترافیک موبایل از طریق data usage محاسبه کردم. نتیجه اینکه وقتی مجموع داده های مصرفی خودم رو با سایت مخابرات مقایسه می کنم، نشان دهنده افزایش 30 درصد محاسبه مخابرات است.
    یکی به من بگه این دزدی رو چطوری با این زبون نفهم ها حالی کنم. یا یه راه حلی برای افرادی مثل من که از این مخابرات لعنتی به سرویس های دیگر به خاطر فیبر نوری بودن، مهاجرت کنیم.
    یه چیزی رو هم فراموش کردم که من سرویس طلایی مخابرات رو دارم و در واقع بایستی دو مگ باشه که من هر طور بررسی کردم بیشتر از یک مگ بارگزاری نمی کنه.
    با عکس به 195 شکایت کن !

9. این کاربر از hojjat74 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سیستم ibsng طوری طراحی شده که انواع دزدی ها رو توش میشه کرد.

در ضمن بعضی اوقات هم باگ پیدا میکنه سیستم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

شما آپلود رو هم لحاظ کردید یا فقط دانلودها رو جمع بستید؟
    در مجموع بهتره به این این دست موارد چندان حساس نباشید چون برای همه هست، راه علاجی هم نداره و فقط باعث تشویش خاطر و اعصابه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •